Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor houtkachel in de serre installeren:

Houtkachel in de serre installeren

Ik wil graag een houtkachel laten installeren in de serre. Er liggen dichte platen op het dak. Hier doorheen zou het rookkanaal moeten komen.
Onze klant uit Luyksgestel (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houtkachel in de serre installeren uit heel Nederland:

Houtkachel in de serre plaatsen

Wij willen in onze veranda een houtkachel gaan plaatsen en hiervoor zal er een rookkanaal aangelegd moeten worden. Het schuine dak is van polycarbonaat platen.

Houtkachel Dik Geurts Bora Flex plaatsen/hangen

Ik heb een serre met een plat houten dak en wil een 2e hands hangende houtkachel, Dik Geurts Bora Flex, aan het plafond hangen. Er is nog geen rookkanaal aanwezig.

Grote serre aan laten bouwen

Graag willen we daar een grote serre aanbouwen, mogelijk vergunningsvrij, aan de terras/waterzijde. Er ligt al ten dele fundament. Wij willen graag een ruimte van 3,5 meter breed bij ca 8 meter lang toevoegen. We willen dit echt als ruimte aan onze woning toevoegen, dus gelijkvloers, goed geïsoleerd, verwarmd, voorzien van stroompunten en met zonnewering. Mogelijk ook een open-haard of houtkachel. Bij mooi weer nog een ruime mogelijkheid om te openen. Verder willen we in het verlengde als een veranda laten doorlopen. Ik zou het liefst een houten uitstraling zien, maar vind onderhoudsvrij natuurlijk ook prettig. Uitvoering na 19 oktober.

Houtkachel plaatsen

Houtkachel buis moet door gemetseld muurtje naar buiten en buis moet boven een serre uitkomen. Ik wil de materialen graag in overleg met de vakman aanschaffen.

Rookkanaal voor de houtkachel aanleggen

Wij gaan binnenkort een serre aanbouwen voorzien van een plat dak, daarin willen wij dan een houtkachel realiseren en daarvoor moet dus een rookkanaal aangelegd worden. Deze moet door het platte dak naar buiten en kan dan omhoog. Ik weet niet of het kanaal rechtstreeks omhoog kan door het bestaande dak van het huis en de dakgoot. Dus misschien dat er dan met 2 bochten van 30 of 45 graden gewerkt moet worden. Ik heb de afstand gemeten vanaf beneden de vloer tot ongeveer 1 meter uit de nok van het dak, ik kom dan uit tussen een afstand van 8 tot ongeveer 10 meter maximaal. Nou hoor ik graag wat dat gaat kosten om het rookkanaal aan te leggen inclusief materiaal en btw.

Houtkachel met afvoerkanaal plaatsen in een serre

Ik overweeg om een houtkachel te kopen, de Livin'flame flora van de Gamma, en wil die in mijn serre laten plaatsen. Er moet een doorvoer voor de rookgasafvoer worden gemaakt door een houten wandje naar buiten en daar moet dan wellicht een pijp met kap op. Ik wil een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen. Ik sta open voor uw advies en ontvang graag uw prijsopgave.

Houtkachel Flora zwart plaatsen

Wij hebben de houtkachel Flora gekocht en willen die graag laten plaatsen in een dichte serre/overkapping aan ons huis. Er moet een doorvoer worden gemaakt door het dak. Daarna moet het rookgasafvoerkanaal met een bocht naar de muur worden aangelegd en een totale hoogte tot de bovenzijde van de woning krijgen van ongeveer 6 meter lengte. We laten de klus hier graag even beoordelen en inmeten. Daarna ontvangen wij graag uw offerte. We hebben wel de kachel maar nog geen pijpmateriaal.

Houtkachel plaatsen

Wij willen een houtkachel Narvik in onze serre plaatsen. In de keuken ernaast staat een houtkachel waardoor er door middel van een ijzeren zwarte pijp een rookkanaal bestaat. Echter moet met deze nieuwe Narvik een t-stuk tussen gezet worden dat door de muur heen (in schuine vorm omhoog) op de bestaande pijp aan moet sluiten.

RVS rookkanaal plaatsen en houtkachel aansluiten

Bestaande rookkanaal van woonkamer tot schouw buiten nazien (camera) ongeveer 9 meter. Dan moet er aan de buitenkant een nieuw dubbelwandig RVS rookkanaal aangesloten worden van serre ongeveer 4 meter.

Buitenschoorsteen bouwen

Ik heb een serre met een gemetselde muur, daar wil ik een houtkachel tegenaan zetten. Buiten wil ik een gemetselde schoorsteen hebben. Via een gat in de muur komt dan de aansluiting met de houtkachel.

Partners

Partners van Casius