Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Drunen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Drunen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Drunen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Drunen of directe omgeving.

148 klanten uit Drunen bevelen een bij Casius in Drunen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Drunen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor sportcomplex, warmtepomp met zonnepanelen voor nieuwbouwwoning, de aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, leidingen omleggen en plaatsen badkamer, warmtepomp of zonneboiler, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming, roomdivider (gashaard) realiseren in een aanbouw, een warmtepompboiler leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Drunen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Drunen:

Gasleiding verwijderen en afdoppen

Ik heb een gashaard weggehaald in de woonkamer en wil de gasleiding weg laten halen die vanuit de meterkast door een koker door de muur heen ligt. In de meterkast is deze rechtstreeks aangesloten op de hoofdgasleiding.

CV aanleggen in rijtjeshuis

Ik heb een huis gekocht zonder centrale verwarming. Deze wil ik dus graag laten aanleggen. Huis is 90 m2... Beneden (ca. 48 m2) graag vloerverwarming.

Balansventilatie met wtw installeren

Voor een twee onder een kap woning uit 1969 in Drunen zoeken wij een installateur die in de week van 8 juli een balansventilatiesysteem kan installeren. De woning wordt 5 juli aan ons opgeleverd en wordt dan volledig gestript. Er worden in 6 weken veel verschillende klussen uitgevoerd en dit is een van de eerste die we gedaan willen hebben.

Vloerverwarming plaatsen

De vloeroppervlakte is circa 125 m2. We gaan de huidige vloer verwijderen en er een nieuwe betonvloer inleggen met een isolatiewaarde van deze tijd. De wens is om hier vloerverwarming op te laten plaatsen met een afdekvloer. De verwachte planning is begin april voor het leggen van de vloerverwarming.

Warmtepomp installeren bij geschakelde woning

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Beste lezer, we hebben een geschakelde twee onder één kap woning met dak op het zuiden. Op het hoofdgebouw liggen al 18 panelen, maar de schuine kap op de garage is nog vrij. De HR ketel voor verwarming en sanitair is nu zo'n 16 jaar oud en ik wil deze vervangen voor een duurzame optie. Een zonneboiler bijvoorbeeld. De (voer)verwarming van de woning wil ik dan voorzien met een warmtepomp. Ik weet niet of deze aan de zonneboiler gekoppeld kan worden zodat bij een erg koude winter het systeem elektrisch of met gas bijgestookt kan worden. Onder het huis zit een kruipruimte waarin eventueel horizontale buffervaten geplaatst kunnen worden.

Grondwarmtepomp installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, verwarming van water (sanitair), verwarming van een zwembad, aansluiting bestaande vloerverwarming. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil een grondwarmtepomp laten installeren in een vrijstaande woning met 2 VR ketels van 65 kw per stuk. De woning is is vrij groot (ongeveer 200 m2).

Grespijp laten vervangen

Uit de voortuin moet Grespijp vervangen worden door PVC pijp. Oude gresdelen en koppelput afvoeren, pijp bij het huis aangesloten en aansluiten op een gemeente ontluchtingsput. Tevens tuinplanten uitgraven en een heg verplaatsen. Lengte grespijp is ongeveer 8 mtr.

Plaatsen van een badkamer meubel

Het plaatsen van een badkamer meubel (wastafel), met toebehoren. Merk van Praxis: Fiesta. 85 cm breed.

Vervangen moederhaard en geisersysteem door complete CV-installatie

Een moederhaar en geiser verwijderen en dan een nieuwe ketel plaatsen op zolder. Al het benodigde leidingwerk uitvoeren voor de gehele installatie. De ketel wil ik op zolder laten ophangen. De woning is circa 35 m2 per verdieping. Boven zijn er drie slaapkamers en een badkamer. De hoogte per verdieping is 2.60 meter.

Kranen en waterreservoir vervangen

Ik heb een nieuwe keukenkraan gekocht. Oude keukenkraan vervangen door nieuwe. Oud waterreservoir van een toilet moet worden vervangen door een nieuwe die ik al gekocht heb. De oude kraan en wastafel in de in kleine WC beneden moeten ook worden vervangen. Ik heb een al kleine wastafel en kraan gekocht voor de WC beneden.

Rookkanaal verbreden

Wij hebben nu een rookkanaal van 12,5 cm. Hierop is een houtkachel aangesloten. Graag willen wij een inhouwhaard. Hiervoor is alleen een breder rookkanaal nodig, namelijk 20 cm. We willen graag weten wat de kosten en mogelijkheden zijn om het kanaal te verbreden naar 20 cm. Uitvoering rond mei 2017.

Wateraansluiting voor de vaatwasser maken

Vaatwasser onderbouw aansluiting laten maken voor water, stopcontact zit er al.

Vloerverwarming als hoofdverwarming aanleggen

Ik wil graag een (watergedragen) vloerverwarming laten infrezen in de tegelvloer van de woonkamer en keuken. De oppervlakte beslaat 65 m2. Daarna moet de vloer geëgaliseerd worden en wil ik dat er 2 radiatoren worden verwijderd.

Haard plaatsen

Ik wil graag een nieuwe Halland haard laten plaatsen ter vervanging van de huidige haard. Er is al een afvoerkanaal aanwezig in het huis die waarschijnlijk niet aangepast hoeft te worden.

Waterput slaan

Ik wil graag een waterput laten slaan zodat ik mijn tuin kan sproeien.

Zonneboiler en zonnepanelen installeren

Graag offerte voor het aanleggen van een zonneboiler met panelen voor warm water voor de badkamer, keuken en de centrale verwarming. Het betreft een huishouden voor 2 personen in een geschakelde bungalow met plat dak. Wij hebben inmiddels ook zonnepanelen geïnstalleerd. Graag eerst advies of het technisch mogelijk is en of het rendabel is.

CV-ketel op zolder vervangen

Ketel hangen en aansluiten, waterleiding op korte afstand oude ketel afvoeren.

Radiatoren in de woonkamer vervangen

Ik wil graag de radiatoren vervangen in de woonkamer. Graag in de offerte kosten van de radiatoren en kosten voor plaatsen apart vermelden. Het gaat om 3 Vasco Slimline plaatradiatoren. - 1 x 300 x 40 type 33; - 1 x 90 x 80 type 22; - 1 x 90 x 80 type 33.

Houtkachel plaatsen in de woonkamer

Wij willen graag in een hoek van de woonkamer een houtkachel (eventueel hoekkachel). Het rookkanaal moet door twee betonnen vloeren en het dak. Wij hebben een standaard EGW. De gaten e.d. moeten ook gerealiseerd worden. Het gaat om de totale aanleg. Rookkanaal over ongeveer 7 meter. Levering openhaard/materialen in overleg.

Airconditioning plaatsen

2 maal airco plaatsen op slaapkamer ( uit de folder Tristar split unit 449,- kost die) wat kost de plaátsing van 2 stuks? Of kan je ook 2 splits op 1 unit?

Plaatsen CV Remeha Tzerra

Plaatsen van de CV ketel Remeha Tzerra 39c Cw5 & ISense en oude CV ketel weg halen. Ketel wil ik zelf gaan aanschaffen.

Toiletten en wasbakken plaatsen

Graag prijsopgave voor het monteren van twee toiletten en 2 fonteintjes. Gaat om 2 toiletruimtes. Tegelwerk is allemaal in orde. Toiletten, brillen en wasbakken wil ik bij Karwei gaan kopen. Zoek iemand voor de montage.

Vervangen radiatorkranen

Wegens lekkage moeten 6 radiatorkranen vervangen worden.

Zinken dakgoten vervangen

Het plaatsen van nieuwe zinken dakgoten voor Fins houten huis. Oude (geïntegreerde) goten, welke lekken en niet voldoen omdat ze te smal zijn, dienen te worden verwijderd en vervangen door zinken halfronde goten. Totale lengte rondom huis is ongeveer 55 meter. We willen dit huis kopen en we willen weten hoeveel het gaat kosten als we dit laten doen.

Toilet kan niet door getrokken worden

De bak is stuk om het toilet door te kunnen spoelen. Er is iets afgebroken.