Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Den Bosch te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Den Bosch heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Den Bosch u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Den Bosch of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Den Bosch bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: cV ketel en warmtepomp installeren, verwarmingspomp installeren, warmtepomp advies en plaatsing, vloerverwarming en een lucht-water warmtepomp plaatsen, warmtepomp(en) plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, hybride lucht-warmtepomp en zonnepanelen installeren, zonneboiler en buffervat plaatsen, een water-water-warmtepomp installeren, nieuwbouw voorzien van warmtepomp, gasloos wonen, vloerverwarming plaatsen, warmtepompinstallatie plaatsen, warmtepomp instaleren, elektrische boiler plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Den Bosch staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Den Bosch:

Complete cv installatie plaatsen

Voor mijn nieuwe woning wil ik een offerte ontvangen voor een complete cv installatie. Op dit moment zit er enkel een gaskachel in de wonen plus geisers. Het gaat om een woonkamer (50 m2), 3 slaapkamers en een badkamer. De totale woning is ongeveer 80-100 m2.

Complete CV installatie in huis

Ik heb een jaren 30 huis zonder cv (geiser en gaskachels) maar deze moet een complete installatie krijgen. De woonkamer is 45 m2. Bij voorkeur wil ik ook vloerverwarming. Boven heb ik twee slaapkamers en een badkamer, totaal 25 m2, met wens vloerverwarming in de badkamer (5 m2) en radiatoren op de slaapkamers. De bergzolder wordt op later tijdstip verbouwd.

Gasleiding keuren voor de verzekering

We hebben een gashaard laten plaatsen. De gasleiding hebben we door een loodgieter laten maken door de kruipruimte. Deze willen wij graag laten keuren voor de verzekering. Ongeveer 13 meter flexibele leiding. Ik wil graag weten wat het kost om deze bij jullie te laten keuren.

CV ketel vervangen

Mijn ketel is 17 jaar oud en dient te worden vervangen. Mijn voorkeur gaat uit naar een CW5 ketel waarbij ik graag hoor wat inclusief en exclusief is.

Vloerverwarming plaatsen

Het betreft een recent aangekocht appartement van ongeveer 15 jaar oud op de tweede verdieping, lift aanwezig. Er is een anhydrietvloer aanwezig met een dekvloer welke, via ongeveer 2 cm isolatie, los van de betonnen draag-/ ondervloer is aangebracht. Het zal gaan om de woonkamer van 60 m2 en 2 slaapkamers van 20 en 15 m2. Het werk dient voor 12 november uit gevoerd te zijn.

Lekkende kranen vervangen

De keukenkraan en de wastafelkraan in de doucheruimte lekken beide. Graag wil ik deze laten vervangen. Voor de keuken heb ik al een nieuwe kraan aangeschaft, voor de wastafel in de doucheruimte nog niet. Hier is mij nog niet duidelijk welke maat ik moet aanschaffen.

Warmtepompboiler installeren voor pandverwarming

Ik ben op zoek naar een warmtepompboiler, die de Cv ketel (gas) kan overnemen. De gezinssamenstelling is 4 personen. Belangrijk feit is dat er voor de benedenverdieping geen warm water nodig is (electrische boiler/cooker), wel is er warm water nodig voor de 1e en 2e verdieping. 1e verdieping douche en bad / 2e verdieping douche. Voor het comfort een must dat op deze manier beide badkamers gelijktijdig te gebruiken zijn! We zijn in bezit van zonnepanelen voor opwekking van stroom.

Fonteintje aanleggen in het toilet

Ik zoek een loodgieter die in mijn toilet een fontein kan plaatsen. De leidingen voor het fonteintje zijn weggewerkt door de vorige bewoonster. Om de leidingen te bereiken moeten er een aantal tegels verwijderd worden. Voor het uiteindelijk dichtmaken hiervan zijn er nieuwe tegels aanwezig. Het werk moet plaatsvinden op de begane grond.

Toilet en fontein plaatsen

De oude toilet weghalen, wand achter toilet breken, hangtoilet plaatsen met zoveel mogleijk ruimte winst. Rioolaansluiting omleggen en weer aansluiten. Achterwand en eventueel vloer dicht maken. Tegelen hoeft niet. Nieuw wasbakje hangen en aansluiten.

Vloerverwarming aanleggen

Het betreft een nieuwbouwwoning met een oppervlak tussen de 50 en 100 m2. De vloerverwarming moet op een vloer gelegd worden die gemaakt is van SIP's. Dus zwaar geïsoleerd (Rc 6,0) maar wel met een toplaag van OSB, die wellicht de warmte aantrekt, in plaats van dat die naar boven gaat? Op de vloerverwarming komen vloerbedekking tegels, grenen parket, keramische tegels (3 verschillende ruimtes).

Vuilwaterpomp repareren

Enkele weken geleden bleef de pomp lang nazoemen, pompte wel weg, maar maakte niet het "normale pompgeluid". Het klonk alsof het lang duurde voordat er druk werd opgebouwd. We hebben de afvoeren ontstopt maar de pomp bleef het probleem geven maar ineens, na enkele dagen, deed ie het weer normaal. Nu heeft hij, na gebruik, kortsluiting gegeven. Wij hebben alles schoongemaakt. Als de pomp droog staat is er geen kortsluiting. Als ik er wat water in laat lopen is er meteen kortsluiting. Wat kan het zijn en is dit te repareren?

WC vervangen

De bestaande wc in de badkamer vervangen voor een hogere wc pot inclusief reservoir. Het gaat om een staande wc pot met onder uitgang. Graag afvoeren oude materiaal.

Waterleiding naar de slaapkamer aanleggen

Ik wil van een slaapkamer een schoonheidssalon maken. Hiervoor heb ik een wasbak nodig. Daarom wil ik graag een waterleiding en afvoer laten aanleggen. Er is op de bovenverdieping al een toilet aanwezig.

Warmtepomp plaatsen

Warmtepomp kan mogelijk aangesloten worden op mechanisch afzuigsysteem. We hebben al 18 zonnepanelen op ons dak voor de energievoorziening. Het moet in de plaats komen voor de CV-combiketel.

Keukenkraan monteren

Ik wil een keukenkraan laten monteren welke ik bij de Praxis aangeschaft heb. Vaste prijs volgens de bouwmarkt is €65.00.

Informatie omtrent verwarmingsinstallatie

Ik heb een groot huis met een inhoud 1900 m3 met een zwembad. Ik ben verder ook aan het kijken om mijn huis te verwarmen met een pelletketel. Ik weet niet of dit gecombineerd kan worden. Ik zou graag alle opties willen doornemen.

Vloerverwarming frezen

Vloerverwarming infrezen in een bestaande vloer van 50 m2. Er komt uiteindelijk een parketvloer bovenop te liggen, dus ik zou graag weten of hier rekening mee gehouden moet worden met betrekking tot het soort vloerverwarming.

Vloerverwarming aanleggen

Vloerverwarming compleet aanleggen, ongeveer 70 m2, 4 van de 5 radiatoren verwijderden, dit alles op de begane grond. Er ligt momenteel parket en een gedeelte is betegeld (4 m2). Dit haal ik er zelf uit.

Kranen vervangen

Ik wil een 'Hans Grohe' bad kraan en wastafelkraan vervangen. Ik haal zelf de nieuwe onderdelen. Zonder afvoeren.

Electrisch verwarmingssysteem aanleggen in een bedrijfspand

Het betreft een grote ruimte van 300 m2, waar zich 4 verschillende afgesloten ruimtes bevinden ieder met een eigen blower. Het water van de ringleiding moet verwarmd worden en de 4 de ruimtes verwarmen. Momenteel staat er een CV ketel die het water verwarmd. In plaats van verwarmen met gas wil ik overstappen op elektra. Ik wil graag goed advies over de soort warmtepompinstallatie passend bij mijn situatie.

Verwarmingsketel vervangen en verplaatsen

De verwarmingsketel moet worden vervangen en verplaatst. Het is een oud, vierkant blok uit 1970. Verplaatsen van de ene hoek van de zolder naar de andere hoek (diagonaal, 2 a 3 meter). Daarvoor moeten er ook leidingen verlegd worden. Materialen in overleg.

Dompelpomp in de kelder/garage vervangen

Ik heb een dompelpompje in een vuilwaterput in mijn half onder mijn woning gelegen garage/berging die overtollig water van de hellingbaan, dat via een goot in de put komt, in het riool pompt. Deze pomp werkt niet meer. Graag ontvang ik een offerte voor het installeren van een nieuw pompje.

Wasunit in salon plaatsen

Ik wil mijn salon openen op 3 april .. heb alles binnen maar mijn wasunit is nog niet aangesloten.. wil de kapsalon in de serre alleen we hebben daar vloerverwarming.. heeft u een tip! Misschien een verhoging plaatsen..

Moederhaard vervangen

Een moederhaard, waarop de radiatoren aangesloten zijn, en een elektrische boiler zitten in een appartement op 1e verdieping. Ik wil in plaats van de moederhaard en boiler een cv laten plaatsen. Kun u mij adviseren en een prijsopgave doen?

Thermostaatkraan van Schavis stoomcabine repareren

Warm waterkraan van schavis Indoor duo stoomcabine werkt niet meer. Als de koudwaterkraan loopt en je draait aan de warmwaterkraan blokkeert alles en komt er niets meer. Het is een Schavis Indoor Duo Model 212 Type E L - 33001.