Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor nieuwe cv ketel installeren:

Nieuwe CV ketel installeren

Ik wil graag een nieuwe CV ketel geïnstalleerd hebben. Ook wil ik graag weten of service en onderhoud mogelijk is.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe cv ketel installeren uit heel Nederland:

Geïsoleerde kast voor de cv ketel op het balkon maken

Ik heb mijn cv nu al op mijn balkon maar ik wil daar graag ook mijn wasmachine neerzetten. Hierdoor moet de kast uitgebouwd worden en ik wil de kast ook tot het dak van mijn balkon laten maken. Kunnen jullie ook een aansluiting voor de wasmachine realiseren? Er is al electriciteit aangelegd omdat de cv-ketel al hangt in een kast. Wat is jullie richtprijs voor zo'n geisoleerde kast? De maten van de kast zijn: 295cm hoog, 90 cm breed, 77cm diep. Of komen jullie inmeten voordat jullie een prijs kunnen offreren? Ik hoor graag van jullie.

CV ketel plaatsen en leidingen aansluiten

CV ketel plaatsen en leidingen aansluiten

Asbest verwijderen rond CV

Ik wil rondom de plaats van de oude cv ketel op een zolder ongeveer 1-2 m² (genageld) asbest verwijderen. Hoogstwaarschijnlijk losgebonden.

Pelletketel op de cv aansluiten

Alleen de Pelletketel is aangeschaft, ik wil graag een installatie van de ketel, inclusief een doorvoer in de muur, De ketel is in de schuur geplaatst er moeten leidingen komen van de schuur naar de bijkeuken, afstand is ongeveer 5 meter, doorvoer van leidingen in muur is noodzakelijk evenals een keerklep, vuilfilter 2 afsluiters en een laadventiel

Moederhaard verwijderen en thermostaat installeren

In mijn appartement in Amsterdam staat nog een moederhaard. Inmiddels is er een CV combi ketel geïnstalleerd en deze is aangesloten op de radiatoren. Echter moet de moederhaard nog losgekoppeld worden en de thermostaat nog geïnstalleerd worden. Hopelijk kunt u hiermee helpen.

Badkamer vernieuwen

Een douche van 2 meter bij 1 meter in zijn geheel nieuw, tot 220 m tegels. Een verhoogde vloer van 10 cm met een douche mat voor aarde. Cv leiding en afvoer van douche erin verwerkt. Douche meng kraan, en een een wasbak meubel mag u meenemen in de prijs. Een meubel mag maximaal 40 cm diep zijn. Met een ingebouwde kraan dus kraan uit muur laten steken. Daarnaast moet de wasmachine en de cv ketel verplaatst worden naar de voorraad kast waar ook mijn water binnen komt.

Daklek bij de CV-afvoer repareren

Betreft een plat dak. Het lekt bij de afvoer van de cv ketel

Vergroten en renoveren van een houten chalet

Wij zijn eigenaar van een houten chalet op een recreatiepark. Het chalet heeft een permanente en vergunningsvrije woonbestemming. We willen het chalet laten renoveren en vergroten met een aanbouw. De huidige maat is ongeveer 3,5 x 11,5 meter en we willen er ongeveer 4,5 x 5,5 meter aan laten bouwen. Er moet een betonnen vloer op het zand worden gestort. We willen in de aanbouw een kunststof kozijn met openslaande deuren. Het chalet heeft een schuin aflopend dak met bitumen dakbedekking. Daar moet het dak van de uitbouw op gaan aansluiten. De buitenzijde moet worden voorzien van onderhoudsvrij hout dat vergrijst. In de uitbouw moet elektra en verwarming worden aangelegd. De renovatie van het chalet omvat: - Vervanging van alle kozijnen en de schuifpui door kunststof - Wijzigen van de indeling en tussenmuren - Verwijderen van het verlaagd plafond en isoleren van het dak - Plaatsen van een nieuwe badkamer met apart toilet (o.a. aansluitingen verleggen) - Aansluitingen in de keuken verleggen - Vervangen van de cv-installatie. Er is nu een oude kleine cv-ketel. We willen een afspraak maken om de klus op locatie met u te bespreken en alles in te laten meten. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.

Afvoer voor condenswater CV-ketel wijzigen

De afvoer van het condenswater van mijn CV ketel is afgekeurd door de Eneco. De CV ketel hangt op de zolder en moet gaan naar de afvoer van de wasmachine, maar er zit een dikke drempel in het parcours. De afvoer van de wasmachine zit in de vloer, een putje. De afvoer van de wasmachine loopt door de vloer naar de afvoer van de douche en is daarop aangesloten.

CV-installatie aanleggen

In een lege bovenwoning dient een complete CV installatie te worden aangelegd. De woning heeft 2 woonlagen en een vliering. Op deze vliering zal de ketel geplaatst moeten worden en verder zullen de leidingen moeten worden getrokken en de radiatoren geplaatst. De leidingen in de badkamer en de keuken dienen te worden weggewerkt in de muur, de overige leidingen mogen wel zichtbaar geplaatst worden.

Partners

Partners van Casius