Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Eindhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Eindhoven heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Eindhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Eindhoven of directe omgeving.

3131 klanten uit Eindhoven bevelen een bij Casius in Eindhoven aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Eindhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: badkamerrenovatie en keukenplaatsing, zonneboilers en zonnepanelen installeren, water, riool en elektra aanleggen in restaurant, ventilatiesysteem aanleggen in restaurant, vloerverwarming aanleggen, collectoren plaatsen voor vloerverwarming, cV-installatie compleet aan laten leggen, vloerverwarming aanleggen en radiatoren plaatsen, complete CV installatie aanleggen, badkamer renovatie, verwarmingen monteren, rookkanaal aanleggen, centrale verwarming aanleggen, cV-installatie aanleggen, moederhaard en boiler door combiketel vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Eindhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Eindhoven:

CV combi-ketel met NZ-label vervangen

Ik wil mijn 20 jaar oude combi cv-ketel met NZ-label laten vervangen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Aansluiting voor de wasmachine naar eerste verdieping maken

De aansluiting van de wasmachine en droger, samen op 1 groep, staan nu op de 2e verdieping. Graag laat ik deze verplaatsen naar een kamer op de 1e verdieping. De aan- en afvoer zal hiervoor geregeld moeten worden.

Grohe Compas 2000 thermostaatkraan plaatsen

Oude thermostaatkraan werkt niet meer naar behoren. Graag vervangen. Nieuwe kraan (zelfde model) is aanwezig.

Gaslek laten repareren

Gaslek gevonden door elektrotechnisch monteur, moet deze op laten lossen om mijn huis te kunnen verkopen.

Rookgasafvoer vervangen

Kosten plaatsen afvoer HR ketel op schuin dak met dakpannen. Eengezinswoning van 2 etages. Voor het betreden van het dak is een ladder nodig.

Onderzoek mogelijkheden houtkachel

Ik wil graag een houtkachel in de woonkamer plaatsen maar weet niet of dat kan. Graag iemand die dat kan beoordelen ter plaatse. Liefst iemand die de kachel ook zou kunnen plaatsen daarna. Offerte eerst voor de inschatting in mijn woning. Graag zsm

Houtkachel plaatsen of plaatsing inspecteren

Wij willen graag zelf een houtkachel aansluiten op een reeds aanwezige 250 mm kanaal via een verloop en een rechte 150 mm buis. De kachel komt op een vloerplaat. De materialen leveren wij zelf aan. Er komt een hittebestendige plaat onder de kachel. We willen graag een offerte voor: - Plaatsing door vakman; - Inspectie door vakman (wij monteren zelf de kachel, en willen alleen een bewijsstuk dat wij het goed hebben aangesloten).

Gashaard aansluiten op gasleiding en afvoerkanaal

Afgelopen zomer zijn we verhuisd naar ons nieuwe huis. Hierin staan een vrijstaande gashaard van het merk Faber. Deze hebben we afgekoppeld om de muren te stucen. Nu willen we hem graag een stukje opschuiven, dus zal de afvoerpijp (concentrisch 150/100) aangepast moeten worden met een bocht. Ook de gasaansluiting moet worden aangepast. Graag een offerte voor de werkzaamheden inclusief de benodigde materialen.

Bypass installeren bij CV-installatie

Drukverschil ventiel (bypass) installeren in CV installatie met AWB 3HR24T boiler. De vakman dient inzicht te hebben in wat hiervoor de beste plek is. Ik ben bezig met een zonegestuurd CV systeem.

Rookgasafvoer van HR-ketel vervangen

Van onze "verwarmingsman" hebben we vernomen dat onze rookgasafvoer moet worden vervangen wegens lekkage van koolmonoxide en het voldoet daarbij ook niet meer aan de huidige normen. Ketel hangt op de begane grond en de buis loopt naar het dak. Wij hebben een drive-in woning dus ons dak is hoger dan 6 meter. Graag reactie dmv email. Momenteel zit ik in de nachtdienst en heb mijn telefoon uit staan. Alvast bedankt.

CV-systeem en vloerverwarming schoonspoelen

Ik wil mijn cv systeem laten doorspoelen omdat deze vervuild is. Mijn huis heeft ongeveer 300 m2 oppervlak en vloerverwarming.

Radiatoren repareren en ventilatie aanbrengen

1. Een radiator moet worden nagekeken. Deze radiator doet het enkel nog een beetje aan één kant maar een groot deel blijft koud. (doet het niet meer nadat door andere werkzaamheden het water uit de cv-installatie moest). Deze radiator (plusminus 1970) is 2.70 meter lang, 11 cm breed en 40 cm hoog. De radiator kan niet worden ontlucht. 2. In een knop op een andere radiator is bijna geen beweging te krijgen, dus nieuwe radiator knop aanschaffen en plaatsen (er staat alleen koud en warm op de knop, het is een oude radiator en cv-installatie, plusminus 1970). Deze radiator kan ook niet worden ontlucht. 3. Badkamer ventilator aanschaffen + plaatsen (de oude is kapot). Er is geen raam in de badkamer. Bij voorkeur ontvangen we gedetailleerde offertes. Start bij voorkeur binnen een week of als dat niet kan, zo snel als mogelijk is.

Houtkachel aan laten leggen

Ik wil een kachel plaatsen in mijn huurhuis. De verhuurders hebben toestemming gegeven. Op de bovenverdieping zit het rookkanaal en daar moet een gat worden geboord.

Oude vloerverwarming checken en doorspoelen

Wij hebben een 2-groeps installatie die slecht warmte afgeeft. De vloerverwarming is inmiddels 27 jaar oud. De combiketel is 7 jaar oud. Daarom wil ik de vloerverwarming laten controleren en doorspoelen.

WC afvoer en stortbak repareren

In ons nieuwe huis viel ons in de eerste week een vieze lucht op in de beneden wc. Dit is een hangcloset waarbij het ophangsysteem helemaal is afgeteld. We denken dat er bij die afvoer iets niet goed gaat. Wc spoelt redelijk door. De geur komt uit het spoelelement. Dat is betegeld. Wat zou het kosten om deze Wc met afvoer opnieuw te installeren? Inclusief opnieuw betegelen en afkitten.

Verwarming in de badkamer vervangen

Graag zou ik een verwarming vervangen hebben in de badkamer. Er is al een oude radiator, maar ik zou deze graag willen vervangen door een moderne verwarming. De verwarming is besteld en aanwezig. De nieuwe radiator is 1111 mm x 600 mm. De oude verwarming moet verwijderd worden en de nieuwe geïnstalleerd worden op de zelfde plek of in de buurt daarvan. Waarschijnlijk moeten er wel wat leidingen verlegt worden.

CV-ketel verplaatsen

I.v.m. vervanging van kozijnen en buitenwanden van ons appartement moeten onze cv-ketel en de radiatoren in de woonkamer los van de nieuwe (kunststof)wanden komen. De opdracht gaat om het demonteren en weer monteren van de bestaande cv-ketel: op een frame of, verplaatst, tegen de achterwand. Tevens moeten de twee radiatoren in de woonkamer op pootjes geplaatst worden mogelijk willen we de oude ledenradiatoren vervangen door modernere. Onze cv-ketel is van het merk Vaillant, een HR-ketel. De werkzaamheden moeten over ongeveer een maand, half september - eind september plaatsvinden op een woensdag. Mocht een installateur e.e.a. ter plaatse willen bekijken, dan kan dat volgende week.

Wasmachine-aansluiting maken

Het gaat om het volgende: Een wasmachine aansluiten in een nieuw appartement onder het aanrecht waar wel water en stroom is (aparte stop) maar nog geen apart kraantje voor de wasmachine en nog geen aparte waterafvoer (voor zover wij gezien hebben) er moeten ook gaten geboord worden in het tussenschot van het aanrechtkastje voor de leidingen.

Lekkende Damixa keukenkraan repareren

Een lekkende Damixa keukenkraan repareren. Ik heb er geen haast mee.

Wasmachine aansluiting maken

In het appartement waarvan we 1 september de sleutel krijgen willen we een wasmachine-aansluiting in een kast bij de keuken. Er hangt een boiler, dus water zit in de buurt. Ook een afvoer en stroom is aanwezig. Wie kan dit voor ons verzorgen. Liefst in de 2e week van september. Graag reacties per mail. Het liefst in de eerste twee weken van september.

Onderhoud aan Home Classics airco

Woning is uitgerust met een Home Classics KF-25G. Deze blaast nog wel lucht maar geen koele lucht.

Wtw unit vervangen

Een van de motoren van onze WTW-unit is defect en nu willen we graag een offerte wat het kost om de gehele unit te laten vervangen door een nieuwer en stiller model. Het gaat om het leveren en plaatsen.

Wasmachine aansluiting verplaatsen

Aansluiting voor de wasmachine in de keuken verplaatsen naar de eerste etage op een slaapkamer.

Buitenkraan laten plaatsen

Het gaat om de buitenmuur van de keuken. De leidingen hier zijn ongeveer 1.5 meter. Inclusief materialen.

Centrale verwarming aanleggen

Er moet centrale verwarming aangelegd worden. Er is nu nog helemaal niets. Alles moet dus gedaan worden. Ik wil dat de benedenverdieping inclusief gang en keuken en de 1e verdieping (3 kamers en een badkamers) verwarmd kunnen worden. Op de tweede verdieping wil ik dat er een voorbereiding komt zodat we in de toekomst bij een eventuele verbouwing zelf radiatoren kunnen aansluiten. Kunnen jullie mij een offerte sturen als ik alle ruimten wil verwarmen met radiatoren. En de meerkosten als ik in de woonkamer vloerverwarming wil laten aanleggen.