Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Deurne heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Deurne u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Deurne of directe omgeving.

70 klanten uit Deurne bevelen een bij Casius in Deurne aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Deurne bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het isoleren van een woning en aanbrengen aardwarmte-installatie, het realiseren van warmtepompen voor een oude boerderij, realiseren vloerverwarming en waterpomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp realiseren, een warmtepomp realiseren om het gasverbruik te verlagen, extra ketels plaatsen ivm opsplitsing van appartement, warmtepomp instaleren voor woning, warmtepomp realiseren, vloerverwarming benedenverdieping, advies en installatie warmtepomp boiler, warmtepomp realiseren voor een nieuwbouwwoning, verwarming realiseren in nieuwbouw appartementen complex, warmtepomp boiler plaatsen, cV ketel vervangen voor warmtepomp op elektrische CV en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Deurne staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Deurne:

Waterafvoer in de keuken

Het water in de gootsteen loopt slecht weg. We hebben al eens alle leidingen met hoge druk doorgespoten maar dit heeft niet tot het gewenste resultaat geleid. Als er een grote hoeveelheid water wordt gebruikt, loopt dit moeilijk weg. Wie kan mij helpen?

Informatie wat betreft het gebruik van een zonneboiler

Ik zoek een installateur die mij kan informeren wat betreft een zonneboiler. Naast het informeren dient de vakman dit eventueel ook te kunnen leveren en installeren. Dit willen we om van het gas af te kunnen. Het gaat om een twee-onder-een-kap-woning. Ik heb ook al veel zonnepanelen.

Warmtepomp plaatsen

We hebben een huis in aankoop en willen energie zuinige maatregelen nemen om maand kosten te verminderen. Het huis heeft energie label B en vloerverwarming. Wij zijn op zoek naar een warmtepomp die langs de bestaande CV kan verwarmen. Ook willen we weten of het een optie is om uit te breiden met een koel functie. Zo ja, dan willen we weten wat dit extra kost. Het is een 2 onder 1 kap woning uit 1990, met een oppervlakte van 140 m2.

Een tussenmeter bij een gasleiding realiseren

Ik zoek een installateur die een tussenmeter kan plaatsen bij een gasleiding die loopt naar de woning boven mijn zaak.

Zonneboilier plaatsen

Ik wil graag een zonneboiler laten plaatsen. Mijn bedoeling is om zoveel mogelijk gas te besparen ik heb al zonnepanelen om stroom terug te leveren Mijn hele woning heeft een platdak met nog een gunstige plaats voor een zonnen collector. Waarvoor wil je de zonneboiler gebruiken? Verwarming woning De zonneboiler moet geïnstalleerd worden in: Gebouw in gebruik / afgewerkte ruimtes Wat is de oriëntatie van de te plaatsen zonneboiler? Vrijstaand (= oriëntatie vrij te kiezen) Op welke ondergrond moet de zonneboiler geplaatst worden? Plat dak Huidige brandstof voor warmwaterproductie: Gas

Vloerverwarming aanleggen

Vloerverwarming wordt aangelegd in de berging, in de keuken en in de woonkamer. Totaal bedragen de vierkante meters ongeveer 68 m2. Op dit moment liggen er tegels in de berging en in de keuken. In de woonkamer ligt momenteel een houten eiken vloer. Deze vloeren komen allen niet terug en worden vervangen door een gietvloer in alle drie de ruimtes. Ik zorg zelf voor het verwijderen van de vloeren.

Verwarmingsketel vervangen

Ik wil mijn verwarmingsketel vervangen in mijn twee onder een kap woning. De oude is 24 jaar oud. De nieuwe kan op de plek van de oude komen.

Woning "all- electric" maken

Bestaande goed geïsoleerde woning waarbij omgeschakeld wordt van gasgestookte CV naar all electric concept. Denk aan een Lucht - water of een Bodem - waterpomp. Vloerverwarming aanwezig, radiatoren zijn hoofdverwarming. Zonnepanelen met 3600 kwh.

Warmtepomp installeren

Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Alles moet vernieuwd worden, isolatiewaarde dak >6, muur 4.5 en de vloer 5. RW Vloerverwarming, geen radiatoren, eventueel bijverwarmen (Infra Rood?).

Aanschaffen van een pelletketel

Wil in plaats van de gas CV, een pelletketel voor de CV en het tapwater (buffer). Plaatsing in de kelder mits deze door de opening kan. Bedoeling is om hem op de huidige schoorsteen aan te sluiten.

Rookkanaal voor de houtkachel aanleggen

Wij gaan binnenkort een serre aanbouwen voorzien van een plat dak, daarin willen wij dan een houtkachel realiseren en daarvoor moet dus een rookkanaal aangelegd worden. Deze moet door het platte dak naar buiten en kan dan omhoog. Ik weet niet of het kanaal rechtstreeks omhoog kan door het bestaande dak van het huis en de dakgoot. Dus misschien dat er dan met 2 bochten van 30 of 45 graden gewerkt moet worden. Ik heb de afstand gemeten vanaf beneden de vloer tot ongeveer 1 meter uit de nok van het dak, ik kom dan uit tussen een afstand van 8 tot ongeveer 10 meter maximaal. Nou hoor ik graag wat dat gaat kosten om het rookkanaal aan te leggen inclusief materiaal en btw.

Rookkanaal aanbrengen in een schoorsteen

Een gat maken van 150 mm door plafond in verband met een rookkanaal.

Mechanisch ventilatie aanleggen in meerdere woningen

Ik wil een mechanische ventilatie aanleggen in 3 woningen, 1 patiowoning en een tweekapper, was bestaand bedrijfspand en dit worden 3 woningen.

Koudwaterkraan, gaskraan en afvoer verplaatsen

In de nieuwe keuken moet de afwasmachine naar links. De toe-en afvoer van water van die machine ook. De gaskraan moet 30 cm naar rechts. Afwasmachine en gaskookplaat moeten aangesloten worden en de kraan en gootsteen ook.

Oud gasfornuis controleren op lekkage

Het gaat om een misschien wel meer dan 50 oud Atag gasfornuis waarbij ik al tijden af en toe gas ruik als de oven gebruikt wordt. Bij het installeren van een nieuwe CV-ketel bleek nu dat er ergens gas lekt ergens bij/in het fornuis. Als de kosten niet al te hoog zijn, zou ik dit graag gerepareerd zien.

Buitenkraan voor en achter aanleggen

In een bestaande woning, gebouwd rond 1981, wil ik 2 buitenkranen laten aanleggen. Een kraan achter het huis op de keukenmuur. Een kraan voor het huis links naast de deur. Ik wil vriesvastenkranen of de mogelijkheid hebben om de kranen dicht te draaien. De afstand van de hoofdkraan naar de achterkant is ongeveer 12 meter. Er zijn al wat voorbereidingen getroffen voor de kraan achter het huis, er is een gat naar de kruipruimte geboord in de berging (waar momenteel de aansluiting voor de wasmachine is). Daarnaast is er is al een gat naar buiten geboord plus een sleuf naar beneden gemaakt in de keuken (waar aan de andere kant van de muur de kraan moet komen). Ik kan de sleuf verder naar beneden maken plus boren naar de kruipruimte, maar dit moet nog gebeuren. Voor de kraan voor het huis kan er naar buiten worden geboord direct vanuit de meterkast. Bijgevoegd een aantal foto's die hopelijk wat duidelijkheid verschaffen.

Elektrische haard installeren

Haard Electrische kachel

Afsluitkaan voor de buitenkraan vervangen

Ik krijg de buitenkraan niet meer afgesloten. Deze wil ik, afhankelijk van de kosten, laten vervangen, of laten afdoppen. Dit graag zo spoedig mogelijk i.v.m. eventuele vorst.

Gasleiding met tussenmeter aansluiten

Ik wil een gasleiding laten aansluiten met tussenmeter en gasklep op een afzuiging leiding is ongeveer 16 meter en er moet waarschijnlijk een gat in de betonnen vloer gemaakt worden en dan het aansluiten van het gasfornuis (horeca).

Houtkachel in een serre plaatsen

Houtkachel plaatsen in gesloten serre. Schoorsteen kan door plat dak of door houten muur naar buiten.

Openhaard of kachel plaatsen in de serre

Open Haard of kachel plaatsen in serre. Schoorsteen hoeft maar door een plafond/dak heen. Kan eventueel ook door zijmuur heen maar moet dan wel horizontaal 2 meters afleggen. Vloer is van hout. Muur is van baksteen, plafond is van trespa. Afhankelijk van de kosten ook schouw plaatsen/bouwen met natuurlijke materialen (bielzen/oude bakstenen).

Gasleiding en waterleiding verleggen/splitsen

Gasleiding die nu boven het keukenblad zit ongeveer 50 cm naar beneden verleggen en afdoppen zodat deze achter de nieuwe keuken komt te zitten. Ook een offerte inclusief materiaal. Betegelde buitenmuur onder een raam. Gas gaat niet meer gebruikt worden. Keuken zal zijn verwijderd als de leiding verlegd moet worden. Waterleiding en -afvoer moeten worden gesplitst voor het aansluiten van een vaaswasser. Graag indicatie van kosten mailen en niet bellen ivm onregelmatige werktijden.

Afvoer bouwen steenoven

Afvoer voor steenoven en andere over maken.

Installatie/montage gashaard

Wij hebben een gashaard inbouwmodel type flam mt 57/75 gekocht en willen deze ingebouwd hebben. Wat is onze vraag: Het maken van een ombouw 118 cm breed, 280 cm hoog en 45 cm diep. Het plaatsen van de gashaard in deze ombouw. Het aansluiten van de haard op het bestaande gasnet. Rookafvoer plaatsen, kan rechtstreeks naar buiten door spauwmuur. Leveren van materialen, ombouw, gasleiding en aansluitingen, afvoerpijp, maken van gat in de muur waar afvoerpijp door kan. Ombouw graag glad afwerken zodat deze behangen kan worden.

Ontkalken waterleiding eensgezinswoning

Ontkalken van leidingen in een eengezinswoning. Ik weet niet of alle leidingen ontkalkt moeten worden. Graag komen kijken.