Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor het realiseren van een aantal radiatoren in bedrijfspand op stadsverwarming:

Het realiseren van een aantal radiatoren in bedrijfspand op stadsverwarming

Het betreft een kantoorunit welke is voorzien van stadsverwarming. in totaal groot circa 80 m² waarin twee kantoortjes zitten van circa 10 m², één kantoortje van 5 m² en circa 55 m² open ruimte. In elke ruimte 1, de grote ruimte 2-3. Het is de bedoeling dat hier dus radiatoren terecht komen die aangesloten worden op de stadsverwarming.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het realiseren van een aantal radiatoren in bedrijfspand op stadsverwarming uit heel Nederland:

Dakopbouw extra verdieping

Wij willen met een aantal buren in de straat een opbouw realiseren. Opp. 9 meter diepte en 4,5 meter breed. Het gaat om 4 woningen een volledige opbouw en 3 woningen een uitbouw van een bestaande opbouw. Zelfde architectuur als de buren, is verplicht.

Casco-houtskelet dakopbouw realiseren

Wij willen onze woning (1963) met plat dak vergroten door een extra verdieping op de 1e verdieping te laten plaatsen. Wij zijn een x aantal jaren geleden al bezig geweest met een architect (tekening toegevoegd als bijlage), deze zijn destijds ook al goedgekeurd door de gemeente. Het gaat om een casco-houtskelet-opbouw met plat dak. Er moet ook een trapgat uitgezaagd worden in het betonnen plafond voor een vaste trap. De afwerking en installatiewerken doe ik allemaal zelf, wel wind- en waterdicht opleveren.

Inrichting van de schuur (van hout)

Ik wil mijn nieuwe schuur graag voorzien van een opbergwand en wat handigheidjes om het tuingereedschap te bevestigen. De schuur is 3 x 3 meter. In de hoeken wil ik een opbergstalling realiseren, een aantal ophang middelen van harken en schoppen. ik ben opzoek naar een timmerman die met dit voor mij kan realiseren en hier een aantal mooie oplossingen voor kan bedenken.

Casco aanbouw van garage en badkamer met plat dak en volledig geisoleerd

Ik ga verhuizen per 1 juli 2020 naar een vrijstaande woning (uit 2007) in Oirschot. De oorspronkelijke garage is door vorige eigenaar recent omgebouwd naar een speelkamer en bijkeuken. Naast deze bestaande bouw wil ik een nieuwe garage realiseren en achter de bestaande bijkeuken (zie tekening) een ruimte voor een toekomstige badkamer. Feitelijk dus aanbouwen van een garage in L-vorm met plat dak. Alles volledig geïsoleerd (bouwbesluit 2016) en hetzelfde metselwerk zoals de woning is uitgevoerd. Fundatie: Plaatfundering ter plaatse storten, is op zand. (De woning staat ook op plaatfundering). De nieuwe garage moet aan voor- en achterkant openslaande deuren krijgen zodat je eventueel door de garage kunt rijden. In de garage moet in spouw een schoorsteen vanaf de grond opgetrokken worden 1,70 meter boven het dak uit. 180 mm RVS met vermiculiet opvulling. Daar ik nog een partij matte glasblokken heb wil ik er een aantal in de lange gevel van de nieuwe garage ingemetseld hebben voor het invallende daglicht. Tevens moeten er PVC-leidingen in de vloer van de nieuwe garage voor luchtaanvoer kachel en het doorvoeren ivm het plaatsen van een aardwarmte installatie naast deze nieuwe schoorsteen. In de toekomstige badkamer moeten alleen riool-voorbereidingen komen met aansluiting op het daar al liggende riool, kozijn met trippel glas en plaatsing van een binnendeurkozijn tussen bestaande bijkeuken en nieuwe badkamerruimte. Maatvoering nieuwe garage 10,85 meter x 4,00 meter en badkamer 2,85 meter x 3,00 meter. Hoogte gelijk aan huidige speelkamer, circa 3,20 meter Dak bitumen op isolatie en balklaag nader te bespreken (wil niet de lichtste variant omdat het dak later van zonnecollectoren zal worden voorzien).

Vloerverwarming en dekvloer realiseren

Ik zoek een specialist die een aantal ruimtes in mijn woning kan voorzien van vloerverwarming en een dekvloer. Het gaat om de huiskamer, keuken, wc en hal à 35 m2. Ik heb graag dat de vakman achterhaald hoe de vloerverwarming het best geplaatst kan worden in verband met een waarschijnlijk dunne ondervloer.

Aanbouw van 5 m x 2 m, Stucwerk, Nwe. Radiatoren en Parketvloer

We willen een aanbouw realiseren aan het huis dat we 1 juli kopen. Graag zouden we dit dan direct willen laten doen. Prefab is geen probleem. Verder zouden we graag een lichtbalk willen hebben in deze aanbouw. Tevens willen we vrijwel de gehele woning laten stucen, dienen er aan aantal radiatoren vervangen te worden (5 a 6) en willen we 2 nieuwe radiatoren in de aanbouw. Ook willen we op de BG, 1e verd en gedeeltelijk 2e verd. een parketvloer laten leggen. Graag een Aannemer die al deze werkzaamheden kan (laten) uitvoeren.

Interne woning verbouwing

Ik zoek een aannemer die een aantal klussen in mijn woning kan uitvoeren. Keuken: wasemkap afvoer kanaal naar buiten realiseren. Keuken plafond verlagen met inbouw spots.Radiator plintverwarming plaatsen. Hal/keuken muur: nieuwe muur plaatsen met schuifdeur. Oude deur kozijn dicht maken. Design radiator verplaatsen. Trapkast: muur trap kast verwijderen en onderkant trap aftimmeren. Hierbij komt het nodige leiding werk voor het verplaatsen van de radiator en electra. Alles stuc klaar afwerken, alles zal zelf gedemonteerd worden op de trapkast na omdat beoordeel moet worden wat mogelijk is om een gedeelte van de muur te behouden. Bij mij is niet bekend of de trap ook gedragen word door de gibo muur.

Uitbouw realiseren

Ik zou willen weten hoeveel het kost om een uitbouw van 10 x 4 meter te laten plaatsen met laagste afwerkingsniveau (goedkoopste optie). Materiaal is een beetje afhankelijk van de kosten, maar onze voorkeur gaat uit naar metselwerk. We zouden ook graag de prijs voor hout willen weten. Aan de linkerkant zouden twee slaapkamers doorgetrokken worden en aan de rechterkant een open ruimte en wordt bij de keuken en woonkamer bij betrokken. Vergunning is niet vereist. Er zullen voor de fundering waarschijnlijk palen nodig zijn. We willen 2 ramen en 2 openslaande deuren. Kozijnen van hout. We willen een aantal daklichten, maar dit in overleg met de bovenburen hoeveel. Er moeten 3 gevels gebouwd worden. We denken ook na over de mogelijkheid om maar de helft van de aanbouw te maken dus: 5 x 4 meter, daarin zou dan 1 raam komen met openslaande deur en 2 ramen aan de zijkant. Voor de rest zijn de wensen hetzelfde. Zou voor beide mogelijkheden een offerte opgemaakt kunnen worden?

Nokverhoging 2 zijdig realiseren

Wij willen een nok verhoging 2 zijdig op ons huis. Ons huis is 5,5 meter breed en we willen graag een nokverhoging met kunststof kozijnen en kunststof afwerking met houtlook. We willen 4 draai-kiep ramen, 2 aan elke zijde, met een vast raam ernaast en beide een luchtrooster. We willen een casco oplevering. Een vergunning is nodig, deze zouden we graag laten regelen. Een aantal buren hebben ook al een nokverhoging, deze verschillen in uitvoering.

Complete uitbouw met openhaard realiseren

We willen onze schuifpui van 4 meter een aantal meter ‘opschuiven’ (3 meter) waardoor er een uitbouw/serre ontstaat met een lichtstraat. De uitbouw komt aan de zijkant en een vergunning is niet nodig. We hebben een soort plan van wat we willen, maar we weten niet of dit ook echt mogelijk is. We willen veel ramen, dit past bij onze woning. Fundering hebben we geen verstand van. 3 gevels zullen er gemaakt moeten worden. We willen metselwerk of rabatdelen. Vanaf de eerste verdieping hebben we overal gelijk al een schuin dak, behalve boven de schuifpui, daar zitten rabatdelen, daarom twijfelen we of we metselwerk of rabatdelen willen. We willen een complete oplevering. We willen er ook een openhaard. Elektra en stucwerk zal nodig zijn.