Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor verplaatsen van de airco unit:

Verplaatsen van de airco unit

Wij zijn op zoek naar een gecertificeerd monteur die ons kan helpen bij het verplaatsen van een bestaande split-airco installatie (merk EUROM, model ACHS 12Q, montagehandleiding in bijlage) van de werkruimte in de tuin, naar onze zolderkamer. Kunt u hierbij van dienst zijn? Kunt u ook een indicatie geven van hoeveel werk dit is / hoeveel dit mogelijk kan kosten?
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verplaatsen van de airco unit uit heel Nederland:

Verplaatsen van de airco unit

Na een verbouwing hangt de airco nu in een halletje in plaats van een woonkamer. Graag willen we deze verplaatsen naar onze slaapkamer die nu grenst aan het halletje. Het gaat om het merk Polarairsystems. In de slaapkamer zit al een doorgang naar het dak.

Airco vullen met R407C

Ik zou graag mijn airco unit willen laten vullen , na het verplaatsen is er waarschijnlijk lucht in de leiding gekomen en koelt hij niet meer goed.

Airco verplaatsen naar nieuwe woning

Airco uit vorige huis meegenomen maar moet opnieuw aangesloten worden.

Douchecabine plaatsen

Wij wil een hoek cabine voor de douche kopen en laten plaatsen. En de airco verplaatsen of een extra unit er bij aansluiten.

Klussen rondom het huis laten uitvoeren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: 1: Loszittende buitenkraan vervangen en een tweede buitenkraan plaatsen in hetzelfde vak. 2: Stopkraan in kelder vervangen en leidingen deels vastzetten. 3: Aansluiting van de elektra voor de airco verplaatsen.

Airco binnen- en buitenunit verplaatsen

Wij willen onze airco verplaatsen van de aanhuis garage naar zolder hier is al een gat aanwezig in de gevel daar heeft al een airco gezeten maar was defect. Dit moet alleen nog voor 8 mei nog gebeuren i.v.m. nieuwe dakbedekking. Het betreft een Amcor airco binnen unit hw-am 12keg en buitenunit hw-am 12ke.. het ophangen op zolder willen we ook zelf doen. Het gaat ons erom dat de airco op een juiste wijze op zolder komt

Buitenunit van de airco verplaatsen

Juni 2017 is een Daikin split airconditioning geplaatst (wandmodel FTXB25C en buitenunit RXB25C). De in het zicht gebleven leidingen zijn veel lelijker dan gedacht (zie foto). Door de buitenunit te verplaatsen van de bijkeukenmuur naar de achtergevel (onder het slaapkamerraam) wordt het gat in de muur en de in het zicht liggende leidingen onzichtbaar door de buitenunit. Tevens witte kunststof afvoerleiding condenswater vervangen door minder opvallende koperen leiding. Graag offerte voor verplaatsen buitenunit en vervangen kunststof condenswater afvoer door een koperen leiding.

Split airco demonteren en herinstalleren

Ik wil een airco (Tristar) afkoppelen en tijdelijk opslaan of eventueel meteen verplaatsen en herinstalleren (afhankelijk van de kosten).

Logeerkamer tot geluidsstudio ombouwen

Ik wil een logeerkamer ombouwen tot professionele opnamestudio. Het is een OPNAME studio. De ruimte is niet al te groot; 2,60 x 1,85 meter. Met een deur, links en rechts muren en een dubbel steekraam, aan de voorzijde van het huis. Het gaat nog niet om de akoestiek binnen, wel om contactgeluiden naar andere slaapkamer en buren. Werkzaamheden: wanden, vloer en plafond zwevend maken, glaswolisolatie (of beter) en een extra binnendeur (dubbele deur dus). Het hoeft geen elektrische gitaren of drumstel tegen te houden. Alles afwerken: vloerplaten (later te plaatsen vloerbedekking of laminaat), wanden en plafond aftimmeren met vuren delen, stopcontacten verplaatsen en mogelijk plaatsing kleine airco. Overige details in overleg.

Split unit airco verplaatsen

Graag zouden wij een offerte ontvangen om van onze stacaravan een tweetal airco's te ontkoppelen tb.v. transport, waarna deze na het transport op een nader te bepalen dag en tijdstip,weer aan te sluiten.

Partners

Partners van Casius