Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Eindhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Eindhoven heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Eindhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Eindhoven of directe omgeving.

3208 klanten uit Eindhoven bevelen een bij Casius in Eindhoven aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Eindhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: installeren van een warmtepomp, mechanische luchtafvoer installeren in appartementen, meterkast verplaatsen en warmtepomp en zonnepanelen plaatsen, water - Water warmtepomp, warmtepompboiler installeren, warmtepomp plaatsen in nieuwbouw, water warmtepomp leveren en plaatsen, lucht -, water- en warmtepomp plaatsen, water - water warmtepomp installeren, warmtepomp laten plaatsen, grondwarmtepomp installeren, grondwarmtepomp installeren, grond-water warmtepomp installeren, warmtepomp aan laten brengen, warmtepomp aan laten brengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Eindhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Eindhoven:

Pijp voor vaatwasser monteren

I wanted to mount a dish washer and there was none before so I need a water hose to flow water and to discharge waste.

CV ketel installeren

Ik wil graag een cv-ketel laten installeren. De oude mag verwijderd worden en bevindt zich nu in de tuin. De nieuwe moet op zolder komen. Dus dit zal qua leidingen nog wel het één en ander vergen.

Warmtepomp laten installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Traditionele installatie/gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het is een pand dat opgesplitst wordt in 5 appartementen. Elk appartement moet tussen de 50 en 70 m2 worden. Verder is er ook een gezamenlijke ruimte die een eigen energiemeter moet hebben. Er dienen voor alle appartementen nieuwe leidingen geplaatst te worden. De buizen mogen ook via de vloer.

Wasmachine aansluiten op het waternet

Ik wil een wasmachine aansluiten op het waternet. Probleem is dat zelfs met een waterslot het water aan de bovenkant van het waterslot blijft lekken. Ik wil graag iemand hebben die de wasmachine kan aansluiten op het waternet.

Monteren van een nieuwe keukenkraan

Heb vandaag nieuwe kraan gekocht bij Praxis voor in de keuken. Merk Grohe wave cosmopolitan. Klus is verwijderen van oude kraan en plaatsen van de nieuwe. De huidige kraan is onlangs gaan lekken

Waterslagdemper plaatsen

Wij hebben last van als de vaatwasser aanstaat of je snel even water nodig hebt dat de leiding vrij hard staan. Het lijkt harder te worden en moet dus opgelost worden. Wij hebben contact gehad met Brabant Water en na aanleiding van vragen komt het erop neer dat of leidingen beter vast gezet moeten worden of een Waterslag demper plaatsen. Dit laatste lijkt me de beste oplossing aangezien er volgens vorige installateurs leidingen in "buizen zitten" en je ze niet los zie lopen.

Nieuwe waterkraan in keuken plaatsen

Ik wil graag een nieuwe waterkraan in de keuken laten plaatsen. De huidige is ongeveer 45 jaar oud en kan niet meer volledig worden afgesloten. Het liefst wil ik dit zo snel mogelijk gedaan hebben.

Nieuwe CV ketel monteren

Nieuwe CV-ketel leveren en monteren. Afmeting ongeveer 50 x 67 cm.

Reinigen mechanische ventilatie

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn voor het reinigen/onderhoud van onze mechanische ventilatie (comair) met 4 afzuigpunten. We wonen in Eindhoven.

Nieuwe CV ketel en meter splitsen

Twee radiatoren lijken kapot (met ontluchten komen we er niet uit). Dit lijkt me het juiste moment om advies in te winnen over een nieuwe CV ketel, aangezien de onze 20 jaar oud is. Tevens willen we een ruimte apart van de rest verwarmen.

Kraan wastafel wisselen en radiatorkraan repareren

Wij hebben hulp nodig met 2 klussen in huis: 1. Een wastafel kraan wisselen met een nieuwe in de badkamer 2. Een lekkende kraan van een verwarming in de slaapkamer herstellen.

CV combi-ketel met NZ-label vervangen

Ik wil mijn 20 jaar oude combi cv-ketel met NZ-label laten vervangen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Aansluiting voor de wasmachine naar eerste verdieping maken

De aansluiting van de wasmachine en droger, samen op 1 groep, staan nu op de 2e verdieping. Graag laat ik deze verplaatsen naar een kamer op de 1e verdieping. De aan- en afvoer zal hiervoor geregeld moeten worden.

Grohe Compas 2000 thermostaatkraan plaatsen

Oude thermostaatkraan werkt niet meer naar behoren. Graag vervangen. Nieuwe kraan (zelfde model) is aanwezig.

Gaslek laten repareren

Gaslek gevonden door elektrotechnisch monteur, moet deze op laten lossen om mijn huis te kunnen verkopen.

Rookgasafvoer vervangen

Kosten plaatsen afvoer HR ketel op schuin dak met dakpannen. Eengezinswoning van 2 etages. Voor het betreden van het dak is een ladder nodig.

Onderzoek mogelijkheden houtkachel

Ik wil graag een houtkachel in de woonkamer plaatsen maar weet niet of dat kan. Graag iemand die dat kan beoordelen ter plaatse. Liefst iemand die de kachel ook zou kunnen plaatsen daarna. Offerte eerst voor de inschatting in mijn woning. Graag zsm

Houtkachel plaatsen of plaatsing inspecteren

Wij willen graag zelf een houtkachel aansluiten op een reeds aanwezige 250 mm kanaal via een verloop en een rechte 150 mm buis. De kachel komt op een vloerplaat. De materialen leveren wij zelf aan. Er komt een hittebestendige plaat onder de kachel. We willen graag een offerte voor: - Plaatsing door vakman; - Inspectie door vakman (wij monteren zelf de kachel, en willen alleen een bewijsstuk dat wij het goed hebben aangesloten).

Gashaard aansluiten op gasleiding en afvoerkanaal

Afgelopen zomer zijn we verhuisd naar ons nieuwe huis. Hierin staan een vrijstaande gashaard van het merk Faber. Deze hebben we afgekoppeld om de muren te stucen. Nu willen we hem graag een stukje opschuiven, dus zal de afvoerpijp (concentrisch 150/100) aangepast moeten worden met een bocht. Ook de gasaansluiting moet worden aangepast. Graag een offerte voor de werkzaamheden inclusief de benodigde materialen.

Bypass installeren bij CV-installatie

Drukverschil ventiel (bypass) installeren in CV installatie met AWB 3HR24T boiler. De vakman dient inzicht te hebben in wat hiervoor de beste plek is. Ik ben bezig met een zonegestuurd CV systeem.

Rookgasafvoer van HR-ketel vervangen

Van onze "verwarmingsman" hebben we vernomen dat onze rookgasafvoer moet worden vervangen wegens lekkage van koolmonoxide en het voldoet daarbij ook niet meer aan de huidige normen. Ketel hangt op de begane grond en de buis loopt naar het dak. Wij hebben een drive-in woning dus ons dak is hoger dan 6 meter. Graag reactie dmv email. Momenteel zit ik in de nachtdienst en heb mijn telefoon uit staan. Alvast bedankt.

CV-systeem en vloerverwarming schoonspoelen

Ik wil mijn cv systeem laten doorspoelen omdat deze vervuild is. Mijn huis heeft ongeveer 300 m2 oppervlak en vloerverwarming.

Radiatoren repareren en ventilatie aanbrengen

1. Een radiator moet worden nagekeken. Deze radiator doet het enkel nog een beetje aan één kant maar een groot deel blijft koud. (doet het niet meer nadat door andere werkzaamheden het water uit de cv-installatie moest). Deze radiator (plusminus 1970) is 2.70 meter lang, 11 cm breed en 40 cm hoog. De radiator kan niet worden ontlucht. 2. In een knop op een andere radiator is bijna geen beweging te krijgen, dus nieuwe radiator knop aanschaffen en plaatsen (er staat alleen koud en warm op de knop, het is een oude radiator en cv-installatie, plusminus 1970). Deze radiator kan ook niet worden ontlucht. 3. Badkamer ventilator aanschaffen + plaatsen (de oude is kapot). Er is geen raam in de badkamer. Bij voorkeur ontvangen we gedetailleerde offertes. Start bij voorkeur binnen een week of als dat niet kan, zo snel als mogelijk is.

Houtkachel aan laten leggen

Ik wil een kachel plaatsen in mijn huurhuis. De verhuurders hebben toestemming gegeven. Op de bovenverdieping zit het rookkanaal en daar moet een gat worden geboord.

Oude vloerverwarming checken en doorspoelen

Wij hebben een 2-groeps installatie die slecht warmte afgeeft. De vloerverwarming is inmiddels 27 jaar oud. De combiketel is 7 jaar oud. Daarom wil ik de vloerverwarming laten controleren en doorspoelen.