Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor haard plaatsen en kachelpijp door de muur aansluiten:

Haard plaatsen en kachelpijp door de muur aansluiten

Werkzaamheden omvatten: Plaatsen houtkachel Aansluiten kachelpijp Maken doorvoer door buitenmuur begane grond
Onze klant uit Oud Gastel (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor haard plaatsen en kachelpijp door de muur aansluiten uit heel Nederland:

Haard plaatsen en rookkanaal aanleggen

De eengezinswoning is 10 oud. Er zijn 3 woonlagen aanwezig met betonnen vloeren. Er dient een rookkanaal aangelegd te worden en een haard geplaatst.

Complete haard laten plaatsen

Haard plaatsen, monteren en muurdoorvoer maken in houten tuinhuis. Niet door het dak aangezien hier metalen dakpanplaten op liggen en via zijmuur veel makkelijker is. Haard staat op houtenvloer. Achterzijde wil ik graag bedekt hebben met metalen plaat van minimaal 3 mm dikte. Pijp blijft in zicht in verband met warmte van pijp af. Hoogte tuinhuis is plusminus 5 meter. Afstand tot muur is 2,5 meter. Doorsteek naar buiten is plusminus 50 cm en hoogte boven nok ook plusminus 50 cm.

Haard en rookgasafvoerkanaal installeren

Ik wil een haard laten plaatsen en een rookgasafvoerkanaal laten installeren. Het is een houten muur waar doorheen geboord dient te worden. Het gaat hier om een bungalow. Het materiaal wordt door de klant aangeschaft. Het montage materiaal is de klant echter niet bekend mee.

Haard plaatsen tegen de buitenmuur

Ik wil graag een haard laten plaatsen tegen een buitenmuur. er moet een gat worden geboord door een betonmuur voor de ventilatie. De haard en de pijpen worden door de klant aangeschaft.

Haard en dubbelwandig afvoerkanaal plaatsen

Dubbelwandig afvoerkanaal plaatsen plus haard plaatsen. Van begane grond naar 1ste verdieping is beton van 1ste naar 2de is houten vloer. Gaten zijn aanwezig echter verder moet alles aangelegd worden

Flexibele buis in bestaand kanaal plaatsen

In mijn pas gekochte woning zit een Dovre open haard plus rookkanaal. Na camera-inspectie is gebleken dat dit rookkanaal vol met scheuren zit. Er zou dus een flexibele buis van 150 mm in het rookkanaal geplaatst moeten worden. Ook ontbreekt de smoorklep. Hier zou iets voor gemaakt moeten worden.

Haard laten plaatsen

Haard leveren en plaatsen. Graag laat ik mij adviseren in het type.

Houthaard plaatsen

We zitten eraan te denken om een haard aan te schaffen voor ons huis. Alleen hebben we hiervoor nog niet de juiste randvoorwaarden. Zoals gezegd is er nog geen afvoer en brandvaste ondervloer. Vandaar onze oriëntatie op de juiste installatieservice. Kunt u ons verder helpen?

Haard plaatsen

We zitten eraan te denken om een haard aam te schaffen voor ons huis. Alleen hebben we hiervoor nog niet de juiste omstandigheden. Zoals gezegd is er nog geen afvoer en brandvaste ondervloer; vandaar onze oriëntatie op de juiste installatieservice. Kunt u ons verder helpen? Met vriendelijke groet,

Aanleggen/plaatsen open haard

Houtkachel in de aanbouw van een huis plaatsen, het betreft een hoekhuis en er is geen rookkanaal aanwezig.

Partners

Partners van Casius