Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Oosterhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Oosterhout heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Oosterhout u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Oosterhout of directe omgeving.

652 klanten uit Oosterhout bevelen een bij Casius in Oosterhout aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Oosterhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: plaatsen van infrarood panelen, warmtepomp en LT installatie laten aanleggen (renovatieproject), advies isolatie en verwarming voor renovatie melkfabriek van 7 appartementen, verduurzamen van bungalow villa, woning verwarmen, wellicht met infrarood, waterpomp boiler leveren en plaatsen, zonneboiler vervangen, warmtepomp plaatsen, airco binnenunits en een buitenunit plaatsen, het realiseren van vloerverwarming, warmtepompen, zonnepanelen en slaan waterbron, vloerverwarming aanleggen, nieuwe paneelverwarmingen, vloerverwarming aanleggen, warmtepompboiler plaatsen, aanschaffen en installeren van doorstroomboiler en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Oosterhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Oosterhout:

Verplaatsen van de airco unit

Ik zoek een installateur voor het verplaatsen van een splitlevel airco van de beneden ruimte naar de 1e etage. Zowel de binnen als buitenunit moeten worden verplaatst. Tevens controle airco.

Airco's split unit installeren

Ik wil een offerte voor het leveren en het monteren van een airco split unit in de woonkamer 55 m2 en de slaapkamer 10 m2.

Vloerverwarming en pvc vloer leggen

Ik wil een vloerverwarming (ong. 40m2) laten leggen medio juni. De ruimte is 8x6. Vloer is er al uit en zit betonvloer. Er moet op de vloerverwarming een pvc vloer komen. Al deze klussen besteed ik graag uit aan een vakman.

CV ketel vervangen

De bestaande CV ketel verwijderen en leveren + plaatsen van een nieuwe hoog rendementsketel op zolder.

Zonneboiler installeren

Wij gaan verhuizen en in onze toekomstige woning hangt een ketel uit 1992 dus energie verbruiker Graag willen wij hier een nieuwe plaatsen om energie te besparen Misschien dat we ook kunnen kijken of een zonneboiler interessant is? Op welke brandstof moet de ketel werken? Gas In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik

Vloerverwarming aanbrengen

In de woonkamer, gang en toilet ligt nu ene parketvloer met een tegelvloer eronder. Graag zou ik een droog systeem vloer verwarming willen laten leggen. De oppervlakte is ongeveer 50 m2.

Vloerverwarming plaatsen

Wij willen zowel boven als beneden vloerverwarming laten plaatsen en dit gebruiken als hoofdverwarming en dit laten regelen per kamer. Wij zijn in het bezit van een bouwkavel en starten naar alle waarschijnlijkheid maart 2019 met de bouw. Het betreft een oppervlakte begane grond van 135 m2 en een verdiepingsoppervlakte van ongeveer 135 m2, beide in beton. Graag zouden wij zowel boven als beneden vloerverwarming willen aansluiten als hoofdverwarming. Indien mogelijk wil ik graag een 'reserve' zodat als wanneer de vloerverwarming stuk gaat, ik niet de gehele vloer hoef open te breken.

Warmtepomp in schuur plaatsen

De bestaande schuur, oppervlakte ongeveer 70 m2, wordt omgebouwd naar kantoor aan huis. Wanden, vloer, dak en beglazing wordt volledig vervangen. We willen graag duurzaam en elektrisch verwarmen, liefst 's zomers ook koelen, wam tapwater is niet perse nodig, liefst in combinatie met PV panelen. Tevens willen we graag weten welke isolatie-eisen er worden gesteld.

Verwarming aanleggen

Er is geen verwarming aanwezig in het huis wat ik overweg te gaan kopen. Het betreft een niet goed geïsoleerde woning uit 1930 met een woonoppervlak van 90 m2. Er dienen radiatoren geplaatst te worden en de leidingen weggewerkt. In verband met de toekomst geef ik de voorkeur aan pellets of iets anders wat duurzaam verworden.Het gaat om een woonkamer, eetkamer, keuken, bijkeuken, 2 slaapkamers en eventueel de badkamer. Kunt u mij telefonisch een indicatie geven van de kosten en de mogelijkheden zodat ik de woning kan aankopen? Daarna zou ik graag een offerte ontvangen na een bezichtiging.

Vloer- of wandverwarming plaatsen op twee muren

Wij willen in ons pand 2 muren van ieder ongeveer 25 meter bedekt hebben met vloer/wandverwarming. De hoogte van de muren is 2 meter. Het gaat om een gasverwarming. Totale oppervlak is dus ongeveer 50 m2 per muur.

Dakgoot renoveren

Wij hebben zo'n 25 a 30 meter dakgoten. Deze zijn van hout, met EPDM erin. Er ligt blijkbaar geen lood onder. Het EPDM laat los. Wij willen de dakgoten opnieuw bekleden met EPDM of zink.

Douchegeiser installeren

Ik wil mijn oude badgeiser Fasto 2500 open systeem vervangen. De oude mag dan vervangen worden. Ik wil alles uit handen geven.

Geiser vervangen door combiketel

Deze week ga ik het koopcontract tekenen voor een drive inwoning. Er is in de keuken een geiser aanwezig voor het verwarmen van het sanitair water en er is een HR ketel. De geiser en de HR ketel wil ik graag inclusief leidingwerk laten vervangen door een combiketel. De ketel staat op de begane grond, de keuken is op de eerste etage en de badkamer op de derde etage.

Pelletkachel aansluiten

Wij hebben radiatoren in ons gebouw maar we willen informatie over een pelletkachel. Het gebouw is 180 m2 en de hoogte van het plafond 3,5 meter. Er zijn twee ruimtes waar het plafond wat lager zit.

LUCHT - LUCHT warmtepomp

Ik zoek een installateur die een lucht- lucht- warmtepomp kan installeren ter behoefte van de slaapkamer en garage/werkplek. Er is centrale verwarming aanwezig, maar willen onafhankelijk ook de kamers kunnen verwarmen en koelen. Als het mogelijk is ook één in de huiskamer. Maar daar voor moet ter plaatsen bekeken worden.

Airco plaatsen

Wil graag airco plaatsen op de slaapkamer gaat over 1 unit op de beneden verdieping

Gasleiding in de kruipruimte vervangen

Lezende vakmannen. Bij bouwkundige keuring van onze woning is gebleken dat de stalen gasleiding in de kruipruimte ernstig geroest te zijn. Gezien wij op dit moment aan het verbouwen zijn willen wij dit zo snel mogelijk laten vervangen. Op de plattegrond staat de leiding afgebeeld in zwart en een stukje in het rood welke een aftakking hiervan is boven de grond in de keuken muur zie foto's (deze komt te vervalen en is alleen verwijdering van toepassing, ook het kraantje graag verwijderen) deze heeft ooit naar een geiser gelopen. Lengte van de leiding in de kruipruimte is c.a. 10 meter, de leiding gaat in de muur van de keuken met een bocht omhoog. Verder is alles bereikbaar, de kruipruimte is droog en de gasleiding in de muur van de keuken zal vrij gemaakt worden. Leiding eventueel vervangen tot de bovenste T splitsing? Ivm het vervallen van de aftakking en kraan afval mag eventueel achter gelaten worden, gezien wij toch aan het verbouwen zijn kunnen we dit zelf afvoeren.

Herstel openhaard klep

De as van de klep in het rookkanaal van mijn Buddenbrook haard is afgebroken. Is dit middels laswerkzaamheden nog te repareren of moet deze worden vervangen? De klep zit nog aan één zijde vast en werkt nog gedeeltelijk (zit scheef). Op advies van de schoorsteenveger hiernaar te laten kijken.

Lucht - Water warmtepomp installeren

Het betreft een nieuw te bouwen vrijstaande woning met een inhoud van 724 m3. En een EPC van 0,3. Zowel op begane grond als op verdieping ligt vloerverwarming. In de CV-ruimte (inpandig dus) is voldoende ruimte voor plaatsing lucht-water warmtepomp.

Balansventilatie met automatische aan- en afvoer installeren

Graag ontvang ik advies voor het aanleggen van een mechanisch ventilatiesysteem met WTW. Voor een nieuwbouwwoning met 3 tot 6 ruimtes. De totale woonoppervlakte is ongeveer 200 m2.

Flexibele buis in bestaand kanaal plaatsen

In mijn pas gekochte woning zit een Dovre open haard plus rookkanaal. Na camera-inspectie is gebleken dat dit rookkanaal vol met scheuren zit. Er zou dus een flexibele buis van 150 mm in het rookkanaal geplaatst moeten worden. Ook ontbreekt de smoorklep. Hier zou iets voor gemaakt moeten worden.

Klep in open haard repareren

De klep in de open haard repareren. De klep is afgebroken.

Rookkanaal voor een pelletkachel aanleggen

Aanleggen rookkanaal voor pelletkachel. Betreft een rookkanaal van begane grond naar door dak zolder. Er is sprake van drie boringen. twee door betonnen plafond, een maal door schuin dak naar buiten.

Onderhoud/reparatie split airconditioning

Wij hebben een split airco in onze slaapkamer .Type Tronix ac-trsp 2. 7 We zouden hier graag onderhoud aan laten plegen(schoonmaken+eventueel bijvullen) Tevens is het condensafvoerslangetje poreus geworden en ondertussen geheel afgebroken. Deze zouden we dus graag laten vervangen. Gaat via gat in muur richting regenpijp (plusminus 1.5 meter). Zou u kunnen laten weten of u dit uit kan voeren en wat te verwachten kosten zijn.

Houtgestookte kachel plaatsen in een hoekwoning

Ik wil in onze hoekwoning een houtkachel gaan plaatsen in de woonkamer. In de zijgevel dient een gat gemaakt te worden voor het rookgasafvoerkanaal. De pijp daarvan moet langs de buitengevel worden aangelegd, ongeveer 8 meter tot het dak. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsindicatie.