Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor het realiseren van een aantal radiatoren in bedrijfspand op stadsverwarming:

Het realiseren van een aantal radiatoren in bedrijfspand op stadsverwarming

Het betreft een kantoorunit welke is voorzien van stadsverwarming. in totaal groot circa 80 m² waarin twee kantoortjes zitten van circa 10 m², één kantoortje van 5 m² en circa 55 m² open ruimte. In elke ruimte 1, de grote ruimte 2-3. Het is de bedoeling dat hier dus radiatoren terecht komen die aangesloten worden op de stadsverwarming.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het realiseren van een aantal radiatoren in bedrijfspand op stadsverwarming uit heel Nederland:

Opbouw extra verdieping met platdak

Wij zijn ons aan het oriënteren voor de mogelijkheden om een dakopbouw te realiseren op ons platte dak. De afmetingen zijn ongeveer 7 meter lang x 5 meter breed. In totaal ongeveer 35-37 m2. We willen een casco oplevering, maar wel gestuct en met een aantal stroompunten. Het dak is waarschijnlijk sterk genoeg, meerdere buren hebben ook een dakopbouw, maar er is geen constructie berekening gemaakt. Vergunning moeten we nog aanvragen. Het huis is aan de buitenkant van hout, wat voor constructie hierbij past willen we graag advies over. Het liefst zouden we rond maart of april 2020 beginnen.

Dakpannen en zonnepanelen dak realiseren op nieuw te bouwen woning

Wij gaan een huis bouwen waar een dak komt van Ca.60 m2. Het grootste gedeelte zal met een aantal dakpannen gelegd moeten worden, zonnepanelen op de rest. Het is een idee is om een aantal zonnepanelen te laten plaatsen en een dakpannendak te leggen, ik wil in overleg gaan met een vakman om deze plannen te concretiseren.

Opbouw op ons huis realiseren

We willen een opbouw op ons huis huis is 5 meter breed en bijna 6 meter lang. Het is de bedoeling dat hier elektra in komt, dat hier ook een aantal ramen in komt. Het hoeft niet gestuct te worden. Daarnaast moeten wij natuurlijk voor de vergunning een tekening hebben, graag een partij die hierbij kan helpen.

Een dakopbouw realiseren op een bestaand zadeldak

We zoeken een aannemer voor het realiseren van een dakopbouw. We zijn ons aan het oriënteren op een dakopbouw en of we dat gelijk kunnen betalen. Ons (toekomstige) huis heeft een zadeldak en daar willen we dus nog een verdieping bovenop. Nu willen wij graag weten wat de kosten hiervan zijn. Ons huis heeft een afmeting van 9,66 meter lang bij 4,48 meter breed. We zouden graag willen weten wat de kosten zijn van een stenen afwerking of een andere afwerking die zo goed als onderhoudsvrij is. Daarnaast willen we natuurlijk ook een aantal ramen in de opbouw. Ook wordt onze douche door de opbouw ontnomen van een raam, we zouden graag willen weten of u met het bouwen van de opbouw, ook een raam kunt maken in de zijmuur van de doucheruimte, in plaats van in het dak waar het raam nu zit. Wat betreft de omgevingsvergunning, er zijn al meerdere huizen in onze straat/wijk die ook een opbouw hebben. Dus ik denk niet dat de gemeente een vergunning voor een opbouw zou afwijzen. Wel willen we natuurlijk ook rekening houden met de kosten die bij de vergunning komen kijken. Verder bespreek ik graag met de aannemer wat de verschillende mogelijkheden zijn.

Verwarming realiseren in nieuwbouw appartementen complex

Voor een appartementen complex die wij willen bouwen, willen wij graag weten wat er mogelijk is om te verwarmen. Wij willen een appartementen complex bouwen voor verstandelijk beperkten. Aantal 14 ongeveer van 26 m2 per stuk. In 3 woonlagen, met eigen douche en kleine keukentje. Er komen 2 gezamenlijke leefruimtes en een centrale keuken en een kantoortje en een nachtruimte voor personeel. ook wordt er een badkamer gebouwd met ligbad, het gebouw word voorzien van een lift. Graag zou ik een offerte willen voor het gebouw wat ik wil verwarmen en wil voorzien van warm water. Ik heb al een offerte van een warmtepomp, maar deze vinden wij erg hoog, en zijn daarom opzoek naar alternatieven. Ik dacht misschien aan elektrisch. Er komen ongeveer 17 mensen te wonen. De kuub inhoud durf ik niet te zeggen. De appartementen worden 26 m2 en 2,5 meter hoog. De leefruimtes is in totaal ongeveer 75 m2. Graag ontvang ik advies wat het geschiktst is.

Opbouw woning realiseren

Wij willen een opbouw realiseren op onze woning. De woning heeft 2 verdiepingen en een plat dak. De planning is om een derde verdieping te realiseren met een trappengat uitbreiden en misschien het aansluiten van sanitaire voorzieningen en pantry. Het gaat om ongeveer 43 m2 zie bijlage De wijk waarin dit gebeurt heeft wel een aantal stijleisen, vandaar dat de buitenkant op een bepaalde manier moet gekleurd zijn, en een baksteen en aan de voorkant wat eisen. De specifieke eisen kunnen we onderling bespreken.

Een kindvriendelijk tuinhek bij het water realiseren

Wij willen een tuinhek laten plaatsen, die aan het water grenst. Het gaat om een lengte van ca. 5,1 meter. Wij denken aan een hek met een hoogte van ongeveer 1 meter gemaakt van hout, met een deur. Het hek dient te voorkomen dat kleine kinderen in het water vallen. Wij zouden graag een aantal voorbeelden willen ontvangen om een beeld te krijgen van de oplossing en staan open voor eventuele alternatieven. Wij zouden graag het werk laten uitvoeren begin januari 2020. Graag zien wij de offerte tegemoet met de arbeidskosten inclusief materiaal. Situatie: Zie bijgevoegde foto's. De vlonder staat momenteel op een aantal palen. Het oude hek was door de vorige eigenaar weggehaald. Er zijn geen beplantingen aanwezig, je kunt daarom er wel goed omheen.

Zolder verbouwen tot slaapkamer met diverse extra klussen

Ik wil een extra slaapkamer maken op zolder waarvoor het volgende moet gebeuren: een enkele dakkapel met nokverhoging van ongeveer 4,5 meter breed, een vaste trap naar zolder maken, de cv ketel verplaatsen, de dakkapel aan de binnenkant afwerken, elektra op zolder realiseren en eventueel een tussen muurtje op zolder plaatsen. Een vergunning voor de nokverhoging zou ik graag door de vakman laten regelen. Ik wil graag een kunststof constructie. Graag stucwerk aan de binnenkant. De vlizotrap zou vervangen moeten worden voor een vaste trap. De vlizotrap voeren we zelf af. De cv ketel moet in dezelfde ruimte worden verplaatst een aantal meters verder. Geen idee hoeveel. De scheidingsmuur is afhankelijk van de situatie. De afmeting durf ik echt niet te zeggen. Graag ontvang ik een offerte.

Dakopbouw realiseren

Betreft een dakopbouw over het gehele oppervlakte van het huis. (48 m2). 9,60 m bij 5,60 m. De vergunning moet nog geregeld worden, in overleg wie dit doet. Er is nog geen berekening gemaakt of het dak sterk genoeg is, maar hier in de buurt is op hetzelfde type dak gebouwd. We willen een deels complete oplevering. De ramen en buitenafwerking willen wel, eventueel binnen een aantal muren geplaatst en elektra. Stucwerk wel graag vermelden op de offerte, maar daar ben ik nog niet zeker van. Tekeningen van standaard dakopbouw zijn verkrijgbaar bij de gemeente, deze zouden opgevraagd moeten worden. In mei 2020 hoopt meneer te kunnen beginnen, wel in overleg.

Betonlook voor de openhaard

Het staatje om uit te kiezen is niet helemaal correct. Wij laten op 7 November een open haard plaatsen en deze willen wij afgewerkt hebben in betonlook. Graag willen wij van u weten wat het per vierkante meter gaat kosten. De voorplaat is 120 cm en naast de haard is hij ongeveer 30 a 35 cm diep. Aan de voorkant van de haard komt in het midden van de plaat een kleine trede naar voren van 10 cm. Aan de onderkant z\'n 30 cm van de grond komt aan de rechterkant een bankje van 100 cm breed. Deze heeft een lichte terugval naar achteren. Daarnaast is het belangrijk om te weten of u 11 November tijd heeft om dit te realiseren. En misschien bent u in de gelegenheid om ons een aantal kleurstalen te laten zien zodat wij de juiste kleur te pakken hebben met onze stijl van inriching. In afwachting van uw reactie. Met vriendelijke groet, Dett van Leenen 06-20828123 wanden Vierkante meter: 300 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc