Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Eindhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Eindhoven heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Eindhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Eindhoven of directe omgeving.

3296 klanten uit Eindhoven bevelen een bij Casius in Eindhoven aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Eindhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen en aanschaffen, warmtepomp plaatsen, zonnepanelen aanleggen, 2 oude cv-ketels vervangen door een warmtepomp, cv-ketel vervangen door een grondwaterpomp, water-water warmtepomp advies en installatie, nieuwe boiler, gashaard of cv, warmtepomp plaatsen, lucht lucht warmtepomp en airco plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepompboiler plaatsen en afkoppelen HR ketel, riool relinen bij appartementengebouw, een droog vloerverwarmingssysteem aanleggen, elektrische hoofdverwarmingssysteem aanleggen (vloer of warmtepomp) en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Eindhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Eindhoven:

Rookgasafvoer lekkage opsporen en verhelpen

Hello, I'm looking for a plumber (loodgieter) who can fix me a leakage and give me a report. The issue: I have a leakage in the flue gas outlet pipe (rookgasafvoer). When I use the heating or hot water, it starts leaking. This outlet pipe goes from the boiler to a external wall, crossing my bedroom. Foto's en beschrijving in bijlage I had to dismount some wood panels on the ceiling to contain the leak to prevent damage on the walls. I talked with the insurance and they told me to contact a plumber to repair/fix this problem and also write a report (which explains the root cause and the things that were damaged) so they can decide whether they cover it or not. Can you help me with this? Please find attached a word life with 1 video and 2 photos of the leak Kind regards, Juan

Warmtepomp plaatsen

Ik wil een nieuwe warmtepomp plaatsen en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. Het gaat om een rijtjeshuis uit 1975 met een oppervlakte van 140 m2. Graag een offerte.

Water-water warmtepomp advies en installatie

Ik heb een nieuwe Intergas extreme gasketel, maar overweeg een water water warmtepomp erbij te laten plaatsen in de bijkeuken waar de cv ketel ook staat. Ik laat mij graag informeren over een gesloten verticale pomp. Het gezin bestaat uit 4 personen.

Gastussenmeter leveren en plaatsen

Wij willen voor het gas een tussenmeter laten plaatsen zodat het gebruik van de huurder kan worden gemeten. Graag ontvang ik een offerte.

Onderhoudsbeurt CV-ketel en radiator in de convectorput

Het betreft schoonmaakonderhoud aan een Nefit Ecomline HRC22H, nr.25796355450, Bouwjaar 1996, Brander durk 11.5 Mbar, Nominale belasting 22 kW. Daarnaast krijg ik de woonkamer niet meer goed warmgestookt, de convectorput geeft aan de ene kant wel warmte en de andere kant niet.

Wastafelkraan installeren op de badkamer

Wastafelkraan installeren op de badkamer, deze kraan is met een stop in de gootsteen,waste. Dit is zo'n kraan met een knop aan de achterkant.

Onderhoud aan ATAG boiler

I am looking for someone who can do a Bi-yearly maintenance of the ATAG boiler.

Plaatsen van een warmtepomp boiler

Ik ben bezig met een renovatie project, maar er is nog geen enkele manier van verwarming in huis aanwezig en warmwatervoorziening. Graag wil ik van het gas af, maar alleen een warmtepomp is niet interessant voor mij, vandaar de interesse in een warmte pompboiler. Watervoorziening ligt wel al van beneden tot zolder. Het betreft een rijtjeswoning met een 2 persoons huishouden. 400 kuub inhoud woning.

Dakgoot schoonmaken

Dakgoten schoonmaken Wij willen voor en achter de dakgoten schoongemaakt krijgen. De voorkant is gewoon goed bereikbaar, aan de achterzijde hebben wij een veranda over de totale brede van de tuin. Hierdoor kun je niet bij de dakgoot met een ladder komen en een van mijn buren wil niet dat ik op zijn dak kom van zijn uitbouw om bij mijn dakgoot te komen. Je kunt ook niet op mijn veranda staan ivm schade die kan ontstaan. De dakgoten zijn van aluminium en 7 meter lang. Wie kan mij helpen ?

Dakgoten voor en achter vervangen

Hoi, Volgens mij is mijn dakgoot (voor en achter) aan vervanging toe en aan de voorkant lekt hij al een beetje. Graag ontvang ik een offerte. Zie foto zodat jullie alvast een beetje kunnen zien hoe hij eruit ziet.

Monteren Grohe Red

Wij hebben een Grohe Red Grohe New Mono Keukenmengkraan L-Uitloop & Combi Boiler gekocht. We zoeken een monteur die dit kan bevestigen bij ons in de bijkeuken. De Grohe kraan moet naast de bestaande kraan bevestigd worden. We hebben onderin het kastje de ikea lades al vervangen voor korte lades dus er moet ruimte genoeg zijn voor de boiler. Zie foto's. Graag ontvangen we een offerte voor de werkzaamheden. Uitvoeren het liefst zo snel mogelijk.

Accumulatieverwarming voor de aanbouw realiseren

Wij zijn op zoek naar accumulatieverwarming voor de aanbouw ( woonkamer/ slaapkamer) totaal oppervlak 70 m2 momenteel wordt dit verwarmt door elektrische grond verwarming van Magnum, maar denk dat sommige onderdelen niet naar behoren werken vandaar extra verwarming nodig. ruimtes afzonderlijk ongeveer 35 m2. U bent de eerste die wij hiervoor benaderen dus ik hoop dat we hier een goed gesprek over kunnen hebben.

Pelletkachel installeren

Wij willen graag een 2 pelletkachel geïnstalleerd hebben. Al het materiaal hebben we al aangeschaft.

Infraroodverwarming

Hoekwoning. Buitenmuur trekt koud op. Aan de binnenkant van de muur woonkamer is er altijd een beetje koude luchtstroom. Ik ben daarom op zoek naar bij verwarming voor de woonkamer.

Gas kachels verwijderen + afvoeren

Graag laat ik 2 gaskachels verwijderen in een appartement en deze ook afvoeren. De gaskachels staan in de woonkamer en in de keuken op de 1e etage.

Dakgoot vervangen

Er is een lek bij de afvoer naar de regenpijp. De afvoer zit tussen de buren en ons. Beide goten moeten (waarschijnlijk) vervangen en afgevoerd worden. De dakgoten zijn 12 meter bij elkaar.

Leidingen omleggen en CV ketel verplaatsen

Om een vaste trap naar de zolder te kunnen maken moeten leidingen verplaatst worden, en de ketel ook.

CV ketel plaatsen

Het gaat om de verwarming en overige watervoorziening van een renovatie hoekwoning met een oppervlakte van 100 m2, uit te breiden met een serre van 18 m2. De bovenverdieping is goed geïsoleerd maar wordt niet gebruikt of verwarmd.

Onderhoud aan een Fasto geiser

Het gaat om hierbij om een schriftelijke offerte aanvraag voor het onderhoud van een Fasto E 1200 LA geiser. Ik zoek een installateur die deze geiser jaarlijks een onderhoudsbeurt kan geven. Graag vermelden of u over relevante certificering/erkenning beschikt.

Radiator vervangen

Graag laat ik de radiator in de badkamer vervangen. Deze is doorgeroest dus deze lekt. Graag vervangen door hetzelfde type radiator en de oude direct afvoeren.

Waterpomp boiler leveren en plaatsen

Wij willen op korte termijn een warmtepomp boiler laten plaatsen in ons nieuwe huis. Mede door de zojuist vrijgekomen subsidieregeling.

Warmtepomp boiler aanschaffen en monteren

Ik wil de warme lucht in huis gebruiken om de de warmtepomp boiler te 'voeden'. Het huis heeft nog geen wtw ventilatie. Waarvoor wenst u de warmtepompboiler te gebruiken? Sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepompboiler geplaatst worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Om welk type gebouw gaat het? Rijtjeswoning Heb je of zal je dubbel glas, dak-, vloer- en/of muurisolatie plaatsen? Minstens 3 van de 4

Oude vloerverwarming checken en doorspoelen

Ik wil onze oude vloerverwarming laten checken, wij hebben het huis net gekocht en de vloerverwarming staat al minimaal 2 jaar uit (voor zover we weten). Voor we hem aandoen wil ik hem graag laten checken en misschien laten doorspoelen.

Lucht-lucht warmtepomp

Ik heb interesse in een lucht-lucht watmtepomp + gasloze ketel voor verwarming van kraan/douche water en vloerverwarming + radiatoren. Het betreft een plat dak met technische ruimte onder het dak en er bestaat al een gat door het dak voor verbindingen. Parallel hieraan gestresseerd in zonnepanelen (zo veel mogelijk) 7 x 8 m oppervlak.

Reparatie zonneboiler of vervanging

Temprature is not going up but it heats also after somebody tried to fill it up there is leak from the tank. Apozen boiler