Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Den Bosch te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Den Bosch heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Den Bosch u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Den Bosch of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Den Bosch bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming realiseren, het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp, vloerverwarming aanleggen, iR vloerverwarming leggen, convectorput leveren en plaatsen en gat in betonvloer zagen, schoorsteen verwijderen, cv ketel verplaatsen en nieuwe leveren, het realiseren van vloerverwarming in jaren 30 woning, nieuwe warmtepomp plaatsen, radiatoren plaatsen en leidingen leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Den Bosch staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Den Bosch:

Keukenkraan demonteren en nieuwe installeren

Keukenkraan demonteren en nieuwe installeren.

Daalderop close in boiler vervangen

Ik wil de close-in boiler in de keuken (5 l Daalderop plint boiler) laten vervangen, de huidige maakt kortsluiting, waarschijnlijk verwarmingselement dus stuk. Alle leidingen zijn aanwezig. Het is ook de bedoeling dat u de boiler levert. Graag ook de aansluitset vervangen.

Verwarming plaatsen in badkamer

Betreft douche ruimte van 1.40 bij 1.60, zit mogelijk ook aan plafondverwarming te denken indien mogelijk. In welk type infraroodverwarming heb je interesse? Stralingspanelen voor het plafond Hoeveel ruimtes / locaties moeten verwarmd worden? 1 ruimte Waar moet de infraroodverwarming geplaatst worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik

Duoblok vervangen en aansluiten op sanibroyeur

Duoblok afvoeren en een nieuwe plaatsen. Deze moet aangesloten worden op een sanibroyeur.

Elektrische cv ketel gecombineerd met elektrische boiler

Ik wil mijn gas cv ketel vervangen door een elektrische cv in combinatie met een elektrische boiler. De cv zou 6 watt moeten zijn en de boiler 100 l. De huidige ketel is 2 jaar oud, deze zou ik graag willen verkopen, zou u dit eventueel voor mij kunnen doen? Het liefst zou ik binnen 1 tot 2 maanden willen beginnen, maar dit is geen harde eis.

Gasleiding voor een gashaard aanleggen

Wij hebben een 2 onder 1 kap woning. Nieuwbouw en wonen er nu 6 jaar. Er is nog geen punt aangelegd. In ons geval zal er een leiding via de nog niet toegankelijke kruipruimte via de meterkast gemaakt moeten worden of via een sleuf in het plafond. Graag horen wij wat de mogelijkheden en kosten zijn.

Adviseren en installeren van zonnepanelen of stralingspanelen

Ik heb een huis met 3 kamers en en een badkamer. Ik heb 6 zonnepanelen op het dak en wil daar graag optimaal gebruik van maken. Misschien wil ik er nog 2 of 3 panelen extra erop laten leggen. Of op een andere manier mijn huis elektrisch verwarmen. Ik kom graag in contact met een vakman die langskomt en mij kan adviseren. Ik hoop dat deze klus vóór de zomer afgerond kan zijn.

Installeren van warmtepomp op bestaande vloerverwarming

Ik heb een nieuwbouwhuis uit 2018 met een NEFIT HR ketel in de kelder. De woning is uiteraard goed geïsoleerd, en ook voorzien van balans ventilatie. Ik heb bovendien loze leidingen laten aanleggen om tzt een buiten unit te kunnen plaatsen op mijn platdak om eventueel naar een hybride systeem te kunnen overstappen. Systeem dient 2 doelen: Energie zuiniger worden + vloer koelen in de zomer.

Horizontale boiler plaatsen

Bestaande oude verticale 120 ltr boiler moet vervangen worden door horizontale boiler. Graag ontvang ik een offerte.

Vloerverwarming realiseren

Hebben een huis gekocht en willen de bestaande verwarming (3 radiatoren) vervangen door vloerverwarming. Het totaal bedraagt ongeveer 55 m2. Pompschakelaar met een timer is gewenst. Ook zeer benieuwd hoe lang de werkzaamheden ongeveer zouden duren en wanneer we de tegels erop kunnen laten leggen. Ik wens niet gebeld te worden, alleen via mail contact. Eventueel een extra leiding alvast naar boven laten aanleggen i.v.m. later toevoegen vloerverwarming in de badkamer. Graag zouden we in april willen beginnen.

Elektrische boiler installeren

Elektrische boiler van Bosch 50 ltr installeren in voorheen een huurappartement. Aansluitingen zijn aanwezig h 80 cm br 39,5 cm diepte 40 cm. Graag in de offerte opnemen met en zonder levering van de boiler.

Keukenboiler repareren

De keukenboiler (Daalderop Keukenboiler - Close-in - 10 liter - 2200 Watt) werkt niet constant, iedere keer moet ik een duwtje geven of de regelaar bewegen.

Nieuwe CV Combiketel

Ik wil graag een nieuwe CV combiketel met een nieuwe thermostaat laten plaatsen en ik ontvang hier graag een offerte voor.

Vervangen en instaleren van 3 of 7 radiatoren

We hebben 1 lekkende radiator, nu lijkt het ons beter om drie tot misschien alle radiatoren ( 7 stuks) te vervangen (aangezien buren al eerder problemen heben gehad en bij vervanging ernstige roestvorming hebben gemeld aan ons. Dit lijkt bij de nu gesprongen radiator ook het geval te zijn) Graag advies, prijsopgave en snelle service? We hebben ook hulp nodig bij de keuze voor de nieuwe radiatoren. Wel is er redelijke spoed bij de radiator lekt in een bakken kan dus niet aan met deze kou.

Vloerverwarming aanleggen

Vloerverwarming als hoofdverwarming. Extra isolatie. Woonkamer 35 m2 , keuken 13 m2, gang 5 m2.

CV radiatoren installeren

werk: installeren van cv radiatoren 6 stuks 600 x 600 x 22, 2200 x 600 x 11, 1800 x 600 x 11, 1800 x 500 x 11, 800 x 500 x 22, en 1600 x 500 x 11 incl. radiatorkranen, voetventielen en hulpmaterialen. Oude radiatoren( 5 stuks) dienen eerst nog verwijderd te worden. De aanvoerleidingen komen vanuit de vloer. Locatie: geschakelde bungalow, alles begane grond.

Maiko split unit airco bijvullen en onderhoud

De Split airco geeft foutmelding E5 aan. Omdat de airco al in de woning zat bij aankoop heb ik geen gebruikshandleiding maar begrijp dat het met de koelvloeistof heeft te maken. Daarnaast weet ik niet of in het verleden onderhoud is gepleegd aan de airco. De sticker geeft aan MSW12-7AREN-CEQ en het jaartal 2006. Ik wil graag inzicht of reparatie en onderhoud nog zinvol is.

Vloerverwarming realiseren

We wensen vloerverwarming. We hebben al radiatoren, dus de slangen hoeven niet zo dicht op elkaar gelegd worden. Gaat om 65 m2 ongeveer.

Het realiseren van statisch accumulatie verwarming

Wij gaan over naar elektrisch verwarming. 3x25 ampere wordt geregeld. De woonkamer moet voorzien worden van verwarming anders dan infra-rood en convectie. We zien statisch accumulatie als redelijke oplossing: 2 units aan ieder zijde van de woonkamer.

Doucheset laten plaatsen

Ik wil een nieuwe doucheset laten plaatsen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik heb de doucheset al aangeschaft.

Leidingen leggen en afvoer van huis naar schuur

In schuur komt badkamer en keukenblokje. Waterleidingen, riolering en afvoer wil ik graag aangelegd hebben inclusief gaten in de grond (minimaal 60 cm). Afstand van het huis naar de schuur is ongeveer 8 meter. Afstand tussen de schuur en de meterkast is ongeveer 12 meter. Een kruipruimte is voor zover ik weet niet aanwezig. De schuur is leeg heeft een betonnen vloer en is makkelijk bereikbaar. De tuindeur is ongeveer 1 meter breed. In de tuin is er een afvoerput van de wc, deze is ongeveer 4 meter van de schuur verwijderd.

Lekkende buitenkranen repareren

De lekkende afsluiters van de buitenkranen moeten gerepareerd worden. 2 Stuks.

Warmtepomp installeren

Voor een jaren 30 huis (geen spouwmuur isolatie, wel dak/vloer isolatie en dubbel glas meeste HR++) ben ik aan het kijken wat nodig is om mijn huis te verduurzamen. Ik verbruik nu 1700 m3 gas per jaar met een Nefit Topline CW5 ketel voor verwarming en warm water. Ik overweeg om mijn huis te verwarmen met lucht-lucht warmtepompen met airco units in de woonkamer/keuken (ca 100-120m3) en 3 slaapkamers eventueel ook de werkkamer al is wellicht straalkachel daar beter. Voor de badkamer heb ik nu vloerverwarming op CV, graag advies wat daar slim is (elektrische vloerverwarming? ) Daarnaast zou ik dan ook een warmtepomp boiler voor het warm water willen installeren op de vliering.

Pelletkachel aansluiten

Wij hebben een woonhuis met daarbij een kantoor. Het kantoor heeft een oppervlakte van 650 x 1310 cm en een hoogte van 300 cm. De woning heeft een vloer oppervlakte van 800 x 1100 cm hoogte van 800 cm met een zadel dak. Graag zou ik de mogelijkheden willen weten om beide ruimtes te laten verwarmen via een pelletkachel.

Zonneboiler plaatsen

Ik wil graag een zonneboiler én HR++ CV Ketel, de huidige is aan vervanging toe, laten plaatsen in mijn nieuwe woning. Het betreft een tussenwoning met een woonoppervlak van 150 m2.