Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Den Bosch te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Den Bosch heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Den Bosch u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Den Bosch of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Den Bosch bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: geheel nieuw waterleidingnetwerk op woonpark aanbrengen, verwarmingsinstallatie aanleggen, wTW-installatie laten plaatsen, gas, water en licht aanleggen voor mantelzorgwoning, cV-installatie in een woonhuis installeren, gaskachels vervangen door centrale verwarming, cV in bestaande woning aanleggen, installatie van de leidingen van water en elektra, airco op de bovenverdieping installeren, cV installatie compleet installeren, vloerverwarming aanleggen, heteluchtverwarming vervangen door CV installatie, vloerverwarming infrezen en aansluiten, complete cv installatie aanleggen, complete verwarming aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Den Bosch staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Den Bosch:

Vloerverwarmingverdeler vervangen en vloerverwarming aansluiten

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het controleren van een aanwezige vloerverwarming, het vervangen van de vloerverwarming verdeler, het aansluiten van de vloerverwarming. Er ligt een vloerverwarming die niet aangesloten is, de aansluiting roest en lekt. We zouden de vloerverwarming graag weer in gebruik nemen als dit kan. We wonen nog niet in het huis ( pas per 14 april) en ik heb daarom geen informatie over het soort verdeler. Ik weet wel dat de benedenverdieping 9,7 bij 5,7 meter groot is. Ik geef de voorkeur aan een offerte die later mee kan vallen.

Riool ontstoppen

Rioolverstopping verhelpen

Rioolverstopping verhelpen. "Zeker en mobiel" zijn geweest voor meting/pijp doorgeboord van voordeur naar de weg toe (ongeveer 10 meter). Zij denken aan een verzakking in het riool onder de woning. Boven loopt het toilet (nog wel) goed door, beneden niet.

Gaskachel vervangen door houtkachel

Ik wil mijn gaskachel vervangen voor een houtkachel. Hiervoor zal waarschijnlijk het nodige moeten gebeuren, bijvoorbeeld het rookkanaal vervangen, binnen werk stuken en wellicht de houten koof (eerste verdieping) vervangen. Huidige rookkanaal is ongeveer 6 meter lang en gaat recht om hoog. Graag ontvang ik advies betreffend benodigde werkzaamheden en een offerte.

Houtkachel plaatsen en rookgasafvoer monteren

Het betreft een houtkachel plaatsen in een overkapte (plat dak) buiten veranda. Heeft een houten vloer. Hier kan ik betontegels leggen als fundering voor de kachel. Afvoer voor rookgas aanleggen door plat dak (voorkeur)of door achterwand. Plat dak is bekleed met een kunststof dakbedekking (licht grijs). Vanaf de vloer tot aan het dak is ongeveer 2,60 meter.

Gaskachel Pelgrim Bambino 70T installeren/controleren

Ik heb ter vervanging van een kleinere kachel een Pelgrim Bambino 70T gekocht die ik wil aansluiten, maar vooral laten controleren. Hij is uit een huis gekomen waar "hij" als hoofdverwarming gebruikt werd. Hij ziet er goed uit maar ik weet niet wanneer hij voor het laatst is nagekeken. Dus het gaat om het veilig aansluiten en nakijken van de kachel zegt de klant.

Afvoerkanaal aanpassen en gashaard aansluiten

Afvoerkanaal van mijn nieuwe kachel zit lager dan het uitvoerkanaal van de gaskachel. Er moet dus een nieuw afvoergat gemaakt worden in de schoorsteen ter hoogte van de kacheluitvoer, waarna de kachel aangesloten kan worden.

Monteren van een houtkachel

Houtkachel plaatsen. Wij hebben een houten vloer, dus ook een grondplaat nodig.

Houtkachel plaatsen op grondplaat

Houtkachel plaatsen. Wij hebben een houten vloer, dus ook een grondplaat nodig.

Houtkachel installeren

Ik wil graag een houtkachel geplaatst hebben. Omdat de vloer van hout is moet er een grondplaat geplaatst worden. Het moet of van glas of van staal zijn.

Vochtprobleem verhelpen

Wij hebben het dak laten repareren maar de lekkage is niet verholpen. Ik vermoed dat het vochtprobleem te maken heeft met een kapotte waterleiding en niet met het dak.

Toilet, wastafel en bad-/douchemengkraan vervangen

Het uitvoeren van een aantal werkzaamheden in de badkamer: plaatsen van een duoblok toilet, tevens is 1 van de 2 wastafels stuk, deze moet vervangen worden en mogelijk (omdat dezelfde wellicht niet verkrijgbaar is) twee wastafels plaatsen. Tot slot moet de mengkraan douche/bad worden vervangen. Nog geen materialen aangeschaft, dit graag in overleg.

Oude airco verwijderen

Een oude airco-unit op een plat dak moet worden verwijderd en afgevoerd worden naar een milieustation.

Moederhaard schoonmaken en nakijken

We hebben een oud model moederhaard in de woonkamer staan en deze is al geruime tijd stuk. Hij slaat af kort nadat we hem aan hebben gezet. Nu in de zomer is het niet erg, maar de koudere tijden komen eraan dus we zouden hem graag gerepareerd willen hebben. Waarschijnlijk heeft hij een grondige schoonmaak- en onderhoudsbeurt nodig. We hebben een oud model en daar zit asbest in.

Inbouwreservoir plaatsen en afwerken

Inbouwreservoir wc plaatsen en afwerken, zonder betegelen. Afvoer aanwezig en waterleiding ook

Sleuven en dozen in beton frezen

Ik wil graag wat sleuven laten frezen en gaten laten boren voor elektradozen in beton. Heeft u tijd komende week?

Plaatsen van 2 buitenkranen

Ik laat aan de voor- en achterzijde van onze woning graag een buitenkraan plaatsen. Er moet hier even bekeken worden hoe de aanleg moet worden uitgevoerd. Ik ontvang graag uw offerte. Ik heb geen haast met deze klus.

Pelgrim gaskachel aan laten sluiten

Wij willen graag onze GHW 4 Pelgrim gaskachel geheel aan laten sluiten/instellen (inclusief leidingen). De leiding ziet er al van de oude kachel maar deze moet ongeveer 75 cm omgelegd worden. De leiding moet bocht naar links worden gemonteerd (50 cm) en dan omhoog (20 cm). Wat zijn ongeveer de kosten om de gaskachel aan te laten sluiten.

Gasleiding aanpassen en verleggen

Oude keuken is verplaatst. Oude leiding is al weggehaald. Nieuwe leiding van meterkast naar nieuwe keuken ca 10-15 verder. Koppeling in meterkast is er al.

Newform Egon keukenkraan repareren

Het begon met alleen lekken, maar nu is ook het draaimechanisme defect nadat een loodgieter dit heeft geprobeerd te repareren. Ik zoek iemand die veel verstand heeft van dit type keukenkraan, die dit kan repareren.

Kokend waterkraan installeren

Het betreft het installeren van een kokend waterkraan van Insinkeratir in de keuken. Het gaat om een nieuw te plaatsen kraan. Ik heb de kraan al gereserveerd bij Praxis. Er zal een boilertje van 2.5 liter geïnstalleerd moeten worden.

Regendouche met thermostaatkraan monteren

In de badkamer een mengkraan en douchestang vervangen door een regendouche en een thermostaatkraan. De hartmaat van de huidige kraan is 120 mm.

Nieuwe CV ketel installeren

Hert betreft het vervangen van een 17 jaar oude combiketel en vervanging van 6 radiatoren.

Douchekraan door thermostaatkraan vervangen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten vervangen van de douchekraan voor een thermostaatkraan. De S-koppeling moet ook worden vervangen. Ik heb de kraan al gekocht bij Gamma.

Ontsteking van de gaskachel repareren

Het ontstekingsmechanisme van mijn gaskachel werkt niet. Graag zou ik willen weten of dit gerepareerd kan worden en wat hiervan de kosten zijn.