Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor buitenkraan tuin plaatsen:

Buitenkraan tuin plaatsen

Graag wil ik een buitenkraan in onze achtertuin. Echter zijn er enkele belemmeringen. Wij hebben GEEN kruipruimte (een hele kleine bij de voordeur), dus die optie valt al af. Ik was benieuwd wat dan nog de opties zijn? Buitenom ook geen optie. Wat ik kan bedenken is wellicht vanuit de zolder door de spouwmuur naar beneden of buiten over de gevel heen desnoods. Wellicht kan een vakman met diverse opties komen.
Onze klant uit Roosendaal (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenkraan tuin plaatsen uit heel Nederland:

Buitenkraan aanleggen

Er moet een waterleiding gelegd worden vanaf de wc van de bovenverdieping naar de tuin. Omdat er geen kruipruimte is en keuken ligt voor aan het huis staat, is dit geen optie. Het werk is een leiding van waterfonteintje op wc door de muur naar buiten maken en dan naar beneden in de tuin dat is de kortste weg en het minste werk.

Een buitenkraan aanleggen

Ik zoek een loodgieter die een buitenkraan kan realiseren. Ik heb een buitenkraan nodig voor een watersysteem in de tuin. De leiding kan vanuit de keuken getrokken worden. Dit betreft maximaal 50 cm. De kraan moet vanuit de buitenmuur komen.

Waterbron voor besproeiing achtertuin

Ik wil de bestaande waterbron ( die is nl verzand) vervangen door een een nieuwe bron te laten slaan. Wij zitten bonder het oude duin dus op 7 meter diepte zit al schoon water maar voor de zekerheid denken we op ruim 12 meter te moeten uitkomen. De boorlocatie is vanaf de weg redelijk makkelijk bereikbaar met een niet al te grote machine ( onze caravan van 7 meter lang staat er nl ook) . Wij gebruiken de bron om de tuin te besproeien(één verplaatsbaar sproeipunt) , om de vijver bij te vullen en om de auto te wassen dus de capaciteit die gelijk staat aan 'n buitenkraan 3/4" op waterleidingdruk volstaat. Een pomp met drukschakelaar en droogloopbeveiliging mag optioneel worden aangeboden . Het gaat om 1200 m2 tuinoppervlakte.

Buitenkraan aanleggen

Wij willen graag een vorstvrije buitenkraan aan de achterzijde van het huis. De leiding zit in de meterkast aan de voorzijde van het huis. We hebben een kruipruimte onder het huis. De lengte naar de achtergevel is ongeveer 8-9 meter. De buitenkraan kan direct aan de gevel van het huis in de tuin. Ook of het inclusief materiaal is en of er garantie is.

Buitenkraan aanleggen inclusief materiaal en kraan

Graag wil ik in de tuin een buitenkraan laten aanleggen. De afstand van de meterkast en de kraan is ongeveer 10 meter. Er is een kruipruimte aanwezig. Graag de offerte inclusief materiaal en de kraan.

Buitenkraan bij voordeur en tuin

Wij willen graag een buitenkraan zowel bij de voordeur als bij de tuin laten plaatsen.

Buitenkraan aanleggen

Wij willen graag een vorstvrije buitenkraan aan de achterzijde van het huis. De leiding zit in de meterkast aan de voorzijde van het huis. We hebben een kruipruimte onder het huis. De lengte naar de achtergevel is ongeveer 8-9 meter. De buitenkraan kan direct aan de gevel van het huis in de tuin.

Probleem met waterdruk

Ik ben op zoek naar een loodgieter die mij inzicht kan geven in de oorzaak en mogelijke oplossingen voor een probleem met de waterdruk. Het gaat om de waterdruk bij het kraantje in de tuin. Deze druk is zo laag dat we er geen tuinslang op aan kunnen sluiten. Omdat wij graag de buitenkraan willen gebruiken voor de tuin, hoop ik dat in de mogelijkheid bent om mij te helpen.

Buitenkraan aanleggen

Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een buitenkraan in de tuin. Het is een nieuwbouwwoning en het moet vanaf de meterkast onder de vloer door, naar buiten getrokken worden. Het moet tegen de schuur aankomen, dus er moet nog 10 meter leidingen gelegd worden omdat de schuur 10 meter is. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.

Buitenkraan aanleggen

Ik wil graag een buitenkraan plaatsen in achtertuin. Tuin is nu tegelvrij ivm ophogen. ik heb geen kruipruimte. Ik ben benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn.

Partners

Partners van Casius