Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Oud Gastel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Oud Gastel heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Oud Gastel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Oud Gastel of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Oud Gastel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen plaatsen, vloerverwarming aanleggen, zonneboiler plaatsen, een water-water-warmtepomp installeren, warmtepomp informatie, advies en installatie warmtepomp, huisaansluiting naar de hoofdriolering realiseren, informatie voor een warmtepomp, verwarmingsinstallatie plaatsen, advies en installatie warmtepomp, warmtepomp plaatsen, advies en plaatsen zonneboiler, pVC vloer en vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming plaatsen, vloerverwarming plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Oud Gastel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Oud Gastel:

Gasleiding van buiten naar binnen omleggen

Aan de vrije buitengevel van onze 2 onder 1 kap woning lopen de gasleidingen. Deze gaan van de CV op zolder naar beneden en naar de keuken. De leidingen willen wij graag aan de binnenzijde laten lopen. Op het moment loopt de gehele leiding buiten en steekt deze op 3 punten naar binnen.

Advies over een grondwarmtepomp

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil een grondwarmtepomp gaan gebruiken voor het huis wat ik ga bouwen. Het is op een kavel van 6000 m2 dus eventueel horizontaal zou ook nog kunnen. Ik wil geen gas aanleggen in mijn nieuwe woning dus het complete systeem moet geschikt zijn voor het hele huis te verwarmen.

Haard plaatsen en kachelpijp door de muur aansluiten

Werkzaamheden omvatten: Plaatsen houtkachel Aansluiten kachelpijp Maken doorvoer door buitenmuur begane grond

Watermeter verplaatsen

De bestaande watermeter is nu gesitueerd in de waterput. De meter moet omhoog gebracht worden en in de nieuwe meterkast boven de bestaande waterput gemonteerd worden.

StorkAir WHR-91 repareren of vervangen

Het betreft het repareren of vervangen van mijn Whr 91 RJE Storkair.

Lekkage in leiding van CV met spoed repareren

Het verhelpen van een lekkage ergens in een leiding van de CV. De CV hangt op de begane grond. Ik kan niet zien waar het lekt maar het is ergens in de vloer want die is nat. De CV staat aan. We moeten regelmatig het water bijvullen.

Rookkanaal met RVS pijp plaatsen

Ik zou graag een offerte willen hebben voor het plaatsen van een rookkanaal tbv een houtkachel aansluiting houtkachel is diameter 150 rond. Model woning is notaris met 45 graden daken. Het rookkanaal dient tot op de vloer van de eerste verdieping geïnstalleerd worden met een doorvoer naar de woonkamer tot door het plafond. Eerste verdieping is begin van dak. Installatie datum is afhankelijk van het te plaatsen nieuwe dak of overeen te komen. Eerste communicatie alleen via de mail. Locatie kan men altijd bezichtigen om een passende offerte te maken. Alvast bedankt voor de genomen moeite.

Lek in warmwaterleiding herstellen

Boven het plafond van de keuken is een leiding die water lekt dit is zichtbaar in het plafond. Herstel van keuken plafond liefst zo dat verschil bijna niet zichtbaar is.

Gessi thermostaatkraan repareren

De douche thermostaatkraan quatro angelo van het merk GESSI lijkt niet goed meer te werken. Deze wordt niet meer echt warm, de kraan is 7 jaar oud maar was best wel prijzig, dus wil hem graag gemaakt hebben. De andere kranen in de badkamer worden wel warm. Misschien zit er kalk in? Graag een prijsindicatie voor reparatie van de kraan.

Zinken goot vernieuwen

Het is een zinken bakgoot van circa 8 meter lang. De goot ligt in een houten bak (omtimmering) en heeft een kleine kraal. De zinken goot moet vervangen worden want lekt op een las en is inmiddels ouder dan 25 jaar.

Voorbereiding op vloerverwarming

Particuliere klusje betreft: Voorbereidend werk voor aanleg van vloerverwarmingssysteem. De aanleg van de vloerverwarming + verdeler is al aanbesteed. - afkoppelen/verwijderen convector verwarming in betonnen bak, leidingen verleggen aanvoer en retour leiding naar geschikte plek waar de verdeler tot drie groepen (met pomp) moet komen voor de aanleg van vloerverwarming die dus reeds is aanbesteed; - vereist is dat de te verleggen vloerverwamingsbuizen direct vanaf de verdeler in de vloer kunnen worden gefreesd; - betonnen convector bak van plm. 3 meter breedte volstorten met bijv. zand en afdekken met cementlaagje tot de hoogte van de vloer (mogelijk ruimte uitsparen voor een aftapkraantje in de bak). Indien realiseerbaar graag een offerte uitbrengen op korte termijn.

airco service

Aaanwezige airco Sanlu geeft een foutmelding EL hetgeen betekent dat de sensor geen koude lucht registreert. Airco koelt ook niet. Gezien hete weer erg vervelend en met spoed te repareren. Het liefst deze week.

Nieuwe hr-ketel. Woning is 150m2.

Nieuwe hr-ketel. Woning is 150m2.

De vervanging in een goed geïsoleerd ...

De vervanging in een goed geïsoleerd huis van de oude CV-installatie door een nieuwe installatie, inclusief aansluiting. Gedacht wordt aan de Nefit Ecomline Excellent HRC30.