Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Rijen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Rijen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Rijen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Rijen of directe omgeving.

198 klanten uit Rijen bevelen een bij Casius in Rijen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Rijen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp en LT installatie laten aanleggen (renovatieproject), advies isolatie en verwarming voor renovatie melkfabriek van 7 appartementen, een horizontaal gesloten bron en warmtepomp realiseren, het realiseren van radiatoren in meerdere ruimtes in een boerderij, het realiseren van vloerverwarming, warmtepompen, zonnepanelen en slaan waterbron, overgaan naar elektrische radiatoren ivm zonnepanelen, het verwijderen van een convectorput en het aanleggen van vloerverwarming, het leveren, installeren en aansluiten van een grondwater-warmtepomp, leveren en monteren CV-ketel, het leveren en installeren van een water-water-warmtepomp, realiseren warmtepomp, een warmtepomp leveren en installeren bij een vrijstaande woning, lucht-lucht warmtepomp voor Tiny House realiseren, het realiseren warmtepomp installatie, warmtepomp realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Rijen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Rijen:

Kraan vervangen

Ik wil een kraan die ik zelf heb besteld, laten vervangen in de toiletruimte.

Zonneboiler op zolder installeren

Boiler op zolder en aansluitingen warm/koudwater verdieping lager, Waarvoor wil je de zonneboiler gebruiken? Sanitair warm water De zonneboiler moet geïnstalleerd worden in: Gebouw in gebruik / afgewerkte ruimtes Wat is de oriëntatie van de te plaatsen zonneboiler? Zuid Op welke ondergrond moet de zonneboiler geplaatst worden? Dakpannen Huidige brandstof voor warmwaterproductie: Gas

Oude CV vervangen

Wil graag advies over welke CV ketel ik nodig heb en ik wil graag de oude vervangen en laten demonteren. Hoop dat het niet zo duur is. Ik ben al een poosje bezig met zoeken.

Opbouw ventilatiesysteem

Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 1 ruimte Wat is de functie van het gebouw? Woning Welke problemen ondervindt u momenteel? Schimmels, vocht of condens in de kamer(s) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken De betreffende ruimte is een bijkeuken met 3 buitenmuren, enkel Steens metselwerk, plat,beton dak , cement vloer op zand , een deur , geen beweegbare ramen. Schimmel is zichtbaar in de verst gelegen hoek Zuid/ Oost , van vloer tot plafond.

Camera-inspectie van rookgasafvoerkanalen in onze appartementen

Ons appartementsgebouw, nu ongveer 17 jaar oud, is toe aan een inspectie van de rookgasaafvoerkanalen (5 in totaal) dit door de aansluiting van de "nieuwe" HR - Cv ketels. De tegenwoordig geïnstalleerde CV-kachels zijn allemaal HR, dus de kanalen zijn er op ingericht, maar de veiligheid gaat voor. Ons gebouw heeft 4 verdiepingen, een opgang voor op het platte dak, de kanalen zijn dus achter elkaar bereikbaar.

Ontluchten van de verwarming

Ontluchten verwarming 12 elementen. Waarvan een niet goed warm wordt.

Airco units met R410a vullen

Wat kost het laten (bij)vullen van 2 units airco met R410a 1x 1100 gram en 1 x 75 gram.

Verplaatsen en terugplaatsen van de airco unit

Het plat dak waar de buitenunit van de airco op staat moet gerenoveerd worden waardoor deze buitenunit en leidingen tijdelijk van het dak af moeten om na de dakrenovatie weer op dezelfde plek aangesloten te worden. De afspraak voor de dakrenovatie moet ook nog gemaakt worden, graag advies hoe dit aan te pakken.

Airconditioning nakijken

Ik wil een kundig persoon naar onze Haier airco laten kijken. Er is al iemand geweest die contact met ons zou opnemen, alleen is hij nooit meer komen opdagen. De airco is helemaal stuk. Boven in het huis hangt er nog een die het nog wel doet. De persoon die er eerder naar heeft gekeken is opgevallen dat er 250V op de airco staat en deze spanning is te hoog. Het huis is pas gekocht. Graag voor de zomer gerepareerd.

CV-combiketel vervangen

Er moet een goede hoog rendement ketel vervangen worden.

Vaste airco in huis installeren

Graag ontvang ik de kosten van het laten monteren van een split level airco in de slaapkamer op de 1e verdieping.

Compleet vervangen van CV

Het betreft het vervangen van de cv ketel door 2 cv ketels. Ketel 1 is voor de verwarming van de radiatoren op de begane grond en 1ste verdieping. Cv ketel 2, combi, is voor de verwarming van de zolder en voor het warm water in de badkamer. De leidingen door de gehele woning dienen te worden vervangen. Daarnaast dienen de radiatoren door de gehele woning te worden vervangen en herplaatst. Graag ontvang ik een offerte voor de kosten en advies voor de mogelijkheden.

Leidingen in de badkamer aanleggen

Ik wil leidingen aan laten leggen voor een toilet op de badkamer op de eerste verdieping. Tevens wil ik de leidingen van de bestaande douche laten verleggen.

Verstopte afvoer van spoelbakken en lekkende kraan repareren

Het water in mijn spoelbakken loopt niet goed meer weg. Daarnaast lekt de wastafelkraan. Beide dingen dienen gerepareerd te worden.

Dubbelwandig rookkanaal houtkachel aanleggen

Ik heb een houtkachel en deze wil ik door middel van een gevelafvoer met dubbelwandige rookkanaalpijp aansluiten. Hoogte van het platdak is +/- 3 meter. Hoogte van het rookkanaal moet nog bepaald worden.

Gasleiding afpersen en waterleiding in kruipruimte omleiden

Gasleiding afpersen en kleine omleiding waterleiding in kruipruimte maken.

Rookkanaal aanleggen

We willen een open haard (allesbrander) maar hebben geen schoorsteen dus willen we een rookkanaal langs en aan de zijgevel van het huis laten maken of als er een andere optie is horen we dit graag.

Geachte heer,mevrouw, We willen onze ...

Geachte heer,mevrouw, We willen onze dakgoten gaan vervangen. Betreft ongeveer 5m a 6m aan de voorkant met regenpijp idem voor achter en een stuk bij de garage van ongeveer 2 m. Met vriendelijke groet,

installeren van vloerverwarming in ...

installeren van vloerverwarming in badkamer en keuken, als bijverwarming. vervangen van ketel

Beoordeling electra, bedrading en ...

Beoordeling electra, bedrading en installatie nieuwe meterkast Beoordeling waterleiding, afvoermogelijkheden bij te ontwerpen badkamer Uitbouw CV tot Combiketel, aanpassing gasleidingen

er moet cv aangelegd worden. een ...

er moet cv aangelegd worden. een slaapkamer moet badkamer worden, waar nodig waterleidingen vervangen en wateraansluitingen in de keuken.