Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor mechanische ventilatiekanalen reinigen:

Mechanische ventilatiekanalen reinigen

Mechanische ventilatie kanalen moeten gereinigd worden. Zoek scherpe prijs.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor mechanische ventilatiekanalen reinigen uit heel Nederland:

Poederreiniging en borstelreiniging van mechanische ventilatiekanalen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het reinigen van de mechanische ventilatie kanalen - Onze MV box is net een week geleden vervangen - Graag zou ik ook ventilatiekanaal van wasemkap laten reiningen (korte pijp naar buiten) - voorkeur voor poederreininging

Poederreiniging en borstelreiniging van mechanische ventilatiekanalen

Wij willen de mechanische ventilatie in onze eengezinswoning laten reinigen. We willen poederreiniging en borstelreiniging van de ventilatiekanalen naar de afzuigpunten in de keuken, WC (beneden) en badkamer (1e verdieping). We hebben een DucoBox Silent woonhuisventilator. De ventielen hoeven niet gereinigd te worden, maar wel afgesteld/ingeregeld na het reinigen van de kanalen i.c.m. het afstellen van de DucoBox (deze staat nog op de fabrieksinstelling). We ontvangen graag uw offerte.

Balansventilatie met automatische aan- en afvoer

Wat is de functie van het gebouw? Woning. Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? Meer dan 5 ruimtes. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We wonen in een vrijstaand huis uit de jaren 70, zonder enige vorm van mechanische isolatie. Graag zouden we, mede om energie te besparen, willen investeren in een ventilatieoplossing. Graag ontvangen we offertes wat de kosten zijn van de plaatsing van een ventilatie-unit en een inschatting van de kosten van eventuele ventilatiekanalen die moeten worden aangelegd.

Mechanische ventilatiekanalen poederreinigen en systeem schoonmaken

Het gaat om het poederreiniging van de mechanische ventilatiekanalen en het schoonmaken van het systeem zelf. Het is een mechanische ventilatie van het merk JE Stork R.

Poederreiniging en borstelreiniging van mechanische ventilatiekanalen

Reinigen van de mechanische ventilatie en kanalen via poederreiniging.

Poederreiniging en borstelreiniging van mechanische ventilatiekanalen

Wij willen de mechanische ventilatie in onze eengezinswoning laten reinigen. We willen poederreiniging en borstelreiniging van de ventilatiekanalen en 4 afzuigpunten. We hebben een DUCO Silent Standard ventilatiebox. De ventielen zijn nieuw en hoeven niet gereinigd te worden, maar wel afgesteld/ ingeregeld na het reinigen van de kanalen. We ontvangen graag uw offerte.

Mechanische ventilatie en WTW-installatie reinigen

Betreft huis bouwjaar 1990. De mechanische ventilatie maakt vrij veel geluid en ik heb het idee dat hij niet goed meer ventileert. Ik weet zo snel niet hoe oud de mechanische ventilatie-unit is, maar de ventilatiekanalen zijn in ieder geval waarschijnlijk nooit gereinigd (dus al 27 jaar niet gebeurd). Het betreft dus algeheel onderhoud, ventilatiekanalen reinigen en eventueel een nieuwe ventilatie-unit.

Schimmel tussen woonlagen verwijderen

De ventilatiekanalen van de mechanische ventilatie gaan via ruimtes tussen de woonlagen. Door verstopte ventilatiekanalen en oude mechanische ventilatie is vermoedelijk de lucht- en vocht afvoer al tijden te slecht. Daardoor zit er nu zwarte, droge dons schimmel tussen de woonlagen, waar je niet gemakkelijk bijkomt. Het gaat om 2 lagen, tussen begane grond en 1ste verdieping en tussen 1ste en 2de verdieping. Toegang is via ventilatiegaten in plafond, die uiteindelijk op mechanische ventilatie uitkomen.

Poederreiniging en borstelreiniging van MV-box en kanalen

Wij willen onze mechanische ventilatiebox laten reinigen. De offerte graag opmaken inclusief BTW en voorrijkosten. Graag separate offerte voor borstel- en poederreiniging. * reinigen van de binnenkant van de machine MV * reinigen ventilatie impeller * het controleren van schakelaars * het controleren van motorlagers * het controleren en aanpassen van de klep ventilatie (diffusers) * reiniging en ontsmetting van ventilatiekanalen, circa * meting van de afzuigcapaciteit De box staat op de tweede verdieping. Naar de begane grond zijn er twee aansluitingen. Op de eerste verdieping is er een aansluiting in de badkamer.

Ventilatiebox vervangen en ventilatiekanalen reinigen

Voor een eensgezins tussenwoning wil ik de mechanische ventilatie vervangen. Deze is 30 jaar oud en kan naar mijn idee zuiniger en stiller en ook beter bediend worden.

Partners

Partners van Casius