Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Eindhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Eindhoven heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Eindhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Eindhoven of directe omgeving.

3284 klanten uit Eindhoven bevelen een bij Casius in Eindhoven aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Eindhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: woning en schuur verwarmen, een verwarmingsinstallatie plaatsen in een winkel van 250m², warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, nieuwe airco's, zonnepanelen en een zonneboiler laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp en zonneboiler, indicatie nieuwe warmtepomp t.b.v. woning 600m³, hybride warmtepomp installeren, warmtepomp plaatsen, vloerverwarming aanbrengen, het realiseren van vloerverwarming en verdeler voor twee verdiepingen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Eindhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Eindhoven:

Gasleiding aanleggen

Nieuwe gasleiding aanleggen vanuit meterkast naar woonkamer voor gaskachel en gaskachel installeren en onderhoudsbeurt

Betonvloer storten + vloerverwarming + laten vlinderen

Wij zouden graag een betonvloer laten storten op de begane grond. Dit betreft circa. 45 m2z Op dit moment liggen er houten balken met isolatiemateriaal in de woonkamer. In de gang/keuken ligt er al een betonvloer, maar deze moet worden voorzien van vloerverwarming en de gevlinderde vloer. Kunnen jullie hier iets in betekenen?

Connecting the washbasin + sanitary reservoir to water pipe

I bought a new toilet that has to be sealed and also has to be connected to the waterline. The new washbasin needs realignment and sealing as well. I would prefer to have an English professional execute this project.

Toiletpot reservoir vervangen

Ik wil een laaghangend reservoir voor een staand toilet vervangen.

Boiler vervangen

Vervanging van bestaande elektrische boiler in berging. De oude verwijderen en afvoeren.De vakman mag ook een nieuwe meenemen.

nieuw hangend toilet maken

Wij hebben een bijkeuken waarin we een extra toilet willen maken. Een hangend toilet. Er zit nog geen afvoer maar deze ga ik aanleggen, incl de waterleiding. De bijkeuken is 130 cm breed. De max inbouwdiepte is 19 cm anders zit de verwarming in de weg. We wonen in een houten huis met gipse voorzetwanden.

CV ketel plaatsen

I need to replace oud ketel with a new one. I already have the new one.

Vloerverwarming aanbrengen

Momenteel heb ik erg veel vocht in de kelder, ik wil dit laten verhelpen door een vloerverwarming aan te brengen, als dat mogelijk is. In de kelder zijn 2 kamers met laminaatvloer, rond de 100 m2. Ik laat mij verder graag adviseren.

Loodgieterswerk

Ik wil de waterleiding in de keuken laten verplaatsen/vervangen. Ook graag een buitenkraan aanleggen. En een wasmachine aansluiting op de zolder

Radiator vervangen, aansluiting vaatwasser maken, stopcontacten bijmaken

Radiator in de keuken is nogal vreemd geplaatst, zie foto's. Hiervoor in de plaats wil ik een vlakke radiator. Iets soortgelijks als het voorbeeld in de bijlage. In overleg zouden we de juiste radiator bestellen, incl. de aansluiting. Daarnaast wil ik nog een vaatwasser inbouwen. Waarschijnlijk zou het gaan om een compacte vaatwasser (tafelmodel), zoals in bijlage. Dit lijkt me het handigste in te bouwen & is groot genoeg. Hier zijn nog niet alle aansluitingen aanwezig; er is wel een loze stroomleiding aanwezig (zie foto) en een waterafvoer onder de spoelbak in het kastje ernaast. Op de stroomleiding zou ik graag 2 stopcontacten hebben; zodat het gasfornuis er ook op aangesloten kan worden (moet nu met aansteker).

Buitenkraan aansluiten

Wij willen aan de voorkant van de woning een buitenkraan. De Kraan hebben wij inmiddels in huis, er is een kruipruimte aanwezig.

Mantelbuizen plaatsen voor nieuwe meterkast

Ik ben op zoek naar een vakman die een mantelbuis kan aanbrengen voor de hoofdaansluiting van elektra. Situatie: De hoofdaansluiting voor de Elektra komt vanuit de buren. We willen graag een eigen aansluiting. De meterkast is op de begane grond, de ingang van de voordeur. De netwerkbeheerder verzorgt de feitelijke aansluiting. Deze opdracht betreft enkel de voorbereidende werkzaamheden. Er zijn nog geen gaten geboord, dit doen we graag in overleg met een vakman. Voor zover nu bekend moet de mantelbuis voldoen aan de voorwaarden: PVC (Ultra-3), Rood (ral 3002), diameter x wanddikte = 50 x 3,2mm.

Warmtepompboiler plaatsen

I am looking for professional who has experience with installation of heat pump boiler (warmtepompboiler). I would like to buy boiler Atlantic Explorer v4 and place it in the attic (top floor). I would also like to hear advise what to do with my gas CV-HR (keep it as backup or remove completely).

Renovate toilet

I want to renovate my toilet whose size is 3sq.m. The old standing toilet needs to be replaced by hanging one. The old washbasin needs to be replaced by new one. The floor and wall tiles needs to be replaced with new one.

Nieuwe bovengoot van zonnepaneel op dak monteren

Ik heb op het dak een zonnecollector van HRSolar waarbij de bovengoot verloren is geraakt bij een storm. Deze bovengoot heb ik zelf nieuw kunnen bestellen en nu zoek ik een installateur om deze bovengoot te plaatsen. Ik weet niet of het daarbij noodzakelijk is dat het paneel wordt losgenomen.

D LET airco KF 25GW HB controle onderhoudsbeurt

De airco lijkt niet goed meer te koelen, dus zou ik die graag na willen laten kijken en onderhouden

Elektrische vloerverwarming voor BG van 100 m2

Wij hebben een begane grond van circa 100 m2 met vloerverwarming van circa 30 jaar oud. Wij willen graag elektrische vloerverwarming en die aansluiten op de zonnepanelen. De huidige tegelvloer slopen we zelf. Graag advies van de Installateur.

Flusher repareren

Na het doorspoelen blijft er een beetje water doorlopen. De afsluiter lijkt niet meer goed te werken, en ik vermoed dat er een rubbertje vervangen moet worden. Het is van het merk Oliver. Graag ontvang ik een offerte.

Water leak in bathroom

We have discovered a water leak inside a wall in the barhroom. The insurance company would like us to ask a plumber to investigate the cause of the leak and estimate the cost. Then repair it.

CV-ketel vervangen voor een warmwaterboiler

CV ketel dient verwijderd te worden, in plaats daarvan een warmwaterboiler van 100 of 120 liter, verder is het zo, dat we 3x25 A stroom hebben, ik weet niet of daar uitbreiding op nodig is. Wij wonen met 2 mensen in huis en zijn 62 en 63 jaar. Hoofzakelijk dient de woonkamer verwarmd te worden, de gang enigzins en de badkamer enkel bij gebruik douche/bad. Overige vertrekken daar plaatsen we bijverwarmingen.

Rookgasafvoer vervangen

De rookgas afvoeren binnen ons complex (31 appartementen en 5 commerciële ruimtes) moeten vervangen worden. Bijna alle appartementen zijn voorzien van een HR-ketel

CV ketel vervangen

Een nieuwe HR-ketel leveren en installeren. Voor een 2 onder 1 kap. Gezin 4 personen. Normaal CW5

Afpersnippel plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand voor het aanleggen van een afpersnippel in de gasleiding bij de gasmeter.

Vloerverwarming leggen

Bestaande tegelvloer eruit, radiatoren verwijderd, convector put dichten. Vloerverwarming +-70 m2 (woonkamer/eetkamer/keuken/hal). Offertes graag via email.

Vervangen kraan vaatwasser

De kraan tbv de vaatwasser in m'n appartement lekt. Reeds zelf geprobeerd de kraan te demonteren maar hij zit enorm vast. Wellicht moet hij er wel afgezaagd worden en een nieuwe knelkopelling gemaakt worden.