Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor installatie- en dakwerk:

Installatie- en dakwerk

Ik wil graag weten wat het kost om twee dakdoorvoeren te maken van 13 en 7,5 cm. Het gaat om een betonnen dak met bitumen en ook isolatie van 20 cm.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor installatie- en dakwerk uit heel Nederland:

Installatie- en dakwerk uit laten voeren

De volgende werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd: - Oude ketel moet vervangen worden door een nieuwe ketel. - Het leidingwerk in de keukenkastjes controleren in verband met stank. - Het recht leggen van 5 a 6 dakpannen. - De vloertegels in de douche liggen los. De oppervlakte is 90 bij 90 cm. - Het keukendak dient te worden vernieuwd. Het oppervlak is 2.80 bij 1.60 en er moet geen bitumen op.

Installatie houtkachel plus rookkanaal

Een installatie van een houtkachel inclusief rookkanaal en dakwerk. Gaat om een rookkanaal van ongeveer 6 meter. Langs de buitenzijde van het pand waarschijnlijk, dus niet door verdiepingsvloeren. Houtkachel koop ik zelf. Het is in een restaurant.

Betreft verbouw oud pand, hierbij zullen ...

Betreft verbouw oud pand, hierbij zullen loden leidingen vervangen moeten worden, electrsche installatie vernieuwd, cv installatie aangebracht. Keuken open gemaakt, lateien in gevel, wat dakwerk, badkamer moeten worden vernieuwd. Stucwerk en wat plafonds. 1 schoorsteen weggehaald en andere waarschijnlijk uiteinde opnieuwd metselen. Enkele kozijnen met dubbel glas vervangen. Nieuwe keuken en open haard.