Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Breda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Breda heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Breda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Breda of directe omgeving.

2312 klanten uit Breda bevelen een bij Casius in Breda aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Breda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: badkamerrenovatie en keukenplaatsing, zonneboilers en zonnepanelen installeren, water, riool en elektra aanleggen in restaurant, ventilatiesysteem aanleggen in restaurant, vloerverwarming aanleggen, collectoren plaatsen voor vloerverwarming, cV-installatie compleet aan laten leggen, vloerverwarming aanleggen en radiatoren plaatsen, complete CV installatie aanleggen, verwarmingen monteren, rookkanaal aanleggen, centrale verwarming aanleggen, cV-installatie aanleggen, moederhaard en boiler door combiketel vervangen, zonneboiler met vloerverwarming installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Breda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Breda:

Nieuwe CV ketel installeren

Ik wil graag een nieuwe CV ketel geïnstalleerd hebben. Ook wil ik graag weten of service en onderhoud mogelijk is.

Thermostaatknop vervangen van de stadsverwarming

Ik heb een originele stadsverwarming met "normale" radiatoren en een handmatige thermostaatknop. Ik zou graag dat vervangen door een op tijd gestuurde thermostaat. Is dat mogelijk? Wat moet er dan aangepast worden? En wat zijn daar de kosten van?

Gasleiding verleggen en verlengen

Gasleiding moet worden verlegd, in verband met het plaatsen van een nieuwe keuken. In de nieuwe opstelling wordt de gasleiding op 1. 5 tot max. 3 meter van huidige aansluiting verplaatst. Dit weekend gaan wij de keuken demonteren. Afspraak liefst aankomende week (45) of week (46). Wij ontvangen graag een offerte.

Keukenafvoer ontstoppen

Spoelbak keuken loopt niet goed leeg. Als vaatwasser spoelwater afvoert dan pruttelt water/schuim in spoelbak. Al geprobeerd met vloeibare ontstopper, maar werkt niet langdurig.

Vloerverwarming aanleggen

Wij hebben een nieuwe woning en willen daar graag 40 m² vloerverwarming laten aanleggen. We hebben inmiddels de sleutel en ik wil een afspraak maken om de klus ter plaatse met u te bespreken. Wij willen advies ontvangen en uw prijsopgave.

Installatie van een keukenboiler

Ik heb een keukenboiler van Ithodaalderop (17 jaar oud) en wil die laten vervangen door een zelfde Ithodaalderop maar wel met nieuwe aansluitingen in mijn keukenkastje.

Warmtewisselaar vervangen

De verwarming gaat niet meer aan. We hebben wel warm water. We hebben stadsverwarming vanuit centrale in Geertruidenberg. Graag zo spoedig mogelijk. De installatie bestaat 30 jaar.

Warmtewisselaar stadsverwarming vervangen

De warmtewisselaar is kapot, moet met spoed vervangen worden. Heb nu geen warm water.

Warmtewisselaar vervangen van de stadsverwarming

Oude wisselaar verwijderen, nieuwe plaatsen, twee stuks extra kogelkranen tussen de vloerverwarming. Bij voorbaat contact met de klant valt aan te raden. De klant heeft heel veel specifieke vragen over eventuele extra diensten als huur etc. De werkplek is goed bereikbaar.

Lekkage toilet verhelpen

We hebben een lekkage vermoedelijk tussen de wc op de eerste en tweede verdieping. Het plafond van de beneden wc heeft vochtvlekken. Graag ontvang ik een offerte om de lekkage op te sporen en te repareren.

Pelletkachel op de CV aansluiten

Wij zouden graag onze pelletkachel aan willen sluiten op het bestaande leidingwerk, zodat we bijna geen gebruik meer te hoeven maken van de stadsverwarming. Aansluiten pelletkachel cv (MCZ vivo 80 hydro) op stadsverwarming

Afvoer douche nakijken

De afvoer van de badkamer loopt niet goed. Eerder is er een verstopping geweest en verholpen. Nu lijkt het of het bij de Viega douchesifon niet goed doorloopt. Anders is het verderop in de afvoer. Het water loopt tijdens het douchen niet goed weg. Ik zoek een ervaren loodgieter die met dit merk werkt. Als de douchebak verwijderd moet worden dan moet het daarna weer tip top in orde gemaakt worden.

Asbest Y-stuk verwijderen uit standleiding

Het verwijderen van een y-uitloop die tussen de standleiding zit. Zowel de mof als de standleiding is van asbest. De standleiding dient intact te blijven. Hierna kan een PVC mof gemonteerd worden.

Warmtewisselaar vervangen van de stadsverwarming

De warmte wisselaar van onze stadsverwarming voor warm water lekt en moet vervangen worden.

Afzuigkap met afvoer door plat dak monteren

Het gaat om het creëren van een gat door het plat dak om de afvoer van de afzuigkap te monteren. De afzuigkap wordt door de keukenmonteur geplaatst op 22 september. Voor die tijd moet het gat in het plat dak gemaakt zijn.

Vloerverwarming reinigen en spoelen met/onder hoge druk

Mijn vloerverwarming wordt niet meer warm na het installeren van een nieuwe verdeler met scheidingsunit. De vloer is hierna door 2 verschillende bedrijven gespoeld, het water stroomde erin en eruit. Toch beweert de loodgieter (installateur van de verdeler) dat mijn vloerverwarming leidingen verstopt is. Ik heb 2 groepen en mijn vloer verwarming (bijverwarming) is in 1991 geïnstalleerd. Ik heb zwarte slangen. Ik heb verder radiatoren in de woonkamer en de rest van het huis. Ik heb een Vaillant HR solide ketel. Het moet gereinigd worden door een bedrijf wat verstand heeft van deze leidingen. Het liefst iemand die met apparatuur in de leidingen kan kijken, zodat ik aantoonbaar kan maken dat het niet aan de leidingen ligt ofwel dat het probleem dan toch eindelijk verholpen is door het spoelen op hoge druk.

Flexibele afvoerbuis plaatsen en houtkachel aansluiten

Wij willen onze open haard vervangen door een houtkachel. Onze open haard is inmiddels verwijderd en er is nu een tegelvloer geplaatst. Er is een oud rookkanaal aanwezig en we willen daar een flexibele buis in laten plaatsen. Er is al een doorvoeropening in het plafond aanwezig, maar die is tijdelijk afgedekt met een houten plaatje. We willen de houtkachel veilig laten aansluiten. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte. We moeten de houtkachel overigens nog kopen.

Nieuwe badgeiser plaatsen voor bad en douche

De oude Valliant badgeiser moet vervangen worden. Kunt u hiervoor een advies geven en de badgeiser leveren en installeren?

Douchekraan plaatsen

Ik heb geen waterpomp tang namelijk

Kraan, slang en douchekop plaatsen

Een nieuwe kraan plaatsen en slang en douchekop plaatsen en oude kraan en oude douchestang verwijderen.

Verwarming laten aanleggen

Graag wil ik weten de prijs van het aanleggen van een centrale verwarmingssysteem en vloerverwarming voor deze huis.

WC laten plaatsen

Ik wil graag een staand toilet laten plaatsen. Deze moet verhoogd zijn en een spoelbak moet ook geplaatst worden.

Lekkende badkamerkraan vervangen

Badkamer (meng)kraan Grohe lekt en moet vervangen worden. Graag zo spoedig mogelijk. Wat zijn de montagekosten?

Plaatsen van een toiletpot

De wc-pot op de begane grond moet vervangen worden. De nieuwe wc-pot is nog niet aangeschaft. Gewoon een pot met een vloeraansluiting. Wellicht wordt het een hogere wc-pot, in dat geval moet het buiswerk waarschijnlijk iets verlengt worden. De oude wc-pot moet verwijdert en afgevoerd worden.

Whirlpool douche-stoomcabine plaatsen

Ik wil graag hulp bij het plaatsen van een douche-stoomcabine met Whirlpool. Het gaat om een spoedklus omdat er nu geen douche meer aanwezig is in het pand. De cabine is gedeeltelijk opgezet. Alleen het water, de stoomgenerator en het stroom moeten aangesloten worden. Er is stroom aanwezig in de douche. U zou via een kabel van de lamp naar een stekkerdoos die dan in de wand gemonteerd moet worden het stroom kunnen monteren. Wij douchen nu al een tijd bij de buren en willen echt zo snel mogelijk van dit probleem af.