Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor de aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp:

De aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp

Ik zoek een specialist voor de aanleg van een water-water-warmtepomp. Het gaat om de boring, plaatsenninstallatie en koppelen aan vloerverwarming. Zorgen voor tapwater. De pomp moet een woning van 170 m2 kunnen verwarmen en voorzien van water.
Onze klant uit Roosendaal (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor de aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp uit heel Nederland:

Waterput in de tuin laten slaan

Ik zoek een specialist voor de aanleg van een werkende waterput in mijn tuin. De levering en aansluiting van een pomp et cetera graag in onderling overleg. De tuin is 400 m2 groot en zeer goed bereikbaar

Waterput voor tuinberegening slaan

Ik zoek een specialist voor de aanleg van een werkende beregeningsprut in mijn tuin. De levering en aansluiting van een pomp et cetera graag in onderling overleg. De tuin is 300 m2 groot en zeer goed bereikbaar.

Meterkasten plaatsen in vakantiewoningen

Ik ben op zoek naar een elektricien die in 3 reeds gebouwde vakantiewoningen (chalet) meterkasten kan plaatsen. Verdere aanleg van bekabeling is al uitbesteed. Geen 3-fase aansluiting nodig.

Muur uitbreken in de keuken

In ons nieuwe huis komt een nieuwe keuken. Op 5 augustus moet hier een klein stukje muur gesloopt en de overblijfselen gestuct worden. Het gaat om 64 centimeter muur dat verwijderd moet worden, met daarin een aansluiting voor de thermostaat en een lichtknop. De muur moet daarna weer gestuct worden en we hebben nog een andere muur waarin een klein stukje gestuct moet worden na aanleg van een stopcontact. Het gaat om de muur achter de bruine kast zoals te zien is op de foto die ik in de bijlage heb toegevoegd. Het is belangrijk dat de muur tussen 3 en 6 augustus gesloopt is omdat we in de planning rekening moeten houden met het leggen van vloerverwarming.

Een schuur verbouwen tot werkruimte

Ik zoek een specialist die mijn schuur kan renoveren. De bestaande schuur (2 gekoppelde garageboxen) met betonnen vloer (9000x6000x 2700) met plat dak (in goede staat) verbouwen tot geïsoleerde werk/slaap ruimte met aanleg van badkamer en apart toilet (geen riool aansluiting). Electra aanwezig. sloop van houtdelen en opnieuw opbouwen aan buitenkant met Zweeds rabat hout, houten ramen/ openslaande deuren.

Het leveren en aansluiten van een grond warmtepomp

Ben op zoek naar grond warmtepomp en aanpassing warmteafgifte systeem voor verwarming en warmwatervoorziening van ons vrijstaande huis, bouwjaar 2000, oppervlak 220m2, gasverbruik 2200 m3 per jaar. Heb op basis van bekende R waardes een warmteverlies berekening per vertrek gemaakt. Radiator capaciteit schiet tekort voor 35C LTV in sommige vertrekken. Dit wil ik aan laten passen door LT radiatoren en wandverwarming. Graag offerte voor een warmtepomp, LT radiatoren en aanleg wandverwarming, met of zonder offerte voor grondboring en aansluiting boorputten op de warmtepomp. Bouwtekening huis en warmteverlies berekening stuur ik op verzoek toe.

Krachtstroom

Beste, Graag een offerte voor aanleg krachtstroom naar de tuin in verband met aansluiting jacuzzi. Let op: ons huis beschikt niet over een kruipruimte.

Elektra werkzaamheden afwerking

Diverse elektra werkzaamheden, o.a. aanleggen stopcontacten, aanleg extra groep, aansluiten verlichting, aansluiting tv badkamer. Ik heb eventueel een uitgebreide lijst met werkzaamheden maar helaas krijg ik deze niet toegevoegd. Deze kan ik eventueel wel nasturen. Aanvaarding zo spoedig mogelijk.

Buitenkraan aanleggen via kruipruimte

Wij willen graag een buitenkraan laten aanbrengen voor de achtertuin. De meterkast met aansluiting is in de gang bij de voordeur en dit is ongeveer 5 a 6 meter van de plaats van aanleg tevens graag door de kruipruimte en vorstbestendig. Ik heb zelf geen verstand van deze dingen dus heb ik geen materiaal aangeschaft en deze wil ik dan ook laten berekenen in deze offerte.

Meterkast vervangen (1 fase naar 3 fase) ivm aanleg zonnepanelen

Ik wil mijn huidige groepenkast laten vervangen ivm de aanleg van zonnepanelen. Op dit moment is er een groepenkast aanwezig met 7 groepen, 2 aardlekschakelaars en een beltrafo. Dit alles is aangesloten op 1 hoofdzekering van 40A. Ivm de aanleg van 16-18 zonnepanelen en in de nabij toekomst electrisch koken en mogelijk een elektrische auto, willen we de aansluiting laten verzwaren naar 3x25A. Voordat we dat kunnen aanvragen bij de netbeheerder moet de meterkast vervangen worden. Van de nieuwe groepenkast verwachten we: - min. 8 groepen - kookgroep (nog geen kookplaat aanwezig) - beltrafo (8V, 1A) - in de toekomst voldoende ruimte voor aansluiten laadpaal en mogelijk warmtepomp Bijgaande foto's van de huidige meterkast. De installateur van de zonnepanelen zegt een 9 groeps stoppenkast voor 800 euro te installeren. Kan dit bij jullie goedkoper?

Partners

Partners van Casius