Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor nieuwe ketel leveren en plaatsen:

Nieuwe ketel leveren en plaatsen

Graag een gedetailleerde offerte voor het leveren en plaatsen van een nieuwe verwarmingsketel, CW5. Afvoer is aanwezig. Oude ketel afvoeren.
Onze klant uit Etten-Leur (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe ketel leveren en plaatsen uit heel Nederland:

Lucht water warmtepomp plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: er moet een combinatie gemaakt worden met een recente Atag HR ketel, indien ook mogelijk gekoppeld worden met 200 ltr buffervat van zonneboiler ten behoeve van tapwater, dit is wel een regeltechnisch dingetje met kleppen etc, alleen als dit toegevoegde waarde heeft. Zodat de warmtepomp ook in de zomer warmte(sanitair/tapwater) kan leveren. Mijn woning gebruikt circa 1400 m3 per jaar. Stookseizoen loopt van okt tot april.

HR-ketel leveren en installeren

Mijn huidige CV is stuk. Is zoek een goedkope HR ketel inclusief installatie. Wellicht ook onderhoudscontract als hier een mooie aanbieding voor is.

Nieuwe cv ketel leveren en installeren

Onze cv ketel werkt niet meer sinds vandaag en hierdoor hebben we geen warm water en verwarming. Graag een offerte voor een goede niet te dure maar kwaliteits ketel aub. Situatie: tussenwoning rijtjeshuis, woning uit 86, redelijk geïsoleerd met o.a. HR++ glas.

Warmtepomp leveren en plaatsen

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Aansluiting bestaande vloerverwarming, Verwarming van water (Sanitair), Verwarmen en/of koelen van een gebouw Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Wij hebben een opgeknapt huis uit 1951. Dak geïsoleerd, spouwmuurisolatie, vloerverwarming begane grond, eerste verdieping radiatoren. Cv ketel nefit trendline. Gasverbruik gemiddeld 85m3 per maand, electra verbuik gemiddeld 230 kwh per maand. Wij hebben nog geen zonnepanelen maar zijn hier wel naar opzoek.

Leveren en monteren van een VR-ketel

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het leveren en monteren van een VR-ketel. Bijvoorbeeld VAIL CV ketel VCW CWAL. Graag inclusief alle kosten/VR ketel/materialen/voorrijkosten en dergelijken. Eventueel tevens een offerte voor het leveren en installeren van Itho eco-fan cve se ra plus rft zender wit. Tevens ontvang ik graag een link naar eventuele reviews. Ik hoor graag van u.

WTW Inventum Ecolution Solo installeren

Graag wil ik een offerte voor het leveren en installeren van een Inventum Ecolution Solo (mechanische ventilatie warmtepomp). De huidige ventilatiebox is rechtsboven de HR-ketel aan de muur gemonteerd en er is ruim voldoende plaats voor een Ecolution Solo (zie overzichtsfoto's in de bijlage). De CV-ketel is een AWB Thermomaster 2HR.

Badkamer bouwen in de slaapkamer

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een badkamer in een ruimte die momenteel slaapkamer is. Er is geen wateraanvoer of afvoer etc in deze kamer aanwezig. De cv ketel zit een verdieping hoger, afvoer een verdieping lager in de kruipruimte. Ook is er geen standleiding in deze ruimte. Het gaat dus om een compleet nieuwe badkamer. Inclusief stuken, spotjes plaatsen, tegelen van de wanden, plaatsen van een ligbad in een ombouw en tegelen, plaatsen van een badkamermeubel en spiegel/spiegelkast, inloopdouche muurtje metselen en tegelen en douchedeur plaatsen, hangend inbouwtoilet plaatsen en afwerken met tegels, vloer voorzien van vloerverwarming en daarna storten en voorzien van een gelijmde pvc vloer. Er is een raam aanwezig maar wellicht is een afzuiger ook wel handig. Bad, badkamermeubel, toilet, douchedeur en tegels zullen we zelf leveren. Graag ontvangen we de offerte wel inclusief lijm en andere montage benodigdheden. De klus staat gepland op vrij korte termijn, binnen nu en 5 maanden. We horen graag van u! Bij voorbaat dank voor uw reactie.

Nieuwe CV ketel monteren

Nieuwe CV-ketel leveren en monteren. Afmeting ongeveer 50 x 67 cm.

Vervangen van de CV-ketel

Ik wil graag de CV ketel in mijn tussenwoning laten vervangen door een CW 5 ketel. Kunt u aangeven wat de kosten zijn voor het leveren en plaatsen van de ketel?

Remeha Avanta of Calenta CV-ketel monteren

Installatie van de ketel, demontage van de oude. Afvoer is door mijzelf eventueel mogelijk. Ik kan de ketel leveren (Remeha Avanta of Remeha Calenta), eventuele aanvullende onderdelen door de vakman.

Partners

Partners van Casius