Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Rosmalen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Rosmalen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Rosmalen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Rosmalen of directe omgeving.

460 klanten uit Rosmalen bevelen een bij Casius in Rosmalen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Rosmalen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen en aanschaffen, warmtepomp plaatsen, zonnepanelen aanleggen, 2 oude cv-ketels vervangen door een warmtepomp, cv-ketel vervangen door een grondwaterpomp, water-water warmtepomp advies en installatie, nieuwe boiler, gashaard of cv, warmtepomp plaatsen, riool relinen bij appartementengebouw, een droog vloerverwarmingssysteem aanleggen, elektrische hoofdverwarmingssysteem aanleggen (vloer of warmtepomp), vloerverwarming aanbrengen, muur, gashaard en schoorsteen verwijderen, oude boiler vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Rosmalen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Rosmalen:

Quooker installeren en boiler verwijderen

Wij krijgen nu heet/warm water uit een aparte boiler. Wij overwegen een Quooker aan te schaffen. Deze moet dan worden geïnstalleerd en de boiler moet dan worden losgekoppeld en verwijderd en afgevoerd. Eerst moet er ook de oude kraan worden verwijderd en afgevoerd. Rond maart zou ik willen beginnen, als dat kan.

Warmtepompboiler plaatsen

Wij denken erover na om een warmtepompboiler te laten plaatsen. De warmtepompboiler komt op een betonnen zolder te staan waar nu ook de cv ketel hangt. Het warm water wordt gebruikt in plaats van de cv ketel. Het is voor 4 personen. Hoofdzakelijk is de boiler voor het douchen. Het gaat om een vrijstaande woning, met een begane grond en een verdieping. Wij schatten dat de kuub inhoud 2 x zo groot is als een normale woning, misschien 400 kuub? Graag ontvangen wij advies of een warmtepompboiler geschikt is, of dat er misschien een beter oplossing is.

CV ketel vervangen door zonneboiler

Ik wil graag advies over de mogelijkheden van een zonneboiler installatie en dit eventueel te combineren met de huidige vloerverwarming. Momenteel beschik ik over een cv ketel. Mocht de mogelijkheden positief blijken dan wil ik graag hooguit in de zomer de installatie laten plaatsvinden.

Grondwaterpomp leveren en vervangen

Mijn huidige grondwaterpomp is stuk gegaan. Kunt u een offerte geven voor het vervangen van deze pomp, inclusief het leveren? De pomp die ik nu heb is een Pedrollo CP25/160A die aangesloten is op 220V. De flow rate is 50 ~ 200 l/min bij een head van 34 ~ 20 m.

Vervanging CV ketel

Mijn 20 jaar oude AWB Thermomaster 2HR moet vervangen worden door een CW5 ketel.

Keukenkraan monteren

Het betreft het monteren van een door Praxis geleverde Grohe keuken-mengkraan op 30 Maart.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

We gaan een nieuwe woning bouwen en ik zou daar graag een lucht-lucht warmtepomp willen plaatsen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn. Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen, koelen (airco), reinigen van de lucht Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw Om hoeveel ruimtes gaat het? Meer dan 5 ruimtes Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw

Pelletkachel installeren

Ik ga een pelletkachel inclusief buizen aanschaffen via de Gamma. Ik beschik over een afvoerrookkanaal en geschikt stopcontact. Ik verneem graag de installatiekosten.

Airco op verdiepingen in woonhuis installeren

Ik wil op de begane grond en eerste verdieping airco's laten installeren.

Pelletkachel installeren

Graag ontvangen wij een offerte voor het installeren van een pelletkachel (merk Livin flame, type Ulvik). Installatie kan dmv geveldoorvoer en bijbehorend buismateriaal is aanwezig. Installatie is op begane grond in vrijstaande woning. Er zijn geen brandbare muren of vloeren in de nabijheid van de kachel.

Kranen en afzuigkap vervangen

Ik wil een aantal klussen in huis laten doen: - kapotte afzuigkap demonteren en nieuwe monteren (afzuigkap in huis) - kraan van beneden, thermostaat kraan van het bad en de thermostaat kraan van de douche vervangen (oude kranen demonteren ook, dus 3 totaal) - kast van de vaatwasser rechtzetten.

Toiletaansluiting repareren

De toiletaansluiting van het reservoir naar de pot lekt. Ik wil dat er iemand komt om dit te repareren.

Aanleggen vloerverwarming

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 70 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Betreft plaatsen van vloerverwarming als hoofdverwarming op de begane grond. Dekvloer zal uitgehakt zijn tot op de beton. Bovenverdieping blijft voorzien van radiatoren.

Waterleiding herstellen

De waterleiding is kapot gevroren onder de kraan, binnen, voor de buiten muur. Hij lekt een beetje, maar wel zo snel mogelijk maken alstublieft.

Warmtepomp in bungalow maken

Welke installatie hebt u momenteel? Andere of nog geen installatie De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een nieuwbouw woning. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft een nieuw te bouwen bungalow. Ik wil de woning verwarmen met zon-energie in combinatie met een andere warmtebron. Ik denk zelf aan pellet cv (of kachel). Eventueel een warmtebron lucht-water is ook een optie.

Houtkachel plaatsen

We zouden graag een haard willen plaatsen. Het is onder een plat dak, wel moet de schoorsteen (moet aangesloten worden) zo'n 3 meter boven ons dak uitsteken. Dit in verband met de buren. We willen de haard op een stalen plaat plaatsen. Het gaat om deze haard: -karlstad-houtkachel-91-3x47-9-cm/p/B515265.

Montageklussen aan badkamer en elektra

Ik wil een aantal zaken laten monteren zoals een kraan en wasbak in de douche, een lamp die opgehangen moet worden.

Badkraan monteren

Badkraan demonteren en nieuwe kraan monteren.

Keukenkraan plaatsen

Plaatsen van een keukenkraan

Daalderop boiler repareren

Defect onbekend, geen warm water.

Montage van een split-unit airco

Ik wil graag een airco unit laten installeren op de slaapkamer. Kamer is op zolder, onder een plat dak. Unit kan dus op dak of evt aan gevel op een brede rand. Gat moet dus gemaakt worden. Ruimte is ongeveer 20m2. Airco hoeft geen topmerk te zijn degelijk b-merk is ook prima

Split unit airco bijvullen

Middels mijn werk heb ik een tweede handse zibro split airco sc 1235 in bezit gekregen, hij staat nu in mijn garage, getest op verwarmen en ventileren. Dat functioneert allebei maar bij het koelen slaat de buitent unit niet aan, dus ik wil graag een complete offerte voor de voorrijkosten, tijd en materiaal voor het afvullen van mijn split airco.

Lekkage opsporen

In de woonkamer zien wij kleine natte plekken op het plafond. Precies hierboven ligt de badkamer en de douchebak.

Keukenboiler en kraan op de gootsteen monteren

Ik heb een 10 liter keukenboiler gekocht. Deze mag geïnstalleerd worden in het keukenkastje onder de gootsteen in de keuken. Daarnaast heb ik een nieuwe kraan gekocht ter vervanging van de oude. Deze nieuwe mag de oude vervangen. Zelfde 'unit' als waar de boiler onder komt. Kraan en boiler dus in bezit. Kraan: Grohe. "Een kraan met lage uitloop die op elk aanrecht past". Boiler: Heatflow. Boiler aansluitset is niet meegeleverd. Kwam ik thuis pas achter. Dus dat graag mee nemen in offerte.

Mantelbuizen laten plaatsen

Binnenkort wordt onze meterkast van het ene vertrek in mijn huis naar het andere vertrek verplaatst. Via netbeheerder Enexis worden de meters van gas, water en elektra opnieuw aangesloten. Ik laat graag mantelbuizen plaatsen conform de richtlijnen van Enexis, zodat de leidingen daardoor gevoerd kunnen worden. Er moet daarvoor ook een doorvoer door een betonvloer worden gemaakt. Ik laat de situatie hier graag even bekijken en ontvang daarna uw offerte.