Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Rosmalen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Rosmalen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Rosmalen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Rosmalen of directe omgeving.

451 klanten uit Rosmalen bevelen een bij Casius in Rosmalen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Rosmalen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: cV ketel en warmtepomp installeren, verwarmingspomp installeren, warmtepomp advies en plaatsing, vloerverwarming en een lucht-water warmtepomp plaatsen, warmtepomp(en) plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, hybride lucht-warmtepomp en zonnepanelen installeren, zonneboiler en buffervat plaatsen, een water-water-warmtepomp installeren, nieuwbouw voorzien van warmtepomp, gasloos wonen, vloerverwarming plaatsen, warmtepompinstallatie plaatsen, warmtepomp instaleren, elektrische boiler plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Rosmalen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Rosmalen:

Airco op verdiepingen in woonhuis installeren

Ik wil op de begane grond en eerste verdieping airco's laten installeren.

Pelletkachel installeren

Graag ontvangen wij een offerte voor het installeren van een pelletkachel (merk Livin flame, type Ulvik). Installatie kan dmv geveldoorvoer en bijbehorend buismateriaal is aanwezig. Installatie is op begane grond in vrijstaande woning. Er zijn geen brandbare muren of vloeren in de nabijheid van de kachel.

Kranen en afzuigkap vervangen

Ik wil een aantal klussen in huis laten doen: - kapotte afzuigkap demonteren en nieuwe monteren (afzuigkap in huis) - kraan van beneden, thermostaat kraan van het bad en de thermostaat kraan van de douche vervangen (oude kranen demonteren ook, dus 3 totaal) - kast van de vaatwasser rechtzetten.

Toiletaansluiting repareren

De toiletaansluiting van het reservoir naar de pot lekt. Ik wil dat er iemand komt om dit te repareren.

Aanleggen vloerverwarming

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 70 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Betreft plaatsen van vloerverwarming als hoofdverwarming op de begane grond. Dekvloer zal uitgehakt zijn tot op de beton. Bovenverdieping blijft voorzien van radiatoren.

Waterleiding herstellen

De waterleiding is kapot gevroren onder de kraan, binnen, voor de buiten muur. Hij lekt een beetje, maar wel zo snel mogelijk maken alstublieft.

Warmtepomp in bungalow maken

Welke installatie hebt u momenteel? Andere of nog geen installatie De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een nieuwbouw woning. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft een nieuw te bouwen bungalow. Ik wil de woning verwarmen met zon-energie in combinatie met een andere warmtebron. Ik denk zelf aan pellet cv (of kachel). Eventueel een warmtebron lucht-water is ook een optie.

Houtkachel plaatsen

We zouden graag een haard willen plaatsen. Het is onder een plat dak, wel moet de schoorsteen (moet aangesloten worden) zo'n 3 meter boven ons dak uitsteken. Dit in verband met de buren. We willen de haard op een stalen plaat plaatsen. Het gaat om deze haard: -karlstad-houtkachel-91-3x47-9-cm/p/B515265.

Montageklussen aan badkamer en elektra

Ik wil een aantal zaken laten monteren zoals een kraan en wasbak in de douche, een lamp die opgehangen moet worden.

Badkraan monteren

Badkraan demonteren en nieuwe kraan monteren.

Keukenkraan plaatsen

Plaatsen van een keukenkraan

Daalderop boiler repareren

Defect onbekend, geen warm water.

Montage van een split-unit airco

Ik wil graag een airco unit laten installeren op de slaapkamer. Kamer is op zolder, onder een plat dak. Unit kan dus op dak of evt aan gevel op een brede rand. Gat moet dus gemaakt worden. Ruimte is ongeveer 20m2. Airco hoeft geen topmerk te zijn degelijk b-merk is ook prima

Split unit airco bijvullen

Middels mijn werk heb ik een tweede handse zibro split airco sc 1235 in bezit gekregen, hij staat nu in mijn garage, getest op verwarmen en ventileren. Dat functioneert allebei maar bij het koelen slaat de buitent unit niet aan, dus ik wil graag een complete offerte voor de voorrijkosten, tijd en materiaal voor het afvullen van mijn split airco.

Lekkage opsporen

In de woonkamer zien wij kleine natte plekken op het plafond. Precies hierboven ligt de badkamer en de douchebak.

Keukenboiler en kraan op de gootsteen monteren

Ik heb een 10 liter keukenboiler gekocht. Deze mag geïnstalleerd worden in het keukenkastje onder de gootsteen in de keuken. Daarnaast heb ik een nieuwe kraan gekocht ter vervanging van de oude. Deze nieuwe mag de oude vervangen. Zelfde 'unit' als waar de boiler onder komt. Kraan en boiler dus in bezit. Kraan: Grohe. "Een kraan met lage uitloop die op elk aanrecht past". Boiler: Heatflow. Boiler aansluitset is niet meegeleverd. Kwam ik thuis pas achter. Dus dat graag mee nemen in offerte.

Mantelbuizen laten plaatsen

Binnenkort wordt onze meterkast van het ene vertrek in mijn huis naar het andere vertrek verplaatst. Via netbeheerder Enexis worden de meters van gas, water en elektra opnieuw aangesloten. Ik laat graag mantelbuizen plaatsen conform de richtlijnen van Enexis, zodat de leidingen daardoor gevoerd kunnen worden. Er moet daarvoor ook een doorvoer door een betonvloer worden gemaakt. Ik laat de situatie hier graag even bekijken en ontvang daarna uw offerte.

Kachel plaatsen en nisbus vervangen

Ik wil graag een kachel laten plaatsen. Er is reeds een bestaand rookkanaal, waarop eerder een kachel aangesloten is geweest. Echter, de nisbus moet verwijderd worden en er moet een nieuwe geplaatst worden. Indien mogelijk nog voor de Kerst kachel aansluiten. Bij voorkeur op een vrijdag. De kachelpijp heb ik al, maar nog geen nisbus van 150 mm deze hadden ze niet bij de Gamma.

Verhoogd toilet laten plaatsen

Een verhoogd toilet laten plaatsen, het is niet zeker of de leidingen op de juiste hoogte zitten. Email werkt momenteel niet.

Overloop-combinatie close-in boiler repareren

Overloop combinatie close in boiler functioneert niet naar behoren. Het heeft te maken met verwarming van de boiler. Graag een globale offerte.

Lekkende keukenkraan vervangen

Keukenkraan lekt moet vervangen worden.

Kokendwaterkraan installeren

Wij willen een kokend water kraan (Grohe Red duo combi) aanschaffen en laten installeren. Wij ontvangen graag een prijsindicatie voor de installatiekosten. Er mag daarnaast ook een aanbod worden gedaan voor levering van de kraan en bijkomende materialen.

Mechanische ventilatie reiningen

De mechanische ventilatie moet bij mij gereinigd worden. Het merk is Orcon MVS8 met 5 kanalen. De unit en kanalen moeten gereinigd worden. Ik wil graag eerst weten wat dat gaat kosten.

Vloerverwarming aanbrengen

Het betreft een offerte aanvraag om vloerverwarming aan te laten leggen in een bestaande betonnen vloer. Oppervlakte woonkamer 29 m2, oppervlakte keuken 21 m2. We hebben zes jaar geleden een nieuwe HR ketel laten plaatsen. Ik wil eerst informatie of het mogelijk is om in een bestaande vloer vloerverwarming aan te brengen. Ik kan niet zeggen of er isolatie is aangebracht onder de betonnen vloer. De vloer dateert uit 1955.

Halland haard in de aanbouw plaatsen

Een houthaard Halland plaatsen in de aanbouw. Pijpen en dakdoorvoer door het pannendak aanbrengen. Binnen zal er een pijp van vier a vijf meter hoog nodig zijn. Buiten een paar meter om boven de nok uit te komen. Wat kost dat?