Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor zonneboilers en zonnepanelen installeren:

Zonneboilers en zonnepanelen installeren

Ik wil zonnepanelen plaatsen om elektriciteit te besparen maar ik wil vooral gas besparen met mijn vloerverwarming want daar valt financieel het meeste te besparen, ik lees nu dat dit kan met zonneboilers kan (bevriezen deze dan niet).
Onze klant uit Haaren (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zonneboilers en zonnepanelen installeren uit heel Nederland:

Zonneboilers installeren

Gezin met 4 personen. Nieuwe CV- installatie zal aangelegd worden met bijvoorbeeld Remeha Calenta CW6. Deze moet geschikt zijn om deze aan boilers te koppelen voor douche en kraanwater, maar ook als voorverwarmer voor het radiatorwater. Plat dak, zal belegd worden met zonnepanelen.

Zonnepanelen en zonneboiler installeren

Ik zou graag wat vrijblijvende informatie willen hebben over de plaatsing van zonnepanelen in combinatie met zonneboilers. Hier volgt wat informatie wat misschien handig ter info is: De ligging is 90gr Oost en 10 gr. Zuid Dakoppervlak schaduw vrij 25 m2 Boiler grote 200/250 inhoud Gebruik: voor bij vloerverwarming , bad ,douche en keukenkraam water Gezin samenstelling 2 vol. En 2 tieners Denk aan meer Heat pipes /meer collectoren Graag ontvang ik de info via email.