Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor aansluiting voor de wasmachine naar eerste verdieping maken:

Aansluiting voor de wasmachine naar eerste verdieping maken

De aansluiting van de wasmachine en droger, samen op 1 groep, staan nu op de 2e verdieping. Graag laat ik deze verplaatsen naar een kamer op de 1e verdieping. De aan- en afvoer zal hiervoor geregeld moeten worden.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aansluiting voor de wasmachine naar eerste verdieping maken uit heel Nederland:

Keuken en badkamer renoveren

Ik wil graag mijn keuken verplaatsen naar een andere hoek binnen de keuken. Hiervoor moet de leidingen verplaatst worden ook moet de centrale verwarming op een andere plek komen. Daarnaast wil ik graag een aansluiting voor de wasmachine en vaatwasser in de keuken. In de badkamer moet de toilet, douche en wastafel verplaatst worden, dit omdat ik een deel van de badkamer bij de keuken wil betrekken. Het timmerwerk wordt door een vriend verzorgd.

Wateraansluiting doortrekken

Waterleiding vanuit het toilet op de begane grond doortrekken naar slaapkamer op de 1e etage direct boven het toilet i.v.m. aansluiting voor wasmachine.

Aansluiting wasmachine verplaatsen

Afvoer verplaatsen de waterleiding en het elektra van de wasmachine verplaatsen naar een anderen kamer.

Aansluiting maken voor wasmachine

Aansluiting maken voor een wasmachine in de badkamer. We hebben hem nu in een inloopkast maar we hebben hem liever in de badkamer. In de kast moeten de leidingen afgedopt worden. In de badkamer een aansluiting en afvoer maken. Graag wil ik weten wat het ongeveer gaat kosten.

Elektrische boiler en wasmachine aansluiting verplaatsen

Ik wil graag de elektrische boiler van de keuken naar de achtergelegen kamer verplaatsen. Dus tegen de zelfde muurtje maar in een andere ruimte. En tevens ook de aansluiting van de wasmachine. Dus water leiding, afvoer en elektra.

Badkamer en toiletruimte verbouwen en keuken voorbereiden

Ik wil in mijn woning diverse werkzaamheden laten verzorgen. Allereerst gaat het om het aanpassen van het leidingwerk voor de plaatsing van een nieuwe keuken. Er is een installatietekening aanwezig met de eisen van de keukenleverancier. Boven het werkblad moeten de leidingen in de muur worden gefreesd en onder het werkblad op de muur worden geplaatst, omdat er een extra diep werkblad is. Verder moet ook de groepenkast worden aangepast. In de toiletruimte van 118 x 85 cm willen we de leidingen laten aanpassen en daarom een koof laten maken. Er moet een hangtoilet worden geplaatst. De wanden willen we tot 150 cm hoog laten betegelen met tegels van 25 x 33 cm en de vloer met tegels van 30 x 60 cm. Een plafondschakelaar moet worden gewijzigd naar een muurschakelaar. Verder willen we de badkamer van 300 x 200 cm vernieuwen. De wasmachine-aansluiting moet worden verplaatst en de doucheruimte verdiept. Er moet een hangtoilet komen en een wastafelmeubel. We laten de wanden graag betegelen tot het plafond en ook de vloer betegelen (maten tegels zie toiletruimte). Er moet een verlaagd plafond met inbouwspots worden geplaatst. Alle wanden zijn al vrij van oud tegelwerk. Wij leveren zelf alle materialen en zoeken een bedrijf dat hier op korte termijn mee kan starten, het liefst binnen een maand. We willen een afspraak maken en laten het werk hier graag beoordelen. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.

Aanleggen leidingen warm en koud water

Het betreft de aansluiting en leggen van warm en koud water leiding. Van cv naar nieuwe wastafel over ongeveer 10 meter. Daarnaast vanuit de nieuwe koudwaterleiding ook een wasmachine kraan en een buitenkraan door de muur. Als laatste het veranderen van de afvoer van nieuwe wastafel/wasmachine naar bestaande afvoer.

Slaapkamer ombouwen tot badkamer

Het gaat om meerdere klussen: Het ombouwen van een slaapkamer met momenteel een houten vloer, naar een badkamer met bad douche en wc. aanleg afvoer, plaatsen van sanitair en betegelen. En het verplaatsen van een wasmachine aansluiting van beneden naar boven.

Wasmachine aansluiting maken op zolder

Ik wil de wasmachine op zolder plaatsen. Stroom is aanwezig, tevens ook de CV ketel. Het zou vrij makkelijk moeten zijn om de aansluiting te verwezenlijken. Graag een offerte hiervoor.

Tweede verdieping verbouwen

Wij wonen in een gezinswoning waar wij al het nodige hebben verbouwd. Nu is de 2e verdieping aan de beurt en zijn we op zoek naar een vakman voor enkele klussen. We hebben er al enkele wanden weggehaald. We willen er nieuwe wanden laten plaatsen, het elektra laten aanpassen en een aansluiting voor de wasmachine laten maken. Verder willen we het plafond en de wanden laten afwerken. We willen een afspraak maken om de klus hier te bespreken en ontvangen daarna graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius