Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Geldrop te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Geldrop heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Geldrop u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Geldrop of directe omgeving.

250 klanten uit Geldrop bevelen een bij Casius in Geldrop aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Geldrop bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het isoleren van een woning en aanbrengen aardwarmte-installatie, het realiseren van warmtepompen voor een oude boerderij, realiseren vloerverwarming en waterpomp, warmtepomp plaatsen, een warmtepomp realiseren om het gasverbruik te verlagen, cV elektrisch/infrarood vloerverwarming realiseren in een nieuwbouw bedrijfspand, extra ketels plaatsen ivm opsplitsing van appartement, verticale bodemverwarming leggen (300 m2), warmtepompboiler installeren, warmtepomp of boiler, warmtepomp installeren voor nieuwbouw woning, verwijderen grindvloer en aanleggen vloerverwarming, warmtepomp realiseren voor een nieuwbouwwoning, verwarming realiseren in nieuwbouw appartementen complex, warmtepomp boiler plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Geldrop staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Geldrop:

Atag IWC655 afzuigkap

Ik wil graag mijn huidige afzuigkap laten verwijderen en afvoeren. De vakman mag een nieuwe meenemen om te monteren.

CV ketel onderhoud

Ik ben op zoek naar iemand die de CV kan onderhouden, die werkt op stookolie/mazout. Dus ook de stookolieapparatuur. En wat verder nodig is, bijvoorbeeld keuring van de (mazout) ketel. Wat is de locatie van de mazouttank? Ondergronds

Ventilatie aanbrengen

Wij hebben een 2 onder 1 kap woning uit 1949 van 132 m2 met 3 woonlagen. Graag zou ik de mogelijkheden willen weten voor een mechanische ventilatie en een WTW installatie.

Vloerverwarming doorspoelen

Mijn vloerverwarming verwarmt mijn woning niet meer goed, en ik zou dit graag door willen spoelen. Ik ontvang graag een offerte.

Houtkachel laten installeren

Ik heb een houtkachel en wil deze graag laten installeren. Er is geen rookkanaal aanwezig. Ik kan alle kanten op met het kanaal dus daar zou ik informatie voor willen hebben. Er zit wel een gat in de muur waar een gaskachel zou komen. Deze zit ook vrij laag dus het kanaal hoeft niet al te lang te zijn denk ik.

Radiator plaatsen op zolder

Op zolder bevind zich momenteel geen radiator. Graag zouden wij vanuit de CV ketel een verwarming plaatsen op zolder.

Grondwaterpomp repareren of vervangen

Wij hebben een grondwaterpomp in de schuur die het grondwater uit een put omhoog pompt (we weten niet precies hoe diep deze put is, maar ca. 10 m). De pomp doet het niet meer. Hij wordt heet en de pvc-aanvoerbuis is daardoor ontzet. Zelf hebben wij er te weinig verstand van (installatie is gedaan door een vorige bewoner), dus wij zoeken iemand met verstand van zaken die de huidige installatie kan repareren of ons kan helpen met het installeren van een nieuwe pomp.

Installatietekening voor de keuken laten maken

We hebben een keuken ontworpen voor ons nieuwbouwhuis. Het bouwbedrijf heeft een technische tekening/installatie tekening nodig hiervan, i.v.m. het aanleggen van leidingen, elektra en alles wat er verder bij komt kijken. Er is geen gasaansluiting. De daadwerkelijke montage van de keuken vindt dus veel later plaats. Het gaat dus om het maken van een technische tekening aan de hand van de IKEA ontwerptekening en de bouwtekening van de keuken. Het betreft één wand en weinig bijzonderheden verder.

Vloerverwarming aanbrengen

Eikenhouten vloer zonder enkele isolatie, een elektrische vloerverwarming aanbrengen. Oppervlakte is ongeveer 3.5 x 8.5 meter. Kruipruimte aanwezig van ongeveer 40 cm, echter toegang moet hiervoor gemaakt worden.

Openhaard schoonmaken

Schoorsteen van binnen kant schoonmaken.

Warmtepompboiler installeren

Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Sanitair water verwarmen. Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We zijn op dit moment een kelder aan het uitgraven en willen van onze cv af. De bedoeling is dat er vloerverwarming en wandverwarming komt en dat we dan geen cv meer nodig hebben. De kelder wordt een slaapkamer, relaxkamer en badkamer. De andere kamers in huis worden ook voorzien van wandverwarming i.p.v. de nu hangende radiators. Wat zijn de kosten van het infrezen van de wandverwarming?

Lucht - Water warmtepomp installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarming van een zwembad. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het zwembad dat we willen verwarmen (april t/m september) heeft een inhoud van 60 kubieke meter (9 x 4.50 x 1.50 meter).

Haard en dubbelwandig afvoerkanaal plaatsen

Dubbelwandig afvoerkanaal plaatsen plus haard plaatsen. Van begane grond naar 1ste verdieping is beton van 1ste naar 2de is houten vloer. Gaten zijn aanwezig echter verder moet alles aangelegd worden

Buitenkraan aanleggen

Ik wil graag een buitenkraan aanleggen aan de achterzijde van de woning. Ter hoogte van de keuken. Gootsteen in de keuken is ongeveer 1,5 kastje van de buitenmuur verwijderd.

Verwarming een meter verplaatsen

Kleine verwarming (CV) moet een meter opgeschoven worden. Er moeten leidingen verplaatst worden.

Mechanische ventilatie en WTW-installatie reinigen

Betreft huis bouwjaar 1990. De mechanische ventilatie maakt vrij veel geluid en ik heb het idee dat hij niet goed meer ventileert. Ik weet zo snel niet hoe oud de mechanische ventilatie-unit is, maar de ventilatiekanalen zijn in ieder geval waarschijnlijk nooit gereinigd (dus al 27 jaar niet gebeurd). Het betreft dus algeheel onderhoud, ventilatiekanalen reinigen en eventueel een nieuwe ventilatie-unit.

Kunststof waterreservoir vervangen

Ik wil het kunststof reservoir van het toilet in de badkamer laten vervangen. Het reservoir lekt en de vulkraan heeft ook lekkage. Ik koop zelf even een nieuw reservoir en wil dit graag door een vakman laten monteren.

CV-leiding doortrekken naar de garage

CV leiding doortrekken naar de garage en daar 2 radiatoren (2000 Watt elk) aanleggen met thermostaatknop. CV ketel staat op de beneden verdieping direct naast garage op 5 meter afstand van de garage. Ketel heeft voldoende capaciteit.

Afzuigkap monteren

Afzuigkap en afvoer monteren.

Airco controleren en instellen

Controleren airco en instellen units

Split airco vervangen

De bestaande split unit airco is aan vervanging toe. We willen nu een nieuwe binnen unit op een andere locatie in de woonkamer. De leidingen zijn echter in de spouwmuur weggewerkt. Kan de nieuwe binnenunit dan op een andere plek komen te hangen?

Hoofdriolering onder het huis schoonspuiten

De afvoer van de keukengootsteen is verstopt. Een loodgieter heeft waar mogelijk al de afvoer schoongezogen, maar heeft aangegeven dat de verstopping onder het huis zit. Nu zal het hoofdriool van buiten af schoongespoten moeten worden.

Rookkanaal voor een houtkachel maken

Ik wil een houtkachel plaatsen, maar daarvoor is nog geen rookkanaal. Betreft een ouder huis met houten verdiepingsvloer. Boven de locatie van de houtkachel bevindt zich de cv-ruimte, met daarboven de houten dakconstructie van het schuin dak (pannen). De vraag is of het rookkanaal recht om hoog kan door het schuine dak, of dat deze boven de nok moet uitsteken en dus deels nog onder het schuine dak naar boven moet. Graag ontvang ik een offerte.

Onderhoud aan Einhell splitairco

De Einhell airco SKA 2501 EQ C+H(destijds bij de Gamma gekocht) koelt nog maar matig. Mogelijk dat vloeistof moet worden bijgevuld (storing E04). De buienunit staat op een plat dak en is makkelijk bereikbaar. Graag vooraf een prijsopgave.

Warmwaterboiler in de bijkeuken vervangen

Mijn Daalderop boiler van 10 liter in de bijkeuken is stuk, dus ik heb geen warm water. Ik wil de boiler laten vervangen. Ik ben daarbij niet merkgebonden maar wil wel kwaliteit en het mag ook een boiler van 15 liter worden. Ik ontvang graag uw aanbod.