Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor afvoerkanaal aanpassen en gashaard aansluiten:

Afvoerkanaal aanpassen en gashaard aansluiten

Afvoerkanaal van mijn nieuwe kachel zit lager dan het uitvoerkanaal van de gaskachel. Er moet dus een nieuw afvoergat gemaakt worden in de schoorsteen ter hoogte van de kacheluitvoer, waarna de kachel aangesloten kan worden.
Onze klant uit Den Bosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor afvoerkanaal aanpassen en gashaard aansluiten uit heel Nederland:

Houtkachel plaatsen en rookgasafvoerkanaal aanpassen

In onze woning zit al een open haard met een afvoerkanaal met diameter van 15 cm. We willen daar een houtkachel op laten aansluiten. Daarbij willen we een flexibele afvoerpijp in het bestaande schoorsteenkanaal laten plaatsen. Ons huis heeft 3 woonlagen. Mogelijk dient de schoorsteen extra brandveilig geïsoleerd te worden, we laten ons daarover graag adviseren. We willen een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte.

Afvoer voor de houtkachel aanpassen

Graag zou ik een advies willen hebben over de geschiktheid van mijn rookgasafvoerkanaal ten behoeve van een houtkachel. Het kanaal is ongeveer 120 mm in doorsnee en heeft tot nu toe gediend voor de afvoer van de rookgassen van een gaskachel. Mijn vraag is op welke manier het afvoerkanaal geschikt te maken is voor de afvoer van de rookgassen van een houtkachel. Ik heb de LivinFlame Gotland houtkachel van de firma Gimeg op het oog. Ik hoor graag uw reactie.

Afvoerkanaal aanpassen en gashaard aansluiten

Wij willen onze bestaande gashaard gaan vervangen. We hebben al een schouw gekocht en zijn bezig met de aankoop van een Faber Hestia Nostalgic inzetgashaard. Er is al een gasleiding en ook al een verouderd rookkanaal aanwezig. Ik wil graag bedrijven uitnodigen om het schoorsteenkanaal voor ons te bekijken. Ik denk dat daar een nieuw rookkanaal in moet worden geplaatst. Ik heb een vrijstaande woning. Daarom wil ik ook laten bekijken of er een schoorsteenafvoer door de gevel kan worden gemaakt. Ik wil graag een offerte ontvangen voor het maken van het afvoerkanaal en het plaatsen en aansluiten van de nieuwe gashaard met een dubbele boezem.

Houtkachel plaatsten en rookkanaal aanpassen

We hebben pas een huis gekocht en daar zat eerst een gashaard in, deze hebben we weg gesloopt. Er zit nu wel nog een afvoerkanaal maar deze is waarschijnlijk niet goed. We hebben wel al de juiste materialen gekocht, alleen zouden we het fijn vinden als een vakman het zou kunnen komen plaatsen. Het afvoerkanaal heeft nu een diameter van 19 mm, dit moet 15 mm worden.

Nieuwe haard plaatsen

Haard plaatsen. Welke haard is nog niet duidelijk. Afvoerkanaal is in een schoorsteen waar vroeger een gashaard gestaan heeft. Nakijken en zo nodig aanpassen.

Plaatsen van houtkachel Altech Eclips

Wij willen graag een Altech Eclips houtkachel in de kleur nachtblauw. Deze is niet meer leverbaar, maar wij hebben er nog een gevonden bij een dealer in Gelderland, deze wil hem wel leveren op afhaal basis, maar niet in Schiedam plaatsen. Daarom deze offerte aanvraag op de volgende basis: Bestaande open haard binnenzijde verwijderen, rookkanaal in open haard aanpassen voor kachel, plaatafdekking aanbrengen, pootjes Eclips eventueel aanpassen en Eclips plaatsen op aanwezig tegelvloertje. Foto's van de bestaande situatie en het afvoerkanaal zijn beschikbaar en sturen wij op aanvraag toe. Wij ontvangen bij voorkeur een gedetailleerde offerte, maar in eerste instantie is een indicatie ook goed. In geval offerte graag gespecificeerd en gesplitst in materiaal en arbeid.

Vervanging van oud keukenblok. 2 enkele ...

Vervanging van oud keukenblok. 2 enkele wcd voor verlichting, 1 schakelaar voor verlichting, 1 aansluitpunt voor afzuigkap, 1 aansluitpunt voor vaatwasser en aparte groep, 1 dubbele wcd voor de oven en vonkaansteking op aparte groep,1 enkele wcd voor koelkast/vriezer, 1 enkele wcd voor magnetron, 2 dub.wcd boven het blad uitgevoerd in 2 keer enkel. De warm en koud waterleiding wordt aangepast aan de nieuwe situatie.Aansluitpunt voor vaatwasser aanbrengen.Gas aansl. aanpassen aan nieuwe sit. Gasleiding opnieuw afpersen. Riolering aanpassen aan nieuwe sit. Aasluiting voor de spoelbak en aansluitpunt voor vaatwasser. Bestaande afvoerkanaal wordt aangepast en verplaatst naar nieuwe positie.

Afhankelijk van kosten badkamer ...

Afhankelijk van kosten badkamer (project.nr. 50256) bestaande keuken aanpassen danwel nieuwe keuken plaatsen. In beide gevallen:L-keuken veranderen naar een keuken aan 1 wand: tegels weghalen, wand (150 x 4) stucken op de wijze zoals de rest gestuckt is ( met spachtelpoets grove structuur). Afvoer en aansluiting voor afwasmachine aanbrengen. Bij bestaande keuken: aanrechtblad inkorten, keukenkast aanpassen zodat er een koelkast en magnetron in geplaatst kunnen worden (geen inbouw). Indien mogelijk: afzuigkap op afvoerkanaal plaatsen. Bij nieuwe keuken: evt. keuken (Ikea) plaatsen.

ik heb een bestaande oude gashaard met ...

ik heb een bestaande oude gashaard met afvoerkanaal en wil deze ombouwen tot een haard met echt houtvuur. graag advies geven over en het aanpassen van de stenen haard waar het hout ligt. Dit is nu van metaal. eventueel aanpassen rookkanaal, maar is denk ik niet nodig graag even snel een praktische advies en volgens mij is dit een pima klus voor een paar dagen

Huidige douchecabine moet worden ...

Huidige douchecabine moet worden weggehaald. Bad plaatsen en aansluiten (afvoer/watervoorziening). Nieuwe (bad/douche) kraan monteren. Ombouw bad maken. Evt. wastafel naar rechts verplaatsen (en badkamerkast naar rechts verplaatsen; ophangen). Tegelwerk (evt. opnieuw voegen) aanpassen aan de nieuwe situatie. In het (direct naastliggende toilet) moet een (lucht)afvoerkanaal door het plafond worden gemaakt. Daarin moet een ventilator worden geplaatst die werkt op de lichtschakelaar (met vertraging). Alles wel netjes afwerken!