Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor buitenkraan tuin plaatsen:

Buitenkraan tuin plaatsen

Graag wil ik een buitenkraan in onze achtertuin. Echter zijn er enkele belemmeringen. Wij hebben GEEN kruipruimte (een hele kleine bij de voordeur), dus die optie valt al af. Ik was benieuwd wat dan nog de opties zijn? Buitenom ook geen optie. Wat ik kan bedenken is wellicht vanuit de zolder door de spouwmuur naar beneden of buiten over de gevel heen desnoods. Wellicht kan een vakman met diverse opties komen.
Onze klant uit Roosendaal (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenkraan tuin plaatsen uit heel Nederland:

Buitenkraan aanleggen

Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een buitenkraan in de tuin. Het is een nieuwbouwwoning en het moet vanaf de meterkast onder de vloer door, naar buiten getrokken worden. Het moet tegen de schuur aankomen, dus er moet nog 10 meter leidingen gelegd worden omdat de schuur 10 meter is. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.

Buitenkraan aanleggen

Ik wil graag een buitenkraan plaatsen in achtertuin. Tuin is nu tegelvrij ivm ophogen. ik heb geen kruipruimte. Ik ben benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn.

Buitenkraan aanleggen spoed

Ik zoek een loodgieter om een buitenkraan aan te leggen aan de achterkant / tuin van de woning. De waterleiding zal vanaf de meterkast door de kruipruimte moeten worden doorgetrokken. Werkzaamheden dienen spoedig te gebeuren omdat tuin nu betegeld wordt.

Grindput + regenton plaatsen

Vanwege een probleem in onze wijk met afvoer hemelwater moet er een andere oplossing komen. Het probleem is namelijk dat de water van het schuurdak onder het huis door afgevoerd moet worden maar dat kan niet meer omdat de schuur harder is verzakt dan het huis. Hierdoor zijn de leidingen onder de tuin naar het huis en onder het huis vorig jaar gescheurd met alle ellende van dien. Dit is gelukkig opgelost! We hebben allen de situatie bij de schuur toen niet goed (laten) aanpakken. Er had een grindput onder de regenpijp aangelegd moeten worden, dat is niet gebeurd en daardoor is de grond daar erg verzakt. dit moet worden opgelost + alsnog een grindput. Om het overtollig water van het schuurdak te laten lopen hadden we daar ook een regenzuil geplaatst. En je raad het vast al: ook die is van de muur afgekomen ivm de verzakking. Die twee klussen willen we nu heel goed laten uitvoeren. De regenzuil willen we ook echt houden omdat we geen buitenkraan hebben daar. Maar hij moet dus heel goed stabiel komen te staan maar een vakman heeft daar vast een oplossing voor!

Aanleg tuin nieuwbouwhuis

De aanleg van onze tuin bij ons nieuwe huis(nieuwbouw) Tuin totaal: 65m2 Bestrating/Tegels: 26m2 Borders: 12 meter Pergola 3,5x5,4 Gras: 30m2 met 'looptegels' er in Plek voor buitendouche (via buitenkraan) Waarschijnlijk ophogen Schuur staat er al in Beplanting doe ik zelf. Ontwerp is al gemaakt door mijzelf. Bestrating voortuin: 19m2

Wateraansluiting tuin

Ik ben op zoek naar iemand die een wateraansluiting aan kan leggen en een buitenkraan voor mij kan plaatsen in de voor en achtertuin. Graag een offerte.

Vorstvrije buitenkraan aanleggen

Ik wil een vorstvrije buitenkraan in mijn tuin. Dit kan via de kruipruimte gerealiseerd worden. De afstand tussen de meterkast en de kraan bedraagt ongeveer 12 meter.

Vaatwasseraansluiting maken

Ik heb al een vaatwasser en deze is eerder in ons oude huis aangesloten geweest. In de keuken is hier geen aansluiting voor aanwezig, deze zou ik graag laten plaatsen. Ik denk dat er dus een leiding naar de koudwaterkraan gelegd moet worden en een afvoer. De keuken ziet er als volgt uit: gootsteen - keukenblok - keukenblok met inductiekookplaat en gaskraan - vaatwasser. Dit willen we graag zsm. Verder ontvangen we ook graag een offerte voor een buitenkraan zodat we in de tuin een kraan hebben. Dit heeft geen haast.

Aansluitingen in caravan gas water elektriciteit

Ik zou graag caravan aan willen sluiten op Gas, water, en elektriciteit. En verder graag 4 extra stroompunten in tuin hebben En een buitenkraan. Ik hoor graag wat u voor mij kan betekenen.

Buitenkraan voor tuin

Graag ontvang ik een offerte voor het aanleggen van een buitenkraan in onze achtertuin. Wij wonen in een (nieuwbouw) rijtjeshuis uit 2015. Als het goed is, is er een kruipruimte onder het huis voor eventueel leidingwerk. Alvast bedankt.

Partners

Partners van Casius