Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Oss te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Oss heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Oss u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Oss of directe omgeving.

367 klanten uit Oss bevelen een bij Casius in Oss aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Oss bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp en LT installatie laten aanleggen (renovatieproject), advies isolatie en verwarming voor renovatie melkfabriek van 7 appartementen, een horizontaal gesloten bron en warmtepomp realiseren, het realiseren van radiatoren in meerdere ruimtes in een boerderij, het realiseren van vloerverwarming, warmtepompen, zonnepanelen en slaan waterbron, overgaan naar elektrische radiatoren ivm zonnepanelen, het verwijderen van een convectorput en het aanleggen van vloerverwarming, het leveren, installeren en aansluiten van een grondwater-warmtepomp, leveren en monteren CV-ketel, het leveren en installeren van een water-water-warmtepomp, realiseren warmtepomp, een warmtepomp leveren en installeren bij een vrijstaande woning, lucht-lucht warmtepomp voor Tiny House realiseren, het realiseren warmtepomp installatie, warmtepomp realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Oss staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Oss:

Radiator verwijderen en leidingen afdoppen

Ik wil de verwarming op mijn slaapkamer laten verwijderen. Appartement op 2 hoog, met blokverwarming en deze leidingen lopen door naar de woonkamer. Radiator verwijderen en leidingen afdoppen, er komt geen radiator voor terug.

Een horizontaal gesloten bron en warmtepomp realiseren

Ik zoek CV-installateur die een horizontaal gesloten bron inclusief warmtepomp kan realiseren voor een woning. De pomp moet een woning van 120 m2 kunnen voorzien van warm sanitair- en CV-water. Vooral de horizontaal gesloten bron is erg belangrijk.

Split level airco

Ik wil graag de split level airco van de Praxis laten monteren en afvallen door een erkende stek installateur. Monteren op eerste verdieping, koud op huis. Wat zijn daar de kosten van?

Grondwaterpomp installeren

Wanneer we de garage gaan vergroten, is dit een kans om een grondwaterwarmtepomp te installeren. Alles is dan vrij toegankelijk, inclusief de toegang tot de vloerverwarmingsinstallatie. Ook kan er een boiler geplaatst worden. We willen graag details over mogelijkheden en kosten.

Compleet nieuwe CV installatie

Wij willen de verwarming als hoofdverwarming gebruiken door het gehele huis en zodoende niet meer afhankelijk te zijn van radiatoren. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Vervangen dakgoot en bekisting

Ik zoek een dakdekker/gevelspecialist die beide mijn dakgoten inclusief bekisting kan vervangen. Het gaat om zinken dakgoten. In totaal gaat het om 20-25 strekkende meter. De dakgoten bevinden zich op ongeveer 3 meter hoogte. Het gaat om een vrijstaande woning. Daarnaast moeten de windveren ook nagekeken worden.

Vervanging cv ketel

Remeha ace 28c + etwist + automatische water inlaat + incl montage en btw Ook wil ik een offerte voor een mecura CV ketel.

Vrijstaande woning verwarmen met warmtepomp

Ik wil een lucht-lucht warmtepomp laten plaatsen. Het betreft een vrijstaande woning van ongeveer 650 m3 met bouwjaar 1995. De woning is voorzien van een HR-ketel (ATAG i36EC cw5 van 2017). De woning is voorzien van vloer, wand en dakisolatie met Rc 2.5 en HR++ beglazing U=1,3. De begane grond is gedeeltelijk vloerverwarming en het overige middels radiatoren.

Pellethaard plaatsen

Pellethaard plaatsen aansluiting door een houten wand. Naar buiten. Rookkanaal moet dus nog aangelegd worden. Haard komt op een klinkervloer met zijl.

Warmtepomp installeren

Ik zoek een installateur die een warmtepomp in mijn woning kan installeren. Hierover zou ik ook graag advies willen. Ik dacht zelf aan de Ferroli Aqua1 plus 200 HT.

Ketel van Nefit vervangen

Oude Nefit Ketel vervangen door een HR++ ketel (bij voorkeur Nefit). Ik zoek een vakman die dit kan komen leveren, plaatsen en vervolgens ook de oude ketel kan afvoeren.

Doorlopend hangtoilet repareren

Hangtoilet blijft doorlopen.

Vloerverwarming aanleggen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We gaan binnen 6 maanden verhuizen naar een huis uit 2008 waar normale radiatoren inzitten. Momenteel ligt er een laminaatvloer in en heb verder nog niet kunnen ontdekken wat de ondergrond is. We willen vloerverwarming als hoofdverwarming gaan gebruiken en dus de radiatoren gaan verwijderen. Er hangt een Ferroli gas gestookte combi ketel uit 2006. De oppervlakte bedraagt grof geschat zo'n 95 m2. We willen graag de kosten bekijken die deze aanpassing met zich mee zou brengen zodat we kunnen afwegen of dit realiseerbaar is.

Geiser monteren in stacaravan

Voor onze stacaravan zoek ik iemand die de oude geiser (Vaillant) kan verwijderen en een nieuwe (10 ltr zonder waakvlam) kan plaatsen. De caravan staat op een camping in Ledeacker. De nieuwe geiser is al aangeschaft.

Verwarmingsketel voor een Hybride systeem vervangen

Vervangen van de huidige verwarmingsketel, radiator als hoofd verwarming vloerverwarming als bij verwarming. Het betreft een twee-onder-een-kap woning met twee etages ( 70 m2/ 40 m2 en 40 m2 ). Een unit kan aan de zijgevel worden gemonteerd ter hoogte van bestaande ketel. Vloerverwarming ligt enkel op de begane grond 50 m2. Interesse gaat uit naar een hybride ketel, of een lander soort warmtepomp systeem.

Gasleiding aanleggen voor haard

In mijn woonkamer komt een nieuwe vloer met vloerverwarming. Graag wilde ik daar een gasleiding bij leggen om eventueel ooit een haard te kunnen monteren.. het betreft een ruimte van 5x6 meter de gasleiding zal vanuit een hoek naar het midden van de muur (3 meter) worden gelegd. Lengte leiding ongeveer 6 meter.. Heb ik dan een slang nodig of koperen leiding en moet dit onder of boven de vloerverwarming.

AGPO ZEN zonneboiler repareren

Ik heb een AGPO ZEN zonneboiler die in 1996 is geïnstalleerd. Het lampje brand wel, maar het water warmt niet op, pomp loopt ook goed en het water in de leidingen hoor je wel rondlopen. In de ochtend springt hij aan, hoor je veel geratel, maar het water wordt niet veel warmer dan 20 graden.

RVS flexibele schoorsteenpijp in de schoorsteen plaatsen

Door de bestaande schoorsteen een nieuw kanaal trekken (ca. 7/8 meter), de huidige blijkt niet meer goed te zijn en er blijkt ooit een schoorsteenbrandje te zijn geweest. In de eerste instantie wil ik de open haard kunnen gebruiken en eventueel later ooit een palletkachel erin plaatsen.

Waterleiding omleggen in toiletruimte

Het omleggen van de waterleiding voor de wastafel in de wc. Waterleiding zit in de muur en moet worden uitgehakt. WC is als eens verbouwd en zit tegel over tegel. Kraan is nu gescheiden van de wastafel. In de nieuwe situatie moet dit 1 geheel zijn. Waterleiding afleveren met muurplaat in de muur met een eind stop. Betreft appartement op de 8e verdieping in een flat uit 1972. Foto van de huidige situatie is toegevoegd. Leiding moet weer in de muur en ten opzichte van de huidige situatie op de foto naar links en naar beneden verplaatst zodat uiteindelijk een wastafel met een kraan geplaatst kan worden.

Mechanische ventilatie vervangen en kanalen poederreinigen

Ik wil een prijsopgave voor het vervangen van de mechanische ventilatie en het poederreinigen van het luchtkanalensysteem. De nieuwe mechanische ventilatie moet de Itho Woonhuis Ventilatie CVE alles in 1: CVE, RFT 4xKLV125, VK1500E worden.

CV systeem aanleggen

Graag ontvang ik een offerte voor de aanleg van een CV systeem in een oudere woning. Het gaat om woonkamer, keuken, aparte ruimte, hal, 3 slaapkamers en badkamer.

Gaskraan verplaatsen voor een fornuis

Ik wil graag de gaskraan een stuk naar beneden laten plaatsen. Zit nu lelijk in het zicht. En de gasslang zit in de weg voor het nieuwe aanrechtblad.

CV leveren en verplaatsen van keuken naar zolder

Opzoek naar een ecologische cv-ketel met de mogelijkheid voor evt. Zonnepanelen, huidige ketel hangt in de keuken. De bedoeling is om de cv naar zolder te verplaatsen (daar hangt tot heden een expansievat) Ik ben offertes aan het vergelijken voor de beste kwaliteit & prijs! Ik hoor graag van jullie. Ps. Spam e-mail en/of reclame word niet gewaardeerd. Met vriendelijke groet,

Houtkachel installeren in een garage

Ik wil een houtkachel gaan plaatsen in een grote garage/schuur. Die garage heeft een schuin dak met dakpannen. Er moet een doorvoer worden gemaakt en een rookgasafvoerkanaal worden geplaatst. Ik schat dat de lengte ongeveer 5 meter bedraagt. Ik wil een afspraak maken om de klus hier even te bespreken. Ik ontvang graag uw advies en een prijsindicatie.

CV aanleggen in huis

Canon CV aanleggen in een bestaand huis. Materialen voor de vakman. Wij staan open voor advies hierin.