Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Etten Leur te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Etten Leur heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Etten Leur u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Etten Leur of directe omgeving.

416 klanten uit Etten Leur bevelen een bij Casius in Etten Leur aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Etten Leur bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp plaatsen, cV ketel en warmtepomp installeren, verwarmingsmogelijkheden bespreken, warmtepomp plaatsen, volledige installatie nieuwbouwhuis, vloerverwarming en een lucht-water warmtepomp plaatsen, warmtepomp(en) plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, hybride lucht-warmtepomp en zonnepanelen installeren, zonneboiler en buffervat plaatsen, een water-water-warmtepomp installeren, vloerverwarming doortrekken, lUCHT - LUCHT warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, warmtepomp plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Etten Leur staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Etten Leur:

Warmtepompinstallatie plaatsen

Er moet een, zuinige, warmtepompinstallatie komen in een nieuwbouwwoning. De woning is gelijkvloers en heeft een oppervlakte van ongeveer 150 m2. Het doel is om het totale energieverbruik van de woning, inclusief de warmtepomp, te beperken tot 4000 kWh per jaar. De installatie moet zowel de vloerverwarming als het tapwater verwarmen. Ook moet de installatie in staat zijn om de woning in de zomer te koelen. Hopelijk is het ook mogelijk om een zonneboiler in combinatie met de warmtepomp te gebruiken, om het water bij te verwarmen waardoor de warmtepomp minder energie verbruikt.

Gat in buitenmuur maken voor een afzuigkap

Ik zoek een aannemer die een doorvoer kan boren voor een afzuigkap in de buitenmuur. Ik neem aan dat het beton, spouw en stenen zijn waarin geboord moet worden.

Het vervangen van een water-water-warmtepomp

Ik zoek een CV-installateur die mijn huidige water-water-warmtepomp kan vervangen en mij kan informeren wat de rendement winst hiervan wordt. Verdere informatie graag in onderling overleg. Er is een grote waterput aanwezig.

Vervangen van verwarmingsbuizen

Het betreft het vervangen van 2 x 2 meter verwarmingsbuis door flexibele verwarmingsbuizen met behulp van snelkoppelingen. De buizen zijn nu ook gekoppeld met snelkoppelingen. De montage dient op 6 cm van de witte bakstenen gemonteerd te worden, deze hoeven dus niet te worden ingefreesd.

Warmtepomp plaatsen

Wij hebben een nieuwe winkel van 65 m2, 195 m3, verdeeld in 2 ruimtes. Hier willen wij graag een lucht/lucht warmtepomp laten installeren voor het verwarmen en het koelen van het pand.

Mengkraan en doucheset vervangen

Wij willen een mengkraan en doucheset vervangen. De oude moet eraf en de nieuwe er op. Wij hebben de oude mengkraan en douche set al aangeschaft.

Lucht lucht warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen, koelen (airco) Hoeveel ruimtes moeten er verwarmd / gekoeld worden? 1 ruimte Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil in mijn vrijstaande woning met vloerverwarming met ketel op zolder een lucht lucht warmtepomp laten plaatsen op de plek waar de ketel nu staat.

Douche en kraan vervangen

Ik wil de oude douche en douchekraan vervangen voor een nieuwe.

Meterkast en gasleiding aansluiten

Ik zoek een partij die een nieuwe meterkast kan plaatsen in mijn woning. Daarnaast moeten er leidingen gelegd worden naar de keuken en naar zolder. Er is een kruipruimte aanwezig en de woning is goed bereikbaar.

Zonneboiler plaatsen

We willen overstappen naar duurzame energie met zo min mogelijk gas en zoveel mogelijk zelf energie opwekken met zonnepanelen en een zonneboiler combinatie. En wanneer mogelijk zouden we dit zelf op willen slaan, zodat het gebruikt kan worden wanneer dat nodig is. Het zal gaan om een vrijstaande woning met een plat dak met een wooninhoud van 500 kuub. De zonneboiler zal gebruikt worden voor warm water en verwarming van de woning.

Aardwarmtepomp laten plaatsen

We willen een huis laten bouwen van 1100 m3, op een perceel van 3750 m2. Daarom willen wij graag een aardwarmtepomp. We zijn nog niet uit over verticale of horizontale leidingen.

Haceka designradiator installeren

Ik wil dat Gamma de radiator "Haceka designradiator Tanami antraciet 519 Watt 180 x 45 cm" thuis installeert.

Electrische verwarming

We hebben een verwarmingsketel met radiatoren op de eerste verdieping (3 slaapkamers; respectievelijk 16 m2, 14 m2 en 9 m2). Hier heb ik een aan een gesloten systeem. Dit wil ik graag los koppelen en diverse mogelijkheden bekijken. Graag wil ik uw advies inwinnen over een warmtepompsysteem (elektrisch verwarmen), of dat veranderen van de thermostaat knoppen (gas verwarmen) een optie zou zijn.

Centrale verwarming aan laten leggen

Er moeten 5 radiotoren geïnstalleerd worden 3 boven in de slaapkamers en de badkamer en 2 beneden in de woonkamer en de keuken

Doorvoer boren voor het rookkanaal van een gashaard

Wij willen een gat van 150 mm laten boren door een betonnen verdiepingsvloer. Het boorgat komt uit achter het dakbeschot, er is dus geen hoge werkruimte. We willen door dit gat het rookgasafvoerkanaal van een gashaard plaatsen. Wij ontvangen graag uw offerte.

Aansluiting van een houtkachel verbeteren

Ik wil onze houtkachel opnieuw laten aansluiten. Als de haard aan is komt er vocht langs de muur lopen. De aansluiting op het dak en de schoorsteen zijn in orde. Ze zijn reeds aangepast en niet de oorzaak van het vochtprobleem. De afvoerpijp is bij het plafond aangesloten op een groter gemetseld rookkanaal. We vermoeden dat het probleem bij deze overgang zit. We laten dat hier graag even beoordelen. We ontvangen graag uw plan van aanpak en offerte voor het herstelwerk.

Nieuwe ketel leveren en plaatsen

Graag een gedetailleerde offerte voor het leveren en plaatsen van een nieuwe verwarmingsketel, CW5. Afvoer is aanwezig. Oude ketel afvoeren.

CV ketel leveren en aansluiten

Ik wil graag een nieuwe CV ketel in mijn tussenwoning laten installeren. Hiervoor maak ik graag een afspraak met de vakman, zodat hij advies over de mogelijkheden kan geven.

Extra radiator laten bijplaatsen

Op de slaapkamer zit nu 1 radiator. Vanuit deze wil ik een 2e radiator laten plaatsen op ca. 2 meter hiervandaan op dezelfde muur. Deze slaapkamer word gesplitst waardoor er 2 kamers ontstaan waarin dan beide een radiator zit. De werkzaamheden liefst zsm starten. Graag ontvang ik een offerte met apart vermeld: - Aansluiten - Frezen in de vloer/muur voor de leidingen - Materialen

Verwarming in de garage aanleggen

Ik wil verwarming in mijn garage die op ongeveer 5 meter van het huis staat.

Leidingwerk voor een vaatwasser aanleggen

Ik wil in vrijstaande vaatwasser in een bestaande keuken laten installeren. Dus er moet een afvoer watertoevoer en extra wateraansluiting voor amerikaanse koelkast geinstalleerd worden

Nieuwe CV leveren en monteren

Ik wil graag een nieuwe Remeha 28 CV ketel met thermostaat aanschaffen inclusief montage. Betreft een eengezinswoning.

Gat boren in buitenmuur

Ik wil graag een gat van de bijkeuken naar buiten, boven buitendeur laten maken. Totale dikte van de buitengevel inclusief spouw is ongeveer 30 cm, waarvan de helft lijmblokken en de andere helft gemetselde stenen.

Leidingwerk verleggen in de keuken

Voor mijn nieuwe keuken wil ik graag leidingen laten verleggen. In de uitbouw (waar de keuken komt) is geen kruipruimte aanwezig. De rest van het huis, onder andere waar de meterkast zit, wel. De afvoer + waterleiding koud zullen ongeveer 2 meter verlegd moeten worden. De warmwaterleiding zal vanuit de huidige keuken moeten komen. De groepenkast zal worden uitgebreid dus er dienen een aantal groepen worden doorgetrokken naar de meterkast. De elektriciteitspunten zullen zijn: kookplaat 2 (wordt kookgroep), oven, koelkast, tweede oven, vriezer (vrijstaand), spotjes kastenwand, afzuigkap en spotjes in het plafond. De tekeningen heb ik. Uitvoering zo snel mogelijk tussen 15 en 30 mei a.s.

Gat boren voor afzuigkap en dakdoorvoer plaatsen

Wij hebben een tussenwoning gekocht en krijgen daarvan op 31 maart de sleutel. Wij gaan een nieuw Gutmann kookeiland plaatsen in een uitbouw en daarvoor moet er voor de afzuigkap een nieuwe dakdoorvoer met terugslagklep van 150 mm worden geplaatst. Er moet een doorvoeropening worden geboord door het betonnen dak van de uitbouw. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.