Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Roosendaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Roosendaal heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Roosendaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Roosendaal of directe omgeving.

716 klanten uit Roosendaal bevelen een bij Casius in Roosendaal aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Roosendaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: plaatsen van infrarood panelen, warmtepomp en LT installatie laten aanleggen (renovatieproject), advies isolatie en verwarming voor renovatie melkfabriek van 7 appartementen, verduurzamen van bungalow villa, woning verwarmen, wellicht met infrarood, waterpomp boiler leveren en plaatsen, zonneboiler vervangen, warmtepomp plaatsen, airco binnenunits en een buitenunit plaatsen, het realiseren van vloerverwarming, warmtepompen, zonnepanelen en slaan waterbron, vloerverwarming aanleggen, nieuwe paneelverwarmingen, vloerverwarming aanleggen, warmtepompboiler plaatsen, aanschaffen en installeren van doorstroomboiler en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Roosendaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Roosendaal:

Warmtepomp plaatsen

Ik heb een 2 onder 1 kap uit 2017, inhoud is 600 m3. Ik zou graag willen weten wat de mogelijkheden zijn voor een warmtepomp.

Airco demonteren en monteren op andere locatie

Mijn vader is overleden, en we moeten het huis op korte termijn leeg maken. Nu moet de split airco van de begane grond. Naar mijn woning op de begane grond gemonteerd worden. Wat kost dit?

Buitenkraan tuin plaatsen

Graag wil ik een buitenkraan in onze achtertuin. Echter zijn er enkele belemmeringen. Wij hebben GEEN kruipruimte (een hele kleine bij de voordeur), dus die optie valt al af. Ik was benieuwd wat dan nog de opties zijn? Buitenom ook geen optie. Wat ik kan bedenken is wellicht vanuit de zolder door de spouwmuur naar beneden of buiten over de gevel heen desnoods. Wellicht kan een vakman met diverse opties komen.

Vloerverwarming plaatsen

Graag zou ik gedegen advies van expert willen verkrijgen voor het aanleggen van vloerverwarming voor de gehele benedenverdieping: hal, woonkamer, keuken/eetkamer en bijkeuken. Het gaat om 55 m2.

Lucht-lucht warmtepomp plaatsen

Ik heb een bestaande lucht verwarmingssysteem van Brink, en zou dus de gaskachel van 45 kw willen vervangen door een lucht/ lucht verwarmingspomp van 45 kw. Is dit mogelijk? Stroom is geen probleem, ik heb ook al zonnepanelen op mijn dak liggen. Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Om hoeveel ruimtes gaat het? 2 tot 5 ruimtes Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw

Mengkraan repareren

Mijn mengkraan lekt. Ik zou deze willen repareren of vervangen.

Gasleiding inkorten in de woonkamer

Ik wil graag in de woonkamer een stuk gasleiding laten verwijderen of inkorten die nu nog uit de vloer steekt zodat ik een nieuwe vloer kan leggen.

Rookgasafvoer van de HR ketel vervangen

Ik wil de dakdoorvoer van de HR ketel laten vervangen. Het betreft een schuin dak (dakpannen). Het gaat echt alleen om het vervangen. Het aanschaffen van de nieuwe afvoer mag in overleg.

Houtkachel plaatsen

Houtkachel plaatsen in woonkamer. Buizen tot in het rookkanaal zijn reeds aanwezig evenals het rozet voor aan het plafond. Vanaf het plafond van de woonkamer tot in de schoorsteen op het dak loopt een recht rookkanaal.

Advies en plaatsen warmtepomp

Ik zoek een CV-intallateur die ons kan adviseren wat betreft het gebruik van een warmtepomp ten behoeve van onze nieuwe vrijstaande woning. De pomp moet zowel het sanitair- als het CV-water kunnen verwarmen. Het wordt een woning met 450-500 m3 inhoud.

Adviseren wat betreft het verwarmen van CV- en sanitair water

Ik zoek een CV-installateur die mij kan adviseren/informeren wat betreft het verwarmen van het CV- en sanitairwater van de woning. Het gaat om een schakelwoning met een woonoppervlakte van 145 m2. De woning is voorzien van vloerverwarming. We hebben vragen omtrent het soort warmtepomp/boiler wat in onze situatie het best tot zijn recht komt.

Houtkachel plaatsen

Houtkachel plaatsen in woonkamer. Buizen tot in het rookkanaal zijn reeds aanwezig evenals het rozet voor aan het plafond. Vanaf het plafond van de woonkamer tot in de schoorsteen op het dak loopt een recht rookkanaal.

CV-ketel op propaangas vervangen

Het betreft het vervangen van een CV-combiketel ketel van ongeveer 20 kw op propaangas net over de grens in België bij Roosendaal. Ik koop zelf de ketel want het moet een Belgische ketel zijn en ik wil hem vervolgens door een vakman laten installeren. Graag zie ik voorstellen met een richtprijs en mogelijke data voor de uit te voeren werkzaamheden tegemoet.

Geiser en rookgasafvoer installeren

Ik zoek een installateur die de rookgasafvoer mijn geiser goed kan plaatsen. De afvoer staat momenteel scheef. Het gaat om een enkel wandige pijp.

Splitunit airco ophangen en installeren

Ik wil graag de split unit airco 12000 BTU laten ophangen en installeren. De airco dient te worden gemonteerd bij een bedrijfspand en de buitenunit zal boven de deur gemonteerd moeten worden.

Tristar AC-5406 airco plaatsen

Ik wil graag een airco laten plaatsen van Trista, model AC-5406.

Computerruimtes ventileren

Wat is de functie van het gebouw? Industrie. Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 1 ruimte. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: het gaat om twee computer ruimtes die goed geventileerd moeten worden. Warme lucht moet de ruimtes uitgepompt worden. Niet via de mail reageren a.u.b. Ik wil een echte expert.

Nieuwe radiator plaatsen op zolder

Het leveren en aanbrengen van een radiator, kraan, voetventiel, leidingen, koppelingen op zolder. CV ketel hangt 3 meter van de plaats af waar de radiator moet komen. Leiding werk is ook makkelijk weg te werken via een loze wand. We hebben geen haast, er kan in principe per direct worden begonnen. Maar we willen in ieder geval per oktober de radiator geplaatst hebben.

Wasmachine verhuizen

Ik wil graag de wasmachine laten verzetten naar de 2 de verdieping in een huis die nu in een appartement staat, nu met lift. In het huis 2 gewone brede trappen omhoog.

Lucht warmtepompsyteem aanleggen

We hebben een 2 jaar oude Intergas Kombi Kompakt HRE CV installatie , zonnepanelen en een mechanische afzuiging. Nu denken we er over na een hybride Lucht-luchtwarmtepomp aan te schaffen om het gasverbruik te reduceren. Afhankelijk van het gewicht zou deze op het dak van de uitbouw op de eerste verdieping geplaatst kunnen worden waarbij aansluiting zou kunnen plaatsvinden op de bestaande installatie (circa 5 meter op gelijke hoogte). Het betreft een huis uit 1990 met een inhoud van circa 405 m3.

Nefit ketels vervangen

Op welke brandstof moet de ketel werken? Gas In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken We hebben een kantoorpand uit 1987 van 750 m2, 1 verdieping. Er hangen momenteel 2 Nefit ketels in cascade geschakeld. Deze moeten vervangen worden, of als het interessant is, sta ik ook open voor alternatieve verwarming als bijvoorbeeld een warmtepomp. (indien subsidie beschikbaar natuurlijk. Het pand is gesplitst voor 2 eigenaren. Er is dus een VVE. Mogelijk biedt dit extra subsidie mogelijkheden. De radiatoren in het pand zijn grotendeels plaatstalen radiatoren en enkele (giet) ijzer. De buizen zijn nog van het type gefit. Alle radiatoren zijn voorzien van thermostaat kranen.

Buitenkraan aanleggen

We willen graag aan de achtergevel een buitenkraan laten aanleggen voor gebruik in de achtertuin. Aan de voorzijde van onze hoekwoning hebben we reeds een buitenkraan. Waterleiding zal doorgetrokken dienen te worden vanuit de kruipruimte/voorzijde woning. Graag ontvangen we een offerte hiervoor.

Montage van een keukenkraan

De keukenkraan is bijna afgebroken en moet worden vervangen. Als ik de keukenkraan bij Gamma aankoop kan ik dan gebruik maken van een montageservice en zo ja, wat gaat mij dat kosten (buiten de aanschaf van de keukenkraan) en binnen welke tijdtermijn kan dit plaats vinden?

Houtkachel installeren

Ik wil graag een houtkachel laten plaatsen. Kachel (Livin' Flame Lund), kachelpijp en plafond rozet zijn aanwezig. Er loopt een stenen rookkanaal (15 cm breed) vanuit de vloer van de eerste verdieping tot aan de schoorsteen door. Ik weet niet of deze voldoet of dat er een flexibele buis doorheen getrokken moet worden. Mocht dit het geval zijn kan deze dan worden aangeleverd door de monteur?

Schoorsteen beoordelen en kap rechtzetten

Het kapje op de schoorsteen staat scheef waardoor bij een bepaalde windrichting en regen er een lekkage ontstaat in het huis bij het rookafvoer kanaal. De kap moet worden hersteld en de staat van de schoorsteen gecontroleerd.