Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor dru gevelkachel repareren:

Dru gevelkachel repareren

Mijn Dru gevelkachel is kapot. De waakvlam doet het, maar als je de knop loslaat gaat de vlam weer uit. Ik wil dit graag laten repareren.
Onze klant uit Erp (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dru gevelkachel repareren uit heel Nederland:

Dru gevelkachel installeren

Mijn Dru Art 5 gevelkachel, afmetingen 51 x 78 x 26 cm, moet vervangen worden. Graag ontvang ik een offerte voor de aanschaf, de installatie en de afvoer van de oude kachel.

Dru gevelkachel repareren

Wij hebben een Dru gevelkachel al jaren tot tevredenheid in gebruik in ons bijgebouw, maar de laatste tijd ruiken we soms een gaslucht, dus wij hebben hem maar uitgezet. We zoeken iemand die verstand heeft van Dru kachels en kan beoordelen of reparatie nog mogelijk is, en zo niet dan kan helpen met alternatieven.

Gevelkachel installeren in een serre

IK heb 2 gevelkachels van merk DRU, type Art 3 en Art 4 . Ik wil één van die kachels laten monteren in mijn serre. Er zit al een gasaansluiting maar er moet wel een afvoergat worden gemaakt in een houten wand. Ik ontvang graag uw offerte.

DRU art 5 gevelkachel monteren

Ik wil een DRU art 5 gevelkachel laten monteren. Deze kachel moet in de plaats komen van oude gevelkachel, hierbij moet de plaats van de muurpijp worden aangepast. Het kanaal en de vloer zitten er al.

Dru gevelkachel installeren

Ik wil graag een kleine gevelkachel aanschaffen, de nieuwe laten installeren en de oude laten verwijderen. Kleine gevelkachel bijvoorbeeld een DRU 2.50 KW.

Dru gevelkachel repareren

Wij hebben een oude Dru gevelkachel type G3T serie 01 aardgas 4,8 Kw . De waakvlam doet het wel als je de knop indrukt, maar zodra je deze los laat, gaat de waakvlam weer uit. We laten dit graag repareren.

Gevelkachel herplaatsen

Ik zoek iemand voor het aansluiten van een gebruikte Dru 2. In een fietsenschuur, op de bestaande gasleiding en afvoerkanaal in de muur. Voor de kachel aansluiten is misschien het buigen van een koperbuis nodig.

Dru Art 2 gaskachel laten plaatsen

Dru Art 2 gevelkachel plaatsen. De oude Dru Art 2 is verwijderd. De geveldoorvoer, in- en uitlaatpijp, dichtingen etc. zijn al aanwezig. De oude gasleiding is aan de onderkant van de kachel doorgezaagd, maar kan wel weer gebruikt worden middels een bochtje.

Gevelkachel plaatsen op flessengas

Een gevelkachel plaatsen op flessengas in een aluminium stacaravan op een camping te Uelsen in Duitsland. Het is een tweedehands gevelgaskachel merk Dru-Oreon 7 kw, deze moet worden nagekeken en geplaatst. De kachel kan op propaan/ butaan. De postcode in Duitsland 49843, het is 5 km vanaf de Nederlandse grens. De Duitsers hebben strengere regels voor de installatie, ik hoop dat u daarvan op de hoogte bent en mij kan helpen.

DRU NL-51 gevelkachel monteren

Ik wil graag mijn gevelkachel laten vervangen. Het gaat om een oude DRU NL5 T/01 welke gedemonteerd moet worden en de nieuwe DRU NL 51 (soortgelijk formaat) gevelkachel moet op de zelfde plek gemonteerd worden. Daarna aansluiten op de bestaande gastoevoer. De nieuwe kachel heb ik al gekocht. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius