Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Dongen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Dongen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Dongen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Dongen of directe omgeving.

131 klanten uit Dongen bevelen een bij Casius in Dongen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Dongen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: verwarmingssysteem op grondwarmte en zonnepanelen aanbrengen, verticale warmtepomp installatie, bodem- warmtepomp plaatsen, warmtepomp aanleggen, warmtesysteem vervangen, advies en aanleggen verwarmingssysteem jaren '30 woning, warmtepomp plaatsen, vloerverwarming plaatsen, grondwaterwarmtepomp installeren, nieuwbouw voorzien van een warmtepomp, warmtepomp Nefit Enviline plaatsen, warmtepomp plaatsen, aardwarmte plaatsen, woning "all- electric" maken, grondwaterwarmtepompsysteem of Lucht- waterpomp installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Dongen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Dongen:

Elektrische boiler plaatsen

Wij wonen in een woonboerderij. De boerderij bestaat uit 2 wooneenheden met beiden een aparte CV. Deze zijn nu niet op elkaar aangesloten en staan op geruime afstand van elkaar. Graag zouden wij onze woning energiezuiniger door middel van een elektrische boiler, welke aangesloten is op beide wooneenheden. We kiezen voor een elektrische boiler omdat we flinke overcapaciteit hebben van zonnepanelen. Qua vat denken we aan 250 liter of iets meer, 5 gezinsleden, 100 liter water per persoon per dag. Kwaliteit staat bij ons voorop.

Zonneboiler plaatsen

Mijn CV-ketel is aan vervanging toe. Hierbij oriënteer ik mij onder andere op een zonneboiler. Mijn huis (circa 100 m2 oppervlakte) heeft geen vloerverwarming, wellicht in de toekomst wel, maar wanneer weet ik nog niet. Het gaat om een tussenwoning. De ketel en zonneboiler moeten in een berging komen. Ik wil er in de toekomst ook mijn wasmachine- en vaatwasser op kunnen aansluiten. Graag zou ik mij willen laten adviseren wat een zonneboiler met zich meebrengt en wat het mij uiteindelijk zal opleveren. De functie is het het verwarmen van de woning en het sanitair.

Lekkage dakgoten repareren

Ik woon in een tussenwoning. En in de dakgoot voor en achter de huis hebben we een lekkage. Het druppelt altijd als het regent. Dus ik hoop dat het gerepareerd kan worden en niet helemaal vervangen hoeft te worden. Het is aan beide kanten (voor en achter) maar aan 1 kant. Dakgoten zijn totaal 5 meter.

Houtkachel aansluiten op rookkanaal

Wij hebben een kachel maar die moet goed worden aangesloten. Aan een flexibele pijp van zo'n 13 cm. De lengte van het afvoerkanaal is ongeveer 1,80 meter.

Wasmachine aansluiten

De wasmachine staan nu beneden in de schuur. Graag zou ik deze willen verplaatsen naar een kast in de slaapkamer. Aan de andere zijde van de wand is de badkamer met de afvoer. Deze zal dus door getrokken moeten worden.

Toilet mechanisme repareren

De ingebouwde door trekker van de w.c. in de badkamer doet het niet meer goed er zit geen kracht achter het water.

Convectorput verwijderen en dicht maken

Ik wil de convectorput afsluiten en dicht maken. Afmetingen ongeveer: 2.50 x 1 x 1 meter.

Mengkraan vervangen door thermostatische kraan

Wij hebben een bad met daarin ook een douche. De huidige mengkraan vinden wij lastig en we willen graag een thermostatische kraan waarbij de temperatuur kan worden ingesteld. Deze kraan moet ook door de loodgieter worden geleverd.

Handson Diane chroom keukenkraan monteren

Ik wil graag de lekkende keukenkraan laten verwijderen en de nieuwe Handson kraan laten monteren.

Gasleiding voor een gashaard aanleggen

Graag zou ik een offerte willen voor het aanleggen van voorlopig een loze leiding. Deze leiding moet straks een gasleiding worden voor een later komend jaar aan te leggen gashaard. Omdat we geen kruipruimte hebben en in de woonkamer een marmeren tegelvloer, wil ik de gasleiding via buiten laten lopen. Momenteel hebben we nog een open haard (en nog een vol houthok). Waarschijnlijk komende zomer willen we een gashaard aan laten leggen. Omdat onze tuin in het voorjaar aangelegd wordt, is nu alvast aanleggen van de gasleiding waarschijnlijk het verstandigste. De loze leiding kan dan vanaf de meterkast tot het punt gebracht worden waar straks de gashaard geplaatst gaat worden.

Keukenkraan vervangen

Ik wil graag een keukenkraan laten vervangen die verbonden is met een keukenboiler. De nieuwe keukenkraan is al in bezit.

Heteluchtverwarming vervangen door een CV-installatie

Wij willen een huis gaan kopen waar heteluchtverwarming in zit, nu is onze vraag wat kost het om dit te vervangen voor een CV installatie, wat is er allemaal nodig hiervoor?

Airco controleren en vullen

Airco in huis koelt en verwarmd matig. Graag controleren en eventueel bijvullen. Merk is Toshiba Inverter.

Thermostaat vervangen

Mijn vader zoekt iemand die een simpele thermostaat kan vervangen door een nieuw exemplaar. Het gaat erom dat de huidige thermostaat wordt verwijderd en de nieuwe gemonteerd. De thermostaat moeten we nog uitzoeken. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Radiatoren in de huiskamer vervangen

Ik wil in mijn woonkamer de horizontale radiatoren laten vervangen door verticale radiatoren. Graag wil ik door een vakman laten berekenen welke radiatoren er nodig zijn. Ik ontvang ook graag een aanbieding voor levering van de radiatoren. Graag laat ik het project op korte termijn uitvoeren.

Airco plaatsen in de slaapkamer

Airco plaatsen voor in de slaapkamer. Graag willen we de kosten weten voor het leveren en plaatsen van een airco.

Lekkende kraan in de keuken

Zie boven

Lekkende kraan in de gootsteen

De kraan onder de gootsteen lekt, die willen wij graag laten maken.

Kickspace plaatsen

Ik wil een kickspace geplaatst hebben. Kickspace heb ik al, flexibele slangen ook. Alleen aansluiten en misschien wat klein materiaal nodig.

Gasleiding afpersen

Het afpersen van een verlegde gasleiding.

Lekkage wasbak badkamer

De afvoer van de wasbak in de badkamer lekt behoorlijk.

CV ketel onderhoud

Onderhoud CV-ketel. Momenteel geen problemen met de ketel. Ketel is 5 jaar oud.

Airco hangen en advies

Hangen van airco voor een slaapkamer. De kamer is 4.70 x 2.80 meter met een inloopkast van 3.70 x 2.20 meter die een open verbinding heeft. De hoogte is 2.45 meter. Dan hebben we de zolder 2.95 x 2.10 meter en 2.20 meter hoog. Wij zijn in het bezit van een mobiele airco die mogelijk daarheen kan maar als de prijs aantrekkelijk is voor meerdere ruimtes dan gaan we liever voor die optie. De zolderkamer heeft een dakkapel. De voorste slaapkamer 2e etage is niet in gebruik maar kan evt. ook meegenomen worden. Deze is 2.70 x 4.00 meter en 2.45 meter hoog. Hierin zit een schuine kant van een dakkapel. Ook hier zou de binnenunit tegen de zijmuur naast het raam kunnen. Graag willen we dus een offerte ontvangen van iedere kamer afzonderlijk/meerdere kamers tegelijk.

Rookkanaal inbouwen

Inbouwen van een dubbelwandig rookkanaal en het inbouwen van onze eigen houtkachel. Kanaal gaat door 3 etages heen. Zolder is van hout en de rest van beton. Nu is er een bestaand kanaal op de eerste etage naar beneden en op zolder is er al een dakdoorvoer. Beneden is opengemaakt maar er moet stukje gerenoveerd worden.

Monteren zwevend toilet

Een zwevend toilet monteren. Er hoeft niet betegeld te worden. Eventueel ook toilet leveren, in overleg, maar heb ook wel een goede toilet gezien.