Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor warmtewisselaar van de stadsverwarming vervangen:

Warmtewisselaar van de stadsverwarming vervangen

In onze wijk hebben we stadsverwarming (Amercentrale Geertruidenberg). Het warm water voor de keuken en de douche wordt verwarmd d.m.v. een warmtewisselaar. Deze is ongeveer 20 jaar oud. Ik heb de indruk dat er de laatste tijd nog maar weinig druk staat op de douche. De douchestraal is niet erg krachtig meer. Wellicht moet de warmtewisselaar worden vervangen.
Onze klant uit Oosterhout (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor warmtewisselaar van de stadsverwarming vervangen uit heel Nederland:

Warmtewisselaar vervangen

De verwarming gaat niet meer aan. We hebben wel warm water. We hebben stadsverwarming vanuit centrale in Geertruidenberg. Graag zo spoedig mogelijk. De installatie bestaat 30 jaar.

Warmtewisselaar stadsverwarming vervangen

De warmtewisselaar is kapot, moet met spoed vervangen worden. Heb nu geen warm water.

Warmtewisselaar vervangen van de stadsverwarming

Oude wisselaar verwijderen, nieuwe plaatsen, twee stuks extra kogelkranen tussen de vloerverwarming. Bij voorbaat contact met de klant valt aan te raden. De klant heeft heel veel specifieke vragen over eventuele extra diensten als huur etc. De werkplek is goed bereikbaar.

Warmtewisselaar van de stadsverwarming vervangen

De warmtewisselaar van mijn stadsverwarming is lek en moet worden vervangen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Warmtewisselaar vervangen van de stadsverwarming

De warmte wisselaar van onze stadsverwarming voor warm water lekt en moet vervangen worden.

Vervangen van de warmtewisselaar van de stadsverwarming

Ik wil graag de warmtewisselaar in mijn woning laten vervangen. Deze functioneert niet goed meer, het duurt heel lang voordat er warm water uit de kraan komt. Het betreft een woning die is aangesloten op stadsverwarming. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave.

Warmtewisselaar vervangen van de stadsverwarming

Ik wil graag mijn warmtewisselaar laten vervangen van de stadsverwarming. Graag ontvang ik uw offerte.

Warmtewisselaar van stadsverwarming vervangen

Graag uw offerte om de warmtewisselaar van de stadsverwarming te vervangen. Werkzaamheden: Het dichtzetten van de afsluíters (cv en waterzijdig). Het aftappen van de CV installatie en oude stadsverwarming unit. Het aftappen van de waterleidingen. Het elektrisch buiten bedrijf stellen van de oude stadsverwarming unit. Het demonteren en afvoeren van de oude stadsverwarming unit. Het leveren en monteren van een nieuwe stadsverwarming unit (type AGH Northrop small CW4). Het leveren en monteren van de benodigde ophangbeugel inclusief nieuwe pomp. Het aanpassen van de water leidingen + leveren en monteren benodigde materialen. Het aanpassen van de afvoer leidingen + leveren en monteren benodigde materialen. Het leveren en monteren van een nieuwe inlaatcombinatie. Het in bedrijf stellen en controleren op goede werking van de nieuwe stadsverwarming unit.

Warmtewisselaar vervangen van de stadsverwarming

Ik zou graag onze huidige boiler laten vervangen door een warmtewisselaar. We zijn aangesloten op de stadsverwarming. De huidige boiler duurt erg lang voordat ie weer warm is.

Warmtewisselaar vervangen van de stadsverwarming

Graag ontvang ik een prijsindicatie voor het vervangen van mijn warmtewisselaar voor de blokverwarming. Deze is voor zowel warm water als verwarming. De wisselaar kan soms lekken en de elektronica is ontregeld.

Partners

Partners van Casius