Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Gemert te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Gemert heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Gemert u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Gemert of directe omgeving.

98 klanten uit Gemert bevelen een bij Casius in Gemert aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Gemert bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: wooncomplex van 75 woningen op duurzame energie verwarmen, zonneboiler, waterpomp, vloerverwarming en pelletkachel realiseren, nieuwbouw bedrijfshal van 750 m2 voorzien van vloerverwarmingsslangen, warmtepomp aanschaffen en vloerverwarming infrezen, verwarming realiseren voor gehele woning + advies, vloerverwarming plaatsen en een visgraat vloer leggen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen en combiketel afkoppelen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installatie, adviseren en installeren van warmtepomp in zeer grote woning, alle verwarmingsinstallaties vervangen, warmtepomp aanschaffen en installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Gemert staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Gemert:

Aansluitingkraan en afvoer voor vaatwasser

Ik wil graag een kraan monteren inclusief leiding en afvoer aanbrengen.

Warmtepomp plaatsen

ben op zoek naar een duurzame oplossing om bestaand huis te verwarmen. Vloerverwarming aanwezig en aantal radiatoren. Horizontaal buizen leggen gaat niet (te weinig oppervlakte). Gaat dus om verticale buizen. Het gaat om een vrijstaande woning uit 2004 met een oppervlakte van meer dan 200 m2.

Vloerverwarming plaatsen

Het betreft een huis gebouwd in 1975 in Gemert waar we 15 februari aan een verbouwing beginnen die eind april klaar moet zijn. Dan pas betrekken we het huis. Er ligt nu een tegelvloer. We willen graag vloerverwarming in laten frezen en hier een pvc vloer overheen leggen. Het betreft ongeveer 50 m2 en zal als hoofdverwarming dienen.

Rookgasafvoerpijp plaatsen in bestaande schouw

Ik zoek een openhaardenspecialist die ten behoeve van een houtkachel een rookgasafvoerpijp kan plaatsen in een bestaande schouw. De pijp moet ongeveer 250 cm lang zijn en vervolgens boven de eerste verdieping worden aangesloten op een bestaande schoorsteen.

Warmtepomp installeren

In mijn nieuwbouwwoning wil ik graag een warmtepomp laten installeren voor het koelen en verwarmen van de woning en het verwarmen van het sanitair water. Het leidingwerk en verdelers zijn al aanwezig en de koelleidingen zijn in het plafond gelegd. De woning heeft een inhoud van 625 m3 en de voorkeur gaat uit naar een monounit.

Rookkanalen plaatsen

2 keer rookkanaal 150 mm, plafond huiskamer + plafond slaapkamer i.v.m. aanleg kachelpijp naar dak. S.v.p. reactie/offerte per mail i.v.m. drukke werkzaamheden.

Vlotter vervangen

Ik heb een staand toilet met waterreservoir. Al enige tijd blijft het water na een spoelbeurt doorlopen, het geluid irriteert mij. Ik denk dat de vlotter vervangen moet worden en ontvang daarvoor graag uw prijsopgave.

Muurdoorvoer maken voor dubbelwandige kachelpijp

Muurdoorvoer voor dubbelwandige kachelpijp 150 mm

Verplaatsing wasmachine & droger

De wasmachine en droger staan op zolder. Deze wil ik graag opschuiven en een kwartslag draaien. Hier kom ik in de problemen met afvoer en watervoorziening. Graag zou ik willen weten of dit te verschuiven is en wat dit gaat kosten.

Flexibele buis plaatsen in rond schoorsteenkanaal

Wij willen onze houtkachel laten aansluiten en daarvoor een flexibele schoorsteenbuis laten plaatsen in een bestaand schoorsteenkanaal. Het huidige kanaal is 20 cm in doorsnede, daar kan prima een buis van 15 cm doorheen. De lengte tot boven het dak is ongeveer 4 meter. We hebben een houten plafond in de woonkamer. De doorvoer daar moet veilig worden gemaakt met een daarvoor bedoelde nisbus. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier te laten beoordelen en ontvang daarbij graag uw advies en een prijsopgave.

Waterleiding, riolering en elektra doortrekken naar recreatiewoning

Ik wil achter ons huis riool, water en stroom laten aanleggen voor een nieuw te plaatsen recreatie woning. Dit zal ongeveer 50 meter verder op zijn in de tuin. Voordat ik dit wil gaan doen moet ik er zeker van zijn dat dit mogelijk is!?

Riolering laten reinigen

Graag zou ik een indicatie willen ontvangen voor het doorspoelen van het riool bij een bedrijfspand.

Aansluiten van wc kraan in de wc

De kraan op de muuraasluiting aansluiten. De kraan zit er al op de nieuwe wastafeltje.

Waterleiding en afvoer verplaatsen

De waterleiding en de afvoer willen wij doortrekken door de muur zodat er aan de andere zijde van de muur een wasmachine aansluiting geplaatst kan worden door de vakman.

Kraan monteren in de bijkeuken

Ik wil een kraan in de bijkeuken laten vervangen. Ik heb de kraan aangeschaft. Het is een warm-/koudwaterkraan. Bestaande leidingen aanwezig. Enkel vervangen oude voor nieuwe, vanuit keukenkastje.

CV combiketel onderhouden

Zou graag de CV-ketel van Bosch willen laten controleren, 1 keer per twee jaar. De ketel is nu 2 jaar oud. Reacties alleen per mail.

Nieuwe riolering/elektra/loodgieterij aanleggen

Wij willen graag achter in de tuin een mantelzorg woning plaatsen en er moet riolering/waterleiding/electriciteit/gas daarnaartoe geplaatst worden. Voor riolering: vanaf de voorkant van het huis (waar wc zit) tot aan de te plaatsen woning is de afstand ongeveer 35 meter. Voor gas: ongeveer 35 meter. Voor electriciteit: ongeveer 35 meter. Voor water: ongeveer 35 meter. Wij willen graag een prijsindicatie weten.

Radiator aansluiten

Radiator aansluiten met wat simpel fitwerk. Op oude installatie pijp wat schroefdraad snijden, i.v.m. overgang van gelaste installatie (17mm ) naar knel koppelingen (15mm). Klein klusje, radiator hangt in principe al.

Bestaand REHAU water en gas leidingen ...

Bestaand REHAU water en gas leidingen verleggen en verlengen.