Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor openhaard aansluiten op cv:

Openhaard aansluiten op CV

Aan het huis wordt een aanbouw (serre) geplaatst. In de serre komt een open haard die we dan willen aansluiten op de cv ketel als gasbesparing. Graag ontvangen wij advies en bespreken wij de mogleijkheden.
Onze klant uit Rijsbergen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor openhaard aansluiten op cv uit heel Nederland:

Speksteenkachel aansluiten op een te vervangen openhaard, inclusief rookkanaal

Wij willen een speksteenkachel ipv de openhaard. Het sloopwerk doen wij zelf, maar willen weten wat ong. de kosten zullen zijn om de speksteenkachel netjes aangesloten op een nieuwe dubbelwandige rvs rookkanaal te krijgen (zelf aangeschaft net als de speksteenkachel). Het afvoerkanaal moet door de 1e verdieping en zolder.

Inzethaard plaatsen en aansluiten

Er is een bestaande openhaard met rookkanaal naar buiten. Wij wensen hier een inzethaard te plaatsen waarbij we overwegen deze aan te sluiten op de CV. Er zijn momenteel nog convectorputten in het huis, deze zullen vervangen worden door een reguliere CV. (De woning zullen we binnen 2 maanden gaan bewonen).

Houtkachel aansluiten

We willen een houtkachel kopen maar die moet ook aangesloten worden. Er is een rookkanaal aanwezig en de houtkachel zal op de plek van de openhaard geplaatst gaan worden.

Janus houtkachel installeren

Wij hebben via Marktplaats een mooie, in goede staat verkerende houtkachel gekocht. Merknaam: Janus. We willen deze graag laten installeren. Het gaat concreet om het aansluiten ervan door een pijp te plaatsen tussen de kachel (achter afvoer) naar de voorbereidde openhaard afvoer.

Houtkachel plaatsen en aansluiten

In de woonkamer is de openhaard gesloopt. Ik beschik over een oude houten kachel, die ik ipv de openhaard wil plaatsen. Vraag is: - is de kachel nog in (veilige) goede conditie is? - de kachel plaatsen en aansluiten op schoorsteen (volgens mij geen rookkanaal/pijp aanwezig)

Rookkanaal voor de houtkachel aanleggen

Graag wil ik een kachel laten aansluiten/installeren in ons jaren '30 huis. De situatie is als volgt: Op de eerste etage is door de vorige bewoner een openhaard geplaatst. Hierdoor is het bestaande rookkanaal opengebroken voor de haard en is hier van de eerste etage tot aan de top van de schoorsteen een flexibele RVS pijp in geplaatst. Nu is de haard op de eerste etage verwijderd en heb ik reeds een passende kachel gekocht om te plaatsen op de begane grond. Nu wil ik graag deze flexibele buis verlengen (indien mogelijk) tot de begane grond zodat de houtkachel hierop aangesloten kan worden. Graag zie ik een offerte tegemoet voor deze werkzaamheden en zit ik met enkele vragen waarvan ik hoop dat u mij hier verder mee kan helpen. Kan de bestaande RVS pijp verlengd worden? Of moet er een compleet nieuwe in (ik gok dat deze pijp nog geen 10 jaar oud is). De houtkachel heb ik het liefst zo dicht mogelijk geplaatst op de muur. Dit is momenteel een gips voorzet wand. Kan dit in verband met hitte of dien ik deze wand te vervangen (zo ja, wat zijn de oplossingen hiervoor). Bijgevoegd enkele foto's. Het rookkanaal is 20 x 20 centimeter. De huidige RVS buis is doorsnee 15 centimeter. Het metselwerk om het kanaal dicht te maken doe ik het liefst zelf om kosten te besparen, eventueel mee te nemen in de offerte.

Dubbelwandige RVS-buis aanleggen en aansluiten

Er is een doorgang steen van oude openhaard waar nu een gaskachel voorstaat, Deze gaskachel willen we vervangen voor een hout kachel. Mijns inziens is er geen dubbelwandige pijp aanwezig. Denk een enkele, pijp willen we laten vervangen door rvs flexibele dubbelwandige pijp. Geschatte lengte 8 meter. Tevens kachel aansluiten

Inzethaard op gas plaatsen in de open haard

Wij hebben op dit moment een houtgestookte openhaard waar wij graag een inzetgashaard in willen laten plaatsen. Er is nog geen gasleiding aanwezig, die moet ook worden aangelegd. De diameter van het rookkanaal is mij onbekend. De afmeting van de opening in de schouw is 53 x 53 cm, 38 cm diep. We laten de situatie hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw aanbieding voor zowel een inzethaard als het aansluiten daarvan.

Houtkachel aansluiten op de bestaande rookgaskanaal

Er is een dubbelwandig afvoerkanaal aanwezig (binnenmaat 200 mm). De openhaard en schouw zijn inmiddels verwijdert. Er moet voor een houtkachel (150 mm) een aansluiting gemaakt worden op het bestaande kanaal door middel van een enkelwandige pijp plus verloopstuk. Het bestaande dubbelwandige kanaal moet ingekort worden (gelijk met het plafond).

Inzethaard aansluiten

Wij willen een inzethaard plaatsen in de opening van de openhaard. Inzethaard is reeds aanwezig

Partners

Partners van Casius