Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Goirle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Goirle heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Goirle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Goirle of directe omgeving.

125 klanten uit Goirle bevelen een bij Casius in Goirle aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Goirle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: 12 warmtepompen plaatsen, warmtepomp voor sportcomplex, warmtepomp met zonnepanelen voor nieuwbouwwoning, de aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming, roomdivider (gashaard) realiseren in een aanbouw, een warmtepompboiler leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Goirle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Goirle:

Buitenkraan plaatsen

Ik wil graag een buitenkraan in de tuin tegen de voorgevel van de woning. Het betreft een woning zonder kruipruimte. De woning is al voorbereidt (loze buis) voor het plaatsen van een buitenkraan. In de tuin nabij voorgevel moet er nog wel worden gegraven om bij de loze buis te komen.

Wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren

Betreft een huiskamer plus keuken plus werkkamer waar nu een leisteen vloer in ligt. De leistenen vloer is 15 mm dik. Voorkeur gaat uit naar een bedrijf die zowel de leistenen vloer eruit kan slopen als de vloerverwarming kan plaatsen. 70m2. Het gaat om een Droogbouw vloerverwarming, graag ontvangen wij ook meer informatie over droogbouw instalaties.

Watermeter verplaatsen van buiten naar binnen

Op het moment zit de meter in de aanbouw ik wil deze binnen hebben, bij de voordeur heeft mijn voorkeur. Dit is ongeveer 9 meter van de huidige meter af.

Warmtepompboiler plaatsen

Wil zonnepanelen plaatsen en deze hebben nu 1000 Kwh overcapaciteit vandaar dat ik mijn gasverbruik wil gaan verlagen leek mij een warmtepomp boiler de juiste keuze.

vervangen dru 4 gevelkachel

Ik heb een kapotte dru 4 gevelkachel. Deze dient vervangen te worden door een nieuwe. Ik ben opzoek naar een partij die de oude kan verwijderen, de nieuwe kan leveren en installeren.

Zonneboiler plaatsen

Onze woning (bungalow) heeft een licht hellend dak (15gr) voorzien van pvc folie. De verwarming wordt voorzien door 2 aparte vloerverwarmingssystemen en een paar radiatoren. De CV ketel is een Nefit HR Trendline. Ik ben benieuwd of het mogelijk is om een zonneboiler te plaatsen. Ik hoor het graag.

Hybride CV ketel plaatsen

Graag wil ik een offerte ontvangen voor het leveren en plaatsen van een hybride CV ketel, die werkt op zonnepanelen, houtkachel en eventueel ook op elektriciteit. De CV ketel dient een warmte en koelfunctie te hebben, Verder zou ik in de keuken - , eet - en woon gedeelte nieuwe vloerverwarming willen laten plaatsen. Deze ruimtes zijn allemaal op de begane grond en is ongeveer 6 bij 7 meter groot.

Warmtepomp installeren

Wij zijn ons aan het oriënteren voor een warmtepomp in onze vrijstaande woning met een inhoud van 600 m3. Er is geen vloerverwarming en beneden zijn er 2 convectorputten en 2 radiatoren. Boven zijn er 6 radiatoren en op zolder is er niets aanwezig. De woning is zeer goed onderhouden, 4 / 5 jaar oude ATAG combi installatie met 1 jaar oude ww-ketel. De woning is van begin jaren '80, overal dubbel glas en op dit moment verstoken wij nu 2200 m3 gas/jaar.

Warmtepomp plaatsen

De woning is een 2-onder een kap woning met plat dak. Bouwjaar 1998. Isolatie volgens de voorschriften van het jaar 2000. Ik heb nog geen idee over het energieverbruik omdat we pas enkele maanden in de woning wonen maar volgens de buren zijn de woningen heel energiezuinig. Mogelijk is het zinvol meteen zonnepanelen te plaatsen. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op bestaande vloerverwarming, aansluiten op warm sanitair water

Vloerverwarming aanleggen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 60 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Volledige vloerverwarming voor 60 vierkante meters met isolatielaag.

Haard ombouw maken

Haardombouw

Buitenkraan op de gevel aanleggen

Het aanleggen van een buitenkraan op/in de muur direct grenzend aan de meterkast waar de waterleiding binnenkomt. De leiding moet van binnenuit eenvoudig afsluitbaar zijn om misbruik tegen te gaan.

Compleet verbouwen van de badkamer

Ik wil graag mijn badkamer compleet laten verbouwen: - We willen graag een platte douchebak met 2 douchewanden laten plaatsen; - Breken van de vloer voor een nieuw aansluiting voor de afvoer van 40 mm (50 cm); - Aanleggen van een afvoer ten behoeve van de nieuwe douche; - Plaatsen van een tweetal wanden/schermen ten behoeve van de douche; - Plaatsen van douchezuil/thermostaat kraan/douche; - Ook graag het herstellen van het tegelwerk van de vloer. De badkamer is ongeveer 2 meter bij 2 meter, er zit een dubbele wasbak in en een toilet. We hebben nu een lekkage naar beneden, dit graag eerst verholpen.

Installatiewerk voor een nieuwe badkamer

Wij krijgen volgende week de sleutel van de door ons gekochte woning uit bouwjaar 1930. Er is daar op de bovenverdieping geen badkamer. Ik ga in een van de kamers een nieuwe badkamer aanleggen en ben daarvoor op zoek naar een installateur voor het leggen van de leidingen voor water, riolering en eventueel ook cv. De vloeren in de woning zijn van hout. Ik bespreek graag de mogelijkheden en sta open voor uw advies. Ik ontvang graag een gedetailleerde offerte.

Grondwaterpomp repareren

De pomp wordt zeer snel heet bij de elektromotor en slaat dan af door de thermische beveiliging. Kunt u dit repareren?

Lekkage aan de verwarming repareren

Onder onze verwarmingsbuis op de slaapkamer hebben wij waarschijnlijk een lekkage. De verwarming moet vaak bijgevuld worden en er verschijnt een rare natte halve cirkel op de vloerbedekking. Kan iemand er naar komen kijken, we hebben al eens een loodgieter erbij gehad die dacht dat het vocht van buiten kwam, maar het heeft niets met regen te maken.

Houtkachel aansluiten op een bestaand rookkanaal

Ik heb een inbouw houtkachel en vervang die binnenkort door een vrijstaande Dik Geurts Lars 1100 houtkachel. Deze moet worden aangesloten op het huidige rookkanaal.

Houtkachel aansluiten op een bestaand rookkanaal

We hebben eerder een houtkachel gehad. Het bestaande rookkanaal is een vierkant, gemetseld rookkanaal. Het is de bedoeling dat in eerste instantie de aansluiting voor de kachel gemaakt wordt. De kachel zelf wordt pas later geplaatst i.v.m. andere werkzaamheden.

Nieuwe toiletpot laten plaatsen

Het verwijderen van oude toiletpot en plaatsen van nieuwe toiletpot. Materiaal is aanwezig. Alleen uurloon.

Gaskookplaat aansluiten

Wie kan op korte termijn mijn nieuwe gaskookplaat aansluiten op het gasnet? Ik zit al een week zonder kookmogelijkheid.

Afvoerpijpje van de Quooker ontkalken

De afvoerpijp gekoppeld aan onze water Quooker in de keuken zit voor een deel vol met kalkafzetting. De PVC-pijp moet even los gemaakt worden om de kalk eruit te halen en dan wel opnieuw vastgezet en of gelijmd worden. Waarschijnlijk is het een 1/2 u werk bij de gootsteen. Kunnen jullie indicatie van kosten geven? En wanneer het gedaan kan worden?

Hogere toiletpot laten plaatsen

Wil een hogere toiletpot laten plaatsen, die ik nog moet kopen.

Rookkanaal aanleggen

Ik wil graag een rookkanaal laten aanleggen. Het kanaal dient door 2 betonnen vloeren te gaan en 1 keer door een schuin dak. De aanwezige houtkachel dient te worden aangesloten.

Verstopte afvoer in de keuken

Tevens vervangen cartouche kraan keuken onderdeel heb ik al in bezit. Verstopte afvoer spoelbak keuken.

Verwarmingsbuizen verleggen

Er moeten verwarmingsbuizen verlegd worden op een vliering. Het moet van de ene kant van het vlieringsgat naar de andere kant van het gat om zo de vliering te kunnen gebruiken. Het is een kleine afstand van +- 50 cm.