Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Oost West en Middelbeers te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Oost West en Middelbeers heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Oost West en Middelbeers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Oost West en Middelbeers of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Oost West en Middelbeers bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: zonneboiler en zonnepanelen plaatsen, cV, waterleiding en vloerverwarming realiseren, vloerverwarming leggen in woonboerderij, warmtepomp installatie en vloerverwarming aanleggen, het realiseren van een vloer met verwarming en een warmtepomp, een woning voorzien van een CV-ketel en radiatoren, nieuwe cv-installatie, zonneboiler plaatsen, vloerverwarming installeren en afwerken, het installeren van een water-water-warmtepomp, het installeren van een warmtepomp, vloerverwarming en tapwatervat, vloerverwarming droog systeem (op de chape), het aanschaffen en installeren van een warmtepomp, pelletkachel aansluiten, het installeren van een warmtepomp en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Oost West en Middelbeers staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Oost West en Middelbeers:

LUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen

Bij een woning die wij gaan bouwen willen wij een combinatie van zonnepanelen, warmtepomp en kachel/openhaard realiseren. In de zomer gaat het om het koelen van de woning en het verwarmen van zwembad/jaccuzi/heet water. In de winter gaat het om het verwarmen van de woning. De wooninhoud zal 750 m3 gaan worden.

Haard en rookafvoer plaatsen

Onze wens is een houtkachel te plaatsen in onze houten bungalow. Er is geen rookafvoer aanwezig, deze zal ook aangebracht moeten worden. Onze bungalow is gelijkvloers met een schuin dak voorzien van een plaatstalen dak. Eventueel gewenst: opname ter plaatse.

Rookkanaal aanleggen

Wij hebben momenteel een houtkachel, die wij door een nieuwe gaan vervangen. De nieuwe kachel is al besteld en wij willen die op een andere plek gaan aansluiten. Er moet daarom een nieuw rookkanaal worden aangelegd van ongeveer 5 tot 6 meter rechte pijp, door een schuin pannendak. Alleen in het pannendak hoeft nog een opening te worden gemaakt. Ook de afwerking op het dak moet worden verzorgd. Graag ontvangen wij een prijsopgave voor alle materialen en aansluitkosten.

CV-ketel laten vervangen

Oude cv ketel doet het nog wel, maar is nu 16 jaar oud, is toe aan vervanging. Huis met daarin 2 appartementen 3 douches 1 bad en vloerverwarming. 580 m2 met bruto inhoud 1250 m3.

Brink verwarmingssysteem reinigen

Huis (100 m2) met Brink luchtverwarmingssysteem 15 jaar oud, alleen aanvoer warme lucht willen we graag laten reinigen. Systeem heeft 10 jaar stil gestaan en rommel via de roosters in de kanalen gekomen.

Riolering, water en gas doortrekken

Ik wil graag de riolering, gas, water en licht doortrekken naar achter in de tuin. Kunt u misschien aangeven wat dit mij ongeveer zou gaan kosten? De afstand naar de achterkant van de tuin vanaf de riolering is ongeveer 25 meter. Water, gas en licht is ongeveer 20 meter. Bij voorbaat dank.

lekkende koppeling/losse kraan

Achter garage lekkende koppeling in waterleiding, ik krijg hem niet dicht. Ik denk een koppeling vervangen en kraan opnieuw vastzetten. Plus keukenkraan zit los en ik kan niet goed bij.