Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor mengkraan en doucheset vervangen:

Mengkraan en doucheset vervangen

Wij willen een mengkraan en doucheset vervangen. De oude moet eraf en de nieuwe er op. Wij hebben de oude mengkraan en douche set al aangeschaft.
Onze klant uit Etten-Leur (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor mengkraan en doucheset vervangen uit heel Nederland:

Klussen in badkamer

Demonteren doucheset en kraan en monteren Grohe doucheset 3 met vitalo handdouche artnr.4357755 met aansluiting op warm en koud kraan type advies in uw offerte; Demonteren wastafel mengkraan en monteren Grohe costa-S mengkraan-hoge uitloop artnr.31819001

Douchecabine en mengkraan installeren

Ik wil een douchecabine Get Wet by Sealskin (80 x 80 cm) Compact: draaideur met zijwand laten monteren en ook een mengkraan en een doucheset. De materialen heb ik in mijn bezit.

Doucheset van Grohe monteren

Ik wil graag de gehele regendoucheset op de muur gemonteerd hebben en laten aansluiten op mijn eigen mengkraan. Regendoucheset is van Grohe.

Gesloten douchecabine vervangen en vernieuwen

De douche is aan vervanging toe. Wij willen graag een douche met lage instap. Afmetingen gewenste douchebak 85 x 105 cm. Daarbij 1 glazen wand van 85 cm. Haaks daarop de deur van 65 cm. De overige wanden zijn betegeld. Daarbij een mengkraan en doucheset.

Diverse klussen in de badkamer

Ik wil graag de stoomcabine Rialto laten verwijderen uit de badkamer. Vervolgens moet er een zijwand met deur geplaatst worden en een mengkraan en doucheset gemonteerd worden. De zijwand en deur staan in bestelling en de kraan en doucheset schaf ik eind deze week aan.

Doucheset Vitalio Start 100 van Grohe installeren

De mengkraan is prima, alleen moet de oude set weg gehaald worden en en moet er een nieuwe stang en kop opgehangen worden. Er hoeven alleen wat gaten geboord te worden, denk ik. Het gaat om de Vitalio Start 100 van Grohe.

Verbouwen badkamer

Verbouwen badkamer van ongeveer 2.00 bij 2.00 m • Egaliseren en tegelen vloer, ongeveer 4 m2, met afschot in douchehoek; • Tegelen wanden tot aan plafond, met sierstrip en hoekprofielen, ongeveer 16 m2; • Plaatsen en aftegelen hang-/inbouwtoilet; • Plaatsen wastafelmeubel, inclusief mengkraan; • Plaatsen spiegelkast; • Plaatsen hangkast; • Plaatsen douchewand, inclusief doucheset en mengkraan; • Plaatsen handdoekradiator; Toilet, douche en wastafel blijven op dezelfde plek als waar ze nu zitten. Hier en daar moet wel wat worden aangepast en alle leidingen moeten weggewerkt worden in de muur. Graag ook opgave kosten slopen huidige badkamer. Tegels, meubels, douchewand, kranen, toilet en handdoekradiator worden zelf verzorgd. Materialen dienen verzorgd te worden door de aannemer.

Betreft een nieuwbouw woning Badkamer ...

Betreft een nieuwbouw woning Badkamer wordt casco opgeleverd, evt leidingwerk iets aanpassen. aanbrengen van toilet (hangend), glazen douchedeuren die naar binnen en naar buiten kunnen klappen + doucheset thermostaatkraan. wastafel + mengkraan met onderkast en spiegel + verlichting, en als laatste een designradiator. Op de vloer tegels van 60 bij 60 en op de wand liggend 30 bij 45. 1 wand betegelen met 60 bij 15. Verder ontvang ik graag ook een indicatie van de duur van de werkzaamheden (dagen in totaal), zodat ik een beeld krijg van het arbeidsloon.