Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor gasleiding van buiten naar binnen omleggen:

Gasleiding van buiten naar binnen omleggen

Aan de vrije buitengevel van onze 2 onder 1 kap woning lopen de gasleidingen. Deze gaan van de CV op zolder naar beneden en naar de keuken. De leidingen willen wij graag aan de binnenzijde laten lopen. Op het moment loopt de gehele leiding buiten en steekt deze op 3 punten naar binnen.
Onze klant uit Oud Gastel (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gasleiding van buiten naar binnen omleggen uit heel Nederland:

Gaskachel verwijderen

Er is een gaskachel in de woonkamer die weggehaald moet worden. Dus gasleiding afsluiten en netjes verwijderen van de kachel. Indien mogelijk ook het gat in de geïsoleerde buitenmuur (water- en luchtdicht) afsluiten. Er moet verder geen schouw worden weggehaald, het is een vrijstaand kacheltje met de schoorsteen direct naar buiten in de zijmuur.

Nieuwe gasleiding

Wij willen een nieuwe gasleiding laten aanleggen, hij moet buiten in de grond langs het huis komen te liggen, het gaat over een lengte van ongeveer 19 meter en moet op 4 plaatsen het huis binnen komen waarvan 1 de aansluiting is op de gas meter

Gaskachel verwijderen

Er is een gaskachel (vermoedelijk 18 jaar oud) in de omgebouwde garage aanwezig die weggehaald moet worden. Dus gasleiding afsluiten en netjes verwijderen van de kachel. Indien mogelijk ook het gat in de (houten) geïsoleerde muur naar buiten (water- en luchtdicht) afsluiten.

Gasleiding en waterleiding verleggen

In verband met de aanschaf nieuwe keuken moet de gas, waterleiding verplaatst worden inclusief ook de afzuiginstallatie willen we naar buiten laten verplaatsen in plaats van wat we nu hebben via de algemene afzuigsysteem. Ook moet er een verwarming afgedopt worden. Hiervoor in de plaats wil ik graag een roosterverwarming.

Gevelboring voor rookgasafvoer van de geiser

Mijn geiser is reeds geplaatst. Er dient alleen nog een gat in de muur gemaakt te worden om de rookgasafvoer naar buiten te krijgen. Het gaat om de gevel aan de achterzijde van mijn woning op 2 hoog in Amsterdam. Ik heb al een afvoer in bezit. Daarnaast wil ik ook een gasleiding verleggen en een onderhoudscheck voor mijn geiser.

Aanleg nieuwe gasleiding

Ik ben op zoek naar een loodgieter om op korte termijn een nieuwe gasleiding aan te leggen. Vandaag bleek bij aanleg van een nieuwe energiemeter dat ik een gaslek heb tussen aansluiting en CV-ketel. Ik heb een installateur laten komen en deze gaf aan dat het het goedkoopst is om een nieuwe leiding aan te leggen, omdat de huidige leiding zit weggewerkt in het plafond en onder de keukenkastjes. De CV ketel hangt buiten op het balkon. De nieuwe leiding zou ik het liefst langs het plafond laten lopen. Volgens metingen is de huidige leiding op meerdere plaatsen lek. De leiding is in totaal circa 10 meter. Heeft u tijd om op korte termijn deze nieuwe leiding aan te leggen en zo ja, wat zou dit, ongeveer, kosten?

Keuken plaatsen van Ikea

SLOOPWERKZAAMHEDEN: • Het loskoppelen en afdoppen van de leidingen. • Het verwijderen van het bestaande keukenblok. • Het verwijderen van de wandtegels. CONTAINER: • Het afvoeren van het bovenstaande in een 3m3 bouw en slooppafval container. IKEA KEUKEN • Het plaatsen en afmonteren van de nieuwe Ikea keuken (zie bijlagen) LEIDINGEN: • Maken wateraansluitpunt t.b.v. vaatwasser. • Verleggen afvoer en afmonteren in spoelkast. • De waterleidingen verleggen en afmonteren in de spoelkast. • Het inkorten en afdoppen van de gasleiding. ELEKTRA: • Maken contactpunt t.b.v. de koelkast. • Het maken van twee contactpunten t.b.v. de werkblad verlichting middels infrezen. • Verplaatsen bestaande 2 wandcontactdozen met 3 aansluitingen naar rechts en links middels infrezen. • Maken wandcontactdoos aan overzijde keuken met 3 aansluitingen (voor koffiezetapparataat etc. ) overzijde keuken (dus aan zijde van koekast, vriezer etc. ) • Verplaatsen contactpunt t.b.v. afzuigkap middels infrezen. (afzuigkap is zelfcirculerend dus geen afzuiging naar buiten noodzakelijk) • Het verplaatsen van het contactpunt t.b.v. de vaatwasser GROEPENKAST: • Leveren en plaatsen van een 1 fase groepenkast met 9 automaten van 16 ampère en een kookgroep automaat een hoofdschakelaar en drie aardlekschakelaars. • Trekken groep (3. 6Kw) door de grond middels kruipruimte van gang naar keuken naar overzijde keuken t.b.v. de oven. • Trekken groep (3. 6Kw) door de grond middels kruipruimte van gang naar keuken naar overzijde keuken t.b.v. de combi-oven. • Trekken groep (7. 2Kw) door de grond middels kruipruimte van gang naar keuken naar overzijde keuken t.b.v. de inductie kookplaat. • Het afmonteren van de reeds getrokken groep t.b.v. de oven.

Doorkijkhaard plaatsen

Ik zoeken een lange doorkijkhaard, zoals de element Sky of Bioptica. Maar, wel graag een showroommodel zodat de kosten de helft zijn. Kun jij ons helpen? Tevens zouden we graag willen weten wat installatie van gashaard kost. (Gasleiding vanuit de meterkast doortrekken naar buiten (afstand ongeveer 4 meter)).

Kachel plaatsen in een kleine ruimte

Wil graag een gaskachel/gevelkachel plaatsen in een relatief kleine ruimte. Deze kachel komt op de buitenmuur. Deze kachel moet aangesloten worden op de gasleiding. Deze is op 30 cm linkerkant aanwezig. En er moet dus een pijpje naar buiten aangebracht worden. Gat hiervoor moet ook geboord worden. Relatief kleine klusje maar durf dit zelf niet aan.

Gaskachel inbouwen

Plaatsen van gaskachel, inbouw. Ga de vloer eruit halen en moet nog vloerverwarming plaatsen. Voor de gaskachel moet ook nog een gasleiding gelegd worden. Graag wil ik weten wat de kosten zijn voor: - aanleggen gasleiding - plaatsen gaskachel inbouw. Inclusief aansluiten van de kachelpijp. Dit is in de woonkamer en pijp naar buiten. Lengte naar dichtsbijzijnde buiten muur is =/- 2meter. - Maken van ombouw van kachel en kachelpijp

Partners

Partners van Casius