Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Eindhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Eindhoven heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Eindhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Eindhoven of directe omgeving.

3276 klanten uit Eindhoven bevelen een bij Casius in Eindhoven aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Eindhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp aanleggen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, duurzame energieproductie woning realiseren, warmtepomp plaatsen, vloerverwarming en warmtepomp installeren, grond-water warmtepomp, warmtepomp installeren, infrarood verwarming installeren, lucht - Lucht warmtepomp plaatsen, standleiding en loden leidingen vervangen, isoleren en warmtepomp aanleggen, warmtepomp plaatsen, balansventilatie met WTW installeren, vloerverwarming plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Eindhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Eindhoven:

Boiler lekkage repareren

Op welke brandstof werkt de ketel? Gas. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken De boiler lekt. Ik wil deze laten repareren.

Flexibel rookkanaal van RVS plaatsen

Graag wil ik een flexibel dubbelwandige afvoerkanaal laten installeren. Plafond tot dak (schoorsteen) is ongeveer 6 meter. Aansluiting plafond door middel van een afdekplaat. het afvoerkanaal heeft een doorsneden van 80 mm. De woning is goed bereikbaar.

Buiten een kraan aanleggen

Tegen de achtergevel wil ik graag een buitenkruin laten aanleggen. De leiding zal vanaf de meterkast bij de voorgevel doorgetrokken worden. Dit is ongeveer 10 meter en kan via de kruipruimte aangelegd worden.

Elektrische boiler installeren

Elektrische boiler moet geïnstalleerd worden in het ketelhok. Ketel ontsluiten van levering warm water. De ketel wil ik alleen gaan gebruiken voor warm water en verwarming in verband met plaatsing zonnepanelen. Ik zoek een doorstroom boiler die ook geleverd kan worden.

Wc plaatsen

De wc die in de muur zit of deze te plaatsen is via jullie?

Vaatwasser aansluiting aanleggen

Ik wil een vaatwasser aansluiting laten leggen. Geen kraan oid aanwezig.

Leiding omleggen via de kruipruimte

Ik wil het keukeneiland wat nu links van de keuken zit op dezelfde hoogte rechts hebben, spiegelbeeld. Daarvoor moeten de leidingen water en afvoer, ongeveer twee meter verplaatst worden in een kruipruimte van ongeveer 50 cm. Tevens gat boren door de betonvloer waar het nieuwe eiland komt te staan.

Gasvrije woning voorzien van warmtepomp installatie

We zijn aan het kijken naar opties voor als aansluiting op het warmtenet van de gemeente (stadsverwarming) niet mogelijk is. Het gaat om een nieuwbouwhuis met een woonoppervlakte van iets onder de 200 m2. In het huis is 1 badkamer gepland. Op de benedenverdieping wordt vloerverwarming geplaatst, op de eerste en tweede verdieping worden radiatoren geplaatst. We willen geen cv ketel. We koken elektrisch, hebben zonnepanelen op het dak.

Water-lucht of water-water warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Renovatieproject Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Totale renovatie refit jaren 30 woning. Deze woning wordt geheel geïsoleerd: voorzien van nieuwe kozijnen en beglazing, volgelegd met zonnepanelen en vloerverwarming in betonnen vloer. Zonnepanelen eventueel in combinatie met CV of als full Electric ongeveer 10 kw. Graag info en advies over een warmtepomp op water-lucht of water-water.

Installeren van een Water- waterwarmtepomp

Circa 400 m2 / bouwterrein toegankelijk vanaf de weg. Bouwvergunning afgegeven oktober 2017. Het gaat om een woonhuis van circa 680 m3 (bureau bouw ondersteuning) met een oppervlakte van 170 m2. De bouw start in juni 2018. Ik denk zelf aan een Warmtepomp NIBE F1245PC. Advies met betrekking tot open bron c.q.bodemcollector.

Ventilatiesysteem plaatsen

Het is een bovenwoning van 2 verdiepingen, voor en achter zijn ramen en het gaat om de benedenverdieping (woonkamer, keuken en bovenslaapkamer, overloop, badkamer). In totaal is de woning 69 vierkante meter. Woonkamer en overloop zitten aan elkaar met een open trapgat. We willen graag een systeem dat naast luchten ook fijnstof filtert. Meestal zal er weinig warmte nodig zijn gezien de vloer wordt verwarmd via de airco hitte van de ondergelegen supermarkt.

Water-waterwarmtepompinstallatie installeren

Ik wil graag advies op maat ontvangen betreffende de mogelijkheden van een warmtepomp installatie (ik denk zelf aan een water-waterpomp). Ik wil volledig gasvrij zijn binnenkort, dus de CV-ketel moet worden vervangen. We hebben vloerverwarming, maar geen zonnepanelen. Graag uw expertise en een passende offerte.

Warmtepomp plaatsen

Ik wil de CV ketel vervangen door warmtepomp met een verticaal bodemnetwerk voor verwarming en koeling. De woning is ongeveer 120-150m2.

Mechanische ventilatiekanalen reinigen

Mechanische ventilatie kanalen moeten gereinigd worden. Zoek scherpe prijs.

Water-waterpompsysteem aanleggen en putten slaan

Wij gaan een woonhuis inclusief bedrijfgedeelte bouwen. Start van de bouw is najaar 2018. Woonhuis circa 1000 m3 en de bedrijfhal circa 1800 m3. In het bedrijfgedeelte moet ongeveer 17 a 18 graden warmte mogelijk zijn. De kavel wordt ongeveer 1300 m2. En het gebouw bestaat uit twee bouwlagen van iedere 400 m2. Ook komt er nog een zwembad in de tuin van 8 x 4 x 15 meter. Ik denk zelf aan een water- waterpomp systeem., waarbij dan meerdere putten geslagen dienen te worden. Wij willen graag goed advies over de mogelijkheden en de bijbehorende kosten voor het aanleggen van een dergelijk warmtepompsysteem.

Warmtepomp aanschaf

Vervanging van de bestaande CV combi ketel, liefst naar "full- electric" en denk aan een lucht-water systeem. Rijtjes woning 1986, voor die tijd goed geïsoleerd. Vloerverwarming beneden. Radiatoren boven. Ca 90 vierkante meter te verwarmen. Probleem is plaatsing waar? Het dak is een normaal schuin dak met grote dakkapel. CV installatie op zolder in aparte ruimte naast een slaapkamer. Buiten unit op dakkapel, gevel of achtertuin?

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil graag na verbouwing/uitbouw van mijn huidige woning, vloerverwarming aanleggen in de woonkamer, keuken en gang. Totale oppervlakte is ongeveer 70 m2. Optioneel is voorwerk, dit ligt aan de meerprijs. Materialen in overleg.

Wastafelkraan vervangen

Mijn wastafelkraan moet worden vervangen. Het is volgens mij heel simpel omdat er nu ook al koppelingen onder de wastafel zitten. Toch zou ik dat graag door een vakman laten doen. De kraan koop ik uiteraard bij Praxis. Eventueel met afvoeren, wat is de meerprijs?

Gasleidingen vervangen

Alle gasleidingen in ons huis moeten vervangen worden. Misschien dat een enkele leiding door een muur heen loopt, maar verder zijn alle gasleidingen niet in muren verwerkt. We mogen geen gas gebruiken tot het gemaakt is (tenzij op eigen risico) en er was een lekkage geconstateerd die ver boven de limiet was. We willen dit dus zo snel mogelijk gemaakt hebben. Oppervlakte bij elkaar 113 m2.

CV verplaatsen

Ik wil graag de CV ketel verplaatsen vanuit de keuken naar de garage. Deze zijn ongeveer 7 meter verwijderd van elkaar.

Gas- en waterleidingen verleggen en/of afdoppen

Het betreft het verleggen van de gas- en waterleiding en afdoppen gasleiding in de keuken. 29 of 30 maart a.s.

Warmtepomp installeren voor zwembadverwarming

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Zwembad verwarmen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Zwembad is 95 m3. Apparatuur staat in de garage, aan de buitenkant is een overkapping waar warmtepomp eenvoudig te plaatsen is.

Ventilatiesysteem met opbouw-unit installeren

Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 1 ruimte. Welk type ventilator overweegt u te plaatsen? Opbouwventilator. Welke ruimte(s) moeten geventileerd worden? Badkamer. Toelichting over het vochtprobleem en de gewenste werken: Schimmelvorming in de kitrand.

Warmtepomp ter vervanging van CV installeren

Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw. Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik ben op zoek naar een betaalbare hybride warmtepomp. Mijn huidige cv ketel is 5 jaar oud en van het merk Nefit Proline. De warmtepomp kan geplaatst worden op zolder naast de CV ketel. De unit die de lucht aanvoert kan eenvoudig aan de buitenmuur geplaatst worden. Graag zou ik een offerte per e-mail ontvangen voor een hybride warmtepomp en de installatie daarvan.

Onderhoud en herstel CV installatie

Op welke brandstof werkt de ketel? Gas. Wat is het merk van het stooktoestel? Remeha. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We hebben een ketel die nieuw is geïnstalleerd in januari 2015. Hij heeft nog nooit onderhoud gehad. Nu geeft hij een melding dat onderhoud nodig is. Heeft niet super veel haast maar wel goed als het gebeurt natuurlijk.