Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor onderhoud en schoonmaak dru gashaard:

Onderhoud en schoonmaak Dru gashaard

Graag zouden we iemand hebben die jaarlijks onze gashaard in onderhoud heeft en het glas schoonmaakt. Onze haard is 6 á 7 jaar oud.
Onze klant uit Mierlo (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor onderhoud en schoonmaak dru gashaard uit heel Nederland:

Jaarlijkse gaskachel onderhoud/schoonmaak/controle

Ik heb een pelgrim gaskachel en zoek een bedrijf die deze jaarlijks kan controleren/schoonmaken en onderhouden.

Controle van Stellina moederhaard/gaskachel

Wij hebben een oude Stellina moederhaard/gaskachel die periodieke controle nodig heeft: onderhoud en schoonmaak dus. Wij zijn benieuwd naar de kosten

Open haard schoonmaken en checken

Wij gaan verhuizen naar een huis met open haard. We hebben geen idee wat de voorgaande bewoner aan onderhoud heeft gedaan of hoe vaak hij gebruikt is. Graag willen wij een onderhoudsinspectie en schoonmaak en eventueel advies over verbeteringen en/of aanpassingen qua veiligheid.

Rolluiken repareren en onderhouden

Er is op de eerste etage een rolluik wat niet meer open kan omdat de band is geknapt. Verder graag een offerte voor schoonmaak en onderhoud, evt. Nieuwe banden voor 3 rolluiken in zijn totaliteit op eerste etage.

Onderhoud en repareren van rolluiken

Er is op de eerste etage een rolluik wat niet meer open kan omdat de band is geknapt. Ook is daar een bandopwinder van de muur, de band zit nog wel op de juiste plek. Verder graag een offerte voor schoonmaak en onderhoud, evt. Nieuwe banden en bandopwinders voor 7 rolluiken in zijn totaliteit. Vier op eerste etage, twee bereikbaar via plat dak. Offertes uitsluitend via mail.

Jaarlijks onderhoud aan de CV-installatie

Jaarlijkse onderhoudsbeurt voor een Nefit Topline, doorstroomketel. De ketel is 5 jaar oud, en heeft nog geen onderhoudsbeurt gehad. Nu wordt het tijd voor een controle/schoonmaak/beurt, denk ik. Graag een complete prijsopgave. Bij voorkeur per email.

Boeidelen vervangen

Boeidelen vervangen, het is ongeveer 40 meter. Er zit momenteel kunststof op, maar dat wordt elke keer vies. Graag advies en offerte. Materiaal kan weer kunststof zijn, maar ik wil er niet te veel onderhoud en schoonmaak aan hebben.

Dak checken

Wie wil bij mij het dak op voor een check van het dak en de goten? Het is een plat dak, 15 jaar oud en waarschijnlijk toe aan klein onderhoud en schoonmaak van de goten. Uitvoering graag op korte termijn (uiterlijk 15 april).

CV onderhoud

Jaarlijks onderhoud cv-ketel waaronder schoonmaak en bijvullen.

Periodiek onderhoud en klussen, tuin en zwembad vakantiewoning

Ik zoek iemand die het periodiek onderhoud van mijn vakantiewoning wil doen. 1. Grasmaaien 1x per maand/ 1x in de zes weken. 2. Zwembad van 4,5 meter onderhouden. 3. Bij storing langsgaan en eventueel storing verhelpen. 4. indien mogelijk ook schoonmaak. Bijvoorbeeld met de stroom, thermostaat, de doucheslang etc.