Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor nieuwe waterkraan in keuken plaatsen :

Nieuwe waterkraan in keuken plaatsen

Ik wil graag een nieuwe waterkraan in de keuken laten plaatsen. De huidige is ongeveer 45 jaar oud en kan niet meer volledig worden afgesloten. Het liefst wil ik dit zo snel mogelijk gedaan hebben.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe waterkraan in keuken plaatsen uit heel Nederland:

Waterkraan vervangen

Ik wil een waterkraan in de keuken laten vervangen. De nieuwe keukenkraan is reeds aanwezig.

Waterkraan in de tuin aanleggen

Ik wil graag een waterkraan in de tuin om een waterslang te kunnen aansluiten er moet een gat in de muur komen en de verbinding tussen de keuken en de muur in de tuin. De afstand is maar een paar meter.

Nieuwe groepen aanleggen in meterkast

Het betreft het aanleggen van nieuwe groepen in de meterkast en daar vandaan naar de keuken, meterkast zit met achterkant tegen de achterkant van de keuken, doorgetrokken. Hier na komt er dan een inductiekookplaat en een kokend waterkraan die aan gesloten dienen te worden.

Klusjes in mijn woning

Ik wil een aantal zaken in mijn woning gedaan hebben zoals: Scharnieren van de vriezer (inbouw) vervangen. Koelkast & vriezer ( inbouw) eruit halen en terug plaatsen ( schoonmaken er achter & mogelijk dode muizen verwijderen). Kickboard keuken vastzetten. Dakgoten vogel-proof maken evenals de schoorstenen. Deurkrukken vervangen op de 1e etage en zolder van 4 opdekdeuren. Schuifdeuren installeren op zolder en onder de dakkapel. Waterkraan buiten aan de voorzijde woning monteren.

Extra groepen in meterkast

Voor een nieuwbouw woning dienen er 5 extra groepen geplaatst te worden. De keuken zal worden voorzien van een inductiekookplaat, combi oven, vaatwasser en een heet waterkraan.

Netwerkkabel trekken naar de tweede verdieping

Ik heb een rol van 50 meter stugge FTP CAT 6 kabel liggen met opzetstukjes. Deze moet ongeveer 20 m worden doorgetrokken door een loze leiding tussen de meterkast (BG) naar 1e etage. Ik heb geen schakelmateriaal nodig. Wel een specialist met gereedschap: krimptang, trekveer, trekpomp etc. Ook moet er een nieuwe groep in de keuken worden gerealiseerd t.b.v. een kokend waterkraan.

IKEA keuken laten monteren

Ik wil graag een nieuwe keuken laten plaatsen/monteren/installeren. De kastjes etc. moeten nog in elkaar worden gezet. Er zit 1 vaatwasser bij, 1 kraan + wasbak (in keukeneiland), magnetron, oven, koel-vriescombinatie en een gaskookplaat met afzuigkap. Er moet 1 leiding voor de warm-waterkraan aangelegd worden. Verder alles op dezelfde plek. Het betreft een IKEA keuken. De keuken wordt geleverd eind februari. Graag montage in de 2e week van maart. De oude keuken verwijderen wij zelf.

Nieuwbouwappartement geschikt voor bewoning maken

In de plattegrond zijn de onderdelen te zien. 51m2 -Algemeen wil ik graag vloer, muren en plafond geschikt voor bewerking. Verven behangen en stuken, pvc leggen door het gehele huis - In het bijzonder: het slopen en opbouwen van klein muurtje bij de keuken, verzetten van leidingen voor water, afzuig, elektrisch koken en vaatwasser - Verlichting punten aanleggen op pilaren, frasen. Centrale bediening hiervoor - Bouwen van een verlaagd plafond keukendeel overgaand in alkoof - Badkamer omwisselen van radiator met wastafel plek, nog te kopen meubel en designradiator - Bij toilet installeren van waterkraan - Doorboren van berging naar berging om wasmachine en droger in andere berging te kunnen installeren en verleggen van leidingen en afvoer hiervoor - Stabiliseren verhoging en de was- en droogmachines naast elkaar - Bij de slaapkamer moet een extra stopcontact worden gerealiseerd. De werkplek is goed bereikbaar en de auto kan naast de flat worden neergezet. De afvoer van het afval moet apart op de offerte worden vermeld.

Buitenkraan in de achtertuin monteren

Ik wil graag in de tuin een waterkraan laten plaatsen. De tuin ligt tegen de keuken aan en volgens mij kan daar de kraan op worden aangesloten. Ik heb geen idee hoe diep het water staat. Tuin is goed te bereiken.

Groepenkast aanpassen en uitbreiden

In verband met een nieuwe keuken wil ik graag mijn groepenkast aanpassen. De nieuwe keuken krijgt een inductie, oven, magnetron, koel/vries, wasmachine, droger, vaatwasser, boiler en een heet waterkraan. De groepenkast nu heeft 3 groepen en een aansluiting voor de boiler. De nieuwe groepenkast zal 3 keer 25 a moeten krijgen en er zullen ongeveer 12 groepen geplaatst moeten worden. De leidingen zijn al aanwezig en moeten alleen worden aangesloten.

Partners

Partners van Casius