Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Breda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Breda heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Breda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Breda of directe omgeving.

2427 klanten uit Breda bevelen een bij Casius in Breda aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Breda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming realiseren, elektrische CV-ketel of ander alternatief voor stadsverwarming, aanleggen van vloerverwarming, open haard plaatsen, schouw ombouwen tot nieuwe strakke haard, het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp, vloerverwarming aanleggen, iR vloerverwarming leggen, convectorput leveren en plaatsen en gat in betonvloer zagen, schoorsteen verwijderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Breda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Breda:

Moederhaard en geiser vervangen door een cv ketel

op 1 e etage, souterrain direct onder appartement om ketel evt t installeren. dikte leidingen weet ik niet.

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat om een benedenwoning (met voor- en achtertuin) waar we voor circa 80 m2 vloerverwarming willen plaatsen. De vloerverwarming moet in zones (badkamer, 2 slaapkamers, woonkamer/keuken, entree/toilet) ingedeeld worden.

CV leidingen doortrekken naar badkamer en keuken

Momenteel wordt de badkamer (1e verdieping) door warm water voorzien via een geiser, de keuken (begane grond) via een boiler. Graag willen we beiden aansluiten op de cv-ketel (2e verdieping). De leiding naar de badkamer zal iets van 5 meter doorgetrokken moeten worden en naar de keuken iets van 8 meter. Maar als het begin van de keuken aangesloten wordt op de badkamer zal het iets van 4 meter zijn. Wat kost het om leidingen naar de badkamer en keuken te leggen vanaf de cv?

Boiler verplaatsen van keuken naar kast

Wij hebben een boiler in de keuken en het is een "hang in de weg". Wij gaan vanaf 3 februari verbouwen en zitten te denken om de geiser of een halve meter te verplaatsen in de keuken óf verplaatsen naar een kast waar ook een wasmachine komt te staan. Het gaat om een huurboiler in een appartement in Breda.

Infraroodverwarming plaatsen

Het betreft een benedenwoning waar in de entree/toilet, woonkamer/keuken, gang, slaapkamer 1, slaapkamer 2 en badkamer IR-vloerverwarming dient te komen i.p.v. de huidige radiatoren. Totaal oppervlakte is circa 90 m2.

Vloerverwarming in de grindvloer aanbrengen

Op dit moment hebben wij een open grindvloer in de woonkamer/hal en een gesloten grindvloer in de toiletruimte. Is het mogelijk om de vloerverwarming in de bestaande open grindvloer te plaatsen en deze te egaliseren, zodat er bovenop een nieuwe vloer (PVC) gelegd kan worden? Of moet de gehele grindvloer dan eerst verwijderd worden? Het gaat om een vloeroppervlakte van ongeveer 35 m2. Het betreft de woonkamer, hal en toiletruimte. Graag in eerste instantie een indicatie van de mogelijkheden en de kosten.

Lucht-waterwarmtepomp aanleggen en aansluiten op vloerverwarming

Ben op zoek naar een lucht-waterwarmtepomp (zonder gasaansluiting) en standaard 3 x 25 A aansluiting (Enexis). In de winter elektrisch bij verwarmen. In totaal gaat het om 220 m2, waarvan 150 m2 moet worden verwarmt door middel van vloerverwarming. Is dit mogelijk? Ik wil graag advies of het geschikt is als hoofdverwarming. Als dat niet zo is dan zou er een elektrische cv ketel moeten komen voor de badkamer. Het gaat om een vrijstaande nieuwbouwwoning. We hebben vloerverwarming waar het water verwarmt moet worden tot 38 graden geloof ik. Als het buiten vriest dan weet ik niet of het mogelijk is om de temperatuur continu warm te houden. We zijn met 2 personen. Ik heb geen persoonlijke berekening, maar ik denk dat een standaard huishouden aangehouden kan worden. De vloerverwarming laat ik leggen. Graag wil ik advies over wat er mogelijk is (liefst geen gas, maar elektrisch verwarmen) en ontvang ik en een offerte.

Close in boiler en keukenkraan vervangen

Voor in de keuken onder spoelbak het vervangen van een close in boiler en het vervangen van een keukenkraan. Close in boiler : Itho Daalderop Close in boiler 10 Ltr Keukenkraan : Grohe Eurosmart cosmopolitan met hoge uitloop Graag offerte voor het leveren en plaatsen hiervan.

Stadsverwarmingsunit vervangen

Ik ben eigenaar van een oude afleverset stadsverwarming. Voor tap en verwarming. Deze is aan vervanging toe. Ook ik wil een zuiniger apparaat.

Het realiseren van een aantal radiatoren in bedrijfspand op stadsverwarming

Het betreft een kantoorunit welke is voorzien van stadsverwarming. in totaal groot circa 80 m² waarin twee kantoortjes zitten van circa 10 m², één kantoortje van 5 m² en circa 55 m² open ruimte. In elke ruimte 1, de grote ruimte 2-3. Het is de bedoeling dat hier dus radiatoren terecht komen die aangesloten worden op de stadsverwarming.

Warmtewisselaar vervangen van de stadsverwarming

Onze huidige warmtewisselaar lekt. En willen deze vervangen.

Gasleiding aanleggen

Ik wil graag een leiding doortrekken van circa 2 meter in verband met een gasfornuis.

Accumulatie verwarming

Ik wil graag accumulatie verwarming voor een ruimte van +- 30 m²

Verplaatsen van houtkachel

Wij hebben een houtkachel (allesbrander) en deze zouden wij graag een meter of 2 verplaatst willen hebben en willen graag weten of dit mogelijk is en wat de eventuele kosten zouden zijn. De buis zit op een bepaald punt in het plafond, maar we willen meer ruimte door de kachel te verschuiven. We zouden graag een bank plaatsen, maar de kachel staat te dichtbij. Graag ontvangen we een offerte en advies over hoever de kachel verschoven zou moeten worden.

Rayburn installeren

Wij hebben in Engeland een nieuwe Rayburn (er zit een rookpijp bij) gekocht die aangesloten kan worden op de CV. Nu zijn we op zoek naar een erkende installateur die hiermee ervaring heeft. Momenteel wordt de keuken verbouwd. Het is nog helemaal kaal, de leidingen moeten nog getrokken worden, deze worden binnen kort getrokken. De afstand van de Rayburn naar de CV is ongeveer 3 meter. Zou iemand ons kunnen helpen en ook even komen kijken?

Buitenkraan aanleggen

Ik wil graag vanuit de keuken door de gevel een buitenkraan aansluiten en ik ben benieuwd naar wat dit kost.

Toilet vervangen

Ik wil de huidige toilet laten demonteren en een nieuwe laten plaatsen.

Een lucht-lucht-warmtepomp installeren

Ik zoek een installateur die een lucht-lucht-warmtepomp kan installeren op mijn dak. De pomp moet een de woning van tapwater kunnen voorzien. Daarnaast dient de pomp de (nog niet bestaande) vloerverwarming van 200 m2 kunnen verwarmen.

Vloerverwarming aanleggen begane grond en zolder

Ik ben op zoek naar een CV installateur die mijn begane grond en zolder kan voorzien van vloerverwarming. Oppervlakken zijn 12 m² voor de zolder en 50 m² voor de woonkamer.

Airconditioning met splitunit installeren

Airco plaatsen in kamer de binnen unit en de buiten unit op het balkon ongeveer 3,5 meter leiding. gaten boren in de stijl als ze niet te groot zijn stroom is al aanwezig op het balkon.

Pelletkachel installeren en houtkachel verwijderen

Wij willen onze pelletkachel laten installeren. Er is al een dakdoorvoer van 150 mm in ons platte dak. Er staat nu een houtkachel welke ook verwijderd moet worden. We hebben nog geen buizen van 80 mm en dergelijke voor de pelletkachel aangeschaft en laten dit graag door de vakman regelen zodat de juiste materialen aangeschaft worden.

Warmtepomp plaatsen

Ik heb een huis met een plat dak. De oude cv ketel zit onder dak, aansluiten vergt niet veel problemen denk ik! Staat ook een airco unit op het dak. Zonnepanelen zijn nog een optie. Rijtjeswoning.

Nieuwe zinken goten

Ik zoek een dakdekker voor het vervangen van zinken dakgoten aan de voor- en achterzijde van een rijtjeswoning. Beide goten zijn 610 cm lang. De goten bevinden zich boven de eerste verdieping.

LUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen

Op een bestaand balkon moet de buitenunit geplaatst worden de leiding naar de binnenunit kan via de sponning van het grote balkon raam naar de woonkamer gelegd worden welke grenst aan het balkon dus de leiding kan zo kort mogelijk zijn tussen buiten en binnen unit. De woning is 8 bij 4.50 meter groot en 2.50 meter hoog. De pomp zal gebruikt worden voor het verwarmen en koelen van de woning.

Verwarmingswerkzaamheden uitvoeren

Ik woon in een appartementencomplex uit de jaren '60 met stadsverwarming en in de woonkamer een radiator van ongeveer 3 meter lang en 50 cm hoog, zo'n ouderwetse met van die gleuven ertussen. Ik wil deze eraf hebben en vervangen door een nieuwe radiator, kleiner en efficiënter. Ook de radiator in de slaapkamer, 70 x 70 cm, wil ik eraf hebben. Deze hoeft nog niet vervangen te worden.