Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor jaarlijks onderhoud van 2 pelletkachels:

Jaarlijks onderhoud van 2 pelletkachels

Erkend bedrijf gezocht voor het jaarlijks onderhoud aan 2 Pelletkachels (Edilkamin Aris Plus en Fire Plus Iuliamblack) evt. incl. rookkanaal vegen/schoonmaken. Dit te Hank (NB).
Onze klant uit Hank (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor jaarlijks onderhoud van 2 pelletkachels uit heel Nederland:

Onderhoud gashaard

Ik ben op zoek naar iemand voor een jaarlijks onderhoud aan de gashaard Dru. Gashaard is van 2017. De haard werkt op het moment niet, geeft storing F8. Wens is reparatie en jaarlijks onderhoud.

Jaarlijks onderhoud/controle CV-ketel uitvoeren

Ik zoek een CV-installateur die jaarlijks onderhoud van Intergas CV-ketel in mijn woning kan uitvoeren. De ketel is nu ongeveer 3 jaar oud.

Informeren en plaatsen van gevelbekleding woonark

Wij wonen op een woonark van 19 x 6 meter, 2 verdiepingen. We overwegen om het 2-3 jaarlijks schilderwerk/onderhoud in te ruilen voor een duurzamere gevelbekleding. Dit is afhankelijk van de levensduur/kwaliteit en prijs. Wie kan ons van dienst zijn?

Onderhoud aan gashaard uitvoeren

Jaarlijks onderhoud aan vrijstaande gashaard Dru. Gashaard is van 2015 en jaarlijks gecontroleerd. Onderhoudsbedrijf komt helaas niet meer in onze regio. De ontsteking van de haard werkt op het moment niet. Wens is reparatie en jaarlijks onderhoud.

Open geiser vervangen voor een gesloten geiser

Ik zit met een oude open geiser in de keuken puur bedoeld voor warm water in de keuken en douche. Deze wil ik vervangen voor een nieuwe gesloten geiser zodat vieze luchten direct worden afgevoerd naar buiten. Graag ontvang ik offertes van gesloten geisers inclusief installatiekosten en wat de mogelijkheden zijn met jaarlijks onderhoud van deze geisers met prijzen.

Jaarlijks onderhoud rieten dak

Ik wil graag een prijsopgave van het jaarlijks onderhoud (bijsteken en schoonmaken) van een rieten dak met een hellingshoek van 50 graden en circa 190 m2.

Onderhoud aan een Fasto geiser

Het gaat om hierbij om een schriftelijke offerte aanvraag voor het onderhoud van een Fasto E 1200 LA geiser. Ik zoek een installateur die deze geiser jaarlijks een onderhoudsbeurt kan geven. Graag vermelden of u over relevante certificering/erkenning beschikt.

Onderhoud aan wtw en cv installatie

Graag ontvang ik een combi offerte voor jaarlijks onderhoud aan de CV installatie en de WTW installatie. Het betreft een nieuwbouw woning van 06-2018 cv intergas HRE en wtw renovent exellent. De offertes moeten geen voorrijkosten en arbeidsloon rekenen, alleen onderdelen. 1x per jaar standaard onderhoud en oproepbaar bij storingen.

Onderhoud goederenlift

Ik zoek een liftexpert die onze goederenlift van een bedrijfspand jaarlijks kan onderhouden en bij storing een beroep op kunnen doen.

Gaskachel en geiser schoonmaken

Ik wil mijn kachel en geiser laten schoonmaken. Beide zijn sinds april uitgeschakeld geweest en wil nu gaan opstarten. Ook het onderhoud is niet jaarlijks geweest. In verband met mijn werkzaamheden graag op woensdagmiddag tussen 14 en 16 uur!

Partners

Partners van Casius