Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Error loading MacroEngine script (file: WSTopBlock.cshtml)

Open haard realiseren

Wij willen een open haard in onze huiskamer. Direct boven de gekozen plek zit al wel een dubbelwandig afvoerkanaal. De open haard hoeft alleen geplaatst en aangesloten te worden. Ik heb een tegelvloer.

Pijp plaatsen voor de open haard

Er moet 3 meter hoge pijp geplaatst worden voor de open haard. Een dubbelwandig rookkanaal die vastgezet moet worden aan een terras.

Rookkanaal aansluiten op haard

Mijn Helex "stoere bink" moet worden aangesloten op ons rookkanaal. Ik weet niet of dit een dubbelwandig kanaal is. Ik heb wel 2 rechter handen, dus kan meehelpen, maar ik wil dat het veilig wordt geïnstalleerd. Ik heb een laminaatvloer met een aluminium plaat als hitteschild eronder. Ook wil ik advies over hoe ver ik de kachel van de muur moet plaatsen, het hitteschild afdoende is en het aanwezige rookkanaal goed functioneerd.

Schoorsteen metselen

Ik wil graag een prijsindicatie voor het metselen van een schoorsteen aan de kopgevel van mijn woning, ca 14 m hoog. Het betreft een schoorsteen voor een standaard rookkanaal van een open haard, dubbelwandig.

Houthaard plaatsen

Ik wil graag een houthaard laten plaatsen. Er is wel een rookkanaal aanwezig, maar ik weet niet of dit geschikt is. Hier zal eerst naar gekeken moeten worden. Betreft een recreatiewoning. Klant heeft inmiddels de haard en een hittebestendige plaat aangeschaft. Klant heeft nog wel een dubbelwandig rookkanaal nodig om naar buiten te komen. Deze moet geleverd gaan worden door de vakman.

Haard plaatsen

Er is een dubbelwandig rookkanaal alleen moet het plafond iets ruimer om de pijp gemaakt worden. Ook zit er een gasleiding die weg of afgedopt moet worden, weet niet of die onder de haardplaat kan blijven zitten. Het betreft een houtkachel voor in ons chalet.

Haard plaatsen op overdekt terras

Haard plaatsen onder overkapping, gat zit reeds in het dak met plakplaat. Heb reeds een enkelzijdige kachelpijp gekocht van 1 meter lang. De rest moet dubbelwandig zijn. Het dak zit op ongeveer 2.60 meter hoogte. Graag ontvang ik een offerte en advies over de hoogte van het rookkanaal.

Diverse renovatie- en verbouwwerkzaamheden

Bestaande CV leidingen op zolder verleggen. 2 extra wandcontactdozen aanleggen op zolder. Tussenwand met inbouwkasten maken op zolder. (ong. 6 m. lang en 55 cm breed). Bestaande boeiboorden van de dakrand vervangen voor rabatdelen (keralit). Voor- en achterkant beiden 6 m. lang. Dan de zijkant van het huis 6 m. schuin omhoog en 6 m. schuin omlaag. Warmwatervoorziening leiding van CV naar de badkamer verleggen. (1 verdieping lager). Volledige zolder stucken. (24 m²). Tevens wil ik de bestaande rookafvoer van onze open haard verlengen. De diameter van de pijp is 26 cm. De pijp is dubbelwandig. De pijp moet verlengd worden in verband met het plaatsen van dubbele dakkapel. Afvoer komt nu door het schuine dak, gaat om ongeveer 1 meter verlengen.

Rookafvoer van de houtkachel verlengen

Ik wil de bestaande rookafvoer van onze open haard verlengen. De diameter van de pijp is 26 cm. De pijp is dubbelwandig. De pijp moet verlengd worden in verband met het plaatsen van dubbele dakkapel.

Aansluiten houtkachel op bestaand rookkanaal

De open haard en schouw zijn verwijderd. Op dezelfde plek willen wij onze houtkachel plaatsen. Deze houtkachel moet worden aangesloten op de bestaande schoorsteenpijp (dubbelwandig RVS 15 binnenrijd), tussen de houtkachel en het plafond moet een pijp met waarschijnlijk twee bochten komen. De kachel is ongeveer 1,36 meter hoog en het plafond is circa 2,40 meter. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius