Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Roosendaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Roosendaal heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Roosendaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Roosendaal of directe omgeving.

726 klanten uit Roosendaal bevelen een bij Casius in Roosendaal aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Roosendaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor sportcomplex, warmtepomp met zonnepanelen voor nieuwbouwwoning, de aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, leidingen omleggen en plaatsen badkamer, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming, roomdivider (gashaard) realiseren in een aanbouw, een warmtepompboiler leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Roosendaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Roosendaal:

De aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp

Ik zoek een specialist voor de aanleg van een water-water-warmtepomp. Het gaat om de boring, plaatsenninstallatie en koppelen aan vloerverwarming. Zorgen voor tapwater. De pomp moet een woning van 170 m2 kunnen verwarmen en voorzien van water.

Stralingspanel(en) monteren plafond badkamer en informatie

In mijn badkamer wil ik een infraroodstralingspaneel laten monteren aan het plafond. Ze kunnen maar 30 cm breed zijn, dat is het probleem, dus ik wil de smalste en de langste. Ik heb een aantal vragen: wat zijn de minimale breedte maten? Kunnen er meerdere panelen naast elkaar geplaatst worden? Kunnen deze dan apart bediend worden met b.v. draadloze thermostaat? Ik wil het met een stekker in het stopcontact kunnen aansluiten en kunnen bedienen met een draadloze thermostaat.

Elektra water en gas splitsen in woning

Ik zoek een specialist die een voor een splitsing van het water, gas en elektra kan regelen. Dit zou naar een appartement naar boven moeten gaan. Ik bespreek graag de exacte wensen met de specialist.

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat om een woning van 1964. De smeervloer van 5.5 cm en de dorpels moeten eruit. Er zit geen isolatie in de huidige vloer. Ook moet er een nieuwe cv ketel komen en radiatoren zijn mijn inziens ook nodig in hal en keuken en bovenverdieping. (oude buizen zijn nog intact) De gehele woonoppervlakte incl keuken en hal is 30 m2 en er komt een nieuwe aanbouw van 13 m2.

Elektrische hoofdverwarmingssysteem aanleggen (vloer of warmtepomp)

Wij zijn bezig met de verbouwing van ons huis. De woonkamer wordt +/- 60 m2 de slaapkamer 20 en de badkamer 16 m2. Wij willen een hoofdverwarmingssysteem. We denken aan elektrische vloerverwarming, of misschien een warmtepomp. We willen daar graag advies over wat het beste is. Er hoeft geen oud systeem verwijdert te worden. De woning heeft 1 etage en we zijn met 2 personen. Geen idee welke capaciteit nodig zal zijn. De woning is 320 kuub en vrijstaand.

Installeren plintboiler ter vervanging bestaande kast boiler

Bestaande kast boiler (merk Daalderop) vervangen door een plintboiler Daalderop close-in compact 5. Nieuwe plintboiler reeds in mijn bezit. De kast boiler staat in de keuken in de onderkast. Hier moet de nieuwe boiler komen. Afvoeren van de oude boiler hoeft niet.

Vloerverwarming aanleggen

Jaren 60 Bungalow, dus alles gelijkvloers. Vloerverwarming als hoofdverwarming. Mogelijkheid om tzt aan te sluiten op een warmtepomp. Zonnepanelen. Gehele woning, ook sanitaire ruimtes: 180 m2. Maart-april 2020.

PVC en tegelvloer verwijderen en vloerverwarming leggen pvc vloer terugleggen

Pvc vloer en tegel vloer eruit halen, onder een, leggenaansluiten en eventueel vloer egaliseren. Vloervewarming leggen en aansluiten PVC vloer terugleggen. Het oppervlakte is geloof ik 6 meter breed bij 8 meter. ongeveer 50m2.

Vervangen loden leidingen

Ons huis is gebouwd in 1938 en bevat nog loden leidingen. Deze zouden we graag willen laten vervangen, maar het is voor ons moeilijk in te schatten waar deze leidingen liggen en om hoeveel het gaat. Ik kan de oude leidingen zelf afvoeren, maar dit kan ook door de vakman gedaan worden.

Warmtepomp plaatsen

Ik heb een 2 onder 1 kap uit 2017, inhoud is 600 m3. Ik zou graag willen weten wat de mogelijkheden zijn voor een warmtepomp.

Airco demonteren en monteren op andere locatie

Mijn vader is overleden, en we moeten het huis op korte termijn leeg maken. Nu moet de split airco van de begane grond. Naar mijn woning op de begane grond gemonteerd worden. Wat kost dit?

Buitenkraan tuin plaatsen

Graag wil ik een buitenkraan in onze achtertuin. Echter zijn er enkele belemmeringen. Wij hebben GEEN kruipruimte (een hele kleine bij de voordeur), dus die optie valt al af. Ik was benieuwd wat dan nog de opties zijn? Buitenom ook geen optie. Wat ik kan bedenken is wellicht vanuit de zolder door de spouwmuur naar beneden of buiten over de gevel heen desnoods. Wellicht kan een vakman met diverse opties komen.

Vloerverwarming plaatsen

Graag zou ik gedegen advies van expert willen verkrijgen voor het aanleggen van vloerverwarming voor de gehele benedenverdieping: hal, woonkamer, keuken/eetkamer en bijkeuken. Het gaat om 55 m2.

Lucht-lucht warmtepomp plaatsen

Ik heb een bestaande lucht verwarmingssysteem van Brink, en zou dus de gaskachel van 45 kw willen vervangen door een lucht/ lucht verwarmingspomp van 45 kw. Is dit mogelijk? Stroom is geen probleem, ik heb ook al zonnepanelen op mijn dak liggen. Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Om hoeveel ruimtes gaat het? 2 tot 5 ruimtes Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw

Mengkraan repareren

Mijn mengkraan lekt. Ik zou deze willen repareren of vervangen.

Gasleiding inkorten in de woonkamer

Ik wil graag in de woonkamer een stuk gasleiding laten verwijderen of inkorten die nu nog uit de vloer steekt zodat ik een nieuwe vloer kan leggen.

Rookgasafvoer van de HR ketel vervangen

Ik wil de dakdoorvoer van de HR ketel laten vervangen. Het betreft een schuin dak (dakpannen). Het gaat echt alleen om het vervangen. Het aanschaffen van de nieuwe afvoer mag in overleg.

Houtkachel plaatsen

Houtkachel plaatsen in woonkamer. Buizen tot in het rookkanaal zijn reeds aanwezig evenals het rozet voor aan het plafond. Vanaf het plafond van de woonkamer tot in de schoorsteen op het dak loopt een recht rookkanaal.

Advies en plaatsen warmtepomp

Ik zoek een CV-intallateur die ons kan adviseren wat betreft het gebruik van een warmtepomp ten behoeve van onze nieuwe vrijstaande woning. De pomp moet zowel het sanitair- als het CV-water kunnen verwarmen. Het wordt een woning met 450-500 m3 inhoud.

Adviseren wat betreft het verwarmen van CV- en sanitair water

Ik zoek een CV-installateur die mij kan adviseren/informeren wat betreft het verwarmen van het CV- en sanitairwater van de woning. Het gaat om een schakelwoning met een woonoppervlakte van 145 m2. De woning is voorzien van vloerverwarming. We hebben vragen omtrent het soort warmtepomp/boiler wat in onze situatie het best tot zijn recht komt.

Houtkachel plaatsen

Houtkachel plaatsen in woonkamer. Buizen tot in het rookkanaal zijn reeds aanwezig evenals het rozet voor aan het plafond. Vanaf het plafond van de woonkamer tot in de schoorsteen op het dak loopt een recht rookkanaal.

CV-ketel op propaangas vervangen

Het betreft het vervangen van een CV-combiketel ketel van ongeveer 20 kw op propaangas net over de grens in België bij Roosendaal. Ik koop zelf de ketel want het moet een Belgische ketel zijn en ik wil hem vervolgens door een vakman laten installeren. Graag zie ik voorstellen met een richtprijs en mogelijke data voor de uit te voeren werkzaamheden tegemoet.

Geiser en rookgasafvoer installeren

Ik zoek een installateur die de rookgasafvoer mijn geiser goed kan plaatsen. De afvoer staat momenteel scheef. Het gaat om een enkel wandige pijp.

Splitunit airco ophangen en installeren

Ik wil graag de split unit airco 12000 BTU laten ophangen en installeren. De airco dient te worden gemonteerd bij een bedrijfspand en de buitenunit zal boven de deur gemonteerd moeten worden.

Tristar AC-5406 airco plaatsen

Ik wil graag een airco laten plaatsen van Trista, model AC-5406.