Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Prinsenbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Prinsenbeek heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Prinsenbeek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Prinsenbeek of directe omgeving.

179 klanten uit Prinsenbeek bevelen een bij Casius in Prinsenbeek aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Prinsenbeek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen, infrarood verwarming plaatsen, houthaard gemetselde schouw vervangen voor roomdiviver gashaard, warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Prinsenbeek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Prinsenbeek:

Twee keukenkranen/ close-in boiler

Twee nieuwe keukenkranen plaatsen en een close-in boiler in het keukenkastje. Er is ruimte en een stopcontact.

Radiatoren afkoppelen en afsluiten

Ik wil graag drie radiatoren laten verwijderen en afkoppelen gelegen in het toilet, de keuken en de badkamer. Afvoeren doen wij zelf.

Keukenboiler plaatsen (close in)

Onze keukenboiler is kapot. De aansluitingen zijn aanwezig. We willen graag een 10 liter boiler met een zo hoog mogelijk energielabel.

Warmtepomp Nefit Enviline plaatsen

Het plaatsen van een warmtepomp Nefit Enviline lucht/water warmtepomp Bivalent split 9. 0 B-S. De buitenunit wordt achter tegen de buitgevel geplaatst, bereikbaar via een plat dak. De warmtepomp dient de woning te verwarmen en te koelen en ook het sanitair water moet worden verwarmd. Ik wil zelf materiaal kopen zodat deze geïnstalleerd word. Tevens wordt ook de cv ketel vervangen voor een hr ketel, Nefit TrendLine II HRC 30/CW5.

Warmtepomp installeren

Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Jaren 30 woning die geheel gerenoveerd gaat worden. Er hangt een HR CV-ketel uit eind 2016. Wij willen wellicht naast deze ketel een hybride warmtepomp plaatsen. Er komt op de benedenverdieping vloerverwarming. Boven nieuwe radiatoren die corresponderen met de warmtepomp. Eventueel zonnecollectoren (of alvast de voorbereidingen hierop) voor opwekken elektriciteit. Graag uw advies.

Lucht water warmtepomp installeren

Ik sta nog aan het begin van mijn zoektocht en laat me graag informeren betreft de diverse mogelijkheden. De oppervlakte die verwarmd moet worden (boven en beneden verdieping) is circa 200 m2. Ik heb een glastuinbouwbedrijf en als de verwarmingsunit in deze ruimte staat, hoeft 'íe niet zo hard te werken, althans dat denk ik. Wel is er dan ongeveer 15 meter afstand tussen de boiler en de verwarmingspomp. Ik weet niet of dit een probleem zou zijn. Momenteel verbruiken we 30 kw gas. Het liefst wil ik gaan voor een compleet gasvrij systeem, eventueel in combinatie met een zonneboiler en panelen. We hebben deels vloerverwarming en de rest in huis is radiator, die overigens nooit boven de 40 graden uit komen.

Water - Water warmtepomp

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Graa voor twee opties uitwerken. Eentje voor alleen verwarmen en eentje voor ook te koelen. Onze ambitie is om ook het bubbelbad er mee te verwarmen. Dit als derde optie graag meenemen.

Lucht - Water warmtepomp plaatsen

Ik heb een buitenzwembad van ca 6 x 3 x 1.50 meter met filterinstallatie. Ik zou deze graag willen verwarmen middels een warmtepomp. Mocht het mogelijk zijn dan zou ik daarnaast die warmtepomp deels willen gebruiken om mijn huis te laten verwarmen. De huidige verwarmingsinstallatie is een oude gas HR ketel. Indien dit mogelijk is, is het verstandig qua kosten en gasbesparing? Het huis is ongeveer 120 m2 groot. Graag ontvang ik van U een offerte voor de warmtepomp + installatie.

Warmtepomp aanleggen voor woning met zwembad

De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een nieuw te bouwen woning. Het gaat om het verwarmen en/of koelen van het gebouw met overdekt zwembad in combinatie met zonnepanelen. Er zal overlegd moeten worden met de architect die de woning gaat bouwen. Ik wil echt een bedrijf dat ruime ervaring heeft in de beste en meest duurzame oplossingen van deze tijd.

Barbas inzethaard installeren

Ik heb een inzethaard overgenomen en wil deze in de bestaande open haard in laten bouwen. De schoorsteen is van steen, is nog prima en net geveegd. Het merk haard is van Barbas. De werkplek is goed bereikbaar en de klant is verantwoordelijk voor enig afval.

Gamma Duobloc AO ter vervanging van Sfinx-Duoblock

Onze Sfinx-Duobloc blijft het reservoir vullen, sluit dus niet door hevel. We overwegen deze te vervangen door Gamma-Duobloc-AO-aanbieding van de nu-geldende folder, echter de vloerbevestigings-schroefgaten zijn van de Sfinx 11 cm uit elkaar en bij de Gamma-Duobloc 12 cm. Wat is uw oplossing hiervoor?

Watermeter laten verplaatsen

Ca 3,5 meter verleggen. Halen zelf het straat werk eruit, en dat alle toegankelijk is voor de loodgieter. Dus afdoppen, verleggen, aansluiten. Graag via mail contact

Lekkend rookkanaal repareren

Ik zou graag een offerte ontvangen voor de reparatie van een lekkend rookkanaal. Als de open haard aan is, komt er rook via spotjes het huis is. Het betreft een bestaande openhaard met een gemetseld rookkanaal van een huis uit 1978. Ik verneem graag wat de beste oplossing is, bijvoorbeeld een flexibele pijp, zodat de openhaard weer gebruikt kan worden. Het betreft een recht rookkanaal van circa 9 meter.

Mechanische ventilatie reinigen

Graag ontvang ik een offerte voor het reinigen van de mechanische ventilatie in een woonhuis. De installatie is ongeveer vijf jaar geleden aangelegd en nu wil ik de mechanische ventilatie unit, de ventilatiekanalen en de drie afzuigventielen laten reinigen.

Reinigen ventilatiesysteem woonhuis

Ons huis dateert van 1999 en bezit een ventilatiesysteem, met een afzuigmotor van het merk Velu Ventilatietechniek. Er bevindt zich een kanaal met rooster in de open keuken, de toilet beneden, en de badkamer en het toilet op de eerste verdieping. De motor zit op zolder. Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor de reiniging van het systeem.

Wasautomaat verplaatsen en aansluiten

Wij willen graag onze wasautomaat verplaatsen van de badkamer naar een kamertje op dezelfde verdieping. Leidingen verleggen.

Close in boiler plaatsen

We hebben een Stiebel Eltron boiler aangesloten op warmwaterleiding. Afmeting 260 d x 280 br x440 h. Deze moet vervangen worden. Wij denken aan een Daaldrop of Stiebelboiler? Welke boiler adviseert u? Wat zijn de kosten?

Ventilatiesysteem controleren

Ik wil mijn ventilatie systeem laten nakijken. Het systeem maakt veel lawaai op de zolder. Daarnaast werkt de standenknop ook niet. De ventilatie is aangesloten op de badkamer, toilet en keuken.

Waterleiding aanpassen en kranen vervangen

Ik wil twee kranen vervangen en een koperen leiding. De twee kranen zitten in aftakking van hoofd water toevoerleiding en zijn toegankelijk in de meterkast.

CV-ketel vervangen

Het gaat om het vervangen de CV ketel. Graag advies over wat voor soort ketel. CV-ketel leveren en plaatsen.

Leveren en installeren nieuwe cv ketel

Huidige CV ketel is 25 jaar oud, hiervoor dient een nieuwe ketel geleverd en geinstalleerd te worden, enkele radiatoren dienen verwijderd te worden en de leidingen afgedopt. Eventueel een nieuwe radiator plaatsen. Het betreft een tussenwoning.

Bestaand toilet met afvoer op grond ...

Bestaand toilet met afvoer op grond vervangen naar hangend toilet. Indien mogelijk ook betegelen van vloer en muren.

Gaarne een prijsopgave (incl. nieuwe ...

Gaarne een prijsopgave (incl. nieuwe ketel) voor het vervangen van de bestaande ketel voor een nieuwe Valiant HR Solide 24-28C. Deze nieuwe ketel dient op dezelfde plek geinstalleerd te worden.

levering van cv ketel Itho Hr-combiketel ...

levering van cv ketel Itho Hr-combiketel type HRT 42+/54 (of gelijkwaardige) met 2 luchthaeters en leidingwerk alles onder verantwoording van Uw vakman zoveel mogelijk zelf aan te leggen (oa hak/breek en leidingwerk bevestiging van ketel en haeters alsmede waterleiding voor 6 douches en 3 wc's alsmede aanleg van ventilatie met alle ben. materialen aflevering en in gebruikstelling Reeds offerte aangevraagd bij

Aanleggen van een vloerverwarming in een ...

Aanleggen van een vloerverwarming in een nieuwbouwwoning. Opp. vlakte is 70 m2 Hoofdverwarming, (leidingen dienen te worden ingefreesd in de vloer!)