Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Helmond te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Helmond heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Helmond u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Helmond of directe omgeving.

689 klanten uit Helmond bevelen een bij Casius in Helmond aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Helmond bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: cV installatie voor 4 appartementen, zonneboiler op dakkapel, warmtepomp installatie 5 woningen, luchtwarmtepomp en aardwarmtepomp, hele woning voorzien van vloerverwarming, een lucht-lucht-warmtepomp installeren, de complete centrale verwarming installatie renoveren, cV installatie, infrarood vloerverwarming aanleggen, dakgoten vervangen voor zink dakgoten, cv ketel plaatsen en vloerverwarming aanleggen, advies en installeren warmtepomp, vervangen zinken dakgoot, lucht lucht warmtepomp installeren, het leveren en installeren van een lucht-warmtepompboiler en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Helmond staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Helmond:

Warmtewisselaar vervangen voor stadsverwarming

Het plaatsen van een warmtewisselaar voor stadsverwarming, de onze is 18 jaar.

Vloerverwarming plaatsen

Huis uit begin jaren 70, betonfundering met cementdekvloer zonder isolatie (dikte dekvloer nog niet bekend). Er komt een nieuwe CV-ketel in de woning. De vloerverwarming komt onder tegels, totaaloppervlak is afhankelijk van de kosten: in ieder geval ca. 45 m2 (woonkamer/keuken), mogelijk uitbreiden naar circa 58 m2 (hal). Er is beperkte ruimte (circa 2 cm) om op de bestaande cementdekvloer te werken. De beste keus is ons nog niet duidelijk: droogbouw op bestaande vloer, of uitfrezen, of nog iets anders, keuze is ook afhankelijk van de kosten. We willen e.e.a. graag laten isoleren ivm besparing, maar weet niet of dat nodig/haalbaar is. Graag uw advies, inclusief bijbehorend kostenplaatje. Gelieve per email aan te leveren, telefonisch ben ik moeilijk bereikbaar. Bij voorbaat dank.

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil onder de parketvloer(40 m2) en stenen keukenvloer(10 m2) vloerverwarming. (droge) Parketvloer ligt op een balklaag 15 of 20 cm) die weer op een cementvloer ligt. De keukenvloer ligt op een cementvloer. De hoofdverwarming is hete luchtverwarming in het hele huis. Dus alleen een vertrek behandelen. Graag advies van kundige vakman.

Aansluiten houtkachel

Houtkachel aansluiten met nisbus met roze 150 mm,en eventueel flexibele buis mits dit nodig is!

Vervangen regelklep stadsverwarming

De temperatuur in mijn huis ligt ver boven de temparatuur die ik instel op mijn thermostaatklok. Ik vermoed dat de regelklep defect is. Kunt u mij een offerte sturen inclusief BTW en inclusief monteren?

Houtkachel plaatsen

In de aanbouw met plat dak, ten behoeve van het plaatsen houtkachel met rookkanaal doorvoer door dak (2.50 meter), maar zou eventueel ook via de buitenmuur kunnen. Houten balkplafond en bitumen dak.

Verwarmingsketel vervangen

De ketel die werkt op gas dient te worden vervangen voor een HR ketel. Kunt u advies geven over de mogelijke ketel en aangeven wat de daarbij behorende kosten zijn?

Riolering aanleggen

Ik wil de badkamer verplaatsen naar boven en daarvoor de leidingen verleggen en riolering plaatsen. Het gaat alleen om de afvoer die verplaatst moet worden. De rest doe ik zelf. De afstand is ongeveer 10-15 meter.

HR ketel plaatsen

We hebben een Rehema Avanta CW5 gekocht. Deze moet onze oude Nefit Economy VR ketel vervangen. Dit betekend dat ook het rookkanaal vervangen dient te worden. Als je door een dakraam van 45/55 cm past is het makkelijk te vervangen.

Installeren lucht-luchtwarmtepomp

Het betreft de gehele woning (3 verdiepingen inclusief begane grond, 160 m2 woonoppervlak) verwarmen en koelen. Zodat gebruik van gas in de toekomst niet meer nodig is. Ik ben in het bezit van zonnepanelen (15 stuks 4 kw). Deze wekken voldoende op voor het huidige gebruik, maar er blijft weinig energie over. Vandaar mijn interesse in een lucht-luchtwarmtepomp.

Vaatwasser aansluiting maken

Graag wil ik een offerte om naast het keukenblok een vaatwas aansluiting maken (kraan en afvoer). Deze moet door 1,5 keukenkastje heen.

Inbouw reservoir set monteren

Ik heb een Grohe Inbouw reservoir set Solido Gekocht, ik zoek iemands die kon hem voor mij helemaal klaar maken, ik bedoel monteren.

Keukenkraan vervangen

Demonteren bestaande keuken kraan, hot-fill boiler afsluiten/demonteren (inclusief afdoppen bestaande warm water leiding), aansluiten/monteren Grohe Red keukenkraan met L-uitloop inclusief kokend water boiler. uitloop van

Tussenmeter plaatsen voor gas, water en elektra

Ik wil graag tussenmeters voor gas/water/elektra laten plaatsen in mijn woning. Ik heb zelf alle tussenmeters en ben op zoek naar de juiste vakman die ze kan plaatsen. Dit moet plaatsvinden op de eerste verdieping.

Radiator vervangen

De radiator wil ik graag latenvervangen door een convector(put) in de woonkamer. Er is geen toegankelijke kruipruimte. Monteel een kurkvloer met daarop een laminaat vloer.

Onderhoud aan de mechanische ventilatie

Graag wil ik het mechanische ventilatie systeem laten controleren/reinigen door jullie. Kunnen jullie mij informeren wat hierin mogelijk is en op welk tijdstip dit kan plaatsvinden?

Airco van Praxis laten monteren

Ik wil graag een airco aanschaffen bij Praxis. Kan deze ook volledig gemonteerd worden via de klusservice van Praxis? En zo ja, is er een globale schatting te maken wat de kosten hiervan zijn? De airco komt op de eerste verdieping te staan.

Stadsverwarmingsunit vervangen

Ik wil een stadsverwarmingsunit vervangen door een huur, lease of koop unit.

Warmtepomp advies

Wij gaan een bungalow bouwen en alles is gelijkvloers, ongeveer 130 m2. Het perceeloppervlak is 358 m2. er zullen zonnepanelen en vloerverwarming worden aangelegd. En het idee is om volledig elektrisch te verwarmen en koelen. De bouw gaat na de bouwvak van start.

Toilet en reservoir vervangen

Toilet + reservoir vervangen. Gezien de beperkte ruimte geen hang toilet mogelijk. Zonder al te veel breekwerk en vervanging van tegels. Liefst zo spoedig mogelijk

Staande toiletpot vervangen

Huidige toiletpot verwijderen en nieuwe plaatsen. Het gaat om een staand model met achtergrondafvoer

Advies over warmtepompinstallaties

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Graag wil ik inventariseren welke vormen van warmte pompen voor mijn situatie interessant zijn. Ben bereid om op lange termijn te investeren, wel ga ik voor een hoog rendement, bij voorkeur ook in combi met zonnecellen. Liefst zou ik mijn huis energie neutraal maken. Huis is 1100 m3 heb vloerverwarming in badkamers (2) rest is centrale verarming. Heb nu nog een gashaard (sier) maar die wil ik minimaal gebruiken. Ben benieuwd naar wat de stappen zijn, wat is de footprint van de apparaten (omvang), wat is het geluidsniveau, rendement en kosten. Hoe zit het met installatie kosten, en subsidie, graag een totaal overzicht.

Nieuwe dakdoorvoer van CV vervangen

Wij zoeken iemand die zo snel mogelijk, in verband met lekkage aan de huidige afvoer, een nieuwe dakdoorvoer van de cv naar buiten wil aanleggen. De cv hangt in garage, de afvoer kan dus rechtstreeks door het platte dak naar buiten.

Grond - Water warmtepomp voor nieuwbouw

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Nieuwbouw projecten in Helmond mogen geen gas meer. Daarom willen we alles via de waterpomp laten lopen. Graag 0 op de meter woning. Start bouw plusminus januari 2019.

Ventilatiesysteem met balansventilatie monteren

Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? Meer dan 5 ruimtes. Wat is de functie van het gebouw? Woning. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Vrijstaand jaren '60 huis dat qua muren oke is en waarvan de rest geheel gerenoveerd wordt (inclusief plafonds). We gaan hem heel goed isoleren dus we moeten even kijken wat handig is.