Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Den Bosch te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Den Bosch heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Den Bosch u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Den Bosch of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Den Bosch bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: verticale warmtewisselaar voor verwarmen en koelen, cV-ketel afkoppelen en warmtepomp leveren en installeren, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming voor nieuwbouw van 450 m2 + 140 m2., warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, geiser en moederhaard vervangen door gasloos systeem, vloerverwarming aanleggen en evt warmtepomp installeren, warmtepomp leveren en installeren, rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen, warmtepomp plaatsen, gaskachel en gasboiler vervangen door complete centrale verwarming, plaatsen zonnepanelen, warmte en watervoorziening boerderij realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Den Bosch staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Den Bosch:

Elektrische ketel plaatsen

I currently have HR combi boiler and have insulation in roof, wall cavity, double glazing glass. I would like to know all cost to buy and installation for an electric boiler or gas boiler with combination heat pump.

Gaskachel pelgrim bambino 70t ontsteker repareren

Onze ontsteker van Gaskachel Pelgrim Bambino 70t is kapot. Graag herstel hiervan, mogelijk is het noodzakelijk deze te vervangen.

Warmtepomp-boiler voor de warmwater-voorziening

Interesse in een warmtepomp-boiler voor een huishouden van 5 personen waarvan 4 dames. Is uitsluitend voor de warmwater-voorziening van een rijtjeshuis want de woning wordt verwarmd d.m.v. een pelletkachel. Graag een installateur die mij ook advies kan geven over verbruik en dergelijke.

Leidingen verleggen ten behoeve van nieuwe keuken

leidingen verleggen water.. aan en afvoer... 30 cm ( kraan en vaatwasser) en gas afsluiten. Omdat er op inductie gekookt gaat worden.

Eurom airco bijvullen en bekabeling vervangen

Graag willen we de airco laten bijvullen, de bekabeling buiten vervangen en zorgen dat het geheel netjes wordt afgewerkt. Daar ontvangen we graag een offerte voor. Ter verduidelijking van onze situatie: zie bijgevoegd Word document. Ook staat hier een foto in hoe we het graag afgewerkt zien. Het onderhoud van deze airco heeft zeker vijf jaar niet plaatsgevonden.

Airco afpersen en vacumeren

Zelf geplaatste split airco in werking stellen. Gr Ivar

Nieuwe elektrische boiler van 120L plaatsen

Nieuwe elektrische boiler van 120L aanschaffen en plaatsen in de keuken. De oude boiler graag verwijderen en afvoeren.

Keukenkraan demonteren en nieuwe installeren

Keukenkraan demonteren en nieuwe installeren.

Daalderop close in boiler vervangen

Ik wil de close-in boiler in de keuken (5 l Daalderop plint boiler) laten vervangen, de huidige maakt kortsluiting, waarschijnlijk verwarmingselement dus stuk. Alle leidingen zijn aanwezig. Het is ook de bedoeling dat u de boiler levert. Graag ook de aansluitset vervangen.

Verwarming plaatsen in badkamer

Betreft douche ruimte van 1.40 bij 1.60, zit mogelijk ook aan plafondverwarming te denken indien mogelijk. In welk type infraroodverwarming heb je interesse? Stralingspanelen voor het plafond Hoeveel ruimtes / locaties moeten verwarmd worden? 1 ruimte Waar moet de infraroodverwarming geplaatst worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik

Duoblok vervangen en aansluiten op sanibroyeur

Duoblok afvoeren en een nieuwe plaatsen. Deze moet aangesloten worden op een sanibroyeur.

Elektrische cv ketel gecombineerd met elektrische boiler

Ik wil mijn gas cv ketel vervangen door een elektrische cv in combinatie met een elektrische boiler. De cv zou 6 watt moeten zijn en de boiler 100 l. De huidige ketel is 2 jaar oud, deze zou ik graag willen verkopen, zou u dit eventueel voor mij kunnen doen? Het liefst zou ik binnen 1 tot 2 maanden willen beginnen, maar dit is geen harde eis.

Gasleiding voor een gashaard aanleggen

Wij hebben een 2 onder 1 kap woning. Nieuwbouw en wonen er nu 6 jaar. Er is nog geen punt aangelegd. In ons geval zal er een leiding via de nog niet toegankelijke kruipruimte via de meterkast gemaakt moeten worden of via een sleuf in het plafond. Graag horen wij wat de mogelijkheden en kosten zijn.

Adviseren en installeren van zonnepanelen of stralingspanelen

Ik heb een huis met 3 kamers en en een badkamer. Ik heb 6 zonnepanelen op het dak en wil daar graag optimaal gebruik van maken. Misschien wil ik er nog 2 of 3 panelen extra erop laten leggen. Of op een andere manier mijn huis elektrisch verwarmen. Ik kom graag in contact met een vakman die langskomt en mij kan adviseren. Ik hoop dat deze klus vóór de zomer afgerond kan zijn.

Installeren van warmtepomp op bestaande vloerverwarming

Ik heb een nieuwbouwhuis uit 2018 met een NEFIT HR ketel in de kelder. De woning is uiteraard goed geïsoleerd, en ook voorzien van balans ventilatie. Ik heb bovendien loze leidingen laten aanleggen om tzt een buiten unit te kunnen plaatsen op mijn platdak om eventueel naar een hybride systeem te kunnen overstappen. Systeem dient 2 doelen: Energie zuiniger worden + vloer koelen in de zomer.

Horizontale boiler plaatsen

Bestaande oude verticale 120 ltr boiler moet vervangen worden door horizontale boiler. Graag ontvang ik een offerte.

Vloerverwarming realiseren

Hebben een huis gekocht en willen de bestaande verwarming (3 radiatoren) vervangen door vloerverwarming. Het totaal bedraagt ongeveer 55 m2. Pompschakelaar met een timer is gewenst. Ook zeer benieuwd hoe lang de werkzaamheden ongeveer zouden duren en wanneer we de tegels erop kunnen laten leggen. Ik wens niet gebeld te worden, alleen via mail contact. Eventueel een extra leiding alvast naar boven laten aanleggen i.v.m. later toevoegen vloerverwarming in de badkamer. Graag zouden we in april willen beginnen.

Elektrische boiler installeren

Elektrische boiler van Bosch 50 ltr installeren in voorheen een huurappartement. Aansluitingen zijn aanwezig h 80 cm br 39,5 cm diepte 40 cm. Graag in de offerte opnemen met en zonder levering van de boiler.

Keukenboiler repareren

De keukenboiler (Daalderop Keukenboiler - Close-in - 10 liter - 2200 Watt) werkt niet constant, iedere keer moet ik een duwtje geven of de regelaar bewegen.

Nieuwe CV Combiketel

Ik wil graag een nieuwe CV combiketel met een nieuwe thermostaat laten plaatsen en ik ontvang hier graag een offerte voor.

Vervangen en instaleren van 3 of 7 radiatoren

We hebben 1 lekkende radiator, nu lijkt het ons beter om drie tot misschien alle radiatoren ( 7 stuks) te vervangen (aangezien buren al eerder problemen heben gehad en bij vervanging ernstige roestvorming hebben gemeld aan ons. Dit lijkt bij de nu gesprongen radiator ook het geval te zijn) Graag advies, prijsopgave en snelle service? We hebben ook hulp nodig bij de keuze voor de nieuwe radiatoren. Wel is er redelijke spoed bij de radiator lekt in een bakken kan dus niet aan met deze kou.

Vloerverwarming aanleggen

Vloerverwarming als hoofdverwarming. Extra isolatie. Woonkamer 35 m2 , keuken 13 m2, gang 5 m2.

CV radiatoren installeren

werk: installeren van cv radiatoren 6 stuks 600 x 600 x 22, 2200 x 600 x 11, 1800 x 600 x 11, 1800 x 500 x 11, 800 x 500 x 22, en 1600 x 500 x 11 incl. radiatorkranen, voetventielen en hulpmaterialen. Oude radiatoren( 5 stuks) dienen eerst nog verwijderd te worden. De aanvoerleidingen komen vanuit de vloer. Locatie: geschakelde bungalow, alles begane grond.

Maiko split unit airco bijvullen en onderhoud

De Split airco geeft foutmelding E5 aan. Omdat de airco al in de woning zat bij aankoop heb ik geen gebruikshandleiding maar begrijp dat het met de koelvloeistof heeft te maken. Daarnaast weet ik niet of in het verleden onderhoud is gepleegd aan de airco. De sticker geeft aan MSW12-7AREN-CEQ en het jaartal 2006. Ik wil graag inzicht of reparatie en onderhoud nog zinvol is.

Vloerverwarming realiseren

We wensen vloerverwarming. We hebben al radiatoren, dus de slangen hoeven niet zo dicht op elkaar gelegd worden. Gaat om 65 m2 ongeveer.