Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Loosbroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Loosbroek heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Loosbroek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Loosbroek of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Loosbroek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen, infrarood verwarming plaatsen, houthaard gemetselde schouw vervangen voor roomdiviver gashaard, warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Loosbroek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Loosbroek:

Nieuwe verwarmingsinstallatie

Ik wil mijn huis op een andere manier gaan verwarmen en ik wil graag weten wat de mogelijkheden hiervoor zijn. Het gaat om een appartement van 160 m² . 2 slaapkamers, badkamer, hal, woonkamer, keuken/eetkamer. Bouwjaar 2004.

Warmtepomp plaatsen

Ik wil een warmtepomp laten plaatsen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Het gaat om een vrijstaande woning uit 2008 met een oppervlakte van 2250. Mijn verbruik is 24.000 kuub.

Airconditioning plaatsen

Airconditioning plaatsen in een chalet van ongeveer 65 m2, waarvan de woonkamer 24 m2 is. De installatie moet ook kunnen verwarmen.

Radiator verwijderen

Leidingen bevriezen en radiator in keuken verwijderen (blokverwarming) . Afvoeren optioneel.

Onderhoudsbeurt CV-ketel en radiator in de convectorput

Het betreft schoonmaakonderhoud aan een Nefit Ecomline HRC22H, nr.25796355450, Bouwjaar 1996, Brander durk 11.5 Mbar, Nominale belasting 22 kW. Daarnaast krijg ik de woonkamer niet meer goed warmgestookt, de convectorput geeft aan de ene kant wel warmte en de andere kant niet.

Adviseren en installeren van zonnepanelen of stralingspanelen

Ik heb een huis met 3 kamers en en een badkamer. Ik heb 6 zonnepanelen op het dak en wil daar graag optimaal gebruik van maken. Misschien wil ik er nog 2 of 3 panelen extra erop laten leggen. Of op een andere manier mijn huis elektrisch verwarmen. Ik kom graag in contact met een vakman die langskomt en mij kan adviseren. Ik hoop dat deze klus vóór de zomer afgerond kan zijn.

Gaskraan verwijderen en afdichten

Gaskraan in de keuken afhalen en afdichten.

Vervangen van verwarmingscombiketel

Vervangen van combiketel en toebehoren. Voorkeur voor ATAG i-serie 136C. Maar ander merk graag ook aanbieden. Gebruik voor douche en verwarming. Woonoppervlak +/- 171 m2.

Warmtepomp plaatsen

Betreft een herbouwde boerderij uit 1980 (oppervlakte 300 m2) met vloerverwarming. Graag zou ik een warmtepomp willen hebben voor in mijn vrijstaande huis.

Elektrische of infraroodverwarming

We zoeken naar alternatieven om géén warmtepomp te hoeven installeren. Elektrische- of infrarood verwarming is een van die opties. Het gaat om 180 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Elektrische (plint)boiler plaatsen voor in de keuken

We willen voor de keuken in onze nieuwbouwwoning mogelijk een elektrische boiler laten plaatsen. We zijn ons aan het oriënteren naar de kosten en mogelijkheden. We denken zelf aan een plintboiler. Wat ik heb begrepen zal een 5-10 liter boiler voldoende moeten zijn.

Verwijderen van een zonneboiler

Ik wil een zonneboiler verwijderen om er voor in de plaats zonnepanelen te installeren. De bedoeling is om de panelen op het dak te verwijderen en het vat op zolder langs de CV ketel.

Infraroodverwarming plaatsen

Het betreft een benedenwoning waar in de entree/toilet, woonkamer/keuken, gang, slaapkamer 1, slaapkamer 2 en badkamer IR-vloerverwarming dient te komen i.p.v. de huidige radiatoren. Totaal oppervlakte is circa 90 m2.

Infraroodverwarming plaatsen

Ik wil graag infraroodverwarming aan laten leggen in een geïsoleerde bij ruimte/ garage. Systeemplafonds 18 m2 met 39 m3 inhoud. Graag ontvang ik een offerte.

Installeren plintboiler ter vervanging bestaande kast boiler

Bestaande kast boiler (merk Daalderop) vervangen door een plintboiler Daalderop close-in compact 5. Nieuwe plintboiler reeds in mijn bezit. De kast boiler staat in de keuken in de onderkast. Hier moet de nieuwe boiler komen. Afvoeren van de oude boiler hoeft niet.

Twee keukenkranen/ close-in boiler

Twee nieuwe keukenkranen plaatsen en een close-in boiler in het keukenkastje. Er is ruimte en een stopcontact.

Wastafelkraan installeren op de badkamer

Wastafelkraan installeren op de badkamer, deze kraan is met een stop in de gootsteen,waste. Dit is zo'n kraan met een knop aan de achterkant.

Nieuwe verwarminginstallatie

Wij zijn onze bestaande woning uit 1971 aan het verbouwen en zijn wij op zoek naar een installateur om ons te adviseren over een verwarmingsplan en kan helpen met uitvoer werkzaamheden. Advies + leggen vloerverwarming (hoofdverwarming) & eventuele bijplaatsing / vervanging radiatoren (en hoeveel watt). Het verhangen van onze CV ketel, aanpassen & leggen van leidingwerk + het monteren en aansluiten. Incl. specificatie in kosten werkzaamheden. Daarnaast op zoek naar advies over het verwarmingsplan richting toekomst, soorten ketels, warmtepompen/zonneboilers/hybride oplossingen en ev. voorbereidingen die gemaakt kunnen worden om wel over te gaan naar andere warmtebron en andere maatregelen die genomen moeten worden om duurzamer te leven. Of mogelijk hier nu al op inspelen, incl. kostenschatting en mogelijk m.b.t. geldende subsidies.

Onderhoud aan ATAG boiler

I am looking for someone who can do a Bi-yearly maintenance of the ATAG boiler.

Pallet CV installeren

Ik gebruik nu een cv ketel op aardgas, en ik wil graag een offerte voor het leveren en plaatsen van een pallet cv. Ons huis is ongeveer 500 kub inhoud.

Warmtepompboiler plaatsen

Wil zonnepanelen plaatsen en deze hebben nu 1000 Kwh overcapaciteit vandaar dat ik mijn gasverbruik wil gaan verlagen leek mij een warmtepomp boiler de juiste keuze.

Vloerverwarming in de grindvloer aanbrengen

Op dit moment hebben wij een open grindvloer in de woonkamer/hal en een gesloten grindvloer in de toiletruimte. Is het mogelijk om de vloerverwarming in de bestaande open grindvloer te plaatsen en deze te egaliseren, zodat er bovenop een nieuwe vloer (PVC) gelegd kan worden? Of moet de gehele grindvloer dan eerst verwijderd worden? Het gaat om een vloeroppervlakte van ongeveer 35 m2. Het betreft de woonkamer, hal en toiletruimte. Graag in eerste instantie een indicatie van de mogelijkheden en de kosten.

Vloerverwarming realiseren

Het gaat alleen om de woonkamer (30 m2) met houten vloer, spaanplaten erop. De ruime onder is leeg. Het is de bedoeling dat hier een droge vloerverwarming wordt gerealiseerd.

Vorstvrije buitenkraan aanleggen

Buitenkraan voorzijde woning aanleggen. Direct links van de voordeur zit de meterkast met waterleiding. Kraantje kan dus op de muur direct voor de meterkast aangelegd worden.

Warmtepomp plaatsen

Wij willen het gasverbruik verminderen door een hybride warmtepomp. Onze woning is in de jaren 30 gebouwd en hebben de volgende maatregelingen genomen betreft isolatie. Dubbel glas, spouwisolatie, dakisolatie en de kozijnen worden geoptimaliseerd. Het gaat om een 2-onder-1 kapwoning.