Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor pijp voor vaatwasser monteren:

Pijp voor vaatwasser monteren

I wanted to mount a dish washer and there was none before so I need a water hose to flow water and to discharge waste.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor pijp voor vaatwasser monteren uit heel Nederland:

Gaskookplaat vervangen en kraan voor afwasmachine plaatsen

De oude gaskookplaat moet vervangen worden. Voor de aansluiting van de nieuwe plaat dient de pijp met een stukje van 10 cm verlengd worden. Verder willen wij zelf een vaatwasser installeren. Hiervoor zal er een waterkraan geïnstalleerd moeten worden.

Installatietekening voor een keuken maken

Ik wil een installatietekening laten maken voor mijn nieuwe keuken. De keuken heeft een U-vorm met een apparatenwand en een schiereiland. Ik weet de afmetingen van de keuken, de ruimte en welke apparatuur er in moet komen. Ik wil hem alleen nog niet ergens kopen omdat het huis pas over 11 maanden opgeleverd wordt. De installatietekening moet vrijdag 6 oktober a.s. ingeleverd worden bij de aannemer. Ik kan u een schets van de keuken mailen. Op wand A moet komen: WCD Vriezer WCD Koelkast DWCD warmhoudladen / inbouwkoffieapparaat WCD Combi over 1 WCD Combi oven 2 Op wand B moet komen: DWCD huishoudelijkgebruik Op de vloer onder het schiereiland moet komen: WCD Quooker WCD vaatwasser Perilex kookplaat met downdraft afzuiging pijp warmwater pijp koudwater afvoer gootsteen en vaatwasser

Afvoer in de keuken ontstoppen

De afvoer van de keuken is verstopt ; het water gaat langzaam weg en tijdens het afwassen met de vaatwasser loopt het water over uit de pijp onder de wastafel. Ik heb ontstopper gebruikt maar het werd erger naar mijn idee.

Klussen buiten en binnen het huis

Ik heb een aantal klussen die ik graag wil laten uitvoeren: - tuinscherm vervangen (er moet ook een oud scherm verwijderd worden); - regenpijp monteren (de pijp is ongeveer 2.50 meter); - WC bril vervangen; - handvat vaatwasser maken; - trekschakelaar vervangen (voor de in badkamer- het licht).

Af- en toevoer water en afzuig installatie in de keuken

Wij moeten in de keuken af- en toevoer van water hebben die aangesloten wordt op een pomp, wij hebben een pomp maar weten niet of deze ook een vaatwasser aankan. Er is water, deze waterleiding moet worden omgelegd naar de kraan en naar de vaatwasser. Er is een boiler die onder de gootsteen moet worden geïnstalleerd. De afvoerpijp moet naar de pomp. Daarnaast moet er een schakelaar komen op de toevoerbuis om het water af te sluiten. Verder een afzuig installatie voor de keuken. Deze moet komen tussen de bovenste rij keukenkasten. Er moet een pijp door de gang naar het raam worden gemaakt. Graag ontvang ik een gedetailleerde offerte : Waterleiding, afvoerbuizen, eventuele nieuwe pomp, schakelaar om water uit te zetten, afzuigkap, afzuigbuis, uurloon, voorijkosten enz.

Vaatwasser aansluiten

Ik heb een vaatwasser welke ik graag in de keuken wil laten aansluiten. De aansluiting en watertoevoer is aanwezig echter moet voor de afvoer of een gat gemaakt worden in de afvoerpijp, vaatwasser komt bij de pijp van de afvoer te staan, of er moet een tussenstuk op gezet om de afvoer te verlengen. Graag een indicatie van de kosten.

Riolering ontstoppen

In mijn huis loopt het hemelwater van mij en de buren in een put in de tuin en de afvoer van de keuken, vaatwasser en wasbak komem hier ook in uit. Vanuit die put, 50x50 cm en ongeveer 70 cm diep, loopt een pijp naar een grote, ingegraven, en dus niet bereikbare, tank die op het riool is aangesloten. Voor de doorvoer naar de tank zat een rooster die weggeroest is en ik denk dat hierdoor ergens iets is dichtgeslibd waardoor bij langdurige/hevige regenval de put overstroomt. Schoonspuiten met een Karcher rioolspuit heeft niet geholpen. Ik zou graag deze doorvoer weer vrij willen hebben en zo mogelijk de put voorzien van een nieuw rooster.

Vaatwasser installeren en monteren deurtje

Ik ben op zoek naar handige man voor het installeren van een vaatwasser van 45 cm in Amsterdam De Pijp. Het liefst volgende week al. Appartement is vrij nieuw. Het is een makkelijke keuken en je kunt overal makkelijk bij. Afvoer en electra ligt er al. Parkeren geen probleem. Als je kunt, wil je dan even mailen? Graag zo spoedig mogelijk starten.

nwe vaatwasser installeren

Hallo, ik ben op zoek naar hamdige man voor het installeren van een vaatwasser in Amstetdam De Pijp. Het liefst volgende week al. Het is een makkelijke keuken en je kunt overal makkelijk bij, afvoer en electra ligt er al. Als je kuntm wil je dan even mailen? Parkeren geen probleem.

Voorbereiden keuken voor plaatsing keuken

- Maken gat in buitenmuur en afwerken aan buitenzijde doormiddel van klep of klepjes voor afzuigkap en in de keuken netjes afwerken zodat een flexibele pijp voor de afzuigkap geplaatst kan worden. - Maken van Waterleiding aanvoer voor vaatwasmachine. - Maken afvoer voor vaatwasmachine, naast bestaande afvoer voor de gootsteen. - Nieuw aanleggen (tot ruim onder niveau van de aanrecht ±90 cm) elektra aansluiting en het maken van 2x 230volt geaarde aansluiting voor vaatwasser en close-in boiler. Op de wand onder het keuken raam. - Nieuw aanleggen / maken elektra aansluiting en het maken van 2x 230 volt geaarde aansluiting voor koelkast in de wand tussen gang en keuken. (er zit al een loze elektra doos). - Nieuw aanleggen (naar boven) elektra aansluiting en het maken van een 2x 230