Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Heeswijk Dinther te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Heeswijk Dinther heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Heeswijk Dinther u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Heeswijk Dinther of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Heeswijk Dinther bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: plaatsen van infrarood panelen, warmtepomp en LT installatie laten aanleggen (renovatieproject), advies isolatie en verwarming voor renovatie melkfabriek van 7 appartementen, verduurzamen van bungalow villa, woning verwarmen, wellicht met infrarood, waterpomp boiler leveren en plaatsen, zonneboiler vervangen, warmtepomp plaatsen, airco binnenunits en een buitenunit plaatsen, het realiseren van vloerverwarming, warmtepompen, zonnepanelen en slaan waterbron, vloerverwarming aanleggen, nieuwe paneelverwarmingen, vloerverwarming aanleggen, warmtepompboiler plaatsen, aanschaffen en installeren van doorstroomboiler en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Heeswijk Dinther staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Heeswijk Dinther:

Warmtepomp plaatsen

Ik ben op zoek naar een gasvrij systeem voor verwarmen en tapwater voor woonhuis 580 kuub en kelder 220 kuub met bad en douche. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning die opgeleverd word in 2020, met een oppervlakte van 230 m2.

Warmtepomp plaatsen

Het betreft een nieuwbouw vrijstaande bungalow met 1 bouwlaag plat dak. Perceel oppervlak 485 m2, woning 170 m2, ongeveer 500 m3. Er is een hoog dak en gevel isolatie vereist, gasloos en geluidnorm 33,3 db op voor en zijgevels. Planning start bouw: augustus- september 2019. Voor de warmtepomp is er nog geen berekening gemaakt en zal de ruimte en het sanitair water moeten verwarmen.

Warmtepomp aansluiten op CV

Warmtepomp moet gaan samenwerken met bestaande CV ketel welke momenteel gebruikt wordt voor de verwarming van het zwembad. Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op bestaande radiatoren Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Zwembad verwarmen Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers

Lucht- luchtwarmtepomp en zonnepanelen aanschaf

Ons huis (720 m3) is reeds voorzien van luchtverwarming -Brinck Alure HR 25. Nu wil ik graag een combinatie van zonnepanelen en een lucht lucht warmtepomp, waar naast verwarmen ook gekoeld kan worden.

Water warmtepomp aanleggen

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Renovatieproject Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Een boerderij van 2000 m3 dat opgesplitst gaat worden in twee woningen. Woning 1 circa 1200 m3 en woning 2 van mijn broer van circa 800 m3 deze willen we opwarmen/koelen met een water water warmtepomp in combinatie met zonnepanelen. Dak achterzijde op het zuiden. De gehele boerderij gaat gerestaureerd worden dus de vloeropbouw kan nog bepaald worden. De putten willen we graag samen combineren. De installatie zal apart moeten. Graag laten we ons adviseren en zien we graag een offerte tegemoet. Zelf heb ik het bedrijf V&S authentiek bouwen. De bouw werkzaamheden gaan we dus ook zelf uitvoeren en zijn niet nieuw voor ons. De installatie is wel nieuw voor ons.

Afsluitkraan buitenkraan werkt niet meer

Het afsluitkraantje in de kruipruimte voor een buitenkraan krijgen we niet meer dicht. Kraan is wellicht stuk. Kraantje zit in de kruipruimte. Graag reparatie.

Aansluiten nieuwe houtkachel

We hebben een houtkachel gekocht en daar twee mogelijke plaatsen in huis voor uitgezocht. Een onder plat dak en een die een klein stukje door een loze ruimte onder het schuine dak op de eerste verdieping zou moeten. We hebben nog geen aansluitmateriaal of pijp. Graag een indicatie van de kosten voor complete aansluiting. Denk ongeveer 5 meter aan rookkanaal.

Verwarmingsketel vervangen en deels ...

Verwarmingsketel vervangen en deels verplaatsen en het aanbrengen al dan niet verplaatsen van water en afvoer in badkamer en keuken. We gaan badkamer en keuken verbouwen en zullen dan het een en ander aan moeten passen en vervangen.