Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Eindhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Eindhoven heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Eindhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Eindhoven of directe omgeving.

3289 klanten uit Eindhoven bevelen een bij Casius in Eindhoven aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Eindhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: verticale warmtewisselaar voor verwarmen en koelen, cV-ketel afkoppelen en warmtepomp leveren en installeren, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming voor nieuwbouw van 450 m2 + 140 m2., warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, geiser en moederhaard vervangen door gasloos systeem, vloerverwarming aanleggen en evt warmtepomp installeren, warmtepomp leveren en installeren, rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen, warmtepomp plaatsen, gaskachel en gasboiler vervangen door complete centrale verwarming, plaatsen zonnepanelen, warmte en watervoorziening boerderij realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Eindhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Eindhoven:

Renovate toilet

I want to renovate my toilet whose size is 3sq.m. The old standing toilet needs to be replaced by hanging one. The old washbasin needs to be replaced by new one. The floor and wall tiles needs to be replaced with new one.

Nieuwe bovengoot van zonnepaneel op dak monteren

Ik heb op het dak een zonnecollector van HRSolar waarbij de bovengoot verloren is geraakt bij een storm. Deze bovengoot heb ik zelf nieuw kunnen bestellen en nu zoek ik een installateur om deze bovengoot te plaatsen. Ik weet niet of het daarbij noodzakelijk is dat het paneel wordt losgenomen.

D LET airco KF 25GW HB controle onderhoudsbeurt

De airco lijkt niet goed meer te koelen, dus zou ik die graag na willen laten kijken en onderhouden

Elektrische vloerverwarming voor BG van 100 m2

Wij hebben een begane grond van circa 100 m2 met vloerverwarming van circa 30 jaar oud. Wij willen graag elektrische vloerverwarming en die aansluiten op de zonnepanelen. De huidige tegelvloer slopen we zelf. Graag advies van de Installateur.

Flusher repareren

Na het doorspoelen blijft er een beetje water doorlopen. De afsluiter lijkt niet meer goed te werken, en ik vermoed dat er een rubbertje vervangen moet worden. Het is van het merk Oliver. Graag ontvang ik een offerte.

Water leak in bathroom

We have discovered a water leak inside a wall in the barhroom. The insurance company would like us to ask a plumber to investigate the cause of the leak and estimate the cost. Then repair it.

CV-ketel vervangen voor een warmwaterboiler

CV ketel dient verwijderd te worden, in plaats daarvan een warmwaterboiler van 100 of 120 liter, verder is het zo, dat we 3x25 A stroom hebben, ik weet niet of daar uitbreiding op nodig is. Wij wonen met 2 mensen in huis en zijn 62 en 63 jaar. Hoofzakelijk dient de woonkamer verwarmd te worden, de gang enigzins en de badkamer enkel bij gebruik douche/bad. Overige vertrekken daar plaatsen we bijverwarmingen.

Rookgasafvoer vervangen

De rookgas afvoeren binnen ons complex (31 appartementen en 5 commerciële ruimtes) moeten vervangen worden. Bijna alle appartementen zijn voorzien van een HR-ketel

CV ketel vervangen

Een nieuwe HR-ketel leveren en installeren. Voor een 2 onder 1 kap. Gezin 4 personen. Normaal CW5

Afpersnippel plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand voor het aanleggen van een afpersnippel in de gasleiding bij de gasmeter.

Vloerverwarming leggen

Bestaande tegelvloer eruit, radiatoren verwijderd, convector put dichten. Vloerverwarming +-70 m2 (woonkamer/eetkamer/keuken/hal). Offertes graag via email.

Vervangen kraan vaatwasser

De kraan tbv de vaatwasser in m'n appartement lekt. Reeds zelf geprobeerd de kraan te demonteren maar hij zit enorm vast. Wellicht moet hij er wel afgezaagd worden en een nieuwe knelkopelling gemaakt worden.

Airconditioning afbreken en afvoeren

Ik zoek een partij die de airconditioning kan afbreken en afvoeren in een woning.

Wasmachine aansluiting in de keuken maken

Ik wil graag een aansluiting voor een wasmachine in onze keuken laten installeren. Momenteel heeft de vorige bewoner de wasmachine op de 1e verdieping in de badkamer gehad. Aan de ene kant van de keuken zit de gootsteen met een kleine keuken en zouden graag de wasmachine er tegenover hebben. Wij zullen in de loop van volgende week kunnen gaan verhuizen rond de 16e maart. Wij hebben op dit moment nog geen mogelijkheid om een foto van de huidige situatie te uploaden maar het betreft een vrij standaard kleine keuken.

Dakgoot + regenpijp reinigen met overkapping (regio Eindhoven)

Wij zoeken iemand die bereid is om onze dakgoot en regenpijp achter het huis te reinigen (goot over de breedte is +/- 6 meter). Het "probleem" is dat er sinds kort een overkapping staat (+/- 3,5 meter lang) en wij eigenlijk niet goed meer weten hoe we er goed bij kunnen komen (zonder uiteraard de overkapping te beschadigen). Daarbij ontbreekt het ons ook simpelweg aan professioneel werkmateriaal voor deze klus.

Het realiseren van vloerverwarming

Het gaat om een appartement waar mijn vloer koud is, het is een tegelvloer. Ik wil een elektrische vloerverwarming realiseren en vervolgens een nieuwe tegelvloer. Het zal gaan om ongeveer 10-15m2. Graag nodig ik iemand uit om de situatie te bekijken. I would lile to change floor because it feels really cold. This will not be main verwarming, it is from front doors till kitchen (inclusief). There are already tiles on The floor.

Rookgasafvoer lekkage opsporen en verhelpen

Hello, I'm looking for a plumber (loodgieter) who can fix me a leakage and give me a report. The issue: I have a leakage in the flue gas outlet pipe (rookgasafvoer). When I use the heating or hot water, it starts leaking. This outlet pipe goes from the boiler to a external wall, crossing my bedroom. Foto's en beschrijving in bijlage I had to dismount some wood panels on the ceiling to contain the leak to prevent damage on the walls. I talked with the insurance and they told me to contact a plumber to repair/fix this problem and also write a report (which explains the root cause and the things that were damaged) so they can decide whether they cover it or not. Can you help me with this? Please find attached a word life with 1 video and 2 photos of the leak Kind regards, Juan

Warmtepomp plaatsen

Ik wil een nieuwe warmtepomp plaatsen en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. Het gaat om een rijtjeshuis uit 1975 met een oppervlakte van 140 m2. Graag een offerte.

Water-water warmtepomp advies en installatie

Ik heb een nieuwe Intergas extreme gasketel, maar overweeg een water water warmtepomp erbij te laten plaatsen in de bijkeuken waar de cv ketel ook staat. Ik laat mij graag informeren over een gesloten verticale pomp. Het gezin bestaat uit 4 personen.

Gastussenmeter leveren en plaatsen

Wij willen voor het gas een tussenmeter laten plaatsen zodat het gebruik van de huurder kan worden gemeten. Graag ontvang ik een offerte.

Onderhoudsbeurt CV-ketel en radiator in de convectorput

Het betreft schoonmaakonderhoud aan een Nefit Ecomline HRC22H, nr.25796355450, Bouwjaar 1996, Brander durk 11.5 Mbar, Nominale belasting 22 kW. Daarnaast krijg ik de woonkamer niet meer goed warmgestookt, de convectorput geeft aan de ene kant wel warmte en de andere kant niet.

Wastafelkraan installeren op de badkamer

Wastafelkraan installeren op de badkamer, deze kraan is met een stop in de gootsteen,waste. Dit is zo'n kraan met een knop aan de achterkant.

Onderhoud aan ATAG boiler

I am looking for someone who can do a Bi-yearly maintenance of the ATAG boiler.

Plaatsen van een warmtepomp boiler

Ik ben bezig met een renovatie project, maar er is nog geen enkele manier van verwarming in huis aanwezig en warmwatervoorziening. Graag wil ik van het gas af, maar alleen een warmtepomp is niet interessant voor mij, vandaar de interesse in een warmte pompboiler. Watervoorziening ligt wel al van beneden tot zolder. Het betreft een rijtjeswoning met een 2 persoons huishouden. 400 kuub inhoud woning.

Dakgoot schoonmaken

Dakgoten schoonmaken Wij willen voor en achter de dakgoten schoongemaakt krijgen. De voorkant is gewoon goed bereikbaar, aan de achterzijde hebben wij een veranda over de totale brede van de tuin. Hierdoor kun je niet bij de dakgoot met een ladder komen en een van mijn buren wil niet dat ik op zijn dak kom van zijn uitbouw om bij mijn dakgoot te komen. Je kunt ook niet op mijn veranda staan ivm schade die kan ontstaan. De dakgoten zijn van aluminium en 7 meter lang. Wie kan mij helpen ?