Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Helmond te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Helmond heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Helmond u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Helmond of directe omgeving.

701 klanten uit Helmond bevelen een bij Casius in Helmond aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Helmond bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen, herbouwen van woning en warmwaterboiler plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, nieuwe warmtepomp installeren, keuken, badkamer en elektrawerk installeren, warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming aanleggen, plaatsen van een boiler en warmtepomp, mazout ketel vervangen voor een pellet ketel, lucht-water warmtepompinstallatie plaatsen, water-waterwarmtepomp installeren, warmtepomp installeren, lUCHT - LUCHT warmtepomp, ventilatiewarmtepomp installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Helmond staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Helmond:

Keukenkraan vervangen

Demonteren bestaande keuken kraan, hot-fill boiler afsluiten/demonteren (inclusief afdoppen bestaande warm water leiding), aansluiten/monteren Grohe Red keukenkraan met L-uitloop inclusief kokend water boiler. uitloop van

Tussenmeter plaatsen voor gas, water en elektra

Ik wil graag tussenmeters voor gas/water/elektra laten plaatsen in mijn woning. Ik heb zelf alle tussenmeters en ben op zoek naar de juiste vakman die ze kan plaatsen. Dit moet plaatsvinden op de eerste verdieping.

Radiator vervangen

De radiator wil ik graag latenvervangen door een convector(put) in de woonkamer. Er is geen toegankelijke kruipruimte. Monteel een kurkvloer met daarop een laminaat vloer.

Onderhoud aan de mechanische ventilatie

Graag wil ik het mechanische ventilatie systeem laten controleren/reinigen door jullie. Kunnen jullie mij informeren wat hierin mogelijk is en op welk tijdstip dit kan plaatsvinden?

Airco van Praxis laten monteren

Ik wil graag een airco aanschaffen bij Praxis. Kan deze ook volledig gemonteerd worden via de klusservice van Praxis? En zo ja, is er een globale schatting te maken wat de kosten hiervan zijn? De airco komt op de eerste verdieping te staan.

Stadsverwarmingsunit vervangen

Ik wil een stadsverwarmingsunit vervangen door een huur, lease of koop unit.

Warmtepomp advies

Wij gaan een bungalow bouwen en alles is gelijkvloers, ongeveer 130 m2. Het perceeloppervlak is 358 m2. er zullen zonnepanelen en vloerverwarming worden aangelegd. En het idee is om volledig elektrisch te verwarmen en koelen. De bouw gaat na de bouwvak van start.

Toilet en reservoir vervangen

Toilet + reservoir vervangen. Gezien de beperkte ruimte geen hang toilet mogelijk. Zonder al te veel breekwerk en vervanging van tegels. Liefst zo spoedig mogelijk

Staande toiletpot vervangen

Huidige toiletpot verwijderen en nieuwe plaatsen. Het gaat om een staand model met achtergrondafvoer

Advies over warmtepompinstallaties

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Graag wil ik inventariseren welke vormen van warmte pompen voor mijn situatie interessant zijn. Ben bereid om op lange termijn te investeren, wel ga ik voor een hoog rendement, bij voorkeur ook in combi met zonnecellen. Liefst zou ik mijn huis energie neutraal maken. Huis is 1100 m3 heb vloerverwarming in badkamers (2) rest is centrale verarming. Heb nu nog een gashaard (sier) maar die wil ik minimaal gebruiken. Ben benieuwd naar wat de stappen zijn, wat is de footprint van de apparaten (omvang), wat is het geluidsniveau, rendement en kosten. Hoe zit het met installatie kosten, en subsidie, graag een totaal overzicht.

Nieuwe dakdoorvoer van CV vervangen

Wij zoeken iemand die zo snel mogelijk, in verband met lekkage aan de huidige afvoer, een nieuwe dakdoorvoer van de cv naar buiten wil aanleggen. De cv hangt in garage, de afvoer kan dus rechtstreeks door het platte dak naar buiten.

Grond - Water warmtepomp voor nieuwbouw

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Nieuwbouw projecten in Helmond mogen geen gas meer. Daarom willen we alles via de waterpomp laten lopen. Graag 0 op de meter woning. Start bouw plusminus januari 2019.

Ventilatiesysteem met balansventilatie monteren

Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? Meer dan 5 ruimtes. Wat is de functie van het gebouw? Woning. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Vrijstaand jaren '60 huis dat qua muren oke is en waarvan de rest geheel gerenoveerd wordt (inclusief plafonds). We gaan hem heel goed isoleren dus we moeten even kijken wat handig is.

Vloerverwarming aanleggen

In een bestaande huis uit 1971 willen wij vloerverwarming gaan leggen. Hiervoor hebben wij de oude vloer al verwijderd (Travertin tegels en cement deklaag), CV aanwezig, betreft woonkamer, eventueel ook keuken. Voorzien van centrale verwarming. Oppervlakte is ongeveer 60 m2.

Mechanische afzuiginstallatie vervangen van appartementencomplex

Wij hebben een appartementencomplex met 80 wooneenheden. Op de daken staan een 15-tal units welke inmiddels dateren uit 1979 en zijn ons inziens aan vervanging toe. Het complex bestaat uit 3 gebouwen welke in hoogte variëren van 4 woonlagen in gebouw 1, met 7 woonlagen in gebouw 2 en 5 woonlagen in gebouw 3.

Warmtepomp installeren gecombineerd met zonnepanelen

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Aansluiting bestaande vloerverwarming, Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Bestaand huis met voldoende dagvlak voor zonnepanelen icm met warmtepomp welke de huidige vloerverwarming dient en radiatoren boven

Sanibroyeur repareren of vervangen

De Sanibroyeur verstopt. Waarschijnlijk is er iets in gegooid dat er niet in mocht.

Toiletvergruizer nakijken

Mijn toiletvergruizer (merk onbekend) maakt op dit moment veel herrie. Ik denk dat het toilet verstopt is of dat er iets klem zit tussen de messen van de vergruizer.

Houtkachel plaatsen en rookkanaal aanleggen

Graag zou ik een offerte willen voor het plaatsen van een allesbrander of houtkachel en het aanbrengen van een rookkanaal. Het gaat om een koophuis. Een wettelijk goedgekeurd rookkanaal over +/- 9 meter aanleggen. 2 keer betonnen verdiepingsvloer en 1 keer schuin dak. Of direct via buitenmuur naar buiten dan via de buitenmuur naar boven maar dat heeft niet mijn voorkeur.

Houtkachel onder afgesloten terrasoverkapping plaatsen

Houtkachel onder terrasoverkapping plaatsen met dubbelwandige of drie-dubbelwandige rookgasafvoer onder plat dak. Plakplaat in bitumineuze dakbedekking. Lengte rookgasafvoer ongeveer 3 meter.

Schoonmaken mechanische ventilatie

We willen graag de mechanische ventilatie laten schoonmaken. We wonen ruim 5 jaar in deze woningen dat is nog nooit gebeurd in die tijd. Ook graag advies met betrekking tot ventileren, want we merken dat de ramen sinds enige tijd 's ochtends beslagen zijn.

Houtkachel plaatsen

De haard kan geplaatst worden tegen een buitenmuur aan. Er is echter nog geen rookafvoerkanaal aanwezig.

Keukenkraan installeren

Ik wil een keukenkraan kopen bij Gamma en deze laten installeren. Wat is de prijs hier voor,ik wil weten of ook voorrijkosten zijn

Rookkanaal aanleggen

In ons atelier willen we een houtkachel plaatsen. Er is hier alleen nog geen aansluiting voor. Wij zoeken iemand die hiervoor de materialen heeft en de kennis om het te maken.

Rookkanaal plaatsen voor houtkachel en aansluiten

Wij hebben de oude houtkachel van mijn ouders gekregen, maar er is in ons huis geen schoorsteen/rookkanaal aanwezig. We willen graag informeren wat de mogelijkheden zijn om deze te laten aansluiten. Hij staat tegen de achtergevel, dus een rookkanaal via de buitenmuur is wellicht een optie (deze zou dan echter bochten moeten hebben vanwege de ramen op de eerste en tweede verdieping, die niet recht boven elkaar zitten). Binnendoor lijkt ons een minder prettige optie, en misschien ook niet haalbaar omdat er een dakkapel op de tweede verdieping zit. We zouden het fijn vinden om advies op maat te krijgen, en na het bekijken van onze situatie een offerte te ontvangen.