Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor gasleiding verwijderen en afdoppen:

Gasleiding verwijderen en afdoppen

Ik heb een gashaard weggehaald in de woonkamer en wil de gasleiding weg laten halen die vanuit de meterkast door een koker door de muur heen ligt. In de meterkast is deze rechtstreeks aangesloten op de hoofdgasleiding.
Onze klant uit Drunen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gasleiding verwijderen en afdoppen uit heel Nederland:

Gashaard en de afvoerpijp verwijderen

Ik wil graag de gashaard en de bijbehorende afvoerpijp verwijderen. Er zijn 3 leidingen. Gasleiding en 2 moederhaard. Deze wil ik graag verwijderd hebben zodat de laminaat gelegd kan worden.

Gasleiding verwijderen

Er loopt een loze, afgedopte gasleiding naar zolder. Deze moet verwijderd worden.

Gasleiding verwijderen en afdoppen / Radiator verwijderen

Ik wil de gasleiding in mijn keuken verwijderen en afdoppen om daarna met een inductieplaat te vervangen. De keuken zal nog aanwezig zijn dus ik denk dat er een fornuis verwijdert moet worden om de gasleiding te bereiken. Ik wil een radiator van de muur verwijderen.

Elektrische boiler ophangen

Mijn gasgeiser (in de keuken boven de wasbak) wordt weggehaald en de leidingen 'afgetopt'. Op de plaats van deze geiser wil ik graag een elektrische boiler laten ophangen (30 - 80 liter, ben nog aan het kiezen). Koud- en warmwaterleidingen zitten dus op de plaats waar de boiler moet komen zo ook een wandcontactdoos voor spanning. Er zal moeten geboord worden om de boiler aan de muur te bevestigen. Verder zal er gesoldeerd moeten worden om de waterleidingen te verbinden. Brengt u de bevestiging spullen mee (aansluit set, keilbouten etc)? Heb geen vast tijdspad om dit te verwezenlijken, liefst is de tijd tussen verwijderen geiser en ophangen boiler zo kort mogelijk. Is het mogelijk dat u de geiser (voorzichtig) demonteert en de gasleiding aftopt, voordat u de boiler ophangt? In dat geval hoef ik niet wachten op 'Comfort Partners' (verhuurder geiser) wanneer zij de geiser komen demonteren.

Leidingen bevriezen en radiatoren verwijderen

Ik zoek een vakman die mij kan helpen met een aantal klusjes. Er zijn in ons net gekochte appartement (1960) twee radiatoren die moeten worden afgekoppeld. Er is blokverwarming maar vanaf de standleiding zijn we eigenaar van de radiatoren. We willen allereerst een inschatting van de haalbaarheid (zie fotos) en als de klus doorgaat, dat hij de boel netjes afsluit zodat we door kunnen met de verbouwing. Appartement is nog niet bewoond, ondanks Corona kan de loodgieter in principe zelfstandig aan het werk. Daarnaast zou er eventueel een oude gasleiding afgedopt mogen worden (onder vloer niveau).

Keuken gereed maken voor plaatsing (leidingwerk en electra)

Ik heb een nieuwe keuken besteld die ik week 21 (18-22 mei) geplaatst wordt. Ik zoek iemand die obv het leidingschema deze plaatsing kan voorbereiden. Het zal hoofdzakelijk gaan om: (1) Waterleiding en afvoer c. 50cm verplaatsen (er komt een vaatwasser waar nu spoelbak zit) (2) Perilex contactdoos voor inductie kookplaat plaatsen (3) Extra groep voor combi-oven plaatsen (indien nodig) (4) Stopcontact voor afzuigkap (aan de wand) plaatsen (4) Huidige gasleiding naar kookplaat verwijderen (ik stap over op inductie) Daarna netjes stucen. De meterkast zit dicht bij de keuken (aan de andere kan van een lichte scheidingswand). Bouwtekeningen van huidige keuken kan ik ook opsturen Graag iemand die dit eind april / begin mei kan doen.

Gasleiding verwijderen en afdoppen

Er loopt een leiding van mijn huis naar de buren waar hij de afgelopen tijd zonder mij weten gebruik van heeft gemaakt en ik wil die leiding verwijderd hebben

Gaskachel en leiding verwijderen, inclusief rookkanaal dichten

Gaskachel verwijderen uit huis van 1925. Inclusief de gasleiding die naar de gaskachel loopt verwijderen. Rookkanaal dichtmaken.

Gasleiding afdoppen en verwijderen

In de huidige woning hebben twee gaskachels gestaan, de leidingen hiervan prikken nog door de vloer. In verband met renovatie wil ik alle gasleidingen op de benedenverdieping (2x gaskachel, 1x fornuis) dicht bij de meterkast laten afdoppen en verwijderen. Enkel de gasleiding naar cv/zolder moet blijven bestaan. De kruipruimte en meterkast zijn vrij en toegankelijk, foto's van details uiteraard mogelijk.

Grote renovatie van woning en een uitbouw realiseren

Wij willen onze woning geheel aanpakken. Aan de woning is ongeveer 60 jaar niets gedaan. Ook willen we een aanbouw. Wij hebben een gaskachel verwijderd, maar hiervoor zouden de gaten van de ventilatie en gasleidingen weggehaald moeten worden en gedicht. Alleen een gasleiding moet blijven en daar moet sfeer kachel komen. Verder zijn de muren van het toilet en de badkamer verwijdert, deze moeten weer worden opgebouwd. Ik heb plattegronden van de huidige situatie en hoe het zou moeten worden. Het gaat om de frame opbouw, Osb platen 12 mm en stucplaten van 12 mm. Qua elektra werkzaamheden moet het volgende gedaan worden: 63 elektra punten moeten vervangen worden, er moeten 2 rookmelders komen en de groepenkast moet vernieuwd worden. Loodgieterswerkzaamheden in keuken en badkamer. Er moet een buitenkraan in de achtergevel komen. We willen vloerverwarming & isolatie: * we willen een dryfloor systeem of natbouw vloerverwarming regelsysteem Dan willen we een aanbouw van 2 x 5,60 m: De aanbouw moet worden goedgekeurd door de VvE. Hierdoor hebben wij deze in een aparte post onderverdeeld. Vergunning is niet nodig. Heien is nodig. We willen een casco oplevering. Ook graag elektra. Een muur willen we gemetseld en twee zijdes willen we met open klapbare glazen wanden. Verder graag vloerverwarming (aangesloten op de groep voor het woongedeelte) en het stucadoren van 1 wand & plafond. Buitendeur & ramen graag verwijderen. Verder zijn er VvE werkzaamheden (graag apart offreren wordt betaald door vve): Gietijzeren rioolbuis vervangen, standleiding in huidige keuken repareren, renovatie van de vloer (aantal vloerbalken zijn verzakt in de woonkamer - niet aangetast door zwam of houtrot) Optie 1 vloerbalken: Vloerbalken opkrikken Optie 2: Alle vloerbalken, vloerdelen, muren en ensuite verwijderen. Vervolgens kruipruimte volstorten met schuimbeton. *: Afhankelijk van de gekozen vloerrenovatie optie

Partners

Partners van Casius