Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor thermostaat van de magnum vloerverwarming repareren:

Thermostaat van de Magnum vloerverwarming repareren

Mijn thermostaat van mijn vloerverwarming in de badkamer is stuk. Eerst werd deze heel heet, en vervolgens maakte het een raar geluid en nu doet deze niks meer.
Onze klant uit Breugel (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor thermostaat van de magnum vloerverwarming repareren uit heel Nederland:

Evohome systeem installeren

Ik zou graag een Evohome systeem met 4 slimme radiatorknoppen laten installeren (het totaal aanwezige radiatoren). Er is net een Remeha Calenta CW6 bij ons geplaatst samen met een Magnum Remote Zone Control systeem voor de vloerverwarming beneden en de badkamer boven. De radiatoren zijn oud en hebben geen bypass. Er is een buis van de plek voor de thermostaat beneden naar de ketel waardoor een kabel kan worden getrokken. We willen de ruimtes met de vloerverwarming graag opdelen in 4 zones. Graag een gedetailleerde offerte voor het systeem en de installatie.

Thermostaat vervangen van elektrische vloerverwarming

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten vervangen van de thermostaat van de vloerverwarming in de badkamer. Type thermostaat: Magnum Intelligent-Control.

Storing in elektrische vloerverwarming verhelpen

We hebben in onze verbouwde badkamer een Magnum Cable in de vloer aangebracht. Bij het aansluiten van de thermostaat slaat direct de aardlekschakelaar eruit. Na meting tussen beide weerstandsdraden is Ohmse waarde 0. De Ohmse waarde tussen één van de weerstandsdraden en de aardmantel is wel de verwachte 76 Ohm. We zijn op zoek naar een elektricien die de plaats van de storing kan opzoeken zonder dat de vloer er uit gehaald moet worden en willen graag een indicatie van de kosten.

Thermostaat van Magnum vloerverwarming repareren

Ik heb een Magnum Comfort thermostaat voor de vloerverwarming in de badkamer. Deze is kapot. Ik zou graag het laten repareren (nieuwe sensor van Magnum ontvangen) of een nieuwe willen laten aansluiten. Ik ben het beste te bereiken per email.

Elektrische vloerverwarming repareren

Ik heb een magnum vloerverwarming in de keuken. De thermostaat functioneert niet meer goed. Is niet meer regelbaar en staat nu altijd op off. Zet ik hem aan dan wordt de vloer erg heet. Graag vervangen door een eenvoudig handmatig regelbaar exemplaar. Ik ga binnenkort met vakantie, moet voor die tijd zijn geregeld in verband met oppassers.

Thermostaat van Magnum vloerverwarming repareren

Ik heb een Magnum Confort thermostaat voor de vloerverwarming in de bijkeuken. Deze is kapot. Ik zou graag een nieuwe willen laten aansluiten. Ik ben het beste te bereiken per email.

Ik zoek een installateur in de buurt die ...

Ik zoek een installateur in de buurt die een klokthermostaat van de Magnum Millimat kan verplaatsen. De thermostaat zit nu op een onbereikbare plaats vanwege een kast.

Sloopwerk. Badkamer van ongeveer 2,5m ...

Sloopwerk. Badkamer van ongeveer 2,5m bij 3,5 m. Whirlpoolbad (Riho); badombouw met strips afwerking. Op de plek waar nu de douchecabine staat Massagedouche (Pharo Comfort), met zitje (van cementblokken en tegels van 20cm bij 20cm) in cabine. Op de plek waar nu het bad ligt. Zwevend toilet (Villeroy & Boch). Op dezelfde plek te liggen als het huidige toilet Meubel met twee wastafels (Thebalux) en spotjes. Op dit moment staat niets op deze plek. Vloerverwarming met digitale klok thermostaat (Magnum Millimat). Vloertegels (Villeroy & Boch): 40cm bij 40cm Wandtegels (Mosa): 30cm bij 45cm, op 1,8m hoogte strips van (Mosa) 20cm bij 6cm door de hele badkamer