Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor nieuwe waterkraan in keuken plaatsen :

Nieuwe waterkraan in keuken plaatsen

Ik wil graag een nieuwe waterkraan in de keuken laten plaatsen. De huidige is ongeveer 45 jaar oud en kan niet meer volledig worden afgesloten. Het liefst wil ik dit zo snel mogelijk gedaan hebben.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe waterkraan in keuken plaatsen uit heel Nederland:

IKEA keuken laten monteren

Ik wil graag een nieuwe keuken laten plaatsen/monteren/installeren. De kastjes etc. moeten nog in elkaar worden gezet. Er zit 1 vaatwasser bij, 1 kraan + wasbak (in keukeneiland), magnetron, oven, koel-vriescombinatie en een gaskookplaat met afzuigkap. Er moet 1 leiding voor de warm-waterkraan aangelegd worden. Verder alles op dezelfde plek. Het betreft een IKEA keuken. De keuken wordt geleverd eind februari. Graag montage in de 2e week van maart. De oude keuken verwijderen wij zelf.

Nieuwbouwappartement geschikt voor bewoning maken

In de plattegrond zijn de onderdelen te zien. 51m2 -Algemeen wil ik graag vloer, muren en plafond geschikt voor bewerking. Verven behangen en stuken, pvc leggen door het gehele huis - In het bijzonder: het slopen en opbouwen van klein muurtje bij de keuken, verzetten van leidingen voor water, afzuig, elektrisch koken en vaatwasser - Verlichting punten aanleggen op pilaren, frasen. Centrale bediening hiervoor - Bouwen van een verlaagd plafond keukendeel overgaand in alkoof - Badkamer omwisselen van radiator met wastafel plek, nog te kopen meubel en designradiator - Bij toilet installeren van waterkraan - Doorboren van berging naar berging om wasmachine en droger in andere berging te kunnen installeren en verleggen van leidingen en afvoer hiervoor - Stabiliseren verhoging en de was- en droogmachines naast elkaar - Bij de slaapkamer moet een extra stopcontact worden gerealiseerd. De werkplek is goed bereikbaar en de auto kan naast de flat worden neergezet. De afvoer van het afval moet apart op de offerte worden vermeld.

Buitenkraan in de achtertuin monteren

Ik wil graag in de tuin een waterkraan laten plaatsen. De tuin ligt tegen de keuken aan en volgens mij kan daar de kraan op worden aangesloten. Ik heb geen idee hoe diep het water staat. Tuin is goed te bereiken.

Groepenkast aanpassen en uitbreiden

In verband met een nieuwe keuken wil ik graag mijn groepenkast aanpassen. De nieuwe keuken krijgt een inductie, oven, magnetron, koel/vries, wasmachine, droger, vaatwasser, boiler en een heet waterkraan. De groepenkast nu heeft 3 groepen en een aansluiting voor de boiler. De nieuwe groepenkast zal 3 keer 25 a moeten krijgen en er zullen ongeveer 12 groepen geplaatst moeten worden. De leidingen zijn al aanwezig en moeten alleen worden aangesloten.

Waterkraan plaatsen op buitenmuur

Ik wil een waterkraan van mijn keuken naar de buitenmuur in de tuin laten plaatsen.

Kokend waterkraan installeren

Het betreft het installeren van een kokend waterkraan van Insinkeratir in de keuken. Het gaat om een nieuw te plaatsen kraan. Ik heb de kraan al gereserveerd bij Praxis. Er zal een boilertje van 2.5 liter geïnstalleerd moeten worden.

Waterkraan installeren voor een Amerikaanse koelkast

Ik wil graag een waterkraan voor een Amerikaanse koelkast in onze keuken laten aanleggen. aangesloten

Losstaande vaatwasser aansluiten

Vaatwasser plaatsen Ik wil graag een losstaande vaatwasser aansluiten in mijn keuken. Na levering blijkt dat ik een waterkraan moet laten installeren zoals nodig bij een wasmachine.Ik ben het best bereikbaar via de e-mail en mobil

Losstaande vaatwasser plaatsen

Ik wil graag een losstaande vaatwasser aansluiten in mijn keuken. Na levering blijkt dat ik een waterkraan moet laten installeren zoals nodig bij een wasmachine. Deze wil ik graag laten plaatsen tegen een goede redelijke prijs. Ik ben het best bereikbaar via de e-mail.

Aansluiting verzorgen voor een vaatwasser

Ik wil graag een losstaande vaatwasser aansluiten in mijn keuken. Na levering blijkt dat ik een waterkraan moet laten installeren zoals nodig bij een wasmachine. Deze wil ik graag laten plaatsen tegen een goede redelijke prijs. Ik ben het best bereikbaar via de e-mail.

Partners

Partners van Casius