Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Cuijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Cuijk heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Cuijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Cuijk of directe omgeving.

132 klanten uit Cuijk bevelen een bij Casius in Cuijk aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Cuijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming realiseren, het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp, vloerverwarming aanleggen, iR vloerverwarming leggen, convectorput leveren en plaatsen en gat in betonvloer zagen, schoorsteen verwijderen, cv ketel verplaatsen en nieuwe leveren, het realiseren van vloerverwarming in jaren 30 woning, nieuwe warmtepomp plaatsen, radiatoren plaatsen en leidingen leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Cuijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Cuijk:

4 Airco's solderen en in bedrijfstellen

Ik heb 4 Nieuwe split units op een plat dak geplaatst, alle leidingen gelegd, schakelbare stopcontacten geplaatst. De buitenunits zijn zeer toegankelijk, ruimte genoeg op het platte dak. 2 buitenunits staan op muurbeugels en daarvoor staan de 2 andere buitenunits. Bij de binnenunits liggen de leidingen over elkaar heen, dus overlengte. Ik zoek iemand die de leidingen binnen en buiten wil solderen, airco's in bedrijf stellen.

Ketel verplaatsen

Bestaande ketel staat op zolder en moet verplaatst worden. Liefst systeem in combinatie met of geïntegreerd met liggende zonneboiler onder knieschot .

Gasboiler van Vaillant onderhouden

We hebben een gasboiler van Vaillant die niet meer goed werkt. We hebben opeens geen warm water meer. Ik ontvang graag een offerte voor een onderhoudsbeurt.

Wastafels verwijderen en wasmachineaansluiting maken

2 wastafels uit slaapkamers verwijderen en netjes afwerken, 1x wastafel verwijderen en vervangen door ander wastafelmeubel in de doucheruimte. Maken van een wasmachineaansluiting. Er is water en afvoer (cv-installatie), maar eea moet nog geschikt worden gemaakt om de wasmachine op aan te sluiten (metertje opzij).

Woonkamer en hal voorzien van vloerverwarming

Na renovatie van de keuken willen we de keuken, woonkamer en hal voorzien van vloerverwarming. We hebben een betonnen ondervloer die waarschijnlijk ingefrezen moet worden. Rond de 40 m2

Warmte pomp realiseren in een bungalow woning

Aanvraag voor een warmtepomp is ten behoeve van een nog te bouwen begane grond bungalow met plat dak. De leven- bestendige woning heeft een EPC waarde van maximaal 0,4. Deze woning gaat bestaan uit: slaapkamer 1,17 m2, badkamer 8 m2, kamer/keuken 42 m2, berging/techn. ruimte 15 m2, slaapkamer 2. 10 m2 en de hal met toillet 8 m2. Totale netto oppervlak 100 m2 bij een plafond hoogte van 2,65 meter. Beoogde bouw start medio eind 2019 begin 2020. Opgave inclusief het voorzien van de grondwater voorzieningen. Geschatte diepte circa 85 meter. En inclusief de zonnepanelen voor een energie neutrale woning. Het is voor twee personen. het geldt voor het verwarmen en voor sanitair water verwarmen. Persoonlijke berekening hebben we niet, maar we vermoeden dat het niet nodig is. Het huis heeft een kuub inhoud van 260.

Rookgasafvoer CV verplaatsen

Rookgasafvoer van CV gaat door pannendak (Sneldek) en moet 1 pan naar links ivm plaatsing zonnepanelen. Oude gat buiten afdichten met materiaal nieuwe gat en dicht purren. Afkoppelen, aanpassen en aansluiten en buizen, vrij maken binnenbetimmering en afwerking binnenbetimmering wordt zelf gedaan.

Vloerverwarming leggen

Er is een bestaande plavuizenvloer aanwezig, indien het mogelijk is om hier in te vrezen dan is dat prima anders vloerverwarming aanbrengen middels krimpnetten/platen, het betreft de benedenverdieping, woonkamer, keuken, hal en toilet, bestaande cv radiatoren en leidingen beneden verdieping verwijderen (inclusief 1 convectorput), cv boven en in de garage dient behouden te blijven. Het gaat om ongeveer 60 m2.

Pelletkachel plaatsen

Ik wil een pelletkachel laten plaatsen. Ik heb al een asbestpijp van 1200 mm. Het plafond moet wel nog opengemaakt worden maar dat ga ik zelf doen. Het dak zit op een meter of 5-6 hoogte.

Zonneboiler in combinatie met vloerverwarming

Wij willen een zonneboiler en een combinatievloerverwarming laten plaatsten. De aanschaf van deze materialen moet door de vakman worden gedaan in overleg met de klant. Eventueel kunnen er ook zonnepanelen worden gezet, maar dit moet eerst met de klant worden overlegd.

Toiletpot vervangen

Vervangen wc pot met vloerafvoer.

Installatiewerk en elektra aanpassen voor een nieuwe keuken

Onze nieuwe keuken met apparatuur zal worden geplaatst in week 43. Voor die tijd wil ik de waterleiding en afvoer laten verplaatsen. Verder moeten er extra groepen worden bijgeplaatst in de groepenkast en wil ik extra stopcontacten in de keuken. Bovendien willen we een buitenkraan in de tuin laten aanleggen en een elektra-aansluiting voor tuinverlichting. Wij ontvangen graag uw offerte.

Dakdoorvoer door schuin dak voor mobiele airco

- Dakdoorvoer maken in schuin dak (pannen aan de buitenkant); - Dak doorvoer moet in diameter 15 cm zijn (zo groot is de buis die we aan de binnenkant moeten aansluiten; - Het gaat om een complete dak doorvoer, inclusief levering en installatie; - Eindresultaat moet er uiteraard netjes uitzien van binnen en van buiten; - Dak doorvoer gaat gebruikt worden voor afvoer warme lucht van (mobiele) airco; - zie op foto, ronde rondje is indicatie waar deze zou moeten komen aan de binnenkant.

Multi split airco leveren en plaatsen

Graag een offerte voor het aanschaffen en plaatsen van een multi split airco unit. Optie I: 2 kamers 1e verdieping, Kamer A 83m3, kamer B 40m3 Optie II is als de airco ook naar kamer C gaat op de begane grond, dan is het 100m3. Woning betreft een 3 verdieping woning met plat dak uit 2008. Buiten unit dient op dak geplaatst te worden. Afstand begane grond tot 3e verdieping plat dak is ongeveer 8 m verticaal. Ik schat ongeveer 17 strekkende m aan koelslang lengte nodig te hebben. Prijsopgave graag gespecificeerd naar materiaal, plaatsing en overige kosten(extra groep en stroompunt aanleggen). Er kan middels de 2e verdieping relatief gemakkelijk op het plat dak van de 3e verdieping gekomen worden.

Gasleiding voor de gashaard aanleggen

Gasleiding vanuit de meterkast door de kruipruimte naar de woonkamer leggen voor een gashaard. De afstand is ongeveer 2 meter.

Rookkanaal en dakdoorvoer controleren

Graag zou ik een offerte willen voor het controleren van een rookkanaal en de dakdoorvoer. Afgelopen weekend heb ik een rookkanaal door een nieuwe uitbouw en langs de buitengevel gemaakt. De houtkachel trekt goed en lijkt op eerste gezicht goed. Toch zou ik graag voor mijn gemoedstoestand er nog een deskundig oog op willen laten vallen, maar wel met een reële mening.

Keukenafvoer ontstoppen

De zwanenhals onder de wasbak in de keuken is waarschijnlijk aan het verstoppen. Het water loopt steeds langzamer door en het ruikt. Ik heb geen handige man in huis en heb dus hulp nodig van buitenaf.

Afzuigkap installeren

Installeren pelgrim afzuigkap aanbrengen en oude verwijderen.

Convectorput plaatsen voor een glazenpui en vloerverwarming

Voor onze nieuwe woning willen we graag vloerverwarming in combinatie met (mini) convector delen aanleggen. Is dit mogelijk? Convectorput zou ongeveer 3 meter lang moeten worden en een kleine 60 m² aan vloerverwarming. Graag ontvang ik vrijblijvend advies en een prijsopgave.

Radiator plaatsen in de berging

Ik wil dat er een radiator geplaatst wordt in de berging. Doortrekken kan waarschijnlijk vanaf de vloerverwarming, de aansluiting daarvan zit echter in de hal die niet aansluit op de berging. Onder het huis zit een kruipruimte, onder de berging niet. De berging is ongeveer 18 vierkante meter op de begane grond.

Radiator aansluiten op CV-installatie

Ik zoek iemand voor het plaatsen van een radiator in garage, op de bestaande CV. Radiator is aanwezig. CV hangt in de bijkeuken, aangrenzend aan de garage. Leiding moet wel nog getrokken worden.

Dubbelwandig rookkanaal plaatsen

Ik wil een dubbelwandig rookkanaal laten plaatsen van 150 mm diameter. Deze gaat buiten aan de gevel en is zes meter hoog. Er moet een gat in de muur van de begane grond geboord worden. Zoals nu op de foto te zien, het is een foto van een andere woning.

Vervangen radiator

De radiator in de badkamer dient vervangen te worden. Deze wordt zelf aangeschaft maar heeft wel een afwijkende afmeting.

Plaatsen houtkachel en rookkanaal

Wij hebben een houtkachel. Deze moet geplaatst worden in de woonkamer. Tevens rookkanaal door het plafond. Verder moet het rookkanaal door het nok van het dak en 2 verdiepingen heen. Het gaat om betonvloeren. Schat een meter of 8 aan rookkanaal.

Repareren gasleiding

Er loopt een gasleiding van het huis door de tuin naar de garage. Daar bevindt zich een gaskachel. Toen wij het huis 4 jaar geleden kochten was deze al afgekoppeld i.v.m een gaslek. Wij zoeken iemand de leiding kan controleren en repareren. Wij willen graag weten wat het gaat kosten, zonder vervanging van de leiding, en eventueel met vervanging van de leiding. Uiteraard moet dit door een erkend bedrijf uitgevoerd worden.