Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor warmtepomp aanleggen voor woning met zwembad:

Warmtepomp aanleggen voor woning met zwembad

De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een nieuw te bouwen woning. Het gaat om het verwarmen en/of koelen van het gebouw met overdekt zwembad in combinatie met zonnepanelen. Er zal overlegd moeten worden met de architect die de woning gaat bouwen. Ik wil echt een bedrijf dat ruime ervaring heeft in de beste en meest duurzame oplossingen van deze tijd.
Onze klant uit Prinsenbeek (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor warmtepomp aanleggen voor woning met zwembad uit heel Nederland:

Grondwarmtepomp installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarming van water (Sanitair), Aansluiting bestaande vloerverwarming, Verwarmen en/of koelen van een gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil een grond/water of water/water warmte pomp laten aanleggen en zou hier graag wat meer informatie over willen.

Warmtepomp-installatie aanleggen

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, verwarming van water (sanitair), aansluiting bestaande vloerverwarming. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het vermogen van de huidige gasketel 18kw. Ik wil deze laten vervangen voor een warmtepomp installatie. Hier wil ik meer advies over winnen en kijken wat het beste kan bij mijn woning.

Dubbele woonboerderij voorzien van warmtepomp

Het betreft een nieuwbouw woning dubbele woonboerderij aanleg of voorzieningen van 2 woningen. Het idee is aanleggen van een warmte pomp voor het verwarmen en koelen van de woning en het verwarmen van het water.

Krachtstroom voor de inductiekookplaat aanleggen

Wij zouden graag willen weten wat het aanleggen van krachtstroom gaat kosten, inclusief btw en manuren. Vanaf de meterkast naar de keuken is ongeveer 10 meter. Dit is vooralsnog de bedoeling voor een inductiekookplaat en misschien in de toekomst een warmtepomp con cv. Heb je dan 2 aansluitingen nodig? Onze huidige groepenkast is een Hager met 2 aardlek, 1 hoofdschakelaar en 8 groepen, met uitbreiding tot nog eens 8 groepen.

Extra groep en elektra naar de tuin aanleggen

Graag een extra groep in meterkast plus een tuinkabel en een stopcontact aanleggen in verband met een warmtepomp voor een zwembad in de tuin. Van de pomp heb ik specificaties. De afstand van meterkast naar tuin is 10 meter. De kabel heb ik het liefst via de kruipruimte getrokken hebben.

Nieuw electriciteit aanleggen

In het kader van renovatie van een nog aan te kopen pand uit 1955 willen we naast de overige werkzaamheden ook het elektra in het gehele pand laten vervangen, leidingwerk stopcontacten en extra groepen (nu 2 groepen) creëren. Wellicht een groep of 8, dit ook na overleg en inzicht van de uitvoerende elektricien. We onderzoeken de mogelijkheid om energieneutraal te verbouwen waarbij een zonneboiler of warmtepomp en pv panelen energie leveren. Hiervoor zijn mogelijk extra eisen nodig met betrekking tot het aantal groepen? Graag ontvangen we een offerte hiervoor.

Vloerverwarming aanleggen in monumentaal pand

Wij willen graag weten wat het kost om vloerverwarming aan te leggen in een monumentaal pad uit 1600. We willen gebruik maken van een nieuwe HR-ketel en een warmtepomp. Vervolgens willen we de vloer met beton laten afgieten. We willen graag de prijzen weten van de HR-ketel, de warmtepomp, de vloerverwarming en het afgieten van de vloer.