Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor vloerverwarming realiseren:

Vloerverwarming realiseren

Hebben een huis gekocht en willen de bestaande verwarming (3 radiatoren) vervangen door vloerverwarming. Het totaal bedraagt ongeveer 55 m2. Pompschakelaar met een timer is gewenst. Ook zeer benieuwd hoe lang de werkzaamheden ongeveer zouden duren en wanneer we de tegels erop kunnen laten leggen. Ik wens niet gebeld te worden, alleen via mail contact. Eventueel een extra leiding alvast naar boven laten aanleggen i.v.m. later toevoegen vloerverwarming in de badkamer. Graag zouden we in april willen beginnen.
Onze klant uit Den Bosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerverwarming realiseren uit heel Nederland:

Vloerverwarming realiseren + afwerking

In mijn nog te bouwen huis zou ik graag vloer verwarming willen hebben. Het gaat om een warmtepomp met luchtverwarming. De oppervlakte is: - Begane grond 80 m2, - Eerste verdieping 70 m2 - En de zolder 50 m2 met verwarming en 30 m2 zonder verwarming. Graag laat ik ook de vloer direct storten, zodat ik de vloer kan leggen. Beneden wil ik het afwerken met plavuizen, boven met pvc.

Aanbouw aan bestaande woning realiseren

Aanbouw plaatsen aan bestaande woning achterzijde om woonkamer uitbreiding te realiseren. Zie bijlage: 5,5 meter breed 3,5 meter lang. Scope is: de complete aanbouw inclusief fundering aanbrengen, aansluiting met bestaande woning doorbraak maken, we twijfelen nog over welke deuren, dus zouden graag 2 opties willen van 2 openslaande deuren, of Aluminium harmonicadeuren over de gehele breedte met in het midden 2 loopdeuren, maken bouwtekeningen en vergunning aanvraag. Electra en stucwerk zit niet in de scope dat wordt later gedaan. Eventueel willen wij vloerverwarming in de gehele begaande grond aanbrengen (zie bijlage). In juni zouden wij graag willen beginnen.

Cementdekvloer realiseren voor vloerverwarming

We hebben een egale dekvloer nodig i.v.m. vloerverwarming. Momenteel ligt er al vloerverwarming als bijverwarming en laminaatvloer, dit haal ik zelf weg. De oppervlakte bedraagt ongeveer 60 m2 en verwacht dat het om een dikte van 3 cm zal gaan. het gaat er voornamelijk om dat de vloer gelijk wordt gemaakt, zodat de nieuwe vloerverwarming erin gefreesd kan worden.

Gietvloer nieuwbouwhuis realiseren

Onze nieuwbouwwoning wordt in 2022 opgeleverd en voor de financiering voor de hypotheek hebben we offertes nodig. Er zit zeker een uitvoer intentie achter, maar voor nu hebben we in ieder geval een prijs indicatie nodig voor een gietvloer. Het gaat om de volgende kamers: - PU gietvloer in woonkamer-keuken-hal totaal 35 m2 - PU gietvloer slaap verdieping hal-drie slaapkamers totaal 40 m2 - PU gietvloer overloop 3,5 m2 Het appartement wordt opgeleverd met vloerverwarming in zwevende dekvloer. Ik heb begrepen dat met een zwevende vloer een gietvloer niet tegen de muren aan mag zitten. klopt dat?

Uitbouw achter

Wij willen graag een uitbouw realiseren aan de achterzijde van het huis. Dit gaat om een uitbouw van 5,4 meter breed en 1,2m diep Beide buren hebben al een uitbouw, beide muren zijn vanuit de bouw verlengt. De uitbouwen zijn 1,2 rechts en 2,4 links. Wij hebben een kozijn met openslaande duren die wij mee willen nemen in de uitbouw. Ook hebben wij vloerverwarming im de woning en willen dit ook graag in de uitbouw. Verder willen wij een dubbel wandcontact doos en een kraan buiten en lichtpunt moeten verlegt worden.

Uitbouw achterzijde huis

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterzijde van ons huis. Met een afmeting van +/- 6 x 3 meter. We bevinden ons nog in de oriëntatie fase en zijn benieuwd wat er mogelijk is en wat het zou kosten. Graag ook een aparte prijs om vloerverwarming aan te leggen indien mogelijk. Welk soort willen we graag advies over. Voor zover wij begrepen hebben is een vergunning niet nodig. We hebben geen idee wat voor soort fundering nodig is. We willen een complete oplevering met stucwerk en elektra. Tekeningen hebben we nog niet. Qua constructie twijfelen we nog een beetje. De buren hebben een uitbouw, een wand is dus gemetseld. Bovenop twijfelen we tussen geheel glas of een deel dak en een deel glas. Graag alle posten apart specificeren.

Uitbouw realiseren

Graag laat ik voor een klant van mij een uitbouw met de maten 4 x 6 m realiseren. Ik ben zelf aannemer, maar heb het druk en wil het uitbesteden. De tekeningen zijn er van de architect. het is de bedoeling dat er volgens de tekening gewerkt wordt. Er is al een vergunning in bezit. De architect is degene die de klant assisteert, dus hij controleert alles. De aanbouw krijgt een constructie van beton. Wellicht kan het ook prefab, maar dit ligt aan de prijs. Graag een prijs voor de traditionele bouw en de prefab bouw. Voor de fundering komen er metalen pijpen die in grond worden geperst. Graag een complete oplevering, inclusief vloerverwarming, haard, elektra en internet en stucwerk.

Cementdekvloer realiseren in de woonkamer

Een nieuwe woonkamer van 30,5m². De vloer is al voorzien van tempex isolatie en vloerverwarming. De cementdekvloer dient 60 mm hoog te worden uitgevoerd.

Warmtepomp realiseren en aansluiten op de vloerverwarming

We willen graag een warmtepomp hebben voor het koelen en/of verwarmen en mogelijk ook voor sanitair water verwarmen. In ieder geval verwarmen van de ruimtes en als het mogelijk is ook warm water. Het gaat om een gerenoveerd huisje, vrijstaand, uit 1930 met uitbouw uit 1970 met een oppervlakte van 75 m2. De woning heeft twee etages en is vrij klein. We wonen er niet altijd, het is een soort vakantiewoning. Als we er wonen, zijn we met vijf personen, waarvan 1 baby. De vloerverwarming ligt op de begane grond. Deze is aangelegd met het idee dat er een warmtepomp op aangesloten kan worden. Nu is het aangesloten op de CV ketel. Op de eerste verdieping hebben we radiatoren. We hebben geen idee wat er mogelijk is en we ontvangen hier graag advies over. Er is geen persoonlijke berekening gemaakt voor zover ik weet. We hebben geen idee welke capaciteit we nodig hebben. De kuub inhoud van de woning durven we ook niet te zeggen.

Uitbouw aan de achterzijde van onze woning realiseren

Wij willen mogelijk een uitbouw aan de achterzijde van onze woning realiseren. De maten zijn 5,5 meter (breedte van de woning) en 4 meter (lengte van de uitbouw). Hierbij willen we het bestaande kozijn doorzetten en de vloerverwarming, waterkraan en elektra door leggen. Een woning uit 2016. We hebben geïnformeerd bij de gemeente en tot maximaal 4 meter kunnen wij vergunningsvrij uitbouwen. De uitbouw willen wij in dezelfde stijl van het huis. Er hoeft niet geheid te worden. Er is geen kruipruimte aanwezig.

Partners

Partners van Casius