Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor ventilatiesysteem reinigen in het woonhuis:

Ventilatiesysteem reinigen in het woonhuis

Motor van het buwa systeem is kapot. Motor moet vervangen worden en de kanalen moeten hiervoor gereinigd worden.
Onze klant uit Raamsdonksveer (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ventilatiesysteem reinigen in het woonhuis uit heel Nederland:

Ventilatie reinigen en foutmelding repareren

Foutmelding bij ventilatiesysteem Brink + verhelpen foutmelding e150.

Warmtepomp laten installeren

Momenteel staat buiten een ventilatiesysteem Deze heeft een te grote capaciteit en is niet te regelen. In het appartement wordt de lucht afgezogen en ingeblazen. Er vindt warmte uitwisseling plaats. Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen, koelen (airco), reinigen van de lucht, regelen van vochtigheid Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Om hoeveel ruimtes gaat het? 2 tot 5 ruimtes

Storkair mechanische ventilatie reinigen

Graag wil ik het mechanische ventilatiesysteem in mijn woning laten inspecteren en reinigen. De motor is van J.E. StorkAir. Reinigen is inclusief 4 kanalen, ventielen en eventuele filters. Het ventilatiesysteem werkt/is verdeeld over drie verdiepingen.

Ventilatiesysteem reinigen en mogelijk vervangen van de ventilatie box

Graag ontvang ik van u enkele offertes voor het reinigen van een ventilatiesysteem en mogelijk ook het vervangen van de ventilatie box.

Ventilatiesysteem reinigen en unit vervangen

Wij willen graag een vakman huren voor het reinigen van mijn ventilatiesysteem en eventueel het vervangen van de unit. Volgens mij is het geen warmteterugwinsysteem.

Ventilatiesysteem vervangen en kanaal reinigen

Graag wil ik mijn oude ventilatiesysteem vervangen door een zuiniger/stiller model. Verder ook ventilatiekanaal laten reinigen.

Ventilatiesysteem reinigen en vervangen box

Graag wil ik het ventilatie-systeem laten reinigen. Ook wil ik weten of de box vervangen moet worden. Het huis is 23 jaar oud. Waarschijnlijk is er nog nooit iets vervangen of gereinigd. Graag voor 14 december 2017. Betreft een eengezinswoning met 2 verdiepingen.

Mechanische ventilatie reinigen

Ik zou graag ons mechanische ventilatiesysteem geheel laten reinigen. Ik had er nooit over nagedacht, waardoor dit dus nooit (de woning is 12 jaar oud) is gebeurd. Het gaat om het hele systeem, dus inclusief de pijpen/buizen. Er zijn drie punten: keuken, toilet en badkamer waar lucht wordt afgezogen. De unit hangt op zolder.

Kanalen van heteluchtverwarming en ventilatiesysteem reinigen

Ik wil de hete lucht kanalen en het ventilatiesysteem laten reinigen. Het is een vrijstaande semibungalow. Grote woonkamer, grote woonkeuken, werkkamer en hal. Boven is een hal, 4 slaapkamers en badkamer. De installatie is een Brink B-14 IN.

Mechanische ventilatie vervangen en systeem reinigen

Ik wil de mechanische ventilatie laten vervangen door een nieuwe. Tegelijk wil ik ook het ventilatiesysteem laten reinigen. Het gaat om een rijtjeswoning met een inhoud van ongeveer 300 m3 uit ongeveer 1990. Onze klant uit Gouda (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Partners

Partners van Casius