Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Breda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Breda heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Breda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Breda of directe omgeving.

2411 klanten uit Breda bevelen een bij Casius in Breda aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Breda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor nieuwbouw van 1100 m3., verticale warmtewisselaar voor verwarmen en koelen, cV-ketel afkoppelen en warmtepomp leveren en installeren, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming voor nieuwbouw van 450 m2 + 140 m2., warmtepomp plaatsen, geiser en moederhaard vervangen door gasloos systeem, vloerverwarming aanleggen en evt warmtepomp installeren, warmtepomp leveren en installeren, rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen, warmtepomp plaatsen, gaskachel en gasboiler vervangen door complete centrale verwarming, plaatsen zonnepanelen, warmte en watervoorziening boerderij realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Breda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Breda:

HR CV Ketel vervangen

Remeha Tzerra ACE 28 CW4 Dakdoorvoer vervangen Expansievatbeugel Afstand CV-ketel tot leidingen minder dan 1 meter

Airco installeren ter vervanging van defect installatie

nieuwe airco ophangen en aansluiten, oude airo verwijderen en afvoeren

Kleine werkzaamheden in de keuken

Ik wil een vaatwasseraansluiting laten maken en 1 verwarming inclusief 1meter pijp laten verwijderen.

Warmtepomp installeren

Ik heb een warmtepomp die ik wil laten plaatsen. Ook wil ik graag 2 boringen van 50-75 meter laten maken.

Eigen Badkamermeubel (met wastafel en spiegel) plaatsen en aansluiten

Het gaat om een appartement op de 1e verdieping. In de badkamer moet de bestaande wastafel verwijderd worden en mijn nieuwe badkamermeubel met wastafel en spiegel teruggeplaatst.

Gasleiding afdoppen of afpersen

In de woonkamer steekt een stukje van de gasleiding uit die is afgedopt. Ik wil een nieuwe vloer leggen en de gasleiding onder de vloer laten komen, zodat hij niet meer uitsteekt. Hij moet dus ingekort worden en opnieuw afgedopt worden.

Infraroodpaneel plaatsen

Infraroodpaneel aan het plafond in de badkamer, als het kan met geïntegreerde verlichting (moet op de plek van de huidige lamp komen). Badkamer is ongeveer 215X210 cm. In welk type infraroodverwarming heb je interesse? Stralingspanelen voor het plafond Hoeveel ruimtes / locaties moeten verwarmd worden? 1 ruimte Waar moet de infraroodverwarming geplaatst worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik

Vloerverwarming aanleggen

De gehele vloer bestaat uit de woonkamer 32 m2, keuken 8 m2, gang 4 m2, wc 1 m en voorportaal 2 m2. Vloer bestaat uit beton met smeervloer alleen in het voorportaal ligt een plavuizen vloer. Verder liggen er 3 dorpels tussen de woonkamer gang, wc en voorportaal.

Een split airco leveren en installeren

ik wil graag de airco van praxis QLIMA SC-5248 laten installeren op mijn bungalow. De airco is nog niet aanwezig. Ik heb het vermoeden dat er al een muurdoorvoer is.

Radiatoren vervangen en nieuwe CV ketel

Voor een huis dat we willen kopen wil ik graag weten wat het kost om radiatoren te vervangen en nieuwe CV ketel met warmwater voorziening plaatsen. Het huis heeft een grote woonkamer en 4 slaapkamers. Kunt u een indicatie van de kosten geven?

Moederhaard en geiser vervangen door een cv ketel

op 1 e etage, souterrain direct onder appartement om ketel evt t installeren. dikte leidingen weet ik niet.

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat om een benedenwoning (met voor- en achtertuin) waar we voor circa 80 m2 vloerverwarming willen plaatsen. De vloerverwarming moet in zones (badkamer, 2 slaapkamers, woonkamer/keuken, entree/toilet) ingedeeld worden.

CV leidingen doortrekken naar badkamer en keuken

Momenteel wordt de badkamer (1e verdieping) door warm water voorzien via een geiser, de keuken (begane grond) via een boiler. Graag willen we beiden aansluiten op de cv-ketel (2e verdieping). De leiding naar de badkamer zal iets van 5 meter doorgetrokken moeten worden en naar de keuken iets van 8 meter. Maar als het begin van de keuken aangesloten wordt op de badkamer zal het iets van 4 meter zijn. Wat kost het om leidingen naar de badkamer en keuken te leggen vanaf de cv?

Boiler verplaatsen van keuken naar kast

Wij hebben een boiler in de keuken en het is een "hang in de weg". Wij gaan vanaf 3 februari verbouwen en zitten te denken om de geiser of een halve meter te verplaatsen in de keuken óf verplaatsen naar een kast waar ook een wasmachine komt te staan. Het gaat om een huurboiler in een appartement in Breda.

Infraroodverwarming plaatsen

Het betreft een benedenwoning waar in de entree/toilet, woonkamer/keuken, gang, slaapkamer 1, slaapkamer 2 en badkamer IR-vloerverwarming dient te komen i.p.v. de huidige radiatoren. Totaal oppervlakte is circa 90 m2.

Vloerverwarming in de grindvloer aanbrengen

Op dit moment hebben wij een open grindvloer in de woonkamer/hal en een gesloten grindvloer in de toiletruimte. Is het mogelijk om de vloerverwarming in de bestaande open grindvloer te plaatsen en deze te egaliseren, zodat er bovenop een nieuwe vloer (PVC) gelegd kan worden? Of moet de gehele grindvloer dan eerst verwijderd worden? Het gaat om een vloeroppervlakte van ongeveer 35 m2. Het betreft de woonkamer, hal en toiletruimte. Graag in eerste instantie een indicatie van de mogelijkheden en de kosten.

Lucht-waterwarmtepomp aanleggen en aansluiten op vloerverwarming

Ben op zoek naar een lucht-waterwarmtepomp (zonder gasaansluiting) en standaard 3 x 25 A aansluiting (Enexis). In de winter elektrisch bij verwarmen. In totaal gaat het om 220 m2, waarvan 150 m2 moet worden verwarmt door middel van vloerverwarming. Is dit mogelijk? Ik wil graag advies of het geschikt is als hoofdverwarming. Als dat niet zo is dan zou er een elektrische cv ketel moeten komen voor de badkamer. Het gaat om een vrijstaande nieuwbouwwoning. We hebben vloerverwarming waar het water verwarmt moet worden tot 38 graden geloof ik. Als het buiten vriest dan weet ik niet of het mogelijk is om de temperatuur continu warm te houden. We zijn met 2 personen. Ik heb geen persoonlijke berekening, maar ik denk dat een standaard huishouden aangehouden kan worden. De vloerverwarming laat ik leggen. Graag wil ik advies over wat er mogelijk is (liefst geen gas, maar elektrisch verwarmen) en ontvang ik en een offerte.

Close in boiler en keukenkraan vervangen

Voor in de keuken onder spoelbak het vervangen van een close in boiler en het vervangen van een keukenkraan. Close in boiler : Itho Daalderop Close in boiler 10 Ltr Keukenkraan : Grohe Eurosmart cosmopolitan met hoge uitloop Graag offerte voor het leveren en plaatsen hiervan.

Stadsverwarmingsunit vervangen

Ik ben eigenaar van een oude afleverset stadsverwarming. Voor tap en verwarming. Deze is aan vervanging toe. Ook ik wil een zuiniger apparaat.

Het realiseren van een aantal radiatoren in bedrijfspand op stadsverwarming

Het betreft een kantoorunit welke is voorzien van stadsverwarming. in totaal groot circa 80 m² waarin twee kantoortjes zitten van circa 10 m², één kantoortje van 5 m² en circa 55 m² open ruimte. In elke ruimte 1, de grote ruimte 2-3. Het is de bedoeling dat hier dus radiatoren terecht komen die aangesloten worden op de stadsverwarming.

Warmtewisselaar vervangen van de stadsverwarming

Onze huidige warmtewisselaar lekt. En willen deze vervangen.

Gasleiding aanleggen

Ik wil graag een leiding doortrekken van circa 2 meter in verband met een gasfornuis.

Accumulatie verwarming

Ik wil graag accumulatie verwarming voor een ruimte van +- 30 m²

Verplaatsen van houtkachel

Wij hebben een houtkachel (allesbrander) en deze zouden wij graag een meter of 2 verplaatst willen hebben en willen graag weten of dit mogelijk is en wat de eventuele kosten zouden zijn. De buis zit op een bepaald punt in het plafond, maar we willen meer ruimte door de kachel te verschuiven. We zouden graag een bank plaatsen, maar de kachel staat te dichtbij. Graag ontvangen we een offerte en advies over hoever de kachel verschoven zou moeten worden.

Rayburn installeren

Wij hebben in Engeland een nieuwe Rayburn (er zit een rookpijp bij) gekocht die aangesloten kan worden op de CV. Nu zijn we op zoek naar een erkende installateur die hiermee ervaring heeft. Momenteel wordt de keuken verbouwd. Het is nog helemaal kaal, de leidingen moeten nog getrokken worden, deze worden binnen kort getrokken. De afstand van de Rayburn naar de CV is ongeveer 3 meter. Zou iemand ons kunnen helpen en ook even komen kijken?